poseidonas77
Well-Known Member
με τον καθρεφτη το πρωι ειναι το προβλημα φιλε αερατε....με αυτον δεν τα παμε καλα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγω τα σχολια περι διαχείρισης της δοτριας και γιαυτο επρεπε να μεινει το κενο στο κεντρο χωρις να τοποθετηθει κανενα graft δεν τα καταλαβα ποτε. Το αποτελεσμα ετσι οπως το βλεπω τωρα δειχνει εντελως αφυσικο !!! Ενα χρονο απο την ζωη σου θα κυκλοφορεις με την τρυπα στην μεση ?
Δεδομενου οτι εισαι στον 6ο μηνα και η φυτρωση σου, κατα μεγαλο ποσοστο, σταματαει εδω το αποτελεσμα σου δεν με προδιαθετει να εντυπωσιαστω οπως εντυπωσιαστηκα απο αναλογα περιστατικα του Λορετζο που υποτιθεται οτι ειναι top Γιατρος στον πλανητη.
Την επιτυχια την χτιζεις με σταθερα καλα αποτελεσματα και οχι με περιστατικα που δειχνουν εξωπραγματικα και καλλιστα μπορουνε να μαγειρευτουνε χαρην του marketing και της διαφημισης. Επισης το κοστος πανακριβο δεδομενου τον αριθμο των Grafts που τοποθετηθηκαν και της συνολικης εικονας γενικοτερα.
Anyway, αυτο ειναι το αποτελεσμα μιας επεμβασης 2,500 grafts με επιφυλαξεις για την φυτρωση στην Hairline και πισω.
Επισης η τεχνικη του Λορετζο στο συγκεκριμενο περιστατικο δεν μου προκαλει καμια ιδιαιτερη εντυπωση.
Οι φωτογραφιες πεντακαθαρες και προς τιμην του civial που δειχνει την πραγματικη εικονα !!
Καλη συνεχεια στο αποτελεσμα που θα εχεις ....
Στις φωτογραφιες του CVIAL τα πτερυγια στις ακρες που ειναι μαμισια τα μαλλια του δεν φαινονται καθολου αραια, ουτε κενα υπαρχουν, ουτε δερμα δειχνουν. Αραιο φαινεται το προβλημα που εχει στο κεντρο και η περιοχη που εκανε την εμφυτευση.
Όχι πως μου πέφτει λόγος αλλά οι τελευταίες φωτό του CVIAL δείχνουν λίγο αφύσικες. Το κενό είναι ένα σοβαρό θέμα αλλα φαντάζομαι λύνεται με άλλη μια μμ. Γενικά βλέπω μια πολύ γεωμετρική hairline (τρίγωνο με οξεία γωνία) και αραιή σε σχέση με τα υπόλοιπα. Ουδεν κρυπτον υπο τον ήλιον
To θέμα της "τρύπας" και της δότριας το έχουμε αναλύσει πάμπολες φορές. Όπως έχω ξαναπεί προέκυψε μετά από ανάλυση της δότριας και σε επίπεδο consultation και πριν την επέμβαση. Δεν έχω να προσθέσω τίποτα άλλο, προφανώς οφείλα να ακούσω την γνώμη του γιατρού και να μην κάνω του κεφαλιού μου. Η τρύπα στην μέση δεν είναι ιδιαίτερο πρόβλημα στην καθημερινότητα γιατί είμαι αρκετά ψηλός (1.85) και φαίνεται μόνο σε οριακές περιπτώσεις. Το πότε σταματάει ή όχι η φύτρωση θα φανεί στους επόμενους μήνες και το αποτέλεσμα θα αξιολογηθεί χωρίς φόβο και πάθος στον σωστό του χρόνο. Οπότε όλα τα σχόλια δεκτά για την εικόνα τώρα αλλά μην κάνετε extrapolate το τελικό αποτέλεσμα, σε 3-4 μήνες θα ξέρουμε με σιγουριά.
Για να ήταν δόκιμη η σύγκριση σε σχέση με το μπροστά έπρεπε να πάρω φώτο τα πλαινά από πλάγια, μόνο έτσι θα μπορούσε να συγκριθεί με το μπροστά, τώρα στα πλαινά το δέρμα δεν είναι κάθετο στην φώτο αλλά στα πλάγια. Προφανώς και δεν λέω να συγκρίνουμε τα πλαινά με την εικόνα μπροστά τώρα (αυτό θα γίνει όταν ολοκληρωθεί η φύτρωση, πάχυνση, κλπ) απλά λέω ότι οι γωνίες λήψης δεν είναι ίδιες και αυτό παίζει τεράστιο ρόλο στο πως φαίνεται το αποτέλεσμα, ιδιαίτερα όταν αρχίζει το μαλλί και κάνει layering.
Σε όλους πέφτει λόγος. Για να αξιολογήσεις όμως την hairline πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και η φύτρωση της, κλπ. Αυτό που βλέπεις τώρα είναι ένα ημιτελές αποτέλεσμα που μπορεί να δείχνει ότι σχήμα θέλει αφού του λείπουν περιοχές φύτρωσης και η ως τώρα φύτρωση είναι ασύμμετρη.
Ενταξει να βγαζουμε φωτογραφιες στα σκοταδια μετα ή full στο τοπικ να χαιρομαστε ποσο μαλλιαδες γιναμε.
Στις φωτογραφιες του CVIAL τα πτερυγια στις ακρες που ειναι μαμισια τα μαλλια του δεν φαινονται καθολου αραια, ουτε κενα υπαρχουν, ουτε δερμα δειχνουν. Αραιο φαινεται το προβλημα που εχει στο κεντρο και η περιοχη που εκανε την εμφυτευση.
Δηλαδη τωρα θα λεμε οτι φταιει ο Ηλιος ?
Αυτο ειναι το αποτελεσμα μιας μεταμοσχευσης μαλλιων απο εναν κορυφαιο Γιατρο στο φως της ημερας.[/QUOTE Άκυρος ως συνηθως....στην παρούσα φαση τουλαχιστον
Eνταξει τωρα δουλευομαστε μεταξυ μας...
Εισαι ψηλος (1,85 μ.) αρα η τρυπα δεν φαινεται οταν μιλας με καποιον ποιο κοντο απο εσενα... και επρεπε να ακουσεις τον Γιατρο αρα εσυ δεν εχεις αποψη, και τα πλαινα βρισκονται στην ευθεια με τον φακο ενω αν ηταν καθετα θα φαινοταν το ιδιο αραια με τα φυτεμενα .... οκ ενταξει.
Νομιζω οτι τα σχολια τα παιρνεις επι του προσωπικου, ενω εμεις σχολιαζουμε αποκλειστικα και μονο την δουλεια του Γιατρου.