Αφού συμφωνείς με την επιλογή μου χαίρομαι!Εσύ μας λες ότι μπαίνεις για μμ, εμείς μπορούμε να υποθέτουμε ότι είσαι ο Τσάκαλος ή ο βοηθός του όπως εσυ υποθέτεις ότι η Seneca τα σκάει στο φόρουμ και κάνει νιαου νιου στα κεραμίδια. Δεν στο λέω όμως σε κάθε ποστ γιατί το θεωρώ ανεντιμο. Προσπαθείς με κάθε μέσο χωρίς αποδείξεις να πετάξεις λάσπη για να απαξιώσεις τα επιχειρήματα του συνομιλητή σου. Αυτό είναι ενδεικτικό των οπαδών και λέγεται κιτρινισμός. Αν διάβαζες το φόρουμ πιο πολύ θα έβλεπες ότι δεν κάνω γενικώς σχόλια σε νήματα, πολύ σπάνια, είτε λέγεται Σενεκα, είτε Λορένζο είτε Αναστασάκης. Δεν με ενδιαφέρει το promo. Για τον Αναστασάκη κάνω θετικά σχόλια για τους λόγους που πετυχαίνει, άρα τα παίρνω και από εκεί και μου στέλνει και εξώδικά. Διαστροφή; Γενικά υπερασπίζομαι αυτά που πιστεύω για τις μμ και μόνο. Σχόλια κάνω μόνο όταν δω κάτι που θεωρώ ότι χρήζει προσοχής, εγκυμονεί κινδύνους και πρέπει το κοινό να διαβάσει και να προβληματιστεί όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Επίσης όταν βλέπω νέα μέλη να προμοτάρουν με απερίσπαστο ζήλο και ενθουσιασμό κλινικές με αυθαίρετες κρίσεις. Έχω μιλήσει για μεγάλα punch και καλή διαχείριση της δότριας εδώ για 10 χρόνια, για splitting εδώ και 8. Δεν τα λέω όψιμα.
Τις τεκμηριωμένες αντιρρήσεις μου για τα giga session τις θεωρεις promo στην Σενεκα. Αν πριν 5 χρόνια τα εκθείαζα και τώρα τα κατακρίνω θα είχες δίκιο και θα είχαν νόημα και αυτά που λες. Η στάση μου όμως δεν έχει αλλάξει είναι ίδια.
Αποφεύγεις να απαντήσεις επι της ουσίας αλλά ναι δεν θα βγάλουμε άκρη.
Για να μην παίζουμε με τα νούμερα, με σένα δεν θα βρω άκρη, dense packing είναι 50g, ίσως και παραπάνω. Τέτοιο δεν παίζει, αλλά αυτό είναι αποψή μου γιατί αν δεν το μετρήσουμε παρουσία και των 2 δεν θα συμφωνήσουμε.
Τέλος λες ότι προσπαθούμε να σε αποτρέψουμε. Εγώ δεν σου είπα αν είσαι NW7 καλά θα κάνεις να πας και σου εξηγησα τον λόγο;
Τα λοιπά για κιτρινισμούς δεν θα τα σχολιάσω να μην πλατιαζουμε χωρίς λόγο !
Είπαμε τις απόψεις μας όλα καλά!