Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μακάρι-καλή τύχη και επιτυχία..john_e είπε:Για την κόρη μου εννοούσα, δηλαδή όταν σταματήσει τα φάρμακα πιθανώς να αλλάξουν οι δείκτες που δεν ήταν και τόσο καλοί.
:magic810 είπε:και αναμενουμε αποτελεσματα σου....για τον επομενο trouli που θα μπει στο foroum......![]()
doc είπε:καλημερα σε ολους και συγχαρητηρια για το site ..πιστευω βοηθαει παρα πολυ κοσμο και δινει πολυτιμες συμβουλες.μια ερωτηση εχω.παρηγγηλα το Revivogen scalp therapy απο το e-bay και στο μπουκαλι αναγραφονται 2 διαφορετικες ημερομηνιες ληξης του.μια στο πατο του μπουκαλιου κ μια πανω στο αυτοκολλητο στα πλαγια.μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η σωστη????ευχαριστω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Λευτέρης είπε:[quote author=doc link=topic=139.msg12156#msg12156 date=1242118541]
καλημερα σε ολους και συγχαρητηρια για το site ..πιστευω βοηθαει παρα πολυ κοσμο και δινει πολυτιμες συμβουλες.μια ερωτηση εχω.παρηγγηλα το Revivogen scalp therapy απο το e-bay και στο μπουκαλι αναγραφονται 2 διαφορετικες ημερομηνιες ληξης του.μια στο πατο του μπουκαλιου κ μια πανω στο αυτοκολλητο στα πλαγια.μπορει καποιος να μου πει ποια ειναι η σωστη????ευχαριστω