Choiexpert, 7572 grafts, Δρ Χρήστος Τσάκαλος

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προφανώς και πέφτούν πολλές καρφίτσες, το dense packing σημαίνει ότι το ένα g (με το δέρμα μαζί αμέσως μετά το placement) σχεδόν ακουμπάει, καβαλάει το ένα το άλλο. Εδώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παρακάτω δες ένα όχι και τόσο dense packing, είναι περίπου 45+.

Dense.jpg

Αν δεν ήταν τόσο θολή η φώτο που πόσταρες (καημό το χω στις ανεξάρτητες να μην μπορούν να βάλουν καθαρές φώτο) θα στο έκανα και γραφικά για να καταλάβεις ότι υπάρχει αρκετός χώρος ανάμεσα στα g. Σε κάποια σημεία (forelock) έχει καλύτερη πυκνότητα. Πάντως μπορείς να το καταλάβεις και από μια απλή διαίρεση. Έβαλε 7572 σε μια έκταση που είναι πάνω από 200cm2, άρα η μέση πυκνότητα είναι περίπου 37g/cm2. Αυτό δεν είναι dense packing. Αυτή η περιοχή για dense packing θα ήθελε 9-10Κ.

Ο ενθουσιασμός πολλές φορές είναι κακός σύμβουλος γιατί τυφλώνει. Τουλάχιστον εδώ πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους γιατί το να παίξεις το δικό σου κεφάλι είναι δικαιωμά σου, το να επηρεάζεις όμως και άλλους με υπερβολές και ανακρίβειες δεν είναι σωστό. Όπως και να έχει έχω δηλώσει ότι όταν με το καλό τελειώσει το αποτέλεσμα θα ήθελα να το δω από κοντά για σωστές φώτο και μετρήσεις. Για μένα αυτό είναι διαφάνεια.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μιλάω για πυκνότητα εμφυτευσης αγνοοώντας το τι υπήρχε (κυρίως μπροστά σε αυτή που έβαλε wane, όντως πίσω στο crown κάτι είχε). Το τι πυκνότητα θα έχει μαζί με τα μαμα είναι άλλο θέμα.

Smooth_Vibes

New Member
Επίσης συμφωνώ απόλυτα με τα περί υπερβολών.. Παράλληλα, η συζήτηση για το αν γίνεται Μπέζος ενα νοργ6 ή 7 με ένα γκιγκα σεσσιον δε νομίζω να εισφερει ιδιαίτερα αφενός γιατί έχει ελάχιστες/μηδαμινές πιθανότητες και αφετέρου γιατί δεν υπάρχει (θεωρώ) τέτοια αξίωση από ασθενείς

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δυστυχώς αυτή η εντύπωση καλλιεργείται κατά καιρούς και από κλινικές και από κάποια μέλη που ενθουσιάζονται. Απλά τα κουκιά δεν φτάνουν για πλήρη κάλυψη σε μεγάλα NW. H μμ ακόμα και σε μικρότερα NW είναι illusion και για αυτό θέλει μια τεχνική που να σου δώσει αυτό το illusion κάνοντας κάποιους συμβιβασμούς είτε με μήκος μαλλιού είτε με ασυμμετρη εμφύτευση. Το spillting έχει μια λογική όταν είναι ασφαλές (επαναλαμβάνω μην θεωρούμε δεδομένο ότι είναι, έχει θέματα) για να δημιουργείται μια εικόνα διάχυτης αραίωσης αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι πανάκεια ούτε παράγει απαραίτητα high-end αποτελέσματα λόγω του μεγάλου αριθμου g (και όχι τριχών) που δημιουργεί όπως αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί.

Τελευταία επεξεργασία:

jiovani7

New Member
Όταν norwood 3-4 θέλουν τουλάχιστον 2 μμ για να έχουν μια καλή κάλυψη δεν μπορώ να φανταστώ τα norwood 6-7 πόσες χρειάζονται, ειδικά με splitting.Αν είναι να κάνει κάποιος mega session με την ψευδαίσθηση οτί θα γίνει μαλλίας καλύτερα να μην το κάνει εκτός και αν είναι συνειδητοποιημένος ότι θα βάζει τόπικ για να μην φεγγίζει το τριχωτό.Η μεταμόσχευση θέλει στρατηγική και πλάνο ετών για να φτασει κάποιος σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Wane

Member
Προφανώς όταν βγάζεις με μεγαλύτερο punch έχεις και μεγαλύτερο δερματακι! Αρα μοιάζει πιο πυκνό . Εγω βλέπω τον Sunbald full πυκνό . Επίσης μπορείς να δεις τα δερματακια πόσο μικρά είναι . Τάδε εφη και ο Zarev αν τον παρακολουθείτε . ΚΑΤ’έμε και πολλούς παγκοσμίως αυτό είναι world class μεταμόσχευση . Χωρίς ουλές, ομοιογενής , πυκνή , φυσική . Θα δείτε που θα δικαιωθώ .

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προφανώς όταν βγάζεις με μεγαλύτερο punch έχεις και μεγαλύτερο δερματακι! Αρα μοιάζει πιο πυκνό . Εγω βλέπω τον Sunbald full πυκνό . Επίσης μπορείς να δεις τα δερματακια πόσο μικρά είναι . Τάδε εφη και ο Zarev αν τον παρακολουθείτε . ΚΑΤ’έμε και πολλούς παγκοσμίως αυτό είναι world class μεταμόσχευση . Χωρίς ουλές, ομοιογενής , πυκνή , φυσική . Θα δείτε που θα δικαιωθώ .
Σωστά, αυτό που πόσταρα εγώ είναι με 0.8. Αλλά μιας και φαίνεται ότι μιλάς με τον Τσάκαλο (λόγω της επικείμενης μμ σου) πες του να δίνει στους ασθενείς του καλές φώτο για να ποστάρουν εδώ. Από αυτές που έχει ποστάρει ο Sunbald δεν καταλαβαίνεις και πολλά πράγματα, πολύ θολουρα, ποιά δερματάκια να διακρίνεις με ακρίβεια και τα είδες και λεπτά. Είπαμε 7572/200=37, οι αριθμοί δεν λένε ψέματα αυτό δεν αλλάζει ότι και να λέω εγώ ότι και να λες εσύ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ο sunbald είναι NW6 (από τα καλά όμως). Τα 145cm2 δεν είναι ούτε NW5. Ένα NW6 παίζει από 200-240cm2. Εγώ σου έβαλα το min. Είναι βασική γνώση, έχουμε κάνει δεκάδες μετρήσεις εδώ στο φόρουμ και όποιον σοβαρό γιατρό να ρωτήσεις (που ασχολείται με αναλυτικές μετρήσεις) θα στο πει.

Wane

Member
Α ζώνη άδεια , β ζώνη αρκετά στενή , και γ ζώνη όχι τελείως άδεια και επίσης δεν είναι ανοιχτή -Επίσης κάθε κεφάλι έχει μέγεθος διαφορετικό.

κάθε σοβαροσ Παρατηρητής θα έλεγε ότι δεν μπορεί να μετρήσει αρκιβως και ότι παίζει από τα 140-180 ( 200 τραβηγμένο)
Το πισω δεν έχει πλατοσ Ούτε 6 cm και μηκοσ Πόσο να έχει ? 6,7? Άρα 36-42cm2 . Το μπροστά 10 επι 10 να είναι είμαστε στα 100.

Απλά κανείς το άσπρο -μαύρο και επειδή έχεις και μια θέση θα έπρεπε να μην κάνεις υποθέσεις .
Εγω βλέπω πυκνά τοποθετημένα grafts . Εσύ τα βλέπεις ένα εδώ ένα εκεί .
Οι υπόλοιποι τυφλοί είναι ? Ή ποντάρουμε και οι δύο ότι δεν θα δουν καν και θα το πάρουν μασημένο όπως το λέμε ?
Ποιος είμαι εγώ βέβαια , δεν είμαι moderator , εσύ εμφανίζεσαι σαν σούπερ γνώστης και λες συνεχώς ατεκμηρίωτες απόψεις που προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις αρνητικές , σε περιστατικό που φυσάει . Θα εκτεθείς μόλις φυτρώσει . Scripta Manet !

Wane

Member
το να επηρεάζεις όμως και άλλους με υπερβολές και ανακρίβειες δεν είναι σωστό. Όπως και να έχει έχω δηλώσει ότι όταν με το καλό τελειώσει το αποτέλεσμα θα ήθελα να το δω από κοντά για σωστές φώτο και μετρήσεις. Για μένα αυτό είναι διαφάνεια.
Ανακρίβειες ? Που είδες τις ανακρίβειες ? Εσύ κάνεις μονίμως υποθέσεις που είναι άτοπες και έχουν ως στόχο να φοβίσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις αρνητικές .
Είπες για τα cm2 κάλυψης , είπες για τον λόγο ( ratio) ξεκάθαρες υποθέσεις , δεν έχεις ιδέα αν ισχύουν . Την πυκνότητα δεν την βλέπεις είναι θολές οι φωτό , την έκταση την βγάζεις ακριβώς .

Έχεις αρχίσει να λες στα μέλη να κοιτάνε τις τρίχες γιατί αγοράζουν τρίχες και όχι μοσχεύματα . Τακτική dhi προηγούμενης δεκαετίας. Θα σου βάλω τόσες τρίχες μου είχε πει πωλητής . Και που ξέρεις ρε γαβ γαβ πόσες τρίχες έχει το κάθε μου μόσχευμα . Και που ξέρεις πως θα τα βγάλεις και ατόφια .
Τώρα τα ίδια μου είπαν και στην καινουρια dhi , ονόματι Seneca που από ότι διαβάζω και μαθαίνω είναι άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς . Ίδιοι γιατροί , ίδια ιδιοκτησία , ίδια πολιτική . Ίδιες τακτικές με celebrities, διαφημίσεις παντού και τώρα νέα κόλπα φέραμε έναν γιατρό να μας δείξει και ταχαμ μάθαμε .
Ωραίο το μάρκετινγκ αλλά δεν θα πάρουμε!
Ατζέντα: θα λέτε για τρίχες γιατί οι δικοί μας ζορίζονται με τα μοσχεύματα , άλλοι τα βγάζουν άλλοι όχι! Θα το φτιάξουμε κάπως . Κακό μάρκετινγκ που στοχεύει στην μάζα! Και περνάει πολύ καλά είμαι σίγουρος!!! Άλλωστε δεν φημίζεται και η πλειοψηφία του λαού για την κριτική της σκέψη! Το τρώμε το σανό στην χώρα σε όλους τους τομείς ανέκαθεν .

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν κάνω το άσπρο μάυρο, εξάλλου το πόσο είναι ένα NW3-NW4-NW5-NW6 το έχω ποστάρει σε άλλο νήμα σνεξάρτητα από αυτό το περιστατικό. Αν αμφισβητείς ότι αυτό δεν είναι ένα NW6 (μικρό, όχι extreme λόγω crown) ή έστω NW5+, τότε πες το. Κανονικό ΝW5 θα ήταν αν φαινόταν όπως παρακάτω με τις πράσινες γραμμές, με τις κόκκινες είναι NW6 ή NW5+. Εσύ μας είπες ότι μπορεί να είναι και 145cm2. Εσύ κάνεις υποθέσεις με πλάτη 6-7, εγώ δεν μίλησα για συγκεκριμένα μήκη παρόλο που η κίτρινη γραμμή μπορεί να είναι και άνετα 9-10 (με την κουρμπα που κάνει το κρανίο). Απλά σου είπα ότι τα NW6 είναι από 200+ και πήρα το min. Αλλά και 180-190 να είναι πάλι μιλάμε για 40-42g. Αυτό δεν είναι dense packing που "δεν χωράει καρφίτσα". Δεν προσπαθώ να φοβίσω ούτε να δημιουργήσω αρνητικές εντυπωσεις, προσπαθώ να μετριάσω τους υπερβολικούς σου χαρακτηρισμούς.

1791707773101.png

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ανακρίβειες ? Που είδες τις ανακρίβειες ? Εσύ κάνεις μονίμως υποθέσεις που είναι άτοπες και έχουν ως στόχο να φοβίσουν και να δημιουργήσουν εντυπώσεις αρνητικές .
Είπες για τα cm2 κάλυψης , είπες για τον λόγο ( ratio) ξεκάθαρες υποθέσεις , δεν έχεις ιδέα αν ισχύουν . Την πυκνότητα δεν την βλέπεις είναι θολές οι φωτό , την έκταση την βγάζεις ακριβώς .

Να είσαι πιο σαφής. Εδώ κάνουμε όλοι υποθέσεις αφού δεν έχουμε στοιχεία. Απλά εγώ το τεκμηριώνω όσο μπορώ καλύτερα με όποια διαθέσιμα στοιχεία υπάρχουν. Τον λόγο τον υπέθεσα από αυτά που είπε ο Sunbald στην αρχή. Αν έλεγε πάρα πολλά 3τριχα δεν θα υπέθετα τίποτα. Την έκταση δεν την βγάζω ακριβώς, σου είπα είναι 200 λόγω NW6 (ή ένα NW5+). Αλλά και 180-190 να είναι πάλι δεν μιλάμε για dense packing, ακόμα και έτσι μιλάμε για 40-42g. Εσύ μας είπες περί dense, γεμάτης πυκνότητας "που δεν χωράνε άλλα". "τερματισμένο", "δεν πέφτει καρφίτσα" από κάτι θολές φώτο και περί έκτασης 145cm2. Εσύ από που ακριβώς τα τεκμηρίωσες;

Αν κατηγορείς εμένα περί υποθέσεων που τουλάχιστον προσπαθώ να τις βασίσω σε κάποια στοιχεία, εσύ κάνεις άλματα στο κενό για αυτό ακριβώς σου λέω ότι λες ανακρίβειες. Αν έλεγες ότι είναι μια νορμαλ πυκνότητα δεν θα διαφωνούσα, το dense είναι υπερβολή.

Έχεις αρχίσει να λες στα μέλη να κοιτάνε τις τρίχες γιατί αγοράζουν τρίχες και όχι μοσχεύματα . Τακτική dhi προηγούμενης δεκαετίας. Θα σου βάλω τόσες τρίχες μου είχε πει πωλητής . Και που ξέρεις ρε γαβ γαβ πόσες τρίχες έχει το κάθε μου μόσχευμα . Και που ξέρεις πως θα τα βγάλεις και ατόφια .
Τώρα τα ίδια μου είπαν και στην καινουρια dhi , ονόματι Seneca που από ότι διαβάζω και μαθαίνω είναι άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς . Ίδιοι γιατροί , ίδια ιδιοκτησία , ίδια πολιτική . Ίδιες τακτικές με celebrities, διαφημίσεις παντού και τώρα νέα κόλπα φέραμε έναν γιατρό να μας δείξει και ταχαμ μάθαμε .
Ωραίο το μάρκετινγκ αλλά δεν θα πάρουμε!
@Wane, άσε τις εξυπνάδες και την λάσπη στον ανεμιστήρα (για πολλοστή φορά) . Οι απόψεις μου περί υψηλού λόγου και τριχών/cm2 είναι κατατεθειμένες από το 2016 σε δεκάδες νήματα όταν δεν υπήρχε ούτε Αναστασάκης, ούτε Seneca και εσύ δεν είχες πάρει ακόμα πτυχίο. Πάλι όμως προσπαθείς να θολώσεις τα νερά και να μας πεις ότι η επιτευξη υψηλού λόγου aka πολλές τρίχες aka καλυψη κατά κάποιο τρόπο εξυπηρετεί συμφέροντα DHI/Seneca όταν η λογική είναι εντελώς διαφορετική. Η DHI το έλεγε για να κάνει μπουγιο στην ποσότητα ενώ αντίθετα εμείς εδώ μιλάμε πάντα με g και όχι με τρίχες για το πόσα χρειάζεται ένα κεφάλι. Απλά τονίζουμε ότι την κάλυψη δεν την δίνουν τα g αλλά οι συνολικές τρίχες ανα cm2. Αυτό δεν αμφισβητείται, ρώτα και τον Τσάκαλο να στο πει. Οπότε άσε τις σοφιστείες.

Ατζέντα: θα λέτε για τρίχες γιατί οι δικοί μας ζορίζονται με τα μοσχεύματα , άλλοι τα βγάζουν άλλοι όχι! Θα το φτιάξουμε κάπως . Κακό μάρκετινγκ που στοχεύει στην μάζα! Και περνάει πολύ καλά είμαι σίγουρος!!! Άλλωστε δεν φημίζεται και η πλειοψηφία του λαού για την κριτική της σκέψη! Το τρώμε το σανό στην χώρα σε όλους τους τομείς ανέκαθεν .
Αγαπητέ εσύ έχεις διπλή ατζέντα. Πρώτον τυφλής (με χαρακτήρα υπερφυσικό) υπερασπισης του Τσάκαλου και δευτερεόντως λάσπης και μανίας να ταυτίζεις την DHI/Seneca με αυτά που πιστεύω, τα έχω καταγράψει/τεκμηριώσει/αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια όταν δεν υπήρχε καν η Seneca. Να μου πεις ότι είμαι υπέρμαχος της φιλοσοφίας της Ισπανικής σχολής (Lorenzo/Couto/Freitas, κλπ) που έχει δώσει τρομερά αποτελέσματα να το καταλάβω, αλλά της DHI? Έλεος. Αλλά φυσικά κάτι πρέπει να πεις και η λάσπη είναι το καλύτερο σανό για τους αφελείς.

Τελευταία επεξεργασία:

Wane

Member
Ο Τσάκαλος αν είναι "Τσάκαλος" μετά από αυτά που γράφει εδώ μέσα ο άλλος, θα του ρίξει πόρτα στην μεταμόσχευση.
Δεν νομίζω να τον καίει ιδιαιτέρως τι γράφω . Ο άλλος παίζει μπάλα στο champions league και εγώ γράφω σχόλια στο τοπικό πρωτάθλημα .

Wane

Member
Αγαπητέ εσύ έχεις διπλή ατζέντα. Πρώτον τυφλής (με χαρακτήρα υπερφυσικό) υπερασπισης του Τσάκαλου και δευτερεόντως λάσπης και μανίας να ταυτίζεις την DHI/Seneca με αυτά που πιστεύω, τα έχω καταγράψει/τεκμηριώσει/αποδείξει εδώ και πολλά χρόνια όταν δεν υπήρχε καν η Seneca.
Εγώ μπαίνω για μεταμόσχευση και είμαι χαρούμενος με την επιλογή μου. Αλλα μιας και προσπαθείτε να με αποτρέψετε μερικοί , σας απαντάω!
Για δείξε κανένα σχόλιο αρνητικό ή με υπονοούμενο δικό σου για Seneca! Dhi προφανώς και δεν υποστήριζες μην μου το γυρίζεις έξυπνα . Η Seneca ( αντίγραφο dhi ) παίζει άλλο μάρκετινγκ και τα σκάει σε όλους . Εικάζω τα σκάει και στο forum . Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια είναι η φάση .
Αλλά άσχετο αυτό έτσι και αλλιώς αυτοί που πάνε εκεί δεν έχουν τα λεφτά ούτε για Pitela ούτε για Zarev και σε λίγο καιρό ούτε για Τσάκαλο! Οπότε δεν είναι ανταγωνιστής τους τζάμπα το παλεύεις .

Πάλι όμως προσπαθείς να θολώσεις τα νερά και να μας πεις ότι η επιτευξη υψηλού λόγου aka πολλές τρίχες aka καλυψη κατά κάποιο τρόπο εξυπηρετεί συμφέροντα DHI/Seneca όταν η λογική είναι εντελώς διαφορετική.
Προφανώς και τα εξυπηρετεί αφού μπορούν να λένε ότι ταχαμ θα έχουν μεγαλύτερο λόγο σαν selling point που δεν προκύπτει από πουθενά . Εκτός αν βάλουν μπουρί punch αλλά δεν λένε ότι πίσω θα έχεις σημάδια και ξεχνάς το πολύ κοντό κούρεμα . Τεσπα δεν θα βγάλουμε άκρη .
Εσύ μας είπες περί dense, γεμάτης πυκνότητας "που δεν χωράνε άλλα". "τερματισμένο", "δεν πέφτει καρφίτσα" από κάτι θολές φώτο και περί έκτασης 145cm2. Εσύ από που ακριβώς τα τεκμηρίωσες;
από την φωτό φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο κοντά είναι τα grafts , δεν θες 4κ ανάλυση για να το δεις . Και επειδή είναι και μικρό το punch τα δερματακια πέριξ της τρίχας καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο .
Είπα ότι γιαυτο και πιθανόν να είναι 145 με 180 η περιοχή , και το μπροστά είναι dense pack!

Smooth_Vibes

New Member
Όταν έχουμε διαφορετική άποψη είναι ένα πράγμα.Το να βγαίνουμε εκτός εαυτού και να πετάμε λάσπη είναι κάτι άλλο. Γουέιν, το αν τα παίρνει και ποιός τα παίρνει, αφενός δε μπορείς να το πετάς στον αέρα χωρίς αποδείξεις και αφετέρου δεν έχει θέση στο νήμα ενός παιδιού που περιμένει το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης του. Προσωπικά όσες δουλειές του δρ. Τσάκαλου έχω δει εδώ στο φόρουμ μου αρέσουν πολύ, κυρίως λόγω φυσικού αποτελέσματος.Μπορεις να υποστηρίξεις τη δουλειά του δίχως ακρότητες..Ο Σανμπαλντ, επίσης θεωρώ ότι θα έχει πολύ καλό αποτέλεσμα που προκύπτει βέβαια και "περιπτωσιολογικα" μιας και χρώμα μαλλιού και δέρματος φτιάχνουν εξαιρετική ψευδαίσθηση.. Αυτό με τις προσωπικές επιθέσεις ως έσχατο όπλο σε διαφωνίες το έχουμε φάει με το κουτάλι από γνωστούς ιατρούς και κούρασε, μείνετε στα επιχειρήματα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγώ μπαίνω για μεταμόσχευση και είμαι χαρούμενος με την επιλογή μου. Αλλα μιας και προσπαθείτε να με αποτρέψετε μερικοί , σας απαντάω!
Για δείξε κανένα σχόλιο αρνητικό ή με υπονοούμενο δικό σου για Seneca! Dhi προφανώς και δεν υποστήριζες μην μου το γυρίζεις έξυπνα . Η Seneca ( αντίγραφο dhi ) παίζει άλλο μάρκετινγκ και τα σκάει σε όλους . Εικάζω τα σκάει και στο forum . Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια είναι η φάση .
Αλλά άσχετο αυτό έτσι και αλλιώς αυτοί που πάνε εκεί δεν έχουν τα λεφτά ούτε για Pitela ούτε για Zarev και σε λίγο καιρό ούτε για Τσάκαλο! Οπότε δεν είναι ανταγωνιστής τους τζάμπα το παλεύεις .
Εσύ μας λες ότι μπαίνεις για μμ, εμείς μπορούμε να υποθέτουμε ότι είσαι ο Τσάκαλος ή ο βοηθός του όπως εσυ υποθέτεις ότι η Seneca τα σκάει στο φόρουμ και κάνει νιαου νιου στα κεραμίδια. Δεν στο λέω όμως σε κάθε ποστ γιατί το θεωρώ ανεντιμο. Προσπαθείς με κάθε μέσο χωρίς αποδείξεις να πετάξεις λάσπη για να απαξιώσεις τα επιχειρήματα του συνομιλητή σου. Αυτό είναι ενδεικτικό των οπαδών και λέγεται κιτρινισμός. Αν διάβαζες το φόρουμ πιο πολύ θα έβλεπες ότι δεν κάνω γενικώς σχόλια σε νήματα, πολύ σπάνια, είτε λέγεται Σενεκα, είτε Λορένζο είτε Αναστασάκης. Δεν με ενδιαφέρει το promo. Για τον Αναστασάκη κάνω θετικά σχόλια για τους λόγους που πετυχαίνει, άρα τα παίρνω και από εκεί και μου στέλνει και εξώδικά. Διαστροφή; Γενικά υπερασπίζομαι αυτά που πιστεύω για τις μμ και μόνο. Σχόλια κάνω μόνο όταν δω κάτι που θεωρώ ότι χρήζει προσοχής, εγκυμονεί κινδύνους και πρέπει το κοινό να διαβάσει και να προβληματιστεί όπως έχει γίνει πολλές φορές στο παρελθόν. Επίσης όταν βλέπω νέα μέλη να προμοτάρουν με απερίσπαστο ζήλο και ενθουσιασμό κλινικές με αυθαίρετες κρίσεις. Έχω μιλήσει για μεγάλα punch και καλή διαχείριση της δότριας εδώ για 10 χρόνια, για splitting εδώ και 8. Δεν τα λέω όψιμα.

Τις τεκμηριωμένες αντιρρήσεις μου για τα giga session τις θεωρεις promo στην Σενεκα. Αν πριν 5 χρόνια τα εκθείαζα και τώρα τα κατακρίνω θα είχες δίκιο και θα είχαν νόημα και αυτά που λες. Η στάση μου όμως δεν έχει αλλάξει είναι ίδια.

Προφανώς και τα εξυπηρετεί αφού μπορούν να λένε ότι ταχαμ θα έχουν μεγαλύτερο λόγο σαν selling point που δεν προκύπτει από πουθενά . Εκτός αν βάλουν μπουρί punch αλλά δεν λένε ότι πίσω θα έχεις σημάδια και ξεχνάς το πολύ κοντό κούρεμα . Τεσπα δεν θα βγάλουμε άκρη .
Αποφεύγεις να απαντήσεις επι της ουσίας αλλά ναι δεν θα βγάλουμε άκρη.

από την φωτό φαίνεται ξεκάθαρα το πόσο κοντά είναι τα grafts , δεν θες 4κ ανάλυση για να το δεις . Και επειδή είναι και μικρό το punch τα δερματακια πέριξ της τρίχας καταλαμβάνουν μικρότερο χώρο .
Είπα ότι γιαυτο και πιθανόν να είναι 145 με 180 η περιοχή , και το μπροστά είναι dense pack!
Για να μην παίζουμε με τα νούμερα, με σένα δεν θα βρω άκρη, dense packing είναι 50g, ίσως και παραπάνω. Τέτοιο δεν παίζει, αλλά αυτό είναι αποψή μου γιατί αν δεν το μετρήσουμε παρουσία και των 2 δεν θα συμφωνήσουμε.

Τέλος λες ότι προσπαθούμε να σε αποτρέψουμε. Εγώ δεν σου είπα αν είσαι NW7 καλά θα κάνεις να πας και σου εξηγησα τον λόγο;

Τελευταία επεξεργασία:

Wane

Member
Όταν έχουμε διαφορετική άποψη είναι ένα πράγμα.Το να βγαίνουμε εκτός εαυτού και να πετάμε λάσπη είναι κάτι άλλο. Γουέιν, το αν τα παίρνει και ποιός τα παίρνει, αφενός δε μπορείς να το πετάς στον αέρα χωρίς αποδείξεις και αφετέρου δεν έχει θέση στο νήμα ενός παιδιού που περιμένει το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης του. Προσωπικά όσες δουλειές του δρ. Τσάκαλου έχω δει εδώ στο φόρουμ μου αρέσουν πολύ, κυρίως λόγω φυσικού αποτελέσματος.Μπορεις να υποστηρίξεις τη δουλειά του δίχως ακρότητες..Ο Σανμπαλντ, επίσης θεωρώ ότι θα έχει πολύ καλό αποτέλεσμα που προκύπτει βέβαια και "περιπτωσιολογικα" μιας και χρώμα μαλλιού και δέρματος φτιάχνουν εξαιρετική ψευδαίσθηση.. Αυτό με τις προσωπικές επιθέσεις ως έσχατο όπλο σε διαφωνίες το έχουμε φάει με το κουτάλι από γνωστούς ιατρούς και κούρασε, μείνετε στα επιχειρήματα.
Δεν έχω διάθεση για προσωπική επίθεση , απλά όταν μπαίνω να κάνω κάτι που θεωρώ την καλύτερη επιλογή για μένα την υποστηρίζω .
Στο τελευταίο μήνυμα την υποστηρίζει και ο cvial .
Τεσπα δεν θέλω να μακρηγορώ , επίσης όλα αυτά τα διάβασα εδώ και τα άκουσα και από αλλού και έβγαλα τέτοια συμπεράσματα δεν τα σκέφτηκα μόνος μου .
Ολα καλά αδέρφια καλή Κυριακή !

Μπλουζα