Corfu rider, fue, λιόσης, 2200 grafts, 18-19/11/2015

aeratos28

Just aeratos
ωραίος ο corfu..καλή συνέχεια για αύριο..0,75 ήταν το μηχάνημα εξαγωγής??παρά πολύ μικρό πιστεύω!θα θελα αύριο αν μπορείς να βάλεις φωτό από δοτρια να δούμε πως είναι..πάντως αν ειναι τόσο μικρο το punch σε 4-5 μέρες δεν θα φαίνεται τίποτα..
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Corfu Rider

Active Member
Καλησπερα. Ολοκληρωθηκε το απογευμα η 2η συνεδρια)
Ξεκινησαμε στις 09.30 μεχρι τις 16.30, με διαλειμμα στις 13.15 για καπου 30' περιπου.
Σημερα παντως με πονουσε (ενοχλουσε) λιγο η ΔΟΤΡΙΑ περιοχη. Ο Λ*****ης ειπε οτι οφειλεται στην χθεσινη εξαγωγη (λογικο αυτο). Τωρα οι λεπτομερειες:
1. Τα θυλακια συνολικα ειναι 2.315, και εδωσαν καπου 6k+ τριχες (αυριο που θα παω για αφαιρεση της γαζας θα μου δωσουν και ενα χαρτι που τα δειχνει αναλυτικα). Τα επιπλεον τριχοθυλακια τοποθετηθηκαν χωρις χρεωση))
2. Καπου πριν την εισαγωγη θυλακιων, μου εγινε και η εφαρμογη του prp plasma. Και αυτο ηταν ΑΝΕΥ χρεωσης..)
3. Τα θυλακια αφαιρεθηκαν απο μια ΜΕΓΑΛΗ επιφανεια, με ΑΡΑΙΟ και καπως περιμετρικο τροπο. -Θα εξηγησω αργοτερα γιατι-
4. Ο Λ*****ης αποφασισε να τοποθετησει και σημερα, αρκετα θυλακια στην περιοχη του crown και καποια επιπλεον στην hairline.
5. Στα πλαγια, ναι μεν δημιουργηθηκε το 'τριγωνακι', και με καλη πυκνοτητα (αυριο θα παρω τις λεπτομερειες στο χαρτι), αλλα ΔΕΝ εγινε πυκνωση στην περιοχη ΠΑΝΩ απο τα αυτια! Γιατι? Η απαντηση ειναι: οι τριχες σε αυτη την οντως πολυ 'ιδιαιτερη' επιφανεια, ειναι απο την φυση τους λεπτες, κοντες και στο μεταιχμιο 'πεφτουν δεν πεφτουν'. Πραγματι, δεν γνωριζει ουτε η D****I πως και εαν θα επελθει extra αραιση εκει. Και μου ειπαν οτι ειναι κριμα να 'επενδυσω' τις καπως διαφορετικες τριχες απο πισω για πυκνωση σε μια επιφανεια που ΙΣΩΣ.. ξανααραιωσει στο αμεσο μελλον. Σωστη η επισημανση του Λ*****η, σας ειπα οτι 'του κοβει' του γιατρου. Δεν κανει απλως μεταμοσχευσεις, αλλα ακολουθει και μια τακτικη μια πολιτικη που εχει και νοημα και φαινεται σωστη και λογικη.
6. Εαν θελω να 'καλυψω' την αραιωση εκει (με πιο μακρυ μαλλι δεν ειναι θεμα παντως), θα μου κανουν και smp και μαλιστα 'μισοτιμης'))
7. Τωρα, το προβλημα που μου ειπε η κλινικη -και που το γνωριζω, αλλα μου το εξηγησε και η κλινικη- ειναι οι ΑΔΥΝΑΜΗ φυση απο τις τριχες που εχω στο crown.. αυτο ειναι που με ανησυχει οντως.. το ειχα διαπιστωσει οτι ειναι λεπτη η διαμετρος εκει.. παντως ο Λιωσης μου εκανε prp και ειπε οποτε θελω και ειμαι Αθηνα θα το κανει και μαλιστα χωρις χρεωση γιατι ειδε οτι εχω προβλημα και ημουν απογοητευμενος.. μακαρι να μην εχω επιπλεον τριχοπτωση εκει..
8. Ο Λ****ης, επειδη θελει να προφυλαξει την δοτρια και να κατανειμει την ληψη θυλακιων, τα ελαβε απο μια εκτεταμενη περιοχη. Ελπιζω να μην χρειαστω ξανα μμ στο μελλον..
9. Θα ανεβασω φωτος σε λιγο))
 

Corfu Rider

Active Member
20151119_211708.jpg 20151119_211657.jpg
 

Corfu Rider

Active Member
Συγγνωμη ειναι selfies, γιατι δεν εχω ακομα τις κανονικες απο την κλινικη. Τις τραβηξα πριν λιγο στο δωματιο του ξενοδοχειου.
Με την ευκαιρια, οσοι κανουν μμ στην D*****I, λαμβανουν ειδικη τιμη απο ενα κοντινο ξενοδοχειο -το οποιο ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ- με €38/βραδυα..
 

aeratos28

Just aeratos
φιλε corfu καλή ξεκούραση..θα πας αύριο για να σου δώσουν και εγγράφως ποσα τριχοθυλακια έβαλαν και σε ποια σημεία εγινε ή τοποθετηση?? βασικά ναι καλύτερα να ανεβασεις τις φωτό που θα σου δώσουν γιατί από αυτές τουλάχιστον εγώ δεν καταλαβαίνω και πολλά.
 

Stripar

Established Member

Corfu Rider , νόμιζα ότι ήθελες να κάνεις κάτι σάν αυτό :

1.jpg


έτσι ώστε να επιτύχεις αυτό:

2.jpg


Τα "τριγωνάκια" δηλ. που ονειρευόσουν στα Temporal points!...

Βλέποντας το Placement στην φωτογραφία που ανέβαζες :
(που υστερεί ευκρίνειας , ανάλυσης & λεπτομέρειας)

3.jpg


ποιό πολύ για ημικύκλιο φαίνεται παρά "τριγωνάκι"...νομίζω δέ , ότι σχηματικά δέν είναι και τόσο ομοιόμορφη η κατανομή των grafts ,

ίσως και λίγο ασύμμετρη με τα πέριξ χαρακτηριστικά σου.

Ελπίζω & εύχομαι να είσαι ευχαριστημένος...
 

Συνημμένα

  • 3.jpg
    3.jpg
    530.7 KB · Προβολές: 402
Τελευταία επεξεργασία:

zotrix

Active Member
φιλε καλη τύχη σου ευχομαι. Εγώ παντως τοποθετηση τριχων εκει που εβαλες κατω απο τους κροραφους δεν εχω ξαναδει. Αυτό είναι ένα στοιχείο που προβληματιζει καπως δεδομένης της αντικειμενικής δυσκολίας στη σωστή τοποθέτηση των τριχών, αλλά τώρα δεν έχεις να κανεις κάτι άλλο από το να περιμένεις.
 

Corfu Rider

Active Member
Σε ευχαριστω πολυ stripar! Οντως οι φωτογραφιες που ανεβασες ειναι πολυ ομορφες!
Ο Λ*****ης μου ειπε ΠΡΙΝ τις συνεδριες, οτι ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ασυμμετρια στην υπαρχουσα hairline.. και θα προσπαθουσε να ενσωματωσει την αντιληψη μου με το τι ειναι εφικτο. Το τριγωνακι που μου εστειλες, ειναι παντως κορυφαιο!
Δεν ξερω για εφικτοτητσ σε εμενα, γιατι να σου πω απογοητευτικα λιγακι οταν η D*****I μου εδειξε με μια ειδικη καμερα (οταν κουρευτηκα) το ποσο 'αχνες' ειναι οι ριζες απο το temporal area.. αν και το γνωριζω αυτο (γιατι βλεπω οτι οι πλαινες τριχες ακομα και οταν ειναι μακριες, δειχνουν 'λεπτεπιλεπτες'), και για αυτο μου ειπε ΞΕΚΑΘΑΡΑ οτι ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιω συνεχεια τον αφρο Rogaine Foam (μου το εγραψε, ωστε να το αγορασω απο φαρμακειο). Αυτο ισχυει και για το crown, και με ανησυχει τετοια κατασταση. Προτιμω να εχω μια αξιοπρεπη κατανομη, με δυνατες τριχες, παρα το τελειο η το ιδανικο hairline..
Παντως, παρολο που η μμ ειναι πολυ απλη τελικα, η ολη φιλοσοφια της ανακτησης μαλλιων ΔΕΝ ειναι ευκολη. Ο Λ******ης που ειναι δερματολογος μου εδωσε πολλες λεπτομερειες για το πως επερχεται η τριχοπτωση, για την τεχνικη ανακτησης θυλακιων που χαθηκαν απο τριχοπτωση, κτλ.
Το να ξαναεχει καποιος τα μαλλια που ειχε στην εφηβεια ειναι ανεφικτο..
Νομιζω ομως, οτι καποιος Κινεζος η Κορεατης, ειναι κοντα στην εφαρμογη της ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗΣ θυλακιων ))
 

aeratos28

Just aeratos
corfu οι φωτό που ανέβασε ο stripar είναι όντως φοβερές.αλλά ο τύπος νομίζω έχει κάνει 2 ή 3 μεταμοσχεύσεις..και πρέπει να έχει χρησιμοποιήσει πάνω από 5000 grafts..του lorenzo είναι ο ασθενής και αν πατήσεις youtube θα τον δεις..είναι υπερβολική προσέγγιση του τύπου..έχει κάνει καθαρά γυναικεία hairline..δεν ξέρω αν θα ήθελες και εσύ κάτι τέτοιο..όσον αφορά τα τριγωνακια σου πάντως,όντως δεν τα λες τριγωνακια..υμικυκλακια θα τα έλεγα..θα δείξει στην πορεία όμως..εσένα πως σου φαίνονται?πως τα βλέπεις γενικά τα πράγματα??
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwsTakis

Active Member
τοσο νωρις θα την βγαλεις την γαζα?εγω την ειχα κρατησει 3 μερες,,,για το prp ποσα ml αιμα σου πειραν ?θεωρω πως η προσοχη τις επομενες 5 μερες μετα την μμ σου ειναι ακομη πιο δυσκολη κ απο την διαδικασια της μμ,,εννοω να προσεχεις μην τραυματισεις καποιο μοσχευμα,,χωρις να αγχωνεσαι,,,απλα ξεκουρασου ,,,
 

Stripar

Established Member
Ισχύει aerate...

Ο τύπος εχει βάλει 6500graft στον Loretzo & όντως η προσέγγιση είναι extreme.

Βέβαια στο τελευταίο session του , έβαλε 1600 grafts για ενίσχυση Temporal , κροτάφων & hairline.
Δεδομένων των περιοχών που δούλεψε (τρείς) την πυκνότητα & φυσικότητα που έδωσε ΔΕΝ το λές (1600) μεγάλο νούμερο!.

Αυτό είναι το video (που είχα ανεβάσει τότε για τον Corfu rider συγκεριμένα):

http://www.hairlossgr.com/threads/links-με-αξιολογες-μεταμοσχευσεις.8835/page-18#post-140460

Και παρακάτω ένα άλλο video που εξηγεί

(γιατί αλλιώς είναι να τα λέμε & να τα ξαναλέμε οι ίδιοι και οι ίδιοι και αλλιώς να τα βλέπουν να τα λέει ένας γιατρός , όπου λίγο δύσκολο ώς απίθανο να αψηφήσουν τα λεγόμενά του)

Την λεπτομέρεια και προσοχή που πρέπει να δείξει ο πλαστικός στην συγκεκριμένη περιοχή (temporal points) όπου και καθιστάτε η δυσκολότερη περιοχή μτχ
μετά το Crown!...

 
Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Συμφωνώ απόλυτα σε ότι λες stripar..βασικά αυτο όμως που λες ότι δεν είναι πολλά τα 1600 δεν συμφωνω.πριν φτιάξει τα temporal points και κανει ευθεια την hairline εγώ θεωρώ ότι μια χαρά μαλλάκι ειχε..για να κάνει ευθεία την hairline του νομίζω πως δεν χρειαζόταν και πολλά..για να πάει όμως τα temporal points εκεί που τα πήγε ήθελε παρά πολλά..δίπλα στα φρύδια τα έχει πάει..ειδικά εκεί στο βίντεο που έχει κάνει το χτένισμα σκεπή:p το θεωρώ άκρως ψεύτικο και αντιαισθητικο τελείως!για τα δικά μου γούστα βεβαια έτσι!εγώ νομίζω στα πλαγιά πρέπει να έχει ρίξει σίγουρα από 400+ grafts σε κάθε μεριά..οπότε ναι είναι υπερβολή αυτό..έκανε τα πλαγιά μαλλιά ίδια με τα υπόλοιπα!χαλια ο φίλος..από αποτέλεσμα όμως γιατρού,απλά απιστευτο
 

Corfu Rider

Active Member
Α, και ενα ωραιο: στην d###$i, ΟΛΟΙ οσοι με ειδαν, μου ειπαν οτι εχω το καλυτερο healing ever!!!
Δεν ξαναειχαν ασθενη με τετοια επουλωση! Τωρα ετοιμαζομαι να κοιμηθω, ειμαι πολυ κουρασμενος (απο την.. αδρανεια). Ουτε και εγω ο ιδιος δεν πιστευω στο recovery curve που εχω! Σε λιγο δεν θα εχω καθολου κοκκινα dots απο την μμ)).
Οσο για τον stripar, δεν υπαρχει συγκριση με αυτο που εκανε ο Lorenzo.. μιλαμε για την απολυτη γεωμετρια.. ισως ο κορυφαιος του ειδους παγκοσμιως..
Αλλα και ο Λ###$ης ειναι καλος γιατρος και ωραιος τυπος. Καταρτισμενος, με κινησεις 'χειρουργικες', ανετος και μορφωμενος ανθρωπος..
Οποιος απο εδω εχει κανει με Λ###$η, πιστευω θα συμφωνησει..
Πιστευω οτι με €3500, και για 2.300+ grafts & prp (οσες φορες το χρειαστω μαλιστα!), ειμαι ικανοποιημενος και ευχαριστημενος.. περιμενα πιο δυσαρεστη και δυσκολη διαδικασια, αλλα τελικα για τον ασθενη ειναι πολυ χαλαρη -αλλα συναμα και.. βαρετη- διαδικασια..
Οποιος θελει να κανει μμ και 'φοβαται', NO FEAR guys))
Στην D##$$I ειναι ανετα, και πιστευω και ελπιζω και στις αλλες κλινικες οτι ειναι ευκολη διαδικασια.. δοκιμαστε (σε οποια κλινικη θελετε βεβαια..) και δεν θα χασετε..
Καλο βραδυ, more data αυριο))
 

aeratos28

Just aeratos
έπαιξε ρόλο και 0.75 corfu! αλήθεια όμως πως και χρησιμοποίησε τόσο μικρό μηχάνημα εξαγωγής?σου εξήγησε το λόγο?
 

poseidonas77

Well-Known Member
παντως ρε σεις τα τριγωνακια τα θεωρω λιγο υπερβολη..να μη πω απληστια....
Aeratos μολις την εβγαλα.και γω σκεπη σε λιγο θα κανω...
Θελω λιγο κουρεμα οκ!!!Προβολή συνημμένου 9191
ρεεεεεεε σου πυκνωσε κιαλλο η hairlineeeeeeeeeeeee???
βρεεεεεεεε τι πινειςςςςςς και δεν μας δινεις????:D:D:D:D:D
 
Μπλουζα