F.A.Q Revivogen

FITNESSMAN

New Member
Απ: F.A.Q Revivogen

καλημερα.χρησιμοποιησα 4 μηνες revivogen.το εκοψα γιατι μου προκαλουσε καφε νυφαδες που νομιζω οτι εκαναν κακο στο κεφαλι μου..ειχα μεγαλο προβλημα πιο παλια με ασπρες νυφαδες στο τριχωτο αλλα μετα απο χρηση fungoral εφυγαν...ξαναεμφανηστικαν με το revivogen..γι αυτο το εκοψα.δεν μπορω να εκφερω γνωμη αν δουλευει η οχι το revivogen γιατι το επαιρνα λιγο διαστημα και μαζι με φιναστεριδη και regaine..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

dim74 είπε:
σπυρο περνω προσκαρ εδω και δεκα μηνες χωρις κατι αξιολογο και θελω να το κοψω...αλλα πριν θελω να εχω ενα διαστημα με τοπικα(revivogen,crinagen,spiro) ετσι ωστε να μην εχω καμια τρελη απωλεια!ποσο καιρο λες να βαζω αυτα τα τοπικα πριν κοψω το προσκαρ ετσι ωστε να ειναι ομαλη η μεταβαση αυτη...?
όπως και να κάνεις αυτά που κέρδισες με proscar θα φύγουν-εγώ το έκοψα μαχαίρι (φοβερή τριχόπτωση και "άδειασμα" επάνω..),άρχισα revivo & double A και μετά από 1-1,5 μήνα συνήλθα ::)

magic810

New Member

Σπυρο πιστευεις οτι το revivogen σε βοηθησε.....?
Η περισοοτερο το avodart?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

magic810 είπε:
Σπυρο πιστευεις οτι το revivogen σε βοηθησε.....?
Η περισοοτερο το avodart?
το avodart άρχοντα ;)

revivo κάνω μόνο για κάλυψη ανά 24 ώρες και λόγω των συστατικών του-αφού πετύχω αυτό που θέλω θα κάνω 3 φορές την εβδομάδα και αυτό...

Teri

New Member

Τo Revivogen το μόνο εκνευριστικό του ότι αναγκάζομαι να πλένω το μαξιλαρι μου κάθε μέρα..

Ειδάλλως είναι κάτι το φοβερό σαν προϊόν..

Αν και τις τελευταίες μέρες με διακατέχει ένα μικρό sheding -άτιμο καλοκαίρι-, βρε εκεί εγώ, θα επιμείνω σε Revivo, γιατί δεν ξεχνάω τι μου έχει δώσει τόσο καιρό..

magic810

New Member

Read the citation summarized below from British Journal of Dermatology, 1988 Nov;119(5):627-32.

Inhibition of 5 alpha-reductase activity in human skin by zinc and azelaic acid, by Stamatiadis D, Bulteau-Portois MC, Mowszowicz I., Laboratoire de Biochimie B, Hopital Necker-Enfants-Malades, Paris, France.

The effects of zinc sulphate and azelaic acid on 5 alpha-reductase activity in human skin were studied using an in vitro assay with 1,2[3H]-testosterone as substrate. When added at concentrations of 3 or 9 mmol/l, zinc was a potent inhibitor of 5 alpha-reductase activity. At high concentrations, zinc could completely inhibit the enzyme activity. Azelaic acid was also a potent inhibitor of 5 alpha-reductase; inhibition was detectable at concentrations as low as 0.2 mmol/l and was complete at 3 mmol/l. An additive effect of the two inhibitors was observed. Vitamin B6 potentiated the inhibitory effect of zinc, but not of azelaic acid, suggesting that two different mechanisms are involved. When the three substances were added together at very low concentrations which had been shown to be ineffective alone, 90% inhibition of 5 alpha-reductase activity was obtained. If this inhibition is confirmed in vivo, zinc sulphate combined with azelaic acid could be an effective agent in the treatment of androgen related pathology of human skin.

st697

Member

Λευτέρης είπε:
Αν και τις τελευταίες μέρες με διακατέχει ένα μικρό sheding -άτιμο καλοκαίρι-, βρε εκεί εγώ, θα επιμείνω σε Revivo, γιατί δεν ξεχνάω τι μου έχει δώσει τόσο καιρό..

Σου είναι εύκολο να μας αναφέρεις πιο αναλυτικά πως σε βοήθησε?

dim74

Member

το εχουμε πει πολλες φορες...μονο με παραγγελια απο ευρωπη η αμερικη.

dim74

Member

πας και βγαζεις μια προπληρωμενη καρτα απο την τραπεζα κυπρου πχ.Δεν κοστιζει τιποτα(5 ευρω για την ακριβεια)και μπορεις να παραγγελνεις ανετα οτι θες απο παντου!

Καλησπέρα!
Γι' αυτό που λές για τα περίπτερα δεν το ξέρω :p

Σε τράπεζα πρέπει να πάς. Προπληρωμένη να ζητήσεις όπως σου είπε και ο dim74. Έχουν και άλλες τράπεζες. Νομίζω και η Πειραιώς και η Eurobank έχουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member

αλεξη αυτο που ρωτας εχει λεχθει εδω μεσα σε 500 σημεια!διαβασε λιγο,δεν κανει κακο!στην ελλαδα το nizoral κυκλοφορει με την ονομασια fungoral.ζητας λοιπον fungoral!

dim74

Member

να γραφεις ελληνικα,ειναι υποχρεωτικο.οσο αφορα την καρτα δεν σε συμφερει γιατι?δινεις πεντε ευρω στην αρχη που την βγαζεις και μετα ενα ευρω καθε φορα που την γεμιζεις με χρηματα!που ειναι το ασυμφορο της υποθεσης?μηπως ρωτησες για καμια αλλη καρτα?προπληρωμενη λεγεται η αλλιως prepaid!

alexis24

New Member

βασικα μιληαμε απο τηλεφωνο και αν καταλαβα καλα αν δεν τη χρησιμοποιω εχει παγιο κλπ

dim74

Member

αλεξη τα χεις κανει...δεν μπορω να σε βοηθησω αλλο...!(φυσικα και δεν εχει παγιο!)

όχι magic δεν έχει πάγιο. alexi να ρωτήσεις για prepaid card. Δεν έχει πάγιο! Βάζεις λεφτά αγοράζεις. Δεν βάζεις λεφτά δεν μπορείς να κάνεις αγορά!!!

magic810

New Member

Χριστίνα είπε:
όχι magic δεν έχει πάγιο. alexi να ρωτήσεις για prepaid card. Δεν έχει πάγιο! Βάζεις λεφτά αγοράζεις. Δεν βάζεις λεφτά δεν μπορείς να κάνεις αγορά!!!

το ξερω χριστινα απλα μου εκανε εντυπωση αυτο που ειπε το παλικαρι .....
σκεφτηκα πληρωνω παγιο και δεν μου το χει πει κανενας??? :p

magic810

New Member

Λοιπον παιδες ισως να γινομαι γραφικος με την επιμονη μου......αλλα πραγματικα θελω να καταληξω στο αν θα συνεχισω να χρησιμοποιω η οχι revivogen....δεν με εχει προβληματισει ποτε καποιο αλλο προιον τοσο πολυ!!!.......οι γνωμες γενικα για το συγκεκριμενο διιστανται.......
διαβαζα καποια σχολια για το revivogen μεσα σε αυτα και του δημιουργου του zix.....που αναφερει οτι ναι μεν αλλα.....
Δηλαδη.....οτι ναι μεν συνδυαζει συστατικα αλλα οχι σωστα...
Επισης πολλοι ειναι αυτοι που αμφισβητουν την πατεντα TRANSMEROL με την εξης απορια αφου εχει αυτο γιατι ειναι απαραιτητο το οινοπνευμα??

Γενικα παντως αναφερεται σαν οτι καλυτερο κυκλοφορει απο φυτικα.....
Τι να πω ζυγος ειμαι οποτε καταλαβαινετε τωρα...... :p

Μπλουζα