Dim74, fue, παπανικολάου, 3070 grafts, 4-5-6/4/2012

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Dim74 η Μεταμοσχευση μου στην D** στις 4κ5 Απριλιου 2012

@dim74 @n094 γίνατε διάσημοι και μας το κρύβατε? :legal

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dim74

Member

Εγω προσωπικα δεν κρυβω τιποτα,απλα δεν βλεπω καποιο λογο να το αναφερω αυτο,ουτε εχει καμια σχεση με το αποτελεσμα μου εδω...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

dim74 είπε:
Εγω προσωπικα δεν κρυβω τιποτα,απλα δεν βλεπω καποιο λογο να το αναφερω αυτο,ουτε εχει καμια σχεση με το αποτελεσμα μου εδω...

Κι εγώ δεν βλέπω κανένα λόγο να μην υπάρχουν και άλλες συμφωνίες μεταξύ εσάς και D** που δεν κρύβετε αλλά δεν μας λέτε...

dim74

Member

Πριν μιλησεις ετσι και αφησεις οποιοδηποτε υποννοουμενο θα πρεπει να σου εχω δωσει καποιο δικαιωμα!Αν σου εχω δωσει πεστο,αλλιως δεν σου επιτρεπω να το κανεις!
Τι συμφωνια να κανω οταν εδω για ολα μιλουν οι φωτο?Δες αν αλλος στον πρωτο μηνα της μεταμοσχευσης του,εχει βαλει τοσες φωτο κι ολες κατω απο εντονο φως,αν εκρυψα κατι η ποτε παρακινησα καποιον να παει να κανει κατι καπου.
Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

dim74 είπε:
Πριν μιλησεις ετσι και αφησεις οποιοδηποτε υποννοουμενο θα πρεπει να σου εχω δωσει καποιο δικαιωμα!Αν σου εχω δωσει πεστο,αλλιως δεν σου επιτρεπω να το κανεις!
Τι συμφωνια να κανω οταν εδω για ολα μιλουν οι φωτο?Δες αν αλλος στον πρωτο μηνα της μεταμοσχευσης του,εχει βαλει τοσες φωτο κι ολες κατω απο εντονο φως,αν εκρυψα κατι η ποτε παρακινησα καποιον να παει να κανει κατι καπου.
Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται.

Σου απαντάω όπως μου απάντησες, και καλύτερα εσύ να προσέχεις τι λές. Δεν είσαι σε θέση εσυ να πεις σε μένα τι να κάνω ούτε να μου επιτρέψεις τι θα σου πω και τι όχι.

Μην μπερδεύεις τα πράγματα, εγώ δεν είπα ότι οι φώτο / αποτέλεσμα / επέμβαση δεν είναι αληθινά. Σκεφτόμαστε και λίγο πριν γράψουμε.

dim74

Member

Δεν ειπες πως δεν ειναι αληθινα,αλλα αφησες σαφεστατα υποννοουμενα για συμφωνιες και αλλα κρυφα μεταξυ μου και της DHI,με στοχο και σκοπο τι?
Δεν ειμαι εγω σε θεση να σου επιτρεψω τι θα πεις σε μενα εσυ?Ειμαι δυστυχως για σενα fenimore σε αυτη την θεση οσο οσα γραφεις αφηνουν για μενα υποννοουμενα και με θιγουν.
Οσο για τον τροπο που σκεφτεσαι και το υφος σου σε αφηνω να σε κρινουν κι οσοι μας διαβαζουν...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

dim74 είπε:
Δεν ειπες πως δεν ειναι αληθινα,αλλα αφησες σαφεστατα υποννοουμενα για συμφωνιες και αλλα κρυφα μεταξυ μου και της D**,με στοχο και σκοπο τι?
Δεν ειμαι εγω σε θεση να σου επιτρεψω τι θα πεις σε μενα εσυ?Ειμαι δυστυχως για σενα fenimore σε αυτη την θεση οσο οσα γραφεις αφηνουν για μενα υποννοουμενα και με θιγουν.
Οσο για τον τροπο που σκεφτεσαι και το υφος σου σε αφηνω να σε κρινουν κι οσοι μας διαβαζουν...

Στο ξαναλέω ότι σου απάντησα όπως απάντησες κι εσύ σε μένα, η απάντηση ήταν γενική και αόριστη.
Δεν καταλαβαίνεις φίλε, δεν γίνετε να μου πεις τι να λέω για σένα ή να πάρω κάποια σχετική άδεια για να μιλήσω έτσι, όχι όταν βλέπω κάτι ύποπτο.

Κάποιος μπορεί απλά να είδε αυτήν την πράξη ως μια συμφωνία για καλύτερη τιμή, κάποιος άλλος μπορεί να το είδε ως... "συνεργασία".

Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογώ να βγένει ο άλλος και να ζητά και τα ρέστα.

Στο μόνο που συμφωνούμε είναι ότι ας μας κρίνει ο κόσμος, και εμένα αλλά και εσένα, φιλικά πάντα.

bimi33

New Member

τωρα μιλας φενι λες κ ανακαλυψες την αμερικη!!1 :Dεσυ τι λες να το κανουν για να περναει η ωρα τους?κ γω αν παω δηι κ μου κανουν καλη τιμη κτλ (κ εννοειται ΚΑΛΗ δουλεια)θα λεω τα καλυτερα λογια μια ζωη κ θα τους διαφημιζω.εμενα με νοιαζει εγω πως θα ειμαι κ ας κανουν οτι θελουνε μετα.....(ουτως η αλλως μονο αυτοι οι 2 ειναι με καλα αποτελεσματα εδω)ετσι δεν ειναι?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

DIMI333 είπε:
τωρα μιλας φενι λες κ ανακαλυψες την αμερικη!!1 :Dεσυ τι λες να το κανουν για να περναει η ωρα τους?κ γω αν παω δηι κ μου κανουν καλη τιμη κτλ (κ εννοειται ΚΑΛΗ δουλεια)θα λεω τα καλυτερα λογια μια ζωη κ θα τους διαφημιζω.εμενα με νοιαζει εγω πως θα ειμαι κ ας κανουν οτι θελουνε μετα.....(ουτως η αλλως μονο αυτοι οι 2 ειναι με καλα αποτελεσματα εδω)ετσι δεν ειναι?

Αμα φτιάξεις βιογραφικό μην βάλεις την λέξη "παρατηρητικός μέσα". Πρώτον ο adriano το ανέφερε ότι είδε τον dim74. Και δεύτερον, για γύρνα στις πίσω σελίδες του thread να δεις τι ντόρος έγινε για την τιμή. Ασχέτος αν ήταν υψηλή ή χαμηλή. Τέτειες μυστικές ή μη συμφωνίες εμένα δεν μ'αρεσουν.

Το φόρουμ χρησιμοποιείτε ως μέσο ενημέρωσης. Όχι ως εκπτωτικό κουπόνι για τις κλινικές.

Κοίταξε να συμορφωθείς με τους κανόνες του φόρουμ, γιατί αν εγώ ανακάλυψα την Αμερική, εσύ θα ανακαλύψεις την έξοδο.

dim74

Member

DIMI333 οταν μιλας για μενα θα προσεχεις τι λες.Ανεφερε μου συγκεκριμενα που εγω ειπα τα καλυτερα λογια για την D**?Που εγω εκανα διαφημιση στην D** περα απο οτι γινεται σε ολες τις περιπτωσεις μεταμοσχευσης εδω μεσα?Ουτε καν φωτογραφια με το λογοτυπο της κλινικης δεν εβαλα!Οποτε οσα λες ειναι ασχετα,αδικα και βγαζεις απλα χωρις να ξερω τον λογο χολη!Να σου θυμισω επισης πως ενα μηνα πριν δηλωνες νεος εδω μεσα και ασχετος,μετα απο λιγες μερες εμαθες βλεπω τα παντα και μας λες πως απο εδω μεσα μονο εγω και ο n094 ειmaστε ευχαριστημενοι απο την D** αλλα παραλληλα ζητας απο τον n094 ν094 που μενεις να τα πουμε απο κοντα?αθηνα?αν μπορεις ...για να δω κ απο κοντα.γιατι το σκεφτομαι κ εγω για εκει!αλλα πειθομαι πολυ δυσκολα ρε γαμωτο.... :-X ;)ευχαριστω........ Σκεφτεσαι να πας στους ασχετους!Και αν πας δεν θα τους πεις πως εισαι στο φορουμ και ειδες τον n094 απο κοντα κι εμενα απο εδω,θα το κρατησεις κρυφο!Απο την αλλη αν σου κανουν καλυτερη τιμη επειδη το αποτελεσμα σου θα τον δουν δεκαδες ατομα,δεν θα την δεχτεις,θα πεις οχι γιατι αυτο θα σημαινει πως μας πουλησες επειδη ανηκεις στο φορουμ και μετα θα πρεπει να μας λες ψεματα!
Το τι τιμη πετυχα εγω με την κλινικη αφορα εμενα την κλινικη και την τσεπη μου!Κανενα αλλον!Αφορα εσενα γιατι?Εσενα αφορα αν σου δωσω κατι ψευτικο η προσπαθησω να σε ξεγελασω με τις φωτο μου ωστε να σε παραπλανησω να πας εκει!Εχει δει κανεις κατι τετοιο?
Fenimore συνεχιζεις να μιλας για μυστικες συμφωνιες και σε προκαλω να μου πεις πως οποιος εκει που παει να κανει μεταμοσχευση βαζουν φωτο του,ειναι υποπτο,μεμπτο και μας παραπεμπει σε τρομερα σεναρια και αυθαιρετους συλλογισμους?
Ειμαι ο μοναδικος που εχω κανει μεταμοσχευση απο εδω μεσα και φωτογραφιες του βρισκονται στα σαιτ των εταιρειων?Ποσοι εχουν φωτο τους στα σαιτ των εταιρειων απο εδω μεσα και μαλιστα παρουσιαζοντας τα οι εταιρειες,ως αποτελεσματα πελατων τους απο διαδικτυακα φορουμ?Που ειναι το ασχημο και το κατακριτεο?Αποτελεσματα πελατων τους απο το φορουμ μας με απευθειας παραπομπη απο το σαιτ τους στο φορουμ μας!
Δειτε εδω παραδειγματα http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1181.0.html http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1337.0.html Απο το σαιτ της H*C αποτελεσματα που οδηγουν απευθειας στο φορουμ μας!
Τωρα που η H*C ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ανα διαστηματα εδω μεσα,πως σε ολα τα μελη του φορουν δινει 2 ευρω το στριπ και 3 το fue δεν τρεχει τιποτα ετσι?Εκει ειναι ολα καλα!Εκει το φορουμ δεν λειτουργει ως εκπτωτικο κουπονι ε?
Ολοι οσοι πηγαν στις διαφορες κλινικες και εκαναν μεταμοσχευση και ειδικα στην H*C απο που εμαθαν για αυτους?Απο εδω!Ημουν εγω μετα μπροστα στο τι πληρωσαν η με αφορα?Αν τους εκαναν καποια εκπτωση ειναι υποπτο και δεν επρεπε να την δεχτουν επειδη ανηκουν στο φορουμ?
Εδω μετα καποιοι εδιναν απροκαλυπτα πληροφοριες με τηλεφωνα απο εδω,πως να στειλουν κι αλλους!Κανενα προβλημα κι εκει!Το υποπτο και τραγικο ειναι που πηγα εγω και εβαλαν εκει τις φωτο μου!Επρεπε να σας ρωτησω παιδια σορρυ αν μου δινεται την αδεια!

υγ επειδη η εξοδος του fenimore πηγαινε για αλλου και το καταλαβα μετα την παρεμβαση του dimi333 διεγραψα την τελευταια γραμμη...Απλα παρανοηση στο σημειο αυτο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bimi33

New Member

dim74 είπε:
DIMI333 οταν μιλας για μενα θα προσεχεις τι λες.Ανεφερε μου συγκεκριμενα που εγω ειπα τα καλυτερα λογια για την D**?Που εγω εκανα διαφημιση στην D** περα απο οτι γινεται σε ολες τις περιπτωσεις μεταμοσχευσης εδω μεσα?Ουτε καν φωτογραφια με το λογοτυπο της κλινικης δεν εβαλα!Οποτε οσα λες ειναι ασχετα,αδικα και βγαζεις απλα χωρις να ξερω τον λογο χολη!Να σου θυμισω επισης πως ενα μηνα πριν δηλωνες νεος εδω μεσα και ασχετος,μετα απο λιγες μερες εμαθες βλεπω τα παντα και μας λες πως απο εδω μεσα μονο εγω και ο n094 ειmaστε ευχαριστημενοι απο την D** αλλα παραλληλα ζητας απο τον n094 ν094 που μενεις να τα πουμε απο κοντα?αθηνα?αν μπορεις ...για να δω κ απο κοντα.γιατι το σκεφτομαι κ εγω για εκει!αλλα πειθομαι πολυ δυσκολα ρε γαμωτο.... :-X ;)ευχαριστω........ Σκεφτεσαι να πας στους ασχετους!Και αν πας δεν θα τους πεις πως εισαι στο φορουμ και ειδες τον n094 απο κοντα κι εμενα απο εδω,θα το κρατησεις κρυφο!Απο την αλλη αν σου κανουν καλυτερη τιμη επειδη το αποτελεσμα σου θα τον δουν δεκαδες ατομα,δεν θα την δεχτεις,θα πεις οχι γιατι αυτο θα σημαινει πως μας πουλησες επειδη ανηκεις στο φορουμ και μετα θα πρεπει να μας λες ψεματα!
Το τι τιμη πετυχα εγω με την κλινικη αφορα εμενα την κλινικη και την τσεπη μου!Κανενα αλλον!Αφορα εσενα γιατι?Εσενα αφορα αν σου δωσω κατι ψευτικο η προσπαθησω να σε ξεγελασω με τις φωτο μου ωστε να σε παραπλανησω να πας εκει!Εχει δει κανεις κατι τετοιο?
Fenimore συνεχιζεις να μιλας για μυστικες συμφωνιες και σε προκαλω να μου πεις πως οποιος εκει που παει να κανει μεταμοσχευση βαζουν φωτο του,ειναι υποπτο,μεμπτο και μας παραπεμπει σε τρομερα σεναρια και αυθαιρετους συλλογισμους?
Ειμαι ο μοναδικος που εχω κανει μεταμοσχευση απο εδω μεσα και φωτογραφιες του βρισκονται στα σαιτ των εταιρειων?Ποσοι εχουν φωτο τους στα σαιτ των εταιρειων απο εδω μεσα και μαλιστα παρουσιαζοντας τα οι εταιρειες,ως αποτελεσματα πελατων τους απο διαδικτυακα φορουμ?Που ειναι το ασχημο και το κατακριτεο?
Τωρα που η H*C ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ανα διαστηματα εδω μεσα,πως σε ολα τα μελη του φορουν δινει 2 ευρω το στριπ και 3 το fue δεν τρεχει τιποτα ετσι?Εκει ειναι ολα καλα!Εκει το φορουμ δεν λειτουργει ως εκπτωτικο κουπονι ε?
Ολοι οσοι πηγαν στις διαφορες κλινικες και εκαναν μεταμοσχευση και ειδικα στην H*C απο που εμαθαν για αυτους?Απο εδω!Ημουν εγω μετα μπροστα στο τι πληρωσαν η με αφορα?Αν τους εκαναν καποια εκπτωση ειναι υποπτο και δεν επρεπε να την δεχτουν επειδη ανηκουν στο φορουμ?
Εδω μετα καποιοι εδιναν απροκαλυπτα πληροφοριες με τηλεφωνα απο εδω,πως να στειλουν κι αλλους!Κανενα προβλημα κι εκει!Το υποπτο και τραγικο ειναι που πηγα εγω και εβαλαν εκει τις φωτο μου!Επρεπε να σας ρωτησω παιδια σορρυ αν μου δινεται την αδεια!
Πεσμου τελος ποιον κανονα του φορουμ παραβιασα και με απειλεις με εξοδο?Να σου θυμισω μονο πως οταν εσυ αγνοουσες πως υπαρχει,που ημουν εγω...Oποτε αυτα περι αμερικης και εξοδου αλλου!Την εχεις δει πολυ εξουσια και λυπαμαι για σενα.
το ιδιο λεμε διμ.γιατι παρεξηγηθηκες?αν ειπα κατι κακο σορρυ!!καλοπροερετα τα λεω ακριβως διοτι ειμαι νεος εγω κ δεν διαβαζω τα παλια μνμ.κ φενι μην τρελαινεσαι τι ειπα κ θα με διωξεις??εδω γινεται χαμος απο διαφημιση εγω σε πειραξα?/

bimi33

New Member

κ διμ74 ναι εγω το ειπα για δηι.οταν θα παω εκει η καπου αλλου θα ενημερωσω με φωτο ;)δεν εχω αποφασισει ακομα για το που κ ποτε.γιαυτο μπηκα εδω στο φορουμ κ παιρνω γνωμες. :grandpa:καληνυχτα.

bimi33

New Member

dim74 είπε:
Ειμαι ο μοναδικος που εχω κανει μεταμοσχευση απο εδω μεσα και φωτογραφιες του βρισκονται στα σαιτ των εταιρειων?Ποσοι εχουν φωτο τους στα σαιτ των εταιρειων απο εδω μεσα και μαλιστα παρουσιαζοντας τα οι εταιρειες,ως αποτελεσματα πελατων τους απο διαδικτυακα φορουμ?Που ειναι το ασχημο και το κατακριτεο?Αποτελεσματα πελατων τους απο το φορουμ μας με απευθειας παραπομπη απο το σαιτ τους στο φορουμ μας!
Δειτε εδω παραδειγματα http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1181.0.html http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1337.0.html
Πεσμου τελος ποιον κανονα του φορουμ παραβιασα και με απειλεις με εξοδο?Να σου θυμισω μονο πως οταν εσυ αγνοουσες πως υπαρχει,που ημουν εγω...Oποτε αυτα περι αμερικης και εξοδου αλλου!Την εχεις δει πολυ εξουσια και λυπαμαι για σενα.
τους εχω πει για το φορουμ διμ.γιατι να μην το πω?ισα ισα που αμα παω εκει θα ξερουν οτι μετα θα γραψω εδω.τελος παντων εμενα με νοιαζει να χω αποτελεσμα κ ολα τα αλλα θα τα βρουμε.θα ενημερωσω το φορουμ...προς το τελος του μηνος.

n094

Active Member

Αγαπητοί,
Ειρήνη υμίν. Αρπάζεστε χωρίς λόγο. Οποιαδήποτε εταιρεία, οποιοσδήποτε επαγγελματίας, μπορεί να χρησιμοποιήσει αποτελέσματα της δουλειάς του για διαφήμιση μετά από συμφωνία ή και χωρίς συμφωνία με τον πελάτη του. Ας πάρουμε για παράδειγμα ένα συνεργείο αυτοκινήτων που σου κάνει σέρβις και σου κοτσάρει ένα διακριτικό αυτοκόλλητο με το λογότυπό του. Ή ένα συνεργείο που κάνει βελτιώσεις και σου προτείνει 20% έκπτωση για να σου φτιάξει το αυτοκίνητο με την προϋπόθεση ότι θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες (υλικό, φωτογραφίες, βίντεο κλπ) για διαφημιστικούς σκοπούς στο διαδίκτυο ή και αλλού ή/και θα σου πει να το φέρεις μία συγκεκριμένη μέρα σε έκθεση για βελτιώσεις αυτοκινήτων. Που είναι το κακό, αν συμφωνήσεις;;; Ούτε εγώ, ούτε ο ντιμ κρύψαμε ότι πετύχαμε καλύτερη τιμή, εγώ γιατί έχω κάνει απανωτές επεμβάσεις σε αυτούς, αλλά και γιατί παρουσιάζουν το αποτέλεσμα μου ως διαφήμιση και ο ντιμ για τον ίδιο δεύτερο λόγο. Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό. Να είστε σίγουροι ότι το ίδιο συμβαίνει και με άλλα μέλη του φόρουμ που έχουν κάνει μεταμόσχευση σε άλλες κλινικές και γράφουν σε αυτό ή/και σε άλλα φόρουμ. Έτσι λοιπόν, τόσο τη δική μου περίπτωση, όσο και του Ντιμ θα τις βρείτε και στο σαιτ της DHI αλλά και σε άλλα «μέρη» και εκδηλώσεις στις οποίες «διαφημίζονται». Το σημαντικό είναι να υπάρχει σωστή και αληθινή ενημέρωση προς τους υπόλοιπους χρήστες (λεπτομερείς φωτογραφίες, απαντήσεις κλπ). Το αν είσαι απολύτως αμερόληπτος μιας και έχεις πετύχει καλύτερη τιμή έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Προσωπικά εγώ ποτέ δεν μάσησα τα λόγια μου και ποτέ δεν δίστασα να γράψω ή/και σχολιάσω αποτελέσματα άλλων κλινικών με τα καλύτερα λόγια, αν το αποτέλεσμα που έβλεπα μου άρεσε. Επίσης, εγώ ο ίδιος ανάρτησα σχόλιο στο νήμα του ΝΤΙΜ λέγοντάς του ότι θεωρώ πως η πυκνότητα στους κρόταφούς του θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερη (αν ψάξετε μερικές σελίδες πίσω θα το βρείτε). Επιπρόσθετα, Όταν ο Ντιμ (που είναι αρκετά παλιό και ενεργό μέλος στο φόρουμ) επικοινώνησε μαζί μου, ποτέ δεν του είπα να πάει οπωσδήποτε για επέμβαση στην Ντι Ειτζ Αι. Του είπα απλά ότι δεν είναι απατεώνες, αλλά για το που θα πάει του ανέφερα ότι θα πρέπει να το ψάξει καλά και να αποφασίσει μόνος του. Απαντάω σε όλες τις ερωτήσεις και προσπαθώ να είμαι παρών για οποιονδήποτε θέλει να με ρωτήσει κάτι χωρίς να χρυσώνω το χάπι. Ειρήνη υμίν λοιπόν και το πιο σημαντικό: Πίστευε… «αλλά ερεύνα»…

ΥΓ. κάποια στιγμή είχα αναρτήσει θέμα σχετικά με το διεθνές συνέδριο που κάνει η DHI στην Αθήνα με τη συμμετοχή των R. Shappiro, P. Jimenez, R. Leonard κλπ. Γιατρούς δηλαδή που θεωρούνται από τους κορυφαίος στο κομμάτι της μεταμόσχευσης μαλλιών. Μου ζητήθηκε λοιπόν να είμαι παρών στο συνέδριο για να με δουν από κοντά αυτοί και οι συμμετέχοντες, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκείνες τις μέρες δεν θα τα καταφέρω, ωστόσο θα παρουσιάσουν τις φωτογραφίες μου και μου πρότειναν για το μέλλον να κάνω και κάποιες συνεδρίες PRP με την προϋπόθεση να με παρακολουθούν και να χρησιμοποιήσουν τα αποτελέσματα για ερευνητικούς και διαφημιστικούς σκοπούς. Οπότε, όποιος πάει στο συνέδριο (http://www.dhiamm.com/) θα δει ξανά τις φωτογραφίες μου και σε κάποιους μήνες θα με δει και ως PRP case study, μην εξαγριωθείτε… χαχαχαχα ο ίδιος που γράφω εδώ είμαι, ούτε χρήματα παίρνω, ούτε κρατάνε τη μητέρα μου όμηρο. Το μόνο που πέτυχα είναι μια σχετικά καλύτερη τιμή.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

dim74 είπε:
Απο την αλλη αν σου κανουν καλυτερη τιμη επειδη το αποτελεσμα σου θα τον δουν δεκαδες ατομα,δεν θα την δεχτεις,θα πεις οχι γιατι αυτο θα σημαινει πως μας πουλησες επειδη ανηκεις στο φορουμ και μετα θα πρεπει να μας λες ψεματα!
Ειμαι ο μοναδικος που εχω κανει μεταμοσχευση απο εδω μεσα και φωτογραφιες του βρισκονται στα σαιτ των εταιρειων?Ποσοι εχουν φωτο τους στα σαιτ των εταιρειων απο εδω μεσα και μαλιστα παρουσιαζοντας τα οι εταιρειες,ως αποτελεσματα πελατων τους απο διαδικτυακα φορουμ?Που ειναι το ασχημο και το κατακριτεο?

Φίλε εσύ προκάλεσες με φράσεις όπως "δεν κρύβω τίποτα, αλλά δεν βρήκα λόγο να σας το αναφέρω". Εγώ νομίζω πως το συγκεκριμένο παραείνε σχετικό με αυτό το θέμα για να μην το αναφέρεις.

Επίσης είδα ότι στην δική σου μεταμόσχευση η κλινική που την έκανε είχε τόσο ισχυρό λόγο μέσα στο φόρουμ από το τι θα πείς και τι όχι. Όπως είπα και εχθές για την τιμή που έπρεπε να σε "παρακαλάμε" όλοι για να την πεις, και μην μου πεις ότι ήταν καθαρά δική σου επιλογή να μην θες να το αναφέρεις.

Στο χέρι σας είναι και εσένα και του n094 να συνεχίσετε να είστε αξιόπιστοι.

dim74 είπε:

Σε πείραξε όσα γράφει η εκπρόσωπος της h*c? Γιατί δεν μπένεις εδώ να το αναφέρεις και να ψηφίσεις τι θέλεις? http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,4198.0.html

Εγώ σας έδωσα το βήμα να ψηφίσετε για να δούμε όλοι τι θέλουμε μεταξύ μας, άμα με γράφετε και δεν κάνετε τον κόπο να ψηφίσετε μην το θυμάστε όποτε να ναι για τους εκπροσώπους και το παίζετε επαναστάτες όποτε σας συμφέρει.

Adriano

Well-Known Member

Συγγνώμη για την αναστάτωση που προκάλεσε σε όλους το ποστ μου...Απλά κάνω και εγώ σαν μελλοντικός πελάτης την ερευνά μου..Βρήκα και ένα videακι του dim74.
Φαίνεται καλύτερα η δουλειά για αυτό το δειχνω και σε εσάς...

http://www.youtube.com/watch?v=HoNADiR_p-U

dim74

Member

αν θελετε να δειτε ολη την διαδικασια υπαρχουν κι αλλα βιντεακια...

http://www.youtube.com/watch?v=bkIu8W8EMVo

Adriano

Well-Known Member

Σε κάποιο από τα βίντεο λέει ο γιατρός και το εργαλείο που χρησιμοποεί...Νομίζω 0,9 mm...Λίγο μεγάλο δεν είναι για fue ρε γαμώτο???Είναι μεγάλες οι οπές στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου Δημήτρη???Μπορείς να βγάλεις μια φωτογραφία να δούμε και την επούλωση???

dim74

Member

Νομιζω την επουλωση της δοτριας την εχω δειξει σε μερικες φωτο.Αν καποιος θελει κατι ειδικο και νομιζει πως στις φωτο που εχω δειξει δεν φαινεται,δεν εχω κανενα προβλημα...
Σε λιγες μερες κλεινω δυο μηνες μετα την μεταμοσχευση και θα βαλω νεες φωτο...

http://www.youtube.com/watch?v=KIPfrGYJYdI&feature=plcp

Μπλουζα