F.A.Q Revivogen

magic810

New Member
Απ: F.A.Q Revivogen

Σπύρος είπε:
magic και εγώ πίνω στην υγειά του proscar-είχα μια τεράστια "φόλα" στην κορυφή και τώρα χαϊδεύω τρίχες και το παίζω άνετος,και πειραματίζομαι με υποκατάστατα...

μακάρι να μην με απασχολούσε το θέμα τεκνοποίηση και να συνέχιζα ακάθεκτος-με τον ρυθμό που πήγαινα,το καλοκαίρι θα τα έδενα κοτσίδα :eek: ;D

XAXAXAXA Σπυρο μακαρι φιλε....στο ευχομαι.....
αλλα..υπαρχουν οι προτεραιοτητες...και η δικη σου ειναι να κανεις παιδι....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ολα τα αλλα ερχονατο δευτερα... ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

VAMPIRIA

Member

μετα απο ποσο καιρο χρησιμοποιησης proscar αρχιζει η συντηρηση?
η συντηρηση ποσο διαρκει?

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

δεν υπάρχει θέμα συντήρησης με χάπι φινα - παίρνεις καθημερινά εσαεί
τώρα,αν το γυρίσεις σε τοπική ντουτα/φινα παίζει θεωρητικά συντήρηση...

εγώ απλά προσπαθώ να γλιτώσω ό,τι μπορώ για κανένα 3μηνο...

magic810

New Member

VAMPIRIA είπε:
μετα απο ποσο καιρο χρησιμοποιησης proscar αρχιζει η συντηρηση?
η συντηρηση ποσο διαρκει?

Aποψη μου ειναι οτι παιρνεις για ενα χρονο αυτο που θες και την σταματας....αν βρεις κατι εναλλακτικο το ξεκινας τοπικα
αφου ομως θα χεις παρει οτι μπορεις απο την φιναστεριδη.....δηλαδη τα μαλλια σου πισω για να ξεκινησεις με αλλη ψυχολογια την διατηρηση τους...
ειναι αλλιως να ξεκινας μιαα θεραπεια οταν εχουν μεινει μαλλια και αλλιως να παλευεις με προιοντα ενναλακτικα και οχι σιγουρα οταν υπαρχει μεγαλο προβλημα.....
Τουλαχιστον αυτο ειναι το σκεπτικο μου..... :)

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

καλά,δεν συζητάω τι shedding έχω από revivogen-avodart-εποχιακή τριχόπτωση... :'(

VAMPIRIA

Member

βαζω 4 ml revivogen την μερα και περιπου 12 ψεκασμους regian γιατι εχω μακρια μαλλια δεν παει ολο στις ριζες...
ειναι πολυ?

Teri

New Member

VAMPIRIA είπε:
βαζω 4 ml revivogen την μερα και περιπου 12 ψεκασμους regian γιατι εχω μακρια μαλλια δεν παει ολο στις ριζες...
ειναι πολυ?

Ανώφελο τελείως ρε Vampiria. Eντάξει 4 ml Revivogen άσε που θα σου τελειώσει στο άψε σβήσε και θα σου καταλαδώνει το μαλλί, αλλά 12 ψεκασμούς regain είναι έγκλημα. Αυτή είναι η άποψή μου.

Μα πόσο μακρύ είναι το μαλλί σου. Ειδικά το regain έχει και ειδικό ψεκαστήρα γι'αυτή την δουλειά. Πρόσεχε λίγο ρε συ με την ποσότητα.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

VAMPIRIA είπε:
ειναι πολυ?
και δεν έχεις ακόμη παρενέργειες;! :eek:

χρησιμοποίησε τον ψεκαστήρα με το σωληνάκι ή σύριγγα(χωρίς την βελόνα ε ;D) των 2-5ml ,ώστε να πηγαίνει εκεί που θες και άπλωσε 'το με τα δάκτυλα,
αλλά μην υπερβάλλεις γιατί σίγουρα θα σε τρελάνουν στην παρενέργεια αυτά σε τέτοιες δόσεις ::)

Teri

New Member

Σπύρος είπε:
[quote author=VAMPIRIA link=topic=139.msg10122#msg10122 date=1238607491]
ειναι πολυ?
και δεν έχεις ακόμη παρενέργειες;! :eek:

χρησιμοποίησε τον ψεκαστήρα με το σωληνάκι ή σύριγγα(χωρίς την βελόνα ε ;D) των 2-5ml ,ώστε να πηγαίνει εκεί που θες και άπλωσε 'το με τα δάκτυλα,
αλλά μην υπερβάλλεις γιατί σίγουρα θα σε τρελάνουν στην παρενέργεια αυτά σε τέτοιες δόσεις ::)

[/quote]

Μα έτσι κι αλλιώς Σπύρο κι εγώ που έχω κοντά μαλλιά πάλι το σωληνάκι χρησιμοποιώ, πιστευώ πολύ πιο ακριβές στα σημεία, το έχω συνηθήσει πλέον.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

VAMPIRIA

Member

σπυρο ποσο να βαζω?
νομιζω το στο regaine λεει 2 φορες την μερα απο 6 ψεκασμους.
ενας δερματολογος μου ειχε πει να βαζω μεχρι 10 την μερα.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

δεν εννοώ το dropper(σταγονόμετρο),αλλά ένα εξάρτημα που έχει το πακέτο regain με 4 εκ. περίπου σκληρή πλαστική μύτη μετά το στόμιο του ψεκαστήρα

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

λογο του οτι η μινοξιδιλη μενεις στον οργανισμο περιπου στις 20 ωρες οπως εχει πει και ο ακης

και επειδη πολλοι χρηστες βαζουν μια φορα την μερα οπως και εγω και οι πιο πολλοι οπως και εγω εχουμε δει αποτελεσματα με χρηση μια φορα την μερα

και επειδη βαζουμε και αλλα προιοντα μεσα σε μια μερα

μπορεις να χρησιμοποιειες και μια φορα την μερα μινοξιδιλη

magic810

New Member

Why every one on the face of this earth is using revivogen when crinagen contains not only the exact ingredients (except for no Beta-Sitostero [btw anyone knows what it is, even revivogen site does not talk about it though it talks about other ingredietns]) but crinagen also contains many many more too.
Revivogen Ingredients vs. Crinagen Ingredients:-
REVIVOGEN:
SD alcohol, Gamma Linolenic acid, Alpha Linolenic acid, Linoleic Acid, Oleic Acid, Azaleic acid, Vitamin B6, Zinc, Saw Palmetto Extract, Beta-Sitosterol and eidin Oligomers (also known as Proanthocyanidin).

CRINAGEN
Water, Gamma linolenic acid, Alpha linolenic acid, Linoleic acid, Oleic acid, Azelaic acid, Vitamin B6, Zinc, Saw palmetto Extract, (no Beta-Sitostero in Crinagenl) Proanthocyanidins (procyanidin oligomers,
EXTRAS in Crinagen:
Riboflavin , Niacin, Ginkgo biloba, Arachidonic acid, Palmitoleic acid, Tea tree oil, Witch hazel extract, Epilobium augustifolium, Epilobium parviflorum, , Vitamin E (as d-alpha tocopherol)

Please let me know as I want to use Crinagen for it does not have alcohol.

Kαι εδω τιθεται η εξης απορια.....πως ενα προιον που εχει λιγοτερα συστατικα ειναι πιο εμπορικο απο το crinagen??
Eχω διαβασει πολυ καλα σχολια για το crinagen υπαρχει καποιος απο εδω που το εχει δοκιμασει ή ειμαστε ολοι στη ρουτινα του revivogen?

dim74

Member

και εγω αυτη την απορια εχω!ασε που ειναι και φτηνοτερο!η αληθεια ειναι πως ειναι ολοι στο revivogen για τον απλο λογο οπως λενε πως ειναι δοκιμασμενο...εγω παντως θα το σκεφτομουν πολυ...

Teri

New Member

VAMPIRIA είπε:
με το revivogen υπαρχει περιπτωση να δω επανέκφυση?

Σε ελαφριά μορφή.Μέχρι όμως να γίνει αυτό,

σου δίνει πύκνωμα στα μαλλια και σου γεμιζει κάπως τα κενά. Έστο και σαν προσωρινό αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Μπλουζα