Corfu rider, fue, λιόσης, 2200 grafts, 18-19/11/2015

aeratos28

Just aeratos
χαχαχα όντως είναι μπαμ ή hairline του john..πάντως poseidona δεν είναι υπερβολή να φτιάξει τα τριγωνακια..αν υπάρχει πρόβλημα βέβαια..υπερβολή είναι του τύπου που έκανε στον lorenzo οι φωτό που ανέβασε ο stripar!αυτο που έφτιαξε ναι είναι όντως υπερβολή,απληστία και άσχημο τουλάχιστον για μένα!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
το ιδιο ειναι παιδες... η οπτικη γωνια παραπλανη παντα ο φωτισμος αλλα και το μακρος του μαλλιου που αφησα.
οσο για τα τριγωνακια εχω μεγαλο θεμα εκει κ μαζι με κροταφους με χαλαει την εικονα λιγακι.αλλα οκ ας γινει το κροουν καποτε και εχει ο θεος.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Corfu Rider

Active Member
Θα παω σε λιγο για την αφαιρεση της γαζας και για λουσιμο της δοτριας (βασικα, πιο πολυ με 'ενοχλει η δοτρια, παρα η ληπτρια.. γιατι αυτο?)..
Θα ρωτησω και αλλες λεπτομερειες τον Λ--ση και θα σας ενημερωσω.
Βασικα, εχω ενα θεματακι με το ΠΛΗΚΡΟΛΟΓΙΟ του smartphone LG G2: οταν κανω 'knock' στο address bar, ΔΕΝ αναρταται/ εμφανιζεται παντα το keyboard, και ετσι δεν μπορω να γραψω καθολου.. το ιδιο και οταν επιχειρω να πληκτρολογησω καποιο κειμενο. Για αυτο, κανω restart την συσκευη, αλλα θα χρειαστει καποια πιο συμβατη λυση. Δεν γινεται να μπορω να πληκτρολογω οταν του.. 'θυμηθει' του κινητου.. αφηστε που αργουν να εμφανιστουν στην οθονη οι χαρακτηρες που επιλεγω, και ορισμενες φορες εμφανιζεται οτι να ναι και μαλιστα συχνα πυκνα με κενα αναμεσα απο τα keys που επιλεγω.. πολυ εκνευριστικο..
 

aeratos28

Just aeratos
ελπίζω να πάρεις τις φωτό τις καθαρές ώστε να μπορεσουμε να δούμε καθαρά την δουλειά που έγινε αλλά και την δοτρια φυσικά!
 

Corfu Rider

Active Member
Εκανα του λουσιμο πριν στην κλινικη. Αφαιρεθηκε η γαζα, επλυναν την δοτρια με betadine και εγινε ψεκασμος με ειδικο συστατικο απο aloe vera. Η δοτρια ειναι πολυ λεπτεπιλεπτη περιοχη παντως. Για αυτο ο Λ#$#%ς εκανε ληψη των θυλακιων απο πολυ μεγαλη και απλωμενη επιφανεια. Διοτι ειχε προβλεψει οτι πιθανον να 'ερεθιζονταν' η περιοχη, και πραγματι, το κοκκινισμα ειναι.. σε ολο το πισω μερος.. που να εκανα 5.000 θυλακια δηλαδη (λεμε τωρα..). Δεν θα εμενε 'ρουπι'..
Αντιθετα, η ληπτρια ειναι σαν 'καινουργια'!! Εχει υποχωρησει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ η κοκκινιλα και ο ερεθισμος..
Το μηχανημα ειναι 0.75, χρησιμοποιειται σε σπανιες περιστασεις (οπως η δικη μου) και για λεπτες και ευαισθητες τριχες/ριζες..
Ειμαι λιγο εως αρκετα απογοητευμενος ομως, καθως και ο γιατρος επισημανε οτι υπαρχει θεμα με την ποιοτητα και αντοχη απο τις τριχες μου. Το υπεθετα και εγω, αλλα δεν ηθελα να το σκεφτομαι.. να σε ρωτησω αερατε, ΕΑΝ μετεφερα θυλακια απο ΣΤΗΘΟΣ και ΓΕΝΕΙΑ, δεν θα φυτρωναν οι τριχες στο crown/hairline/temple πιο ΔΥΝΑΤΕΣ και χοντρες?
Αν ξανααπαιτηθει μμ, να ζητησω η ληψη των θυλακιων να γινει απο εκει??
Και κατι αλλο: η μμ το μονο που κανει ειναι να μεταφερονται θυλακια. Δεν αποτρεπει την τριχοπτωση απο τις ηδη υπαρχουσες τριχες καποιας περιοχης της κεφαλης..
Ελαβα και φωτογραφιες πριν λιγο απο την d#$#$i. Παω να.. φαω τωρα και θα τις φορτωσω το απογευμα.. α, και 2 φωτος που τραβηξα με το κινητο μου στα κρυφα:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

Corfu Rider

Active Member
Προσπαθω εδω και ωρες να ανεβασω τις φωτοε αλλα 'φευ'..
Θα δοκιμασω το βραδακι, βαρεθηκα. Ολο δειχνει οτι τις 'ανεβαζει' (μετα την επιλογη του αρχειου, δειχνει πανω δεξια στην οθονη το secuential pattern της φορτωσης, αλλα τρεχει συνεχεια και δεν ολοκληρωνει το upload..)
 

Συνημμένα

  • 20151119_170847.jpg
    20151119_170847.jpg
    2.8 MB · Προβολές: 363

Corfu Rider

Active Member
Αυτες φορτωνουν που ειναι selfie. Οι αλλες που μου εστειλε η d#$#$i θελουν 8 αιωνες να ανεβουν.
Α, και μια επισημανση: εκτος απο λουσιμο στην δοτρια με το σαμπουαν της d#$#$i, το ψεκασμα με την αλοα βερα, αγορασα και κρεμα bepanthol (μου το συστησε ο Λι---ης), και πραγματι, στην δοτρια δεν εχω την παραμικρη ενοχληση, ουτε 'σφιξιμο'. Επισης λαμβανω ταμπλετες lumaren και mendrol.
Τωρα με τις selfies ειδα κατι blood spots στην δοτρια.. υποθετω θα εξαλειφθουν με το λουσιμο..
 

aeratos28

Just aeratos
φιλε corfu εγώ δεν μπορώ να καταλάβω από αυτές τις φωτο.. ούτε στη hairline τι έχετε κάνει,ούτε στη στη δοτρια μπορώ να δω κάτι..το μόνο που βλέπω είναι το σχήμα που έχει φτιάξει πάνω από τα αυτιά..ρε συ πολύ κυκλικό είναι.γιατί??τριγωνικό κάπως έπρεπε να ήταν!μόλις μπορεσεις ανέβασε από αυτές που σου έδωσαν γιατί αυτές δεν είναι καθόλου καλες..τώρα για εκεί που λες να βάλεις grafts από στήθος γενιά κτλ..ένα θα σου πω..πάρε μια τρίχα από τα γενιά και δες ποσό χοντρή είναι και θυμίσου ποσό λεπτα ήταν εκεί τα μαλλιά σου πριν κουρευτεις..θα κάνουν μπαμ σε αυτά τα σημεία αυτές οι τρίχες πιστεύω.ασε ότι δεν μπορούν να πετύχουν και την κλήση της τρίχας εκεί..θα πετάνε δηλαδή και θα φαινονται
 

Corfu Rider

Active Member
Ναι μολις μπορεσω να τους μειωσω το file size θα τις ανεβασω.. ναι και σε εμενα φανηκε σαν curve.. ομως ο Λι--ης με επιβεβαιωσε οτι το τελικο αποτελεσμα θα ειναι πιο 'γωνιακο'..
Α, μην ξεχασω: ισως φταιει και καποιος σχηματισμος που εγινε με εναν ειδικο μαρκαδορο δερματος που μου εδωσαν και χαραξα ο ιδιος στο temple. Αν βλεπατε τι χαραξα θα.. γελουσατε) ο Λ.....ς μου ειπε 'καλη προσπαθεια, αστο καλυτερα να δημιουργησω την γωνια οπως αρμοζει'
Υποψιν, οτι το φυσικο μου hairline ειναι ανασηκωμενο (στραβο) προς τα επανω, απο την δεξια μου πλευρα του μετωπου..
Ολα τα στραβα και ασχημα σε εμενα τυγχανουν??
Τελωσπαντων, μου ειπε και σημερα ο Σ#$ης (διευθυντης της κλινικης) οτι ΕΑΝ το τελικο αποτελεσμα ΔΕΝ με ευχαριστησει (ασχετα εαν θα ειμαι λαθος η υπερβολικος) η D#$%I θα το αποκαταστησει οπως με ευχαριστει ΑΝΕΥ χρεωσης))
Και επειδη ειδε οτι ειμαι απογοητευμενος απο αυτα που διαπιστωσαν (οι υπαρχουσες τριχες δεν ειναι και πολυ σιγουρο οτι θα μεινουν εκει που ειναι....), οταν ερχομαι Αθηνα, θα μου κανουν prp ως 'δωρο'!!
Εγω ελπιζω να μην εχω αλλη τριχοπτωση, αλλα ο Λ----ς μου ζητησε να χρησιμοποιω απο τωρα (σε 10 μερες βασικα), και συνεχεια το Rogaine Foam 5%..
-Με καποιες κυκλικες χρησεις ομως, συμφωνα με τις οδηγιες στην συσκευασια-..
Τραβηξα και.. κρυφα καποια εργαλεια της μεταμοσχευσης, οταν ο γιατρος και νοσηλευτρια πηγαν στο διπλανο δωματιο (χθες) για να ετοιμαζαν το prp ))
Και το χαρτι που γραφει την αναλυση των θυλακιων κτλ..
 

Συνημμένα

  • 20151119_155730.jpg
    20151119_155730.jpg
    2.2 MB · Προβολές: 375
  • 20151120_125214.jpg
    20151120_125214.jpg
    2.7 MB · Προβολές: 384

crossfire

Well-Known Member
Που μπήκαν όλα αυτά τα grafts?
Δεν βλέπω blood spots στο κεφάλι εκτός απο μια λεπτή γραμμή στη hairline και στα τριγωνάκια .
Οι φωτό ειναι της πρώτης ημέρας;
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
μην στην πει κανεις για τις φωτο με τα εργαλεια corfu στανταρ διαβαζουν το φορουμ.
 

Corfu Rider

Active Member
Καλα που μου το ειπες john..
Δεν ξερω ποση ωρα ηταν η καθε συνεδρια καθαρα.. λιγο μετα τις 09.30 ξεκινουσαμε, και τελειωναμε στις 16.30 σιγουρα.
Ναι, εχει χαρτι που γραφει για τον αριθμο αναλυτικα (οπως και για τις extra δωρεαν -εγω εδωσα €3500 για 2.200 θυλακια ουσιαστικα-και επιλεον για το prp-. Επιπλεον, ΟΛΑ τα περιξ ειναι δωρο (λουσιματα, αξιολογησεις, κατι μαξιλαρια, λεπτε πετσετες, επειδη εχω κανει και smp μου χαρισε ο υπευθυνος που ειναι στο smp ενα σαμπουαν και μια aloe vera lotion, κτλ).
Το βραδυ δεν κοιμηθηκα σωστα, επειδη εχω βγαλει την γαζα, με.. 'γαργαλαει' η δοτρια.. σιγουρα τοποθετησαν τα θυλακια πολυ κοντα και πολυ πυκνα.. μαλλον λογω λεπτης φυσης της τριχας?
Βλεπω στον καθρεπτη του μπανιου, οτι η δοτρια ειναι πιο 'ερεθισμενη' απο την ληπτρια..
Εγω ειμαι λιγο αγχωμενος: θα φυγει ΕΝΤΕΛΩΣ το κοκκινισμα σε 5 ημερες? Εχω δει και αλλες περιπτωσεις της d*****i που διαρκει το κοκκινισμα, σε αντιθεση με h*****c οπου ειναι πιο μικρη διαρκεια το κοκκινισμα.. σε αυτο ειναι πιο καλοι οι Κυπριοι , οπως και στα κουρεματα που κανουν πριν την μμ (βεβαια, ο Λ***ης επεμενε να κανω ξυρισμενο στυλ, γιατι θα ηταν ανεφικτη η μμ σε καθε αλλη περιπτωση, αλλα με χαλαει λιγο που ειναι τοσο κοντο κουρεμα..
Θα τραβηξω και πιο καλες φωτογραφιες (ενα παιδι απο το ξενοδοχειο θα το κανει, με ην εμπροσθια καμερα -αλλο 13mp, αλλο 2mp-..
Παντως στην κλινικη ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑΝ -ακομα και οι κοπελες που κανουν το λουσιμο- με το εξωπραγματικο healing της ΛΗΠΤΡΙΑΣ))) Σε αυτο πρεπει να ειμαι 'πρωτος'))
Τραβηξα (κρυφα) και 3-4 φωτογραφιες απο το μεσα της κλινικης, αλλα ας μην τις ανεβασω, ισως δεν πρεπει..
Επιπλεον, μου εδωσαν αναλυτικες οδηγιες για φαρμακα, φαγητο, λουσιμο, regain, επομενες αξολογησεις κτλ..
Επισης: τελικα ΔΕΝ ειναι 12 μηνες ο χρονος φυτρωσης.. στο χαρτι γραφει οτι μπορει να ειναι και μεχρι 18 μηνες((((
Τοσο πολυ θελει??
Και κατι ασχετο και ισως ανεφικτο: μπορω να κατεβασω την γραμμη του hairline κατα δυο δακτυλα χαμηλοτερα (3-4cm)? Θεωρητικα παντα.. παρατηρησα τωρα που κουρευτικα οτι εχω μεγαλο μετωπο.. λιγο αηδια..
Ποιος ξερει ποσες τριχες και €€ θα χρειαζονταν για κατι τετοιο..
Μακαρι ο Κινεζος ερευνητης (νομιζω συνεργατης της d******i) να ετοιμασει στο συντομο μελλον την κλωνοποιηση τριχων, και να σου λαμβανουν 100 θυλακια, και να λαμβανεις.. 5000 πισω διαθεσιμα για μμ!!
Αν και πιστευω οτι εαν επαιρναν θυλακια απο στηθος, γενεια, ποδια, να φυτρωναν οπως στην ληπτρια περιοχη (γιατι, η ΛΗΠΤΡΙΑ θα παρειχε και το δικο της dna/στυλ στα θυλακια.. συμφωνεις αερατος?- ).
Παω για πρωινο τωρα στο restaurant του ξενοδοχειου..
Το βραδυ.. 'λαγοκοιμηθηκα' με την περιεργη αισθηση της δοτριας.. θα παω παλι στην d******i για.. λουσιμο)
Γκαστ με την φωτογραφια του Λορεντζο που ανερτησες με εκανες να ζηλεψω αρκετα.. μακαρι να ειχα και αρκετα χρηματα να πηγαινα εκει.. ποιος ξερει ποσο θα χρεωνε αραγε για hairline 3-4cm προς τα κατω?? Υποθετικα παντα..
Τα λεμε μετα))
 

Corfu Rider

Active Member
Προβλημα πληκτρολογιου συγγνωμη παιδια.. θα γραψω μολις το διορθωσω κ θα εξηγησω. Δεν αντεχω αλλο, ολο ανοιγει και εξαφανιζεται το πληκτρολ
 

gkast

Active Member
Προβλημα πληκτρολογιου συγγνωμη παιδια.. θα γραψω μολις το διορθωσω κ θα εξηγησω. Δεν αντεχω αλλο, ολο ανοιγει και εξαφανιζεται το πληκτρολ
Κάτι συμβαίνει στις ρυθμίσεις έχω το ίδιο και είναι πιστόλι ....μου κάνει εντύπωση
 

Corfu Rider

Active Member
Επιτελους το διορθωσα!!
Το κινητο, ειχε ενεργοποιησει αυτοματα το Android 5.1 ενω ειχε το 4.4.4.
Και αυτο το εκανε ανω-κατω!
Ουτε τηλ δεν μπορουσα να κανω. Η οθονη ηταν ασπρη σε ολη την επιφανεια. Οταν ηθελα να πληκτρολογσω μυνημα text message, και 'χτυπουσα' τα πληκτρα, κολλουσε σε ενα γραμμα και δεν 'προχωρουσε'.
Και πολλα τετοια. Για internet ουτε λογος: το πληκτρολογιο 'ανεβοκατεβαινε'..
Ενα παιδι απο εδω, που γνωριζει, εκανε κατι σαν 'reset'. Τωρα θα πρεπει να ξανα-ανακτησω τα apps, emails, κτλ..
Κοιταξε το ghast. Οι αυτοματες ενημερωσεις φταινε.. πρεπει να κανεις και cache clearance..
 

gkast

Active Member
Δεν έχω πρόβλημα με το κινητό ρε συ...Corfu ΑΣΕ τώρα τα κινητά και πες μας την γενική εικόνα που έχεις μετα την μεταμόσχευση ......
Κοιμάσε τα βράδια εύκολα ΕΧΕΙΣ κάποιο πόνο στην δότριά έχεις κάποια ευσθησία σε τι φάση είσαι ´´´´
Ρίχνεις φυσιολογικό ορό κάθε δυό ώρες .....για τα μοσχεύματα
 
Μπλουζα