Detumescence Therapy of Human Scalp for Natural Hair Regrowth'

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Chs είπε:
kapa είπε:
οκ λοιπον σειρα μου.
τι ειναι αυτο που oral δινει regrowth,ριχνει ανεξελεγκτα την πιεση και σε γονατιζει στις παρενεργειες και τοπικα δινει αερα κοπανιστο?
αντε ευκολα σου βαζω.
δωσε κανενα λινκ απο το thermalscalp
καπου ειχες δωσει νομιζω αλλα γερασα και δεν μπορω να το βρω :p

Loniten 8)

κερδιζεις μια μηχανη siatsu

GOMI είπε:
Δεν το βρίσκω. Αλλά δεν μου έταξες αντάλλαγμα οπότε δεν προσπάθησα πολύ...
http://www.iherb.com/Greensations-ThermaScalp-Natural-Scalp-Repair-4-fl-oz-120-ml/25808
Μέσα στις παρενέργειες ήταν και η γήρανση?

Komis είπε:

:tiphat:

Ματσάκι δεν έχει όμως...

και εμφραγμα

Komis είπε:

το σκορδο δεν εχει παρενεργειες :p
μονο στην συντροφο

GOMI είπε:
Αν βάζεις μινοξ δεν θα το επιχειρούσα μαζί και αυτό

δεν ειμαι να προσθετω λοσιον αλλα για να αφαιρω.
αποφασισα να εξαντλησω ολες τις μηχανικες μεθοδους πλεον στο θεμα θεραπεια

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
αν το δώρο siatsu έπαιζε από πριν θα το χα βρει...:D

Μην το λες για το σκόρδο, μερικοί στο διαδίκτυο λένε ότι τοπικά μπορεί να σκοτώνει τα εγκεφαλικά κύτταρα...Δεν ξέρω αν υπάρχει κανένα τεστ να δω αν έχω χάσει μερικά...:13m:

gianniskritikos2 είπε:
thermascalp τι ειναι αυτο? πολα χρισιμοποιεις και χανω την μπακα gomi xD

Δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα...Έχω πολλά να δοκιμάσω, αλλά αν περιμένω κάθε 6 μήνες να κρίνω το ένα και το άλλο θα μου πάρει μερικά χρονάκια...
Έχω αφήσει ένα πολύ καλό χαρτί για το τέλος. Προς το παρόν δεν το έχω παραγγείλει ακόμα γιατί δεν θα αντισταθώ να μην το δοκιμάσω...

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
Αφού το κάνεις λίγα λεπτά την ημέρα, σου έχω gadgetaki για τα υπόλοιπα

Σε στεγνό κεφάλι, χωρίς τοπικά και λάδια, βεντουζάρει στο πέρασμα μια χαρά και κάνει το κεφάλι pure red.

GOMI
δωσε λινκ για το συγκεκριμενο αν εχεις

Chs είπε:
kapa είπε:
κερδιζεις μια μηχανη siatsu

Το GTA V θέλω :18m:

πρεπει να μαθεις να παιζεις metal slag

pithikas

Well-Known Member
προσωπικα για μενα το ζητουμενο ειναι η διατηρηση και βλεπω πραγματα στον τομεα αυτο, εχω κοψει μινοξ εδω και κανα τριμηνο και δεν παρατηρω πτωση ελπιζω να συνεχισει ετσι, παντως ετσι οπως το βλεπω εγω περισσοτερες πιθανοτητες εχουμε να βρουμε κατι μονοι μας παρα απο τον καθε κωτσαρελη

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
GOMI

Το είχε πάρει πριν κανά μήνα η γυναίκα μου από τα body shop στον Πειραιά και το είχα δοκιμάσει πριν κανα 2 εβδομάδες και μου άρεσε, αλλά πήγα να πάρω και γω και τα είχαν εξαφανίσει. Οπότε της το πήρα εννοείται, με τα ανάλογα ανταλλάγματα...
Ίσως σε άλλα body shop να βρεις.
9.90 είχε.

Αυτό είναι
http://www.thebodyshop.co.uk/skincare/accessories/facial-massager.aspx

kapa

Μέλος του προσωπικού
GOMI είπε:
GOMI

Το είχε πάρει πριν κανά μήνα η γυναίκα μου από τα body shop στον Πειραιά και το είχα δοκιμάσει πριν κανα 2 εβδομάδες και μου άρεσε, αλλά πήγα να πάρω και γω και τα είχαν εξαφανίσει. Οπότε της το πήρα εννοείται, με τα ανάλογα ανταλλάγματα...
Ίσως σε άλλα body shop να βρεις.
9.90 είχε.

Αυτό είναι
http://www.thebodyshop.co.uk/skincare/accessories/facial-massager.aspx

κρατα χαρακτηρα,μην πλενεις πιατα,και μην μαγειρευεις :p

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
:21m: στα πιάτα έπιασε, στο μαγείρεμα αν δεν το κάνω εγώ η διατροφή πάει περίπατο.
Καθάρισα με μια παραγγελία στο iherb όλο πούδρες και κρέμες σώματος.

Μετά το χθεσινό σκορδοστούπι μαζί με ρολλερ, το μασάζ σήμερα δεν γίνεται με τίποτα. Ούτε να το αγγίξω δεν μπορώ το κεφάλι μου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έκανα ένα τεστ με γλυκολικό οξύ, πριν μερικές ημέρες.

Το εφάρμοσα στην αρχή σε ένα σημείο στο χέρι μου και στη γάμπα ώστε να δω αν υπάρξει θέμα αλλεργίας.

Επισυνάπτω 2 φοτο για τις οποίες ζητώ προκαταβολικά συγνώμη γιατί η ανάλυση είναι χάλια. Είναι από νοκια κινητό και οποιαδήποτε προσπάθεια για κοντινή λήψη ήταν αναποτελεσματική.

Αυτό που φαίνεται είναι μέρος δέρματος από το κεφάλι. Ήθελα να φανούν από κοντά οι τρυπούλες που έχει από τις οποίες περνούσαν οι τρίχες.

Η διαφορά από το δέρμα του χεριού και της γάμπας ήταν η μέρα με την νύχτα. Σε αυτές τις περιοχές το δέρμα ήταν τόσο μαλακό που διαλυόταν κατά την απολέπιση, ενώ το δέρμα από το κεφάλι είναι τόσο συμπαγές σαν ζελατίνη. Απορώ πως το διαπερνούν τα μαλλιά κατά την ανάπτυξή τους.

Κρίμα που δεν μπορούν να φανούν οι τρυπούλες ώστε να καταλάβετε τι εννοώ. Επίσης, σε 2 - 3 σημεία, όταν έφευγε αυτό το κομμάτι δέρματος, από κάτω υπήρχαν μικρές και αδύναμες τρίχες. Αυτές είμαι σίγουρος ότι δεν θα μπορούσαν να το διαπεράσουν με τίποτα.

Προς το παρόν μετά από αυτή την απολέπιση το κεφάλι μου φαίνεται λίγο πιο άδειο, οπότε αναμένω να δω αν θα υπάρξει διαφορά τις επόμενες ημέρες.

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    22.1 KB · Προβολές: 274
  • 2.jpg
    2.jpg
    24.1 KB · Προβολές: 281

kapa

Μέλος του προσωπικού
υπαρχει κανεις που ξεκινησε μονο την συγκεκριμενη θεραπεια?και οχι δυο μαζι?
η εστω τερματισε η προηγουμενη θεραπεια που ακολουθουσε και ξεκινησε αυτην?
εχω την εντυπωση οτι με πηγαινε πισω.
το περιεργο ειναι οτι σε 24 ωρες που αντικατεστησα αυτο με crinagen εσκασαν 3 τριχες στον κροταφο.
ειχα μια υποψια οτι με παει πισω αλλα λεω ιδεα μου θα ειναι

le2der

Active Member
kapa είπε:
το περιεργο ειναι οτι σε 24 ωρες που αντικατεστησα αυτο με crinagen εσκασαν 3 τριχες στον κροταφο.

Εγώ την έχω ξεκινήσει!!! Μόνο αυτή κάνω και τπτ άλλο, αλλά κυρίως κροτάφους. Στην υπόλοιπη περιοχή το κάνω 2-3 φορές την εβδομάδα.Παρθένος οργανισμός από θεραπείες.

kapa

Μέλος του προσωπικού
le2der είπε:
kapa είπε:

Εγώ την έχω ξεκινήσει!!! Μόνο αυτή κάνω και τπτ άλλο, αλλά κυρίως κροτάφους. Στην υπόλοιπη περιοχή το κάνω 2-3 φορές την εβδομάδα.Παρθένος οργανισμός από θεραπείες.

κρατα μας ενημερους για οτι και αν δεις.
εγω για το αν με πηγαινε πισω δεν ειμαι σιγουρος,εκανα μεταγραφη απο dual gen 15% axelan5%,και ειμαι και στο διαστημα που εχει αρχισει να χανει σε αποδοση η μινοξιδιλη,το δερμα μου ειναι μικροτραυματισμενο και με σπυρακια στους κροταφους.
φαινεται εντονη κινητικοτητα απο χθες που προσθεσα crinagen,τα τριχακια ειναι γεγονος,αλλα υπαρχει περιπτωση να εχω καλη ανταποκριση στο προιον,πρωτη φορα το δοκιμαζω

le2der

Active Member
kapa είπε:
le2der είπε:
kapa είπε:

κρατα μας ενημερους για οτι και αν δεις.
εγω για το αν με πηγαινε πισω δεν ειμαι σιγουρος,εκανα μεταγραφη απο dual gen 15% axelan5%,και ειμαι και στο διαστημα που εχει αρχισει να χανει σε αποδοση η μινοξιδιλη,το δερμα μου ειναι μικροτραυματισμενο και με σπυρακια στους κροταφους.
φαινεται εντονη κινητικοτητα απο χθες που προσθεσα crinagen,τα τριχακια ειναι γεγονος,αλλα υπαρχει περιπτωση να εχω καλη ανταποκριση στο προιον,πρωτη φορα το δοκιμαζω

οκ, ότι παρατηρήσω θα το αναφέρω εδώ. Γιατί "πήγαινε" ? Το παράτησες το άθλημα?

kapa

Μέλος του προσωπικού
gianniskritikos2 είπε:
καπα τι ειναι το crinagen?
μια παλια λοσιον του εμποριου,εχει περιπου τα ιδια συστατικα με το revivogen αλλα σε μικροτερη περιεκτικοτητα και λιγοτερη λαδιλα http://www.raztec.com/?product=crinagen
τα εχω απο περσι

le2der είπε:
οκ, ότι παρατηρήσω θα το αναφέρω εδώ. Γιατί "πήγαινε" ? Το παράτησες το άθλημα?

το παρατησα,εχω περιορισμους στα μεταμοσχευμενα και συνεχομενα σπυρακια

le2der

Active Member
το παρατησα,εχω περιορισμους στα μεταμοσχευμενα και συνεχομενα σπυρακια
[/quote]

Μάλιστα...! Μια ερώτηση μονο να σου κάνω, έχεις περάσει ακμή?

Μπλουζα