Corfu rider, fue, λιόσης, 2200 grafts, 18-19/11/2015

Corfu Rider

Active Member
Τωρα στην d#%i και στο θεμα:
Μπορω να πω οτι ειμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ πια!
Γιατι, τωρα δεν χρειαζεται να εκτελω τα 'ενοχλητικα' πρεπει, οδηγιες κτλ))
Ουτε καθε 30' ψεκασμοι κτλ.. και απο αυριο θα κυκλοφορησω και στην Αθηνα.. το ερυθρημα και κοκκακια εχουν σχεδον εξαφανιστει! Κοιμαμαι κανονικα, δεν εχω καθολου φαγουρα, και η δοτρια που ηταν.. κατακοκκινη στην αρχη, τωρα δεν καταλαβαινεις τιποτα))
Η ληπτριες επιφανειες ΟΥΤΕ που ξεχωριζουν, και το μονο που θελω ειναι να μουλιασει το δερμα στις περιοχες αυτες..
Φωτος θα τραβηξω τωρα απο το κινητο. Οι αλλες οταν εγκαταστησω παλι email και apps. Σιγα-σιγα ομως, για να μην εχω και αλλα θεματα..ειμαι λιγο επιφυλακτικος, γιατι το LG G2 ειναι ισως το καλυτερο κινητο στην κατηγορια του, αλλα δεν τα παει καλα με.. updates..
Παντως θα ηθελα η d#$%i να μου εφτιαχνε και την hairline 3εκ. πιο μπροστα (να 'κατεβει' στο μετωπο).
Αλλα καταλαβαινω πως ειναι ρισκο: ο Λ#$%ς μου ειπε οτι το crown μου ειναι επιφοβο.. δεν ξερω τι θα συμβει, και για να μην τρεχω και δεν φτανω, ας φυλαξω την -μικρη σε σχεση με αλλους- επιφανεια της δοτριας..
Κοιταζω λιγο και στο εξωτερικο για μμ απο body hair (πιο πολυ για ενημερωση, διοτι εαν ξανακανω μμ, μαλλον στην d@$%i θα ξαναπαω). Μια χαρα κλινικη ειναι: οικονομικα, καθαρα, ευγενικες οι κοπελες, ο γιατρος του 'κοβει' και αυτο φαινεται (ισως παιζει ρολο οτι, ο Λ---ς ειναι δερματολογος και εχει ιδιωτικο ιατρειο δερματολογικο κοντα στο μετρο Αμπελοκηπων -μου το ειπε-, διοτι θα ειναι χρονια στο αντικειμενο δερματολογιας και σιγουρα εχει παραστασεις..).
Δεν μπορω να κρινω το αποτελεσμα, αλλα δεν κυνηγαω χειμαιρρες και δεν ψαχνω elite και glamorous οπως Lorenzo, Ferruni, Erdogan κτλ..
Μια εφικτη θεραπεια ψαχνω, ισως εαν υπαρχει τροπος να κατεβασω το hairline 2-3 cm με body hair (και να συνδυαζα την ληπτρια και με smp για να δειχνει καλυτερη πυκνοτητα)..
Και βεβαια, να μην υπαρξει αραιωση στο crown..
Αν θα συστηνω την κλινικη: Ναι, ειναι ενταξε ατομα και το αισθανομαι.. οπως αντιλαμβανομαι και τους αναξιοπιστους, ετσι και αυτους μου με υπολογιζουν..
Ελπιζω το αποτελεσμα να ειναι και οπως η συμπεριφορα τους απεναντι μου))
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corfu Rider

Active Member
20151123_211720.jpg
 

Corfu Rider

Active Member
Ξερω δεν ειναι φωτογραφια της προκοπης, τωρα μολις την εκανα selfie και δεν ειμαι καλος σε αυτα.
Αυριο, θα βρεθω με ενα φιλαρακι Αθηνα. Θα το πω να τραβηξει φωτογραφιες κανονικες.
Συγγνωμη κιολας, αλλα ειχα χιλια προβληματα με το κινηο, και για παν ενδεχομενο απο Πεμπτη που θα εχω επιστρεψει Κερκυρα θα χρησιμοποιω τα media με μεγαλυτερη ευχερια..
 

Stripar

Established Member
εαν υπαρχει τροπος να κατεβασω το hairline 2-3 cm με body hair
Να κατεβάσεις την Hairline 2-3cm με body hair & απο πίσω τα μαμίσια μαλλιά...
με άλλη πυκνότητα , υφή , χρώμα τα μέν με τα δέ ?...?...? :eek:

Μάλλον είσαι απο την νάρκωση ακόμα , δέν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά αυτό που μόλις έγραψες μετά απο ένα σχεδόν χρόνο παρουσία στο forum!
 

Corfu Rider

Active Member
Ghast, πιο πολυ 'ταλαιπωρια' ειναι οι 2-3 ημερες ΜΕΤΑ την μμ. Η διαδικαδια της μμ ειναι 'απλη', βαρετη, ανωδυνη και ψιλο-χαλαρα.. δεν ειμαι συνηθισμενος να καθομαι 'αδρανης', αλλα ενταξεθ, περναει η ωρα eventually..
Με την γαζα δεν τα πηγα καλα: οταν την φορουσα 'δεν αισθανομουν' το δερμα.. οταν την εβγαλα, η d@#$i μου εδωσε ενα ειδικο υφασμα για το μαξιλαρι, που δεν μου αρεσε η υφη του, ΑΛΛΑ διασφαλιζε την καθαριοτητα. Για 3 ημερες διατροφη χωρις αλατι, ζαχαρη, καφε.. ψεκασμα καθε 30', τωρα μονο 2 φορες την ημερα λουσιμο (δοτριας ΚΑΙ ληπτριας). Μου τα εγραψαν ολα σε κατι χαρτια, δεν μπερδευτηκα καθολου. Απλα ΔΕΝ μου αρεσει που κουρευτηκα γουλι.. Η H@#$C εχω δει στο site τους οτι εκανε πολλα 'πεζοναυτικα' κουρεματα.. ενω η D@#$I, τοσες μερες που πηγαιοερχομαι για λουσιματα, γαζες, spray κτλ, εχω δει ΠΟΛΛΑ παιδια και ΟΛΟΙ ειναι γουλι..
Λες και θα μας στρατολογησουν στο ναυτικο..
Εαν ξαναμαζεψω χρηματα, και ειναι εφικτο να κανω το hairline με body fue (+smp συνδιαστικα), θα ξανακανω μμ.. ισως μου κανουν πιο καλη τιμη αφου εχω στην πλατη μου την μμ.. δεν ειναι του παροντος, ας δουμε πρωτα την φυτρωση και τι θα κανω με τα thinning hair στο crown.
Παντως εχω μια 'σιγουρια', μια εμπιστοσυνη στην κλινικη λογω αυτων που ειδα, και πιστευω πως θα πετυχει η μμ..
Α, και μου εκανε πραγματι 'δυνατη' πυκνωση η γιατρος.. θα ξαναπαω αυριο το πρωι για λουσιμο.. και θα τους πω την ιδεα μου για το hairlune (να δω τι θα μου πουν και αυτοι βεβαια..
 

Corfu Rider

Active Member
Να κατεβάσεις την Hairline 2-3cm με body hair & απο πίσω τα μαμίσια μαλλιά...
με άλλη πυκνότητα , υφή , χρώμα τα μέν με τα δέ ?...?...? :eek:

Μάλλον είσαι απο την νάρκωση ακόμα , δέν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά αυτό που μόλις έγραψες μετά απο ένα σχεδόν χρόνο παρουσία στο forum!
Γινεται, γινεται..
Το διαβασα σε ξενα sites, το κανει μια κλινικη στην Καλιφορνια, το κανει ο ferruni και το υιοθετει και ο αρχοντας Lorenzo (δεν εχω δει τοσο καλη hairline σαν αυτη που εκανε ο τυπος.. απλα κορυφαις ιατρος)..
Ασε που πιστευω, οτι εαν τοποθετηθει body hair στο hairline, ΠΟΛΥ πιθανον να λαβει τα γνωρισματα της ληπτριας (δηλ σαν να στειλνεις εναν Τζαμαικανο στις Αλπεις: θα δεις που θα γινει.. Ελβετος)..
 

Stripar

Established Member
Κάτι πίνεις Corfu και μας το κρατάς μυστικό!...

Αυτό που θα κληρονομήσεις ΑΝ το κάνεις είναι το φαινόμενο των "dolly hairs" δηλ. κουκλίστικα - ψεύτικα μαλλιά.
- Τα body hair ώς γνωστών έχουν χαμηλά ποσοστά φυτρικότητας = δηλ. χαμηλότερη πύκνωση απο τα μαμίσια ,
(συνυπολόγισε ότι η κλινική σου ΔΕΝ είναι ικανή να πιάσει μεγάλα νούμερα πυκνότητας με μαμίσια μαλλιά πόσο μάλλον με body hair)
-Τα body hair ώς γνωστών έχουν άλλη υφή , χρώμα , caliber απο τα μαμίσια

Συνεπώς αυτό που θα κληρονομήσεις στην ΒΙΤΡΙΝΑ του κεφαλιού σου (άλλο να χρησιμοποιείς body hair στο crown ή διάσπαρτα στο middle Α ή Β)
είναι ένα ψεύτικο αποτέλεσμα (λόγω υφής, χρώματος , caliber) με πολύ χαμηλή πυκνότητα και θα κάνει ΚΑΡΑΜΠΑΜ απο μακριά ότι έχεις κάνει μτχ.

Η κοινή λογική στον χώρο των μτχ , ορίζει να μην κατεβαίνουμε χαμηλότερα από τα όρια της hairline γιατί ακόμα και οι καλύτεροι γιατροί του κόσμου δεν μπορούν ακόμα να φτάσουν τις πυκνότητες των φυσικών μας μαλλιών , πόσο μάλλον όταν εσύ θέλεις να το επιχειρήσεις με body fue

Τέλος μήν συγκρίνεις Lor**zo με D#$I (και πολύ θα ήθελα να δώ τα περιστατικά που αναφέρεις) μέρα με τη νύκτα!...

Όσο για τα γνωρίσματα που αναφέρεσαι ότι μπορούν να λάβουν τα body hair ΆΝ τοποθετηθούν στην Hairline :confused:

Eλπίζω να MHN χρειαστεί να καταλάβεις στο μέλλον πόσο λάθος έκανες!...

Βέβαια ο καθένας μπορεί να ζεί το όνειρό του...οπότε να μήν στο χαλάσω.
 

Δημητρης38

Active Member
Γινεται, γινεται..
Το διαβασα σε ξενα sites, το κανει μια κλινικη στην Καλιφορνια, το κανει ο ferruni και το υιοθετει και ο αρχοντας Lorenzo (δεν εχω δει τοσο καλη hairline σαν αυτη που εκανε ο τυπος.. απλα κορυφαις ιατρος)..
Ασε που πιστευω, οτι εαν τοποθετηθει body hair στο hairline, ΠΟΛΥ πιθανον να λαβει τα γνωρισματα της ληπτριας (δηλ σαν να στειλνεις εναν Τζαμαικανο στις Αλπεις: θα δεις που θα γινει.. Ελβετος)..

Mε μια μιξη μαμισιων μαλλιων και body grafts μπορεις να πετυχεις απιστευτη hairline.
Kαι φυσικα γινεται, εχω δει αναλογα περιστατικα σε φωτογραφιες στο Ιντερνετ.

http://www.hairtransplantnetwork.com/Share-info/hair_transplant_patient.asp?PatientID=4761&DrID=662

Χρειαζεται ομως εξιδικευμενος Γιατρος με εμπειρια και αρκετες επεμβασεις γιατι τα body grafts δεν εχουν αναλογα ποσοστα φυτρωσης. Επισης η συγκεκριμενη επεμβαση ειναι ποιο ακριβη σε κοστος.

Πιστευω πως επειδη ζουμε στην εποχη των μεταμοσχευσεων με πολλα grafts (για καλυτερο αποτελεσμα - μεγαλυτερο κερδος) μελλοντικα οι κλινικες θα οδηγηθουν και σε επεμβασεις με body grafts για να κανουν και τα απαραιτητα repairs.

Κερκυραιε επειδη βαριεμα να ψαξω, μπορεις να βγαλεις ενα link με Erdogan και αποτελεσμα του με body grafts ?
 
Τελευταία επεξεργασία:

kwsTakis

Active Member
κορφου ειναι δυσκολο αυτο που ζητας,,κ επικινδυνο οσον αφορα την φυσικοτητα,,ποσο μαλλον οταν μιλαμε για haιrline που ειναι η βιτρινα ενος κεφαλιου,,,οσον αφορα την μμ πραγματικα εχεις πολυ γρηγορη επουλωση,τωρα για το λουσιμο,,, σταδιακα πρεπει να αυξανεις την πιεση στη ληπτρια κ καλο ειναι να αρχισεις να λουζεσαι κ μονος σου για να συνηθισεις σιγα σιγα..
 
Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
καλά corfu ξέχασε το αυτό που σκέφτεσαι φιλε μου..επειγόντως όμως έτσι???μιλάμε τραγικό τελείως αν πας να κανείς κάτι τέτοιο..θα κλαις μετά να το ξερεις
 

djacid

New Member
Καλησπέρα Corfu και από μένα και καλησπέρα σε όλα τα παιδιά του forum. Διαβάζω έδω και λίγους μήνες το forum και πλέον πραγματοποιώ το πρώτο μου post. Πριν 15 μέρες έκανα κι εγώ τη 1η μου μεταμόσχευση στην ίδια κλινική και κάποια στιγμή θα ξεκινήσω κι εγώ το νήμα μου γιατί πραγματικά θα ήθελα να ακούσω τις συμβουλές των παλιών.
Ως προς το θέμα της hairline. Σε καταλαβαίνω απόλυτα! Κι εγώ με το γιατρό μου τον κο. Παπα..λάου είχαμε μία παρόμοια κουβέντα, να κατεβάσουμε κι άλλο τη hairline και τους κροτάφους. Ο άνθρωπος μέτρησε με χάρακα και μου εξήγησε τι είναι το φυσιολογικό και τι όχι και έπραξε πιστεύω όσο πιο κάλα γινόταν. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και στη περίπτωση σου. Όσο για τα μοσχεύματα από το σώμα, δεν έχουν καμία σχέση σε ποιότητα με αυτά από το τριχωτό της κεφαλής απ'όσο ενημερώθηκα.
Έχουμε μία εβδομάδα διαφορά στις ημερομηνίες που κάναμε τη μεταμόσχευση και πραγματικά καταλαβαίνω τους προβληματισμούς σου και τις ώρες που περνάς στο καθρέφτη κοιτάζοντας το κεφάλι σου. :p Χαλάρωσε και σου εύχομαι να έχεις ένα δυνατό αποτέλεσμα και να μην χρειαστεί να κάνεις κάτι άλλο.
Και όπως προείπα μέσα στις επόμενες μέρες θα ανοίξω κι εγώ το δικό μου νήμα για να ακούσω τις συμβουλές όλων σας ;)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corfu Rider

Active Member
Σε ευχαριστω. Ειναι μολις 5 ημερες, και το κοκκινισμα εχει εξαλειφθει!
Αλλα ειναι λιγο ακομα ορατο μπροστα, εστω και ελαχιστα. Θα κανω ψεκασμους με φυσιολογικο ορο και εβαλα και λιγο aloe vera spray στην ληπτρια (αφου βοηθαει στο healing της δοτριας, ισως συνδραμει και στην εξαλειψη του ερυθρηματος στην ληπτρια). Πηγα για καφε χθες το απογευμα με εναν φιλο στην Αθηνα. Μου ειπε πως 'δεν διακρινει οτι εκανα μμ'))). Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την επουλωση. Εφαρμοζω και κρεμα bepanthol στην δοτρια.
Ρωτησα στην κλινικη για hairline κτλ. Μου ειπε ο διευθυντης που ηταν εκει (Γ----ς), οτι θα εφαρμοσουν μια πρωτοποριακη και επαναστατικη μεθοδο για hairline, ακομα και για οσους δεν εχουν δοτρια (η δεν θελουν να την 'πειραξουν'). Δουλευουν με ξενους ερευνητες και ειναι στο τελευταιο βημα πριν τις τελικες δοκιμες-εγκρισεις κτλ..
Ελπιζουν να ειναι ετοιμο αυτο το προγραμμα το 2016..
Εαν ειναι οικονομικο, ισως μπω στον πειρασμο.. μπροστα θα χρειαστουν 4000 grafts για απολυτο κατεβασμα του hairline παντως..
 

Συνημμένα

  • 20151124_173609.jpg
    20151124_173609.jpg
    2.2 MB · Προβολές: 329
  • 20151124_173620.jpg
    20151124_173620.jpg
    2.3 MB · Προβολές: 336
  • 20151124_173629.jpg
    20151124_173629.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 313

andy.k

Active member
Ωραίος...αν παραμεινουν όλα τα μοσχεύματα στη θέση τους θα δέσει μια χαρά...πάντως οι φωτός σου είναι θεοσκοτεινες ρε corfu...πολύ μαυριλα...
 

Corfu Rider

Active Member
Θα τραβηξω 'φυσιολογικες' φωτογραφιες αυριο που θα επιστρεψω Κερκυρα. Τωρα ειμαι στην Αθηνα, και δεν θελω να 'τροποποιησω' πολυ το smartphone, επειδη εχει καποιο θεμα με τα apps και ας μην το επηρεασω και μεινω και χωρις 'τηλεφωνο'.
Ειμαι πολυ ικανοποιημενος που υποχωρησε και σχεδον εξανεμιστηκε το κοκκινισμα και οι οποιοι ερεθισμοι σχεδον ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ την μμ)))
Δεν θελω να γινεται αντιληπτο οτι εκανα μμ..
 

dimitris50423

Well-Known Member
φιλε κορφου αυτο που ειπες για τα body hair δεν νομιζω να σε αφηναν ουτε απο την κλινικη να το κανεις. στη hairline θελει μονοτριχα τριχοθυλακια για να δειχνει φυσικο το αποτελεσμα.. και η δοτρια πρεπει να ειναι η πισω ζωνη σταθερης τριχοφυιας για να εχουν την ιδια υφη με τα υπολοιπα μαλλια.. αλλο αν στο ενδιαμεσο μπαιναν και καποια γκραφτς απο σωμα που ειναι λεπτες τριχες. απο γενια φανταζομαι με τιποτα γιατι ειναι πιο χοντρες οι τριχες και θα ηταν χαλια σαν καρφια.
καλη φυτρωση απο εδω και περα και το ψεκασμα με φυσιολογικο ορο μη το φοβασαι. καλο κανει. δωσε μπολικο για ενυδατωση και καθαρισμο του κεφαλιου.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Υπάρχει μόνο ένας γιατρός στον κόσμο και αυτός είναι Dr. Sanusi Umar, link του οποίου έβαλε ο Δημήτρης38 ο οποίος ασχολείται πολλά χρόνια με μμ από το σώμα και ο οποίος έχει δώσει πολύ καλά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει άλλος σύμφωνα και με συζήτηση με τον Lorenzo ο οποίος τον αποδέχεται σαν αυθεντία στο συγκεκριμένο τομέα. Μην ξεχνάμε ότι το σώμα δίνει χαμηλό ποσοστό φύτρωσης, μικρό πάχος, και σχεδόν μόνο 1τριχα. Για μίξη με τρίχες από το κεφάλι στις περιοχές Β,C είναι μια επιλογή σε extreme περιπτώσεις. Οτιδήποτε άλλο είναι wishful thinking που λένε και οι φίλοι μας οι αγγλοσάξωνες...
 

kwsTakis

Active Member
Σε ευχαριστω. Ειναι μολις 5 ημερες, και το κοκκινισμα εχει εξαλειφθει!
Αλλα ειναι λιγο ακομα ορατο μπροστα, εστω και ελαχιστα. Θα κανω ψεκασμους με φυσιολογικο ορο και εβαλα και λιγο aloe vera spray στην ληπτρια (αφου βοηθαει στο healing της δοτριας, ισως συνδραμει και στην εξαλειψη του ερυθρηματος στην ληπτρια). Πηγα για καφε χθες το απογευμα με εναν φιλο στην Αθηνα. Μου ειπε πως 'δεν διακρινει οτι εκανα μμ'))). Ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την επουλωση. Εφαρμοζω και κρεμα bepanthol στην δοτρια.
Ρωτησα στην κλινικη για hairline κτλ. Μου ειπε ο διευθυντης που ηταν εκει (Γ----ς), οτι θα εφαρμοσουν μια πρωτοποριακη και επαναστατικη μεθοδο για hairline, ακομα και για οσους δεν εχουν δοτρια (η δεν θελουν να την 'πειραξουν'). Δουλευουν με ξενους ερευνητες και ειναι στο τελευταιο βημα πριν τις τελικες δοκιμες-εγκρισεις κτλ..
Ελπιζουν να ειναι ετοιμο αυτο το προγραμμα το 2016..
Εαν ειναι οικονομικο, ισως μπω στον πειρασμο.. μπροστα θα χρειαστουν 4000 grafts για απολυτο κατεβασμα του hairline παντως..
corfu παραπανω πληροφοριες γιαυτη την νεα μεθοδο της hairline δε σ δωσε?παντως ππραγματικα εχεις πολυ γρηγορη επουλωση
 

Corfu Rider

Active Member
Οχι, δεν μου ειπε και πολλα. Δεν ηταν γιατος, αλλα ο ιδιοκτητης της D-I που μου το ειπε. Οι τριχες θα επιλεγονται οχι απο το σωμα, αλλα απο καποιοι τμημα πισω της κεφαλης, θα γινεται καποιο ειδικο test και μετα θα παραγονται πιο πολλες. Δεν μου ειπε ομως την αναλογια (πχ: 20 θυλακια δινουν 2,000 θυλακια..). Ισως δεν αποκαλυπτουν πολλα επιτηδες..
Ηταν και ενας 'γνωστος Ελληνας ηθοποιος' εκεινη την ωρα για consultation.. συστηθηκαμε, εχει προβλημα κροταφους και hairline..
Αλλα.. ξεχασα το ονομα του!! Εγω δεν παρακολουθω ΠΟΤΕ τηλεοραση, ουτε συγκρατω ονοματα ευκολα (εκτος απο γυναικεια 23-33). Και του εκανε εντυπωση που δεν τον γνωριζω, αλλα του ειπα οτι δεν παρακολουθω tv (μονο τον ΘΡΥΛΟ στην Euroleague!).
Ειναι καπου 35, καστανος, 90kg, 185+
Ελπιζω η κλωνοποιηση-πολλαπλασιασμος θυλακιων να εφαρμοστει γρηγορα και να ειναι οικονομικα)
Ο Umar ειναι ΑΥΘΕΝΤΙΑ στο body hair fue, οπως και ο Lorenzo στα hairline & πυκνωσεις..
Αλλα που να τρεχουμε τωρα εκει και που να βρουμε και τις χιλιαδες ευρω..
Ο Erdogan ειναι πιο οικονομικος, αλλα δεν νομιζω να ειναι Lorenzo..
Ασε που ο συνονοματος του πρωθυπουργος προκαλει.. αναστατωση στην περιοχη..
 

piros75

Well-Known Member
Κάτσε, γιατί τώρα μιλάς για κλωνοποίηση στην ουσία! Είσαι σίγουρος; Πάντως μία από τις κλινικές που θα επισκεφτώ για να πάρω γνώμη για τη δικιά μου μμ θα είναι και η DHI οπότε θα ρωτήσω και εγώ γι' αυτό που αναφέρεις.
 
Μπλουζα