F.A.Q Revivogen

courieristas

New Member
Απ: F.A.Q Revivogen

st697 είπε:
Μετά από 6 μήνες χρήσης Revivo μπορώ να πω ότι υπάρχει φοβερό αραίωμα.
Τώρα τι θα γίνει μετά δεν ξέρω.Πάντως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει βελτίωση, αλλά επιδείνωση.
Κανένας άλλος που έχει περάσει το ίδιο λούκι με το Revivo και είδε βελτίωση μετά?

Κι εγώ απο τον Φεβρουάριο χρησιμοποιω ρεβιβο. Μειώθηκε βέβαια ο αριθμος των τριχών που έπεφταν, αλλά δυστυχώς και σε μένα η τριχόπτωση συνεχιζεται με την επερχόμενη αραίωση να ειναι πια γεγονός. Κι εγώ σκέφτομαι τι να κανω. Σε λιγο μου τελειωνει και σκεφτομαι αν θα ξαναπαραγγείλω. .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

αποτελέσματα revivo πρέπει να περιμένετε μετά από 1-1,5 χρόνο,με την προϋπόθεση ότι είστε norwood 2-3Α και ότι ο οργανισμός σας αντιδρά καλά-άψογα στα συστατικά του ... ::) :chinscratch

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

baybars είπε:
SKEFTOMAI NA ETOIMASW MIA IDIOKATASKEVI ME TA SYSTATIKA TOY REVIVOGEN (+ MERIKA APO CRINAGEN)...KSEREI KANEIS POIES EINAI OI SWSTES DOSOLOGIES APO TO KATHE SYSTATIKO? RECIPES WANTED...;)
π Παναγιώτης ποσταρε ένα θέμα για κατασκευή λοσιόν τύπου revivo ... :chinscratch

alexXXX

Active Member

εγω βαζω ρεβινογκεν τεσσερεις μηνες τωρα καθε βραδυ και καθε πρωι ριγκειν.αυτο που εχω δει ειναι οτι οι τριχες εχουν χοντρινει και δειχνω πιο πυκνος αλλα η τριχοπτωση συνεχιζει κανονικα (αν περασω το χερι απτα μαλλια παντα φευγουν τριχες,το πρωι στο μαξιλαρι,η αν τριψω με τα χερια το κεφαλι πανω απτον νυπτιρα θα δω πολλες τριχες 30 ,40και χοντρες και ψιλες)τωρα σκεφτομαι να συνεχισω το ρεβονογκεν η να παω αλλου?

Panos1982

Well-Known Member

alexXXX είπε:
εγω βαζω ρεβινογκεν τεσσερεις μηνες τωρα καθε βραδυ και καθε πρωι ριγκειν.αυτο που εχω δει ειναι οτι οι τριχες εχουν χοντρινει και δειχνω πιο πυκνος αλλα η τριχοπτωση συνεχιζει κανονικα (αν περασω το χερι απτα μαλλια παντα φευγουν τριχες,το πρωι στο μαξιλαρι,η αν τριψω με τα χερια το κεφαλι πανω απτον νυπτιρα θα δω πολλες τριχες 30 ,40και χοντρες και ψιλες)τωρα σκεφτομαι να συνεχισω το ρεβονογκεν η να παω αλλου?

εγω το ρεβιβο το θεωρω απ τα καλυτερα τοπικαλ....εχεις σκεφτει να δοκιμασεις κατι σε χαπι ας πουμε για την μειωση της DHT??

alexXXX

Active Member

panos1982 είπε:
[quote author=alexXXX link=topic=139.msg16516#msg16516 date=1250883728]

εγω το ρεβιβο το θεωρω απ τα καλυτερα τοπικαλ....εχεις σκεφτει να δοκιμασεις κατι σε χαπι ας πουμε για την μειωση της DHT??
[/quote]το εχω σκεφτει αλλα προσπαθω ακομα να το περιορισω τοπικα .φοβαμαι να παρω χαπι γιατι και αυτο πρεπει να το παιρνεις για παντα και δεν ειμαι προθυμος να κανω κατι τετοιο.

Panos1982

Well-Known Member

alexXXX είπε:
[quote author=panos1982 link=topic=139.msg16517#msg16517 date=1250888997]
[quote author=alexXXX link=topic=139.msg16516#msg16516 date=1250883728]

[/quote]το εχω σκεφτει αλλα προσπαθω ακομα να το περιορισω τοπικα .φοβαμαι να παρω χαπι γιατι και αυτο πρεπει να το παιρνεις για παντα και δεν ειμαι προθυμος να κανω κατι τετοιο.
[/quote]

ρε συ αλεξ.....κοιτα ομως μην θες και τη πιττα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο ομως....ενα απ τα δυο θα γινει....
καταρχην το να παρεις ενα χαπι ειναι πολυ πιο ανοδυνο κ ξεκουραστο απ το να χρησιμοποιεις 2-3 φορες την ημερα τα τοπικαλ..... επισης το γεγονος να σου δημιουργησει παρενεργεια ειναι μηδαμινο αλλα ακομα και να γινει μη περνεις 1χλγμ παρε 0.5 εκει δε νομιζω να εχεις προβλημα...και θα κανει και καλυτερη δουλεια απ τα τοπικαλ.....
τωρα αυτο το για παντα που λες ειναι σχετικο.....οτι και να κανεις για παντα πρεπει να το κανεις διοτι καθε μερα παραγεις dht και καθε μερα θα πρεπει να την περιοριζεις.....γιατι και το ρεβιβο αν το παρατησεις θα αρχισει παλι η τριχοπτωση με ζενιθ ρυθμους.....αν δεν εισαι διατεθημενος να ταλαιπωρησε με αυτα "για παντα" πρεπει να δεχτης την τριχοπτωση σου.....αν δε θες να την δεχτεις πρεπει να μαθεις να ζεις με αυτα.....αλλιως οταν σου πεσουν οσα ειναι να πεσουν...υπαρχει και η μεταμοσχευση....Επισης το για παντα ειναι σχετικο....μεχρι να βρουμε την οριστικη λυση στο προβλημα....μπορει να διαρκεσει απο 2 χρονια μπορει 10 μπορει 20 μπορει και 30 παντος πιστευω οτι ειμαστε παρα πολυ κοντα στο να δοσουμε οριστικη λυση στη τριχοπτωση και τα dhtblockers αυτη τη στιγμη ειναι αναγκαια και πρεπει να τα περνουμε συνεχεια ωσπου να βρουμε το κατι καλυτερο κ να την σταματησουμε εντελως....

Teri

New Member

Σε αυτό που λέει ο Πάνος συμφωνώ κι εγώ. Και απο εδώ σε δάφορα Links που δημοσιοποιούνται αλλά και απο το Net που βλέπω κατα καιρούς γενικότερα εδώ και κάνα 6μηνο βλέπω ότι οι έρευνες έχουν ενταθεί και ίσως -πιο σύντομα- απ ότι πιστευουμε να δωθεί μία δυνατή και όσο το δυνατόν μονιμότερη λύση.

Όσον αφορά το Ρεβίβο, το χρησιμοποιώ 6,5 μήνες περίπου και έχω να πω ότι σε γενικές γραμμές είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Στο Pick μου είχα φτάσει στο πρώτο τρίμηνο, είχα ανεβάσει και φώτος, τα αποτελέσματα για την δεδομένη χρονική στιγμή ήταν εντυπωσιακά. Έπειτα μεσα στο καλοκαίρι είχα ένα "θέμα" όπως και όλοι μας, βέβαια στο πρώτο 1,5 μήνα δλδ Ιούνη μέχρι και μέσα Ιούλη δεν το έβαζα και καθημερινά, έβαζα μόνο ένα ml την μέρα και περιόρισα και την minox στο μέρα παρά μέρα, εντάξει δεν έκανα και καμιά τραγική μείωση αλλά παρόλο τις προσπάθειές μου υπήρξε αραίωση σε μεγάλο βαθμό αναλογικά με το πως είμουν πριν. Την τελευταία εβδομάδα αρχιζω και παίρνω τα πάνω μου σιγά σιγά και τώρα που τελειώνει και το καλοκαίρι -λογικά- θα επανέλθω σε normal πλαίσια.

Το έχω ξαναπεί, μόνο γιαυτό το εντυπωσιακό 3μηνο που μου προσέφερε αξίζει να του δώσω ευκαιρίες πολλές. Θα βάζω μέχρι να κλείσω χρόνο δλδ μέχρι τον Φλεβάρη να είμαστε καλά και εκεί θα γίνει η οριστική του κρίση και θα αποφασίσω τι θα κάνω.

Υπομονή παιδιά, υπομονή,

cool11

Well-Known Member

Οντας χρηστης μινοξιδιλης για πολλα χρονια, και διαβαζοντας εδω σε αλλα θεματα περι εξαρτησης απο τη μινοξιδιλη, αναρωτιεμαι τελικα ποση 'εξαρτηση΄ μπορει να εχει ενας χρηστης revivogen απο το προιον.

Δεν λεω, αποφαση μας ειναι να χρησιμοποιουμε αυτα τα προιοντα για να κρατησουμε τα μαλλια μας.
Αλλα σκεφτομαι οτι με μινοξιδιλη ειμαι ευχαριστημενος, και θελω και κατι σε dht blocker για πιο σταθερα αποτελεσματα.
Θα πρεπει -απλα μιλωντας- να 'κοψω' νέο κονδύλι απο το μισθο μου πλεον, οπως κανω τοσα χρονια και με τη μινοξιδιλη, και να πληρωνω εσαει και για το revivogen???

Μια λυση που σκεφτομαι, ειναι, αφου ειμαι ευχαριστημενος με regain, να εχω το revivogen, οχι σε πρωτη προτεραιοτητα, αλλα επικουρικα.
Δηλαδη, 1 φορα στις δυο μερες ας πουμε. Και για λογους εξαρτησης του οργανισμου απο τις νεες ουσιες, και για οικονομικους λογους.
Να συνεχισει να ειναι εμπροσθοφυλακη μου το regain/fungoral, και 2-3 φορες βδομαδα να βαζω revivogen.

Τι λετε εσεις για τους ανωτερω προβληματισμους, πως το βλεπετε?

---

Και κατι ακομη: sides υπαρχουν απο τη χρηση revivogen???

Teri

New Member

cool11 είπε:
Οντας χρηστης μινοξιδιλης για πολλα χρονια, και διαβαζοντας εδω σε αλλα θεματα περι εξαρτησης απο τη μινοξιδιλη, αναρωτιεμαι τελικα ποση 'εξαρτηση΄ μπορει να εχει ενας χρηστης revivogen απο το προιον.

Δεν λεω, αποφαση μας ειναι να χρησιμοποιουμε αυτα τα προιοντα για να κρατησουμε τα μαλλια μας.
Αλλα σκεφτομαι οτι με μινοξιδιλη ειμαι ευχαριστημενος, και θελω και κατι σε dht blocker για πιο σταθερα αποτελεσματα.
Θα πρεπει -απλα μιλωντας- να 'κοψω' νέο κονδύλι απο το μισθο μου πλεον, οπως κανω τοσα χρονια και με τη μινοξιδιλη, και να πληρωνω εσαει και για το revivogen???

Μια λυση που σκεφτομαι, ειναι, αφου ειμαι ευχαριστημενος με regain, να εχω το revivogen, οχι σε πρωτη προτεραιοτητα, αλλα επικουρικα.
Δηλαδη, 1 φορα στις δυο μερες ας πουμε. Και για λογους εξαρτησης του οργανισμου απο τις νεες ουσιες, και για οικονομικους λογους.
Να συνεχισει να ειναι εμπροσθοφυλακη μου το regain/fungoral, και 2-3 φορες βδομαδα να βαζω revivogen.

Τι λετε εσεις για τους ανωτερω προβληματισμους, πως το βλεπετε?

---

Και κατι ακομη: sides υπαρχουν απο τη χρηση revivogen???

Κοίτα φίλε μου εγώ όπως είπα και παραπάνω κάνω χρήση Revivo 7 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Νομίζω όμως ότι 1 φορά στις 2 μέρες δεν θα σου κάνει απολύτως τίποτα καθότι καθημερινά ο οργανισμός παράγει dht και είναι αναγκαία τουλάχιστον 1 φορά την μέρα η χρήση dht blocker. Επι προσθέτως το Revivo δεν μένει στον οργανισμό μας τόσο πολύ όσο η minox. Στη θέση σου μάλιστα θα έκανα το αντιθετο -που ήδη το κάνω κατα καιρούς- αλλά όπως νομίζεις εσύ καλύτερα για το κεφάλι σου, εσύ αποφασίζεις.

YΓ: Κανένα side δεν έχει αναφερθεί. Ούτε εγώ έχω παρατηρήσει κάτι σε μένα.

alexunder

New Member

Συμφωνώ με Λευτέρη.Το revivo κάνει δουλειά σαν dht blocker.Eίμαι και έγω ικανοποιημένος από αυτό.Ναι ..κοστίζει.Λύσεις όμως υπάρχουν...και πιο φτηνές (βλέπε spiro).
Η ουσία όμως είναι να καλύπτεσαι από την dht που μας κάνει τη ζημιά.Ο Λευτέρης λέει τουλάχιστο μια φορά τη μέρα blocker..που σημάινει καλύτερα δυο.Με 1 φορά στο 12ωρο πιστεύω είσαι Ο.Κ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member

Λογω ελλειψης χρονου (31 σελιδες εφτασε το τοπικ...να τα 100στησει!), μπορει καποιος συνοπτικα να μου πει ενδεδειγμενη χρηση του revivogen?
1 φορα τη μερα θελω να βαζω, ποσες φορες/ψεκασμους/ml, καθως και αν εχει κατι ιδιαιτερο να προσεξω ο τροπος εφαρμογης.
Να υποθεσω το βαζουμε με ιδιο τροπο οπως το regain?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

2 ml το βράδυ με το dropper στις περιοχές αραίωσης-δλδ φουλάρεις 2 φορές το dropper
λίγο-λίγο το αφήνεις στο κεφάλι για μην τρέχει,και το απλώνεις με ελαφρές κινήσεις (με τα δάκτυλα) στην περιοχή/ές

cool11

Well-Known Member

Ποση ωρα ειπαμε οτι πρεπει να υπαρχει χρονικη αποσταση απο την εφαρμογη του regain? Μιλαμε για ωρες, πριν ή μετα το regain?

παιδια παρακαλω τα "φωτα" σας...εχω παραγγειλει ρεβινογκεν μπορω να το χρησημοποιω παραλληλα με την σπιρο 5% dr Lee; ή θα ηταν καλυτερα την μια μερα ρεβινογκεν και την αλλη σπιρο? βεβαια μαζι με φινα (καταποση).

cool11

Well-Known Member

Ποση τριχοπτωση προκαλει το revivogen οταν ξεκινα να δρα? Σε ποσους μηνες αρχιζει αυτη η 'με το ζορι' τριχοπτωση και ποτε σταματα?

---

Επισης θελω να ρωτησω για τους κροταφους: βαζω εκει που εχει λιγες τριχες, ή να βαζω κι εκει που δεν εχει πια? Εχει νοημα εκεί ή πάει χαμένο (νεκρωσε πια) οτι κι αν βαλω?

NGL

Member

cool11 είπε:
Ποση τριχοπτωση προκαλει το revivogen οταν ξεκινα να δρα? Σε ποσους μηνες αρχιζει αυτη η 'με το ζορι' τριχοπτωση και ποτε σταματα?

---

Επισης θελω να ρωτησω για τους κροταφους: βαζω εκει που εχει λιγες τριχες, ή να βαζω κι εκει που δεν εχει πια? Εχει νοημα εκεί ή πάει χαμένο (νεκρωσε πια) οτι κι αν βαλω?

αναλογα με τον οργανισμο φιλε.σ αλλους προκαλει μικρη τριχοπτωση (shedding) , σ αλλους μεγαλυτερη και σε αλλους καθολου.και το ποτε θ αρχισει διαφερει αλλα γι αυτο καλυτερα να σου πουν παιδια που το χουν βιωσει απο πρωτο χερι.
το ρεβιβο δεν ειναι τοσο ισχυρο dht blocker οσο το double A και επειδη ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αν ο θυλακας εχει νεκρωσει καλο θα ειναι να βαζεις και λιγο σ αυτα τα σημεια.βεβαια ο καθενας κρινει για τον εαυτο του τι ειναι καλυτερο και πραττει αναλογως :)

aleksandros

New Member

Δεν ειναι αποτελεσματικα σε ολους αυτα τα προιοντα.
Προσωπικα χρησιμοποιησα revivogen - tricomin - regain 5% gia 8 μηνες ακαταπαυστα το αποτελεσμα ηταν ελαχιστο και σταματησα την θεραπεια.

Μπλουζα