Απ: Dim74 η Μεταμοσχευση μου στην D** στις 4κ5 Απριλιου 2012
Μπράβο Dim. Χαίρομαι τελικά που επέλεξες να μη «ζορίσεις» την περιοχή μπροστά και να βάλεις και πίσω. Πίστεψέ με, πως έτσι αυξάνεις την πιθανότητα επιβίωσης όλων των μοσχευμάτων, ενώ σου δίνεται κατ’ αυτόν τον τρόπο η ευκαιρία, να επανέλθεις και να διορθώσεις στα σημεία που επιθυμείς την πυκνότητα σε δεύτερη φάση. Στη πλευρά της δότριας που δούλεψαν εχθές δείχνει να έγινε καταπληκτική δουλειά, είμαι σίγουρος ότι δεν θα δεις καμιά διαφορά σε μερικούς μήνες (χρειάζονται περίπου 3 μήνες για να βγουν και κάποιες τρίχες εκεί οι οποίες υπόκεινται σε sock loss κατά την εξαγωγή γειτονικών). Μακάρι να είχα κάνει την πρώτη μου επέμβαση τα τελευταία χρόνια όπου τα εργαλεία εξαγωγής είναι τόσο μικρής διαμέτρου… αλλά βλέπεις το 2006 εγώ έκανα με 0,95-1 χλστ και εσύ έκανες με 0,75-0,8;;; έτσι σε εμένα η δότρια από την πρώτη επέμβαση ταλαιπωρήθηκε περισσότερο… Το αποτέλεσμα είμαι σίγουρος πως θα είναι πολύ καλό. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΜΩΣ ότι πρέπει και εσύ τώρα να είσαι πολύ προσεχτικός. Ξέρω ότι στο φυλλάδιο με τις οδηγίες που σου δίνει η DHI αναφέρουν την προστασία από τον ήλιο για κάποιες μέρες αλλά εσύ θα πρέπει οπωσδήποτε να μην εκθέσεις το κεφάλι σου στον ήλιο για όλο το καλοκαίρι (και εννοώ βέβαια να μην καείς, το να αφήσεις το κεφάλι σου ελεύθερο χωρίς καπέλο για έναν πρωινό καφέ ή για μια απογευματινή βόλτα μετά από έναν μήνα δεν τρέχει τίποτα απλά μεσημέρι, ηλιοθεραπεία κλπ…. ΚΑΠΕΛΟ για ΟΛΟ το καλοκαίρι).