Choiexpert, 7572 grafts, Δρ Χρήστος Τσάκαλος

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προφανώς και πέφτούν πολλές καρφίτσες, το dense packing σημαίνει ότι το ένα g (με το δέρμα μαζί αμέσως μετά το placement) σχεδόν ακουμπάει, καβαλάει το ένα το άλλο. Εδώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παρακάτω δες ένα όχι και τόσο dense packing, είναι περίπου 45+.

Dense.jpg

Αν δεν ήταν τόσο θολή η φώτο που πόσταρες (καημό το χω στις ανεξάρτητες να μην μπορούν να βάλουν καθαρές φώτο) θα στο έκανα και γραφικά για να καταλάβεις ότι υπάρχει αρκετός χώρος ανάμεσα στα g. Σε κάποια σημεία (forelock) έχει καλύτερη πυκνότητα. Πάντως μπορείς να το καταλάβεις και από μια απλή διαίρεση. Έβαλε 7572 σε μια έκταση που είναι πάνω από 200cm2, άρα η μέση πυκνότητα είναι περίπου 37g/cm2. Αυτό δεν είναι dense packing. Αυτή η περιοχή για dense packing θα ήθελε 9-10Κ.

Ο ενθουσιασμός πολλές φορές είναι κακός σύμβουλος γιατί τυφλώνει. Τουλάχιστον εδώ πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους γιατί το να παίξεις το δικό σου κεφάλι είναι δικαιωμά σου, το να επηρεάζεις όμως και άλλους με υπερβολές και ανακρίβειες δεν είναι σωστό. Όπως και να έχει έχω δηλώσει ότι όταν με το καλό τελειώσει το αποτέλεσμα θα ήθελα να το δω από κοντά για σωστές φώτο και μετρήσεις. Για μένα αυτό είναι διαφάνεια.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μιλάω για πυκνότητα εμφυτευσης αγνοοώντας το τι υπήρχε (κυρίως μπροστά σε αυτή που έβαλε wane, όντως πίσω στο crown κάτι είχε). Το τι πυκνότητα θα έχει μαζί με τα μαμα είναι άλλο θέμα.

Smooth_Vibes

New Member
Επίσης συμφωνώ απόλυτα με τα περί υπερβολών.. Παράλληλα, η συζήτηση για το αν γίνεται Μπέζος ενα νοργ6 ή 7 με ένα γκιγκα σεσσιον δε νομίζω να εισφερει ιδιαίτερα αφενός γιατί έχει ελάχιστες/μηδαμινές πιθανότητες και αφετέρου γιατί δεν υπάρχει (θεωρώ) τέτοια αξίωση από ασθενείς

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δυστυχώς αυτή η εντύπωση καλλιεργείται κατά καιρούς και από κλινικές και από κάποια μέλη που ενθουσιάζονται. Απλά τα κουκιά δεν φτάνουν για πλήρη κάλυψη σε μεγάλα NW. H μμ ακόμα και σε μικρότερα NW είναι illusion και για αυτό θέλει μια τεχνική που να σου δώσει αυτό το illusion κάνοντας κάποιους συμβιβασμούς είτε με μήκος μαλλιού είτε με ασυμμετρη εμφύτευση. Το spillting έχει μια λογική όταν είναι ασφαλές (επαναλαμβάνω μην θεωρούμε δεδομένο ότι είναι, έχει θέματα) για να δημιουργείται μια εικόνα διάχυτης αραίωσης αλλά μέχρι εκεί. Δεν είναι πανάκεια ούτε παράγει απαραίτητα high-end αποτελέσματα λόγω του μεγάλου αριθμου g (και όχι τριχών) που δημιουργεί όπως αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί.

Τελευταία επεξεργασία:

jiovani7

New Member
Όταν norwood 3-4 θέλουν τουλάχιστον 2 μμ για να έχουν μια καλή κάλυψη δεν μπορώ να φανταστώ τα norwood 6-7 πόσες χρειάζονται, ειδικά με splitting.Αν είναι να κάνει κάποιος mega session με την ψευδαίσθηση οτί θα γίνει μαλλίας καλύτερα να μην το κάνει εκτός και αν είναι συνειδητοποιημένος ότι θα βάζει τόπικ για να μην φεγγίζει το τριχωτό.Η μεταμόσχευση θέλει στρατηγική και πλάνο ετών για να φτασει κάποιος σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα.

Wane

Member
Προφανώς όταν βγάζεις με μεγαλύτερο punch έχεις και μεγαλύτερο δερματακι! Αρα μοιάζει πιο πυκνό . Εγω βλέπω τον Sunbald full πυκνό . Επίσης μπορείς να δεις τα δερματακια πόσο μικρά είναι . Τάδε εφη και ο Zarev αν τον παρακολουθείτε . ΚΑΤ’έμε και πολλούς παγκοσμίως αυτό είναι world class μεταμόσχευση . Χωρίς ουλές, ομοιογενής , πυκνή , φυσική . Θα δείτε που θα δικαιωθώ .

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προφανώς όταν βγάζεις με μεγαλύτερο punch έχεις και μεγαλύτερο δερματακι! Αρα μοιάζει πιο πυκνό . Εγω βλέπω τον Sunbald full πυκνό . Επίσης μπορείς να δεις τα δερματακια πόσο μικρά είναι . Τάδε εφη και ο Zarev αν τον παρακολουθείτε . ΚΑΤ’έμε και πολλούς παγκοσμίως αυτό είναι world class μεταμόσχευση . Χωρίς ουλές, ομοιογενής , πυκνή , φυσική . Θα δείτε που θα δικαιωθώ .
Σωστά, αυτό που πόσταρα εγώ είναι με 0.8. Αλλά μιας και φαίνεται ότι μιλάς με τον Τσάκαλο (λόγω της επικείμενης μμ σου) πες του να δίνει στους ασθενείς του καλές φώτο για να ποστάρουν εδώ. Από αυτές που έχει ποστάρει ο Sunbald δεν καταλαβαίνεις και πολλά πράγματα, πολύ θολουρα, ποιά δερματάκια να διακρίνεις με ακρίβεια και τα είδες και λεπτά. Είπαμε 7572/200=37, οι αριθμοί δεν λένε ψέματα αυτό δεν αλλάζει ότι και να λέω εγώ ότι και να λες εσύ.

Μπλουζα