Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2552 grafts, 24-25/8/2015

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
κατάλαβα..έλα ρε μην τρελενεσαι..βασικά κανείς μην τρελενεται.υπάρχει λύση..και είναι μια για μένα όπως το έχω πει και άλλες φορές.εμφύτευση.!όλα τα αλλά είναι για να αγαπιόμαστε που λέμε..ότι και θεραπεία να κανείς τέτοιο μαλλί όπως δινει ή εμφύτευση,δεν.....;):)

dimitris50423

Well-Known Member
φιλε και ομως τρελαινομαστε ολοι.. μου εχει πει μανα στη δουλεια μου για τον γιο της οτι τον ειχε επηρεασει τοσο πολυ η αραιωση που ειχε που εκλαιγαν μαζι. τραβηγμενες καταστασεις.. καποιους τους ριχνει παρα πολυ.. εγω εχω σχεση πολλα χρονια και δεν ειχα θεμα σε αυτον τον τομεα σκεψου αλλοι που ψαχνουν κοπελα. δεν ειναι ευκολο με την αυτοπεποιθηση που δεν εχεις να ορμηξεις.. εκτος και αν εισαι αλανι και την κανεις τη δουλεια σου ετσι κ αλλιως

aeratos28

Just aeratos
Δημήτρη καταλαβαίνω ναι κάποια παιδιά έχουν πάθει σοβαρό ψυχολογικό.όμως δεν αξίζει.γιατί υπάρχει λύση.αυτό θέλω να πω.δεν αξίζει να χαλιεται πλέον κάποιος.και τα λεφτά πάλι δεν είναι και τόσα πολλά.μπορεί να το κάνει κάποιος.δεν είναι άπιαστο όνειρο.ας πούμε όπως να πάρεις ferrari.καταλαβες?βασικά μην συνεχίσουμε χαλαμε το νήμα του cvial

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Αμαν ρε aerate χαλαμε το νημα του cvial...ολα τα νηματα εχεις χαλασει του mod σε πειραξε?χαχαχαχαχα

aeratos28

Just aeratos
john συνέχεια σε εμένα αναφέρεσαι ρε boy..εχεις καποιο συγκεκριμενο προβλημα μαζι μου?και για πες μου τα νηματα που εχω χαλασει??γιατι απο τους ιδιοκτητες τους δεν εχω ακουσει παραπονο.έλα ρε φιλε τώρα.!

John_HDC

μαρεσει να σε πειραζω ρε Boy μην το περνεις επιθετικα οπως λες και συ...φιλικα παντα john john!!!

cypress

Member
Όχι πως μου πέφτει λόγος αλλά οι τελευταίες φωτό του CVIAL δείχνουν λίγο αφύσικες. Το κενό είναι ένα σοβαρό θέμα αλλα φαντάζομαι λύνεται με άλλη μια μμ. Γενικά βλέπω μια πολύ γεωμετρική hairline (τρίγωνο με οξεία γωνία) και αραιή σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ουδεν κρυπτον υπο τον ήλιον :)

aeratos28

Just aeratos
εγώ δεν το παίρνω επιθετικά απλά μου ειπές ότι έχω χαλάσει όλα τα νήματα..πάνω στο θέμα πάντα σίγουρα είμαι πιο επιθετικός στις κουβέντες μου αλλά είναι ο τρόπος μου αυτός.και βέβαια παρερμηνεύεται λίγο..λογικό.μέσα από ένα μνμ είναι πολύ εύκολο να γίνει αυτό.αλλιώς είναι από κοντά αλλιώς από το πληκτρολόγιο.αλλά ρε φιλε πάντα όλα αυτά για ένα θέμα..όταν πάει σε άλλη κουβέντα το θέμα το λέω ότι ας σταματήσουμε γιατί χαλαμε το νήμα..χάνεται το νόημα.αν κοιταξεις και σε αλλά νήματα το λεω

Δημητρης38

Active Member
Εγω τα σχολια περι διαχείρισης της δοτριας και γιαυτο επρεπε να μεινει το κενο στο κεντρο χωρις να τοποθετηθει κανενα graft δεν τα καταλαβα ποτε. Το αποτελεσμα ετσι οπως το βλεπω τωρα δειχνει εντελως αφυσικο !!! Ενα χρονο απο την ζωη σου θα κυκλοφορεις με την τρυπα στην μεση ?

Δεδομενου οτι εισαι στον 6ο μηνα και η φυτρωση σου, κατα μεγαλο ποσοστο, σταματαει εδω το αποτελεσμα σου δεν με προδιαθετει να εντυπωσιαστω οπως εντυπωσιαστηκα απο αναλογα περιστατικα του Λορετζο που υποτιθεται οτι ειναι top Γιατρος στον πλανητη.

Την επιτυχια την χτιζεις με σταθερα καλα αποτελεσματα και οχι με περιστατικα που δειχνουν εξωπραγματικα και καλλιστα μπορουνε να μαγειρευτουνε χαρην του marketing και της διαφημισης. Επισης το κοστος πανακριβο δεδομενου τον αριθμο των Grafts που τοποθετηθηκαν και της συνολικης εικονας γενικοτερα.

Anyway, αυτο ειναι το αποτελεσμα μιας επεμβασης 2,500 grafts με επιφυλαξεις για την φυτρωση στην Hairline και πισω.
Επισης η τεχνικη του Λορετζο στο συγκεκριμενο περιστατικο δεν μου προκαλει καμια ιδιαιτερη εντυπωση.
Οι φωτογραφιες πεντακαθαρες και προς τιμην του civial που δειχνει την πραγματικη εικονα !!

Καλη συνεχεια στο αποτελεσμα που θα εχεις ....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

zotrix

Active Member
Παιδιά σε ήλιο (δηλαδή κάτω απο άμεσο ηλιακό φως και όχι διάχυτο) ακόμη και nw0 να είσαι θα φαίνεται καποιας μορφής αραίωση. Για παράδειγμα σε παραλία το καλοκαιρι, ακόμη και άτομα κάτω των 18 ετών που έχουν μια πολύ μικρή τάση για μελλοντική αραιωση (την οποία ουτε οι ίδιοι έχουν καταλάβει) φαίνονται κάπως αραιά (αυτο το βλεπω σε παλαιότερες φωτος μου, που ούτε που μου είχε περάσει από το μυαλό ότι θα έχανα τα μαλλιά μου κάποια μέρα). Αυτο όμως είναι απόλυτα λογικό λόγω της μεγαλης εκθεσης στον ήλιο, που δρα πολλαπλασιαστικά υπερτονίζοντας το πρόβλημα. Πέραν τούτου ακόμη και (καλά κλεισμένο) στριπ να έχεις κάνει, στην παραλια παίζει να φαίνεται αμα το έχεις σχετικά κοντό το μαλλί και ειδικά αν έχεις βρεγμενο κεφάλι. Αλλά αυτές είναι ακραίες καταστάσεις και δεν έχει νόημα να ζητάμε τέτοιες φωτογραφίες.

Δημητρης38

Active Member
Ενταξει να βγαζουμε φωτογραφιες στα σκοταδια μετα ή full στο τοπικ να χαιρομαστε ποσο μαλλιαδες γιναμε.
Στις φωτογραφιες του CVIAL τα πτερυγια στις ακρες που ειναι μαμισια τα μαλλια του δεν φαινονται καθολου αραια, ουτε κενα υπαρχουν, ουτε δερμα δειχνουν. Αραιο φαινεται το προβλημα που εχει στο κεντρο και η περιοχη που εκανε την εμφυτευση.

Δηλαδη τωρα θα λεμε οτι φταιει ο Ηλιος ?
Αυτο ειναι το αποτελεσμα μιας μεταμοσχευσης μαλλιων απο εναν κορυφαιο Γιατρο στο φως της ημερας.

Tasmania

Active Member
@Δημητρης38 φιλε μου στο 6μηνο ειναι ο ανθρωπος κατσε να κριθει το αποτελεσμα στο τελος της πορειας του....δεν ειναι το τελικο αποτελεσμα αυτο που βλεπουμε :) απ'οτι ειπε στο νημα του , το καλοκαιρι εχει προγραμματισει τη 2η μ/μ για να κλεισει πιο πισω την αραιωση και προσθηκη καποιων γραφτς στη hairline... εμενα μ΄αρεσει η hairline του ταιριαζει στο ηλικιακο προφιλ του.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγω τα σχολια περι διαχείρισης της δοτριας και γιαυτο επρεπε να μεινει το κενο στο κεντρο χωρις να τοποθετηθει κανενα graft δεν τα καταλαβα ποτε. Το αποτελεσμα ετσι οπως το βλεπω τωρα δειχνει εντελως αφυσικο !!! Ενα χρονο απο την ζωη σου θα κυκλοφορεις με την τρυπα στην μεση ?

Δεδομενου οτι εισαι στον 6ο μηνα και η φυτρωση σου, κατα μεγαλο ποσοστο, σταματαει εδω το αποτελεσμα σου δεν με προδιαθετει να εντυπωσιαστω οπως εντυπωσιαστηκα απο αναλογα περιστατικα του Λορετζο που υποτιθεται οτι ειναι top Γιατρος στον πλανητη.

Την επιτυχια την χτιζεις με σταθερα καλα αποτελεσματα και οχι με περιστατικα που δειχνουν εξωπραγματικα και καλλιστα μπορουνε να μαγειρευτουνε χαρην του marketing και της διαφημισης. Επισης το κοστος πανακριβο δεδομενου τον αριθμο των Grafts που τοποθετηθηκαν και της συνολικης εικονας γενικοτερα.

Anyway, αυτο ειναι το αποτελεσμα μιας επεμβασης 2,500 grafts με επιφυλαξεις για την φυτρωση στην Hairline και πισω.
Επισης η τεχνικη του Λορετζο στο συγκεκριμενο περιστατικο δεν μου προκαλει καμια ιδιαιτερη εντυπωση.
Οι φωτογραφιες πεντακαθαρες και προς τιμην του civial που δειχνει την πραγματικη εικονα !!

Καλη συνεχεια στο αποτελεσμα που θα εχεις ....

To θέμα της "τρύπας" και της δότριας το έχουμε αναλύσει πάμπολες φορές. Όπως έχω ξαναπεί προέκυψε μετά από ανάλυση της δότριας και σε επίπεδο consultation και πριν την επέμβαση. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, προφανώς οφείλα να ακούσω την γνώμη του γιατρού και να μην κάνω του κεφαλιού μου. Η τρύπα στην μέση δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα στην καθημερινότητα γιατί είμαι αρκετά ψηλός (1.85) και φαίνεται μόνο σε οριακές περιπτώσεις. Το πότε σταματάει ή όχι η φύτρωση θα φανεί στους επόμενους μήνες και το αποτέλεσμα θα αξιολογηθεί χωρίς φόβο και πάθος στον σωστό του χρόνο. Οπότε όλα τα σχόλια δεκτά για την εικόνα τώρα αλλά μην κάνετε extrapolate το τελικό αποτέλεσμα, σε 3-4 μήνες θα ξέρουμε με σιγουριά.

Στις φωτογραφιες του CVIAL τα πτερυγια στις ακρες που ειναι μαμισια τα μαλλια του δεν φαινονται καθολου αραια, ουτε κενα υπαρχουν, ουτε δερμα δειχνουν. Αραιο φαινεται το προβλημα που εχει στο κεντρο και η περιοχη που εκανε την εμφυτευση.

Για να ήταν δόκιμη η σύγκριση σε σχέση με το μπροστά έπρεπε να πάρω φώτο τα πλαινά από πλάγια, μόνο έτσι θα μπορούσε να συγκριθεί με το μπροστά, τώρα στα πλαινά το δέρμα δεν είναι κάθετο στην φώτο αλλά στα πλάγια. Προφανώς και δεν λέω να συγκρίνουμε τα πλαινά με την εικόνα μπροστά τώρα (αυτό θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η φύτρωση, πάχυνση, κλπ) απλά λέω ότι οι γωνίες λήψης δεν είναι ίδιες και αυτό παίζει τεράστιο ρόλο στο πως φαίνεται το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα όταν αρχίζει το μαλλί και κάνει layering.

Όχι πως μου πέφτει λόγος αλλά οι τελευταίες φωτό του CVIAL δείχνουν λίγο αφύσικες. Το κενό είναι ένα σοβαρό θέμα αλλα φαντάζομαι λύνεται με άλλη μια μμ. Γενικά βλέπω μια πολύ γεωμετρική hairline (τρίγωνο με οξεία γωνία) και αραιή σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ουδεν κρυπτον υπο τον ήλιον

Σε όλους πέφτει λόγος. Για να αξιολογήσεις όμως την hairline πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η φύτρωση της, κλπ. Αυτό που βλέπεις τώρα είναι ένα ημιτελές αποτέλεσμα που μπορεί να δείχνει ότι σχήμα θέλει αφού του λείπουν περιοχές φύτρωσης και η ως τώρα φύτρωση είναι ασύμμετρη.

Δημητρης38

Active Member
To θέμα της "τρύπας" και της δότριας το έχουμε αναλύσει πάμπολες φορές. Όπως έχω ξαναπεί προέκυψε μετά από ανάλυση της δότριας και σε επίπεδο consultation και πριν την επέμβαση. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, προφανώς οφείλα να ακούσω την γνώμη του γιατρού και να μην κάνω του κεφαλιού μου. Η τρύπα στην μέση δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα στην καθημερινότητα γιατί είμαι αρκετά ψηλός (1.85) και φαίνεται μόνο σε οριακές περιπτώσεις. Το πότε σταματάει ή όχι η φύτρωση θα φανεί στους επόμενους μήνες και το αποτέλεσμα θα αξιολογηθεί χωρίς φόβο και πάθος στον σωστό του χρόνο. Οπότε όλα τα σχόλια δεκτά για την εικόνα τώρα αλλά μην κάνετε extrapolate το τελικό αποτέλεσμα, σε 3-4 μήνες θα ξέρουμε με σιγουριά.

Για να ήταν δόκιμη η σύγκριση σε σχέση με το μπροστά έπρεπε να πάρω φώτο τα πλαινά από πλάγια, μόνο έτσι θα μπορούσε να συγκριθεί με το μπροστά, τώρα στα πλαινά το δέρμα δεν είναι κάθετο στην φώτο αλλά στα πλάγια. Προφανώς και δεν λέω να συγκρίνουμε τα πλαινά με την εικόνα μπροστά τώρα (αυτό θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η φύτρωση, πάχυνση, κλπ) απλά λέω ότι οι γωνίες λήψης δεν είναι ίδιες και αυτό παίζει τεράστιο ρόλο στο πως φαίνεται το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα όταν αρχίζει το μαλλί και κάνει layering.

Eνταξει τωρα δουλευομαστε μεταξυ μας...
Εισαι ψηλος (1,85 μ.) αρα η τρυπα δεν φαινεται οταν μιλας με καποιον ποιο κοντο απο εσενα... και επρεπε να ακουσεις τον Γιατρο αρα εσυ δεν εχεις αποψη, και τα πλαινα βρισκονται στην ευθεια με τον φακο ενω αν ηταν καθετα θα φαινοταν το ιδιο αραια με τα φυτεμενα .... οκ ενταξει. Νομιζω οτι τα σχολια τα παιρνεις επι του προσωπικου, κατι που δεν ισχυει γιατι εμεις σχολιαζουμε αποκλειστικα και μονο την δουλεια του Γιατρου.

Σε όλους πέφτει λόγος. Για να αξιολογήσεις όμως την hairline πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η φύτρωση της, κλπ. Αυτό που βλέπεις τώρα είναι ένα ημιτελές αποτέλεσμα που μπορεί να δείχνει ότι σχήμα θέλει αφού του λείπουν περιοχές φύτρωσης και η ως τώρα φύτρωση είναι ασύμμετρη.

Σε αυτο εχεις ενα δικιο.
Απο την δικη μου εμπειρια ομως στους 6 μηνες σταματαει η φυτρωση και ελάχιστο ποσοστο ακομα θα περιμενεις μεχρι τον 8ο μηνα. Επισης στους 7μιση μηνες θα εχεις φτασει παρα πολυ κοντα στο τελικο αποτελεσμα. Στους 6 μηνες που εισαι τωρα εχουμε μια πολυ σοβαρη ενδειξη για το τελικο αποτελεσμα. Με προβληματιζει μονο μηπως η ηλικια σου σε εχει κανει growth later πραγμα που δεν νομιζω αλλα φτανει να αποδειχθει στους επομενους 2 μηνες.

tasos33

Well-Known Member
Aκυρος ως συνήθως...για την παρούσα φαση τουλαχιστον
Ενταξει να βγαζουμε φωτογραφιες στα σκοταδια μετα ή full στο τοπικ να χαιρομαστε ποσο μαλλιαδες γιναμε.

Δηλαδη τωρα θα λεμε οτι φταιει ο Ηλιος ?
Αυτο ειναι το αποτελεσμα μιας μεταμοσχευσης μαλλιων απο εναν κορυφαιο Γιατρο στο φως της ημερας.[/QUOTE Άκυρος ως συνηθως....στην παρούσα φαση τουλαχιστον

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Eνταξει τωρα δουλευομαστε μεταξυ μας...
Εισαι ψηλος (1,85 μ.) αρα η τρυπα δεν φαινεται οταν μιλας με καποιον ποιο κοντο απο εσενα... και επρεπε να ακουσεις τον Γιατρο αρα εσυ δεν εχεις αποψη, και τα πλαινα βρισκονται στην ευθεια με τον φακο ενω αν ηταν καθετα θα φαινοταν το ιδιο αραια με τα φυτεμενα .... οκ ενταξει.
Νομιζω οτι τα σχολια τα παιρνεις επι του προσωπικου, ενω εμεις σχολιαζουμε αποκλειστικα και μονο την δουλεια του Γιατρου.

Δεν δουλευόμαστε μεταξύ μας, ούτε παίρνω κάτι προσωπικά. Άποψη έχω, την γράφω και την εξηγώ.

John_HDC

Εγω πιστευω οτι για τα 2500 grafts που εβαλε σε τελειως αδεια φαλακρη περιοχη εχει ενα λογικο αποτελεσμα.
Αν συγκρινω παντα με εμενα που εβαλα 3400 grafts σε περιοχη που ισως θα ειχα και 1000 grafts μαμα μαλλια (βαση την φωτο που εχω ποσταρει παρακατω) απο μενα συνολο ας πουμε 4400 την ιδια στιγμη που ο cvial εβαλε 2500.

Το μονο που δεν ξερω ειναι ποσα τετραγωνικα καλυψα εγω με σχεση με αυτον.

Πιστευω για την περιοχη που εβαλε ο cvial τα grafts επρεπε να ηταν 3500 χιλιαδες μαζι συνολο και οχι 2500,πηγε πολυ συντηριτικα την ιδια στιγμη που στην κυπρο σιγουρα θα τον ειχαν προτεινει 3500 grafts για την ιδια περιοχη και πιστευω θα ειχε ενα πολυ καλο αποτελεσμα.
Επισης δεν εχει υποστηριξη απο τα πισω μαμα μαλλια που εχει ο δημητρης και θα μιλουσαμε και καλυτερα εαν ο cvial τα αφηνε και αυτος 10 εκατοστα το μαλλι για να δουμε πως θα φενεται και με μακρος που πολλοι βαζουμε.

Ο cvial φενεται τιμιο ατομο και ακομη και χαλια να παει θα το πει,εξαλλου πλεον δεν μπορει να το κρυψει.
Οτι και να γινει ομως με την δευτερη μεταμοσχευση που θα κανει σιγουρα θα γινει αλλος ανθρωπος.
Τα λεφτα πολλα αλλα αν αναλογιστουμε οτι ο cvial ειναι καλα οικονομικα απο εμενα που δεν εχω δουλεια και δυσκολευομε,το ποσο που εδωσα εγω στην κυπρο με σχεση με το cvial για τα δικα μου λεγομενα ειναι αστρονομικο που ακομη το ξεπληρωνω.

Το οτι διαλεξε το Λορετζο ο cvial σιγουρα πηγε για πιο παραπανω απαιτησεις και σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα οικονομικα και πηγε για να μειωσει και αλλο τις πιθανοτητες μια αποτυχιας ακομη και απο την κυπρο h*c αλλα ποτε δεν ξερει τι θα γινοταν και εκει...
ΒΕΒΑΙΑ οτι δινουμε πρεπει και να περνουμε.

Σε 4 μηνες θα εχουμε μια καλυτερη εκτιμηση στο 10μηνο γιατι βλεπω και εγω τωρα φωτος μου πως ημουν στο εξαμηνο με ενα μαλλι κατσαρο που δεν στρωνει καθολου καλα και χαλια ποιοτικο.

Συνημμένα

• Beforefront.jpg
    Beforefront.jpg
    184.7 KB · Προβολές: 304
Τελευταία επεξεργασία:

cypress

Member
η αφορμή που σχολίασα τις φωτό είναι οι μμ δύο ατόμων που είδα πριν λίγες μέρες. Το κοινό τους σημείο είναι μια αυστηρή γεωμετρία της hairline και υπερβολική ομοιομορφία στην πυκνότητα. Δηλαδή ήταν αραιά αλλά τόσο ομοιόμορφα αραιά που με το πρώτο καταλάβαινες ότι κάτι δεν πάει καλά.

Εννοείται καταλαβαίνω ότι η πυκνότητα είναι πεπερασμένο μέγεθος και οι πόροι περιορισμένοι.
Στην περίπτωση του CVIAL εντοπίζω τρία προβλήματα. Κατα τη γνώμη μου τα δύο λύνονται ή θα λυθούν.

Το πρώτο είναι η υπερβολικά μυτερη hairline που δεν δείχνει πολύ φυσική. Αυτό μπορεί να λυθεί όταν πάρει την οριστική της μορφή.
το δεύτερο είναι η τρύπα που (θεωρητικά) μπορεί να λυθεί με νέα μμ και είναι κάτι που πρέπει να γίνει γιατί δείχνει εντελώς αφύσικο.
Το τρίτο είναι ότι το μαλλι δεν "στρώνει" καλά και δείχνει κάπως περίεργο. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στο "στήσιμο". Δηλαδή το μαλλί ανα περιοχές έχει συγκεκριμένη φορά φύτρωσης που αποτελείται από τις κατευθύνσεις των επι μέρους ομάδων. Δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι ο επανασχεδιασμός αυτού του πράγματος ώστε να δείχνει φυσικό αλλά είναι πολύ σημαντικό και αντίστοιχο με την πυκνότητα.

Στον CVIAL βλέπω ότι σχεδόν όλες είναι κάθετα φυτεμένες και σε συνδυασμό με το σγουρό μαλλί του δεν αποδίδουν φυσικό αποτέλεσμα. Αυτό φαίνεται πολύ καθαρα την ημέρα και ωιμέ! ζούμε σε μια ηλιόλουστη χώρα.

Μπλουζα