Choiexpert, 7572 grafts, Δρ Χρήστος Τσάκαλος

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε άλλα νέα η εθνική το γύρισε το ματσάκι!
Παίδες νομίζω το ξεχειλωσαμε , ο καθένας με τις απόψεις του στην τελική . Πάντως εγώ θα σας παρουσιάσω το δικό μου πρώτα ο Θεός με λεπτομέρειες
Προφανώς ξεχειλώθηκε αλλά από τέτοιους διαλόγους προβληματίζεται και μαθαίνει ο κόσμος. Από τον πολιτισμένο αντίλογο παράγεται γνώση.

Οκ αφού έχεις την διάθεση, να πας να πάρεις όλα τα στοιχεία ώστε να κάνεις μια πλήρη παρουσίαση και μετά θα ήθελα να σε δω από κοντά να κάνω verify με αντικειμενικό τρόπο όλα όσα έγιναν. Έτσι δεν χρειάζεται να διαφωνούμε θα μιλήσουν τα νουμερα, τουλάχιστον για την δικη σου περίπτωση.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Μα δεν κάνει 1 ο Τσάκαλος , αλλά τέλος πάντων .

δεν νομίζω ότι παίζει στους φθηνούς , μου είπε ότι εκπτώσεις κάνει μόνο στους έλληνες , ακόμα .

Νομίζω αν τον τσέκαρες καλύτερα , ίσως γινόσουν και υποστηριχτής κάποια στιγμή ! Έχει thread εδώ στο forum που ο Τσάκαλος το 2018 έβγαζε 2000 μοσχεύματα με manual punch , όταν αυτά τα βλέπανε άλλοι με τα κυάλια .
Φαν δεν είμαι κανενός. Απλά όταν έχω επαρκή και αδιάσειστα στοιχεία για κάποιον πείθομαι για αυτά που λέει (aka Λορενζο με 40+ ανεξάρτητες και πλήρως τεκμηριωμένες παρουσιάσεις στο φόρουμ). Εννοείται ότι και αυτός έχει τα πλην του αλλά είναι γνωστά και διαχειρίσιμα. Αυτό μας ενδιαφέρει, να αποκρυπτογραφήσουμε τον κάθε γιατρό γατί η ζωή δεν ειναι μαύρη/άσπρη είναι γκρι. Αυτό που θέλουμε είναι να δούμε την απόχρωση της πόσο ανοιχτό ή σκουρο γκρι είναι. Για να γίνει αυτό θέλουμε επαρκή έρευνα, δηλαδή ανεξάρτητα περιστατικά καλά παρουσιασμενα και με δειγματοληπτικό έλεγχο αν είναι δυνατόν. Δύσκολο; Ναι αλλά μονόδρομος στον κόσμο των μμ. Γιατί είναι πολλά τα λεφτά wane….

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

δεν νομίζω ότι παίζει στους φθηνούς , μου είπε ότι εκπτώσεις κάνει μόνο στους έλληνες , ακόμα .

Νομίζω αν τον τσέκαρες καλύτερα , ίσως γινόσουν και υποστηριχτής κάποια στιγμή ! Έχει thread εδώ στο forum που ο Τσάκαλος το 2018 έβγαζε 2000 μοσχεύματα με manual punch , όταν αυτά τα βλέπανε άλλοι με τα κυάλια .
Πόσα δηλαδή κάνει την μέρα και πως τα κάνει. Κάνει ο ίδιος motorised extraction και αλλάζει και το punch ανάλογα με τα πολύτριχα? Κάνει μόνος του και την εισαγωγή και προλαβαίνει 2-3 την μέρα?

Τελευταία επεξεργασία:

teechies123

New Member
Έχω απορία αν είσαι μέλος της κλινικής του ή απλά αφελής ή ακόμα χειρότερα το λεγόμενο "άνιωθος".
Μας εξηγείς ότι προσαρμόζει το punch ανάλογα το graft, κάνει τις λεγόμενες giga sessions δηλαδή πάνω από 5500 grafts να λέμε , αναλαμβάνει ο ίδιος τα περιστατικά και όχι το προσωπικό του και κάνει και παραπάνω από ΑΝΤΕ 2 χειρουργεία την ημέρα ?
Θα ήθελα και εγώ να ζω στις ημέρες του Τσάκαλου γιατί προφανώς οι δικές του έχουν πάνω από 24 ώρες.

Όπως σου είπαν και παραπάνω μέχρι στιγμής πιο πολύ ζημιά κάνεις στον γιατρό παρά διαφήμιση. Επίσης δεν είναι φίλοι του CVIAL όλοι και σου απαντάνε , απλά από αυτά που γράφεις νιώθουν την ανάγκη να σου απαντήσουν. Συνήθως αυτό γίνεται όταν δεν τεκμηριώνεις τα αυθαίρετα συμπεράσματα που βγάζεις επικαλούμενος την αυθεντία της ιδιότητας σου (γιατρός όπως μας έχεις πει 32 φορές).

jiovani7

New Member
Το θέμα δεν είναι αν μπορεί να κάνει δύο περιστατικά την ημέρα αλλά ο τρόπος που διαχειρίζεται το κάθε περιστατικό!Το να πάρει ένας γιατρός 7500 τριχοθυλακια δεν είναι δύσκολο και μπορούν να το κάνουν αρκετοί!Η διαχείρηση της δότριας πρέπει να είναι τέτοια ούτως σώστε αν το περιστατικό χρειαστεί εκ νέου μεταμόσχευση να υπάρχει απόθεμα στην δότρια!Ακομα και σε μεγάλες δότριες με 15000-16000 τριχοθυλακια καλό είναι να της συμπεριφερόμαστε σαν να είναι μικρή για να μπορεί στο μέλλον να μας δώσει απλόχερα grafts γιατί κανείς γιατρός όσο και έμπειρος και αν είναι δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι η φύτρωση θα είναι στο 90-95%.Ή δικαιολογίες ότι εγώ δεν μπορώ να μπω δεύτερη φορά γιατί είναι ταλαιπωρία και ο τάδε το πέρασε δύσκολα και θέλω να τελειώνω δεν είναι σωστή και δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα!Η πραγματικότητα λέει ότι ένας με Norwood 6 ακόμα και με 7500 τριχοθυλακια και να έχει και καλή φύτρωση δεν θα φτάσει ποτέ μα ποτέ στην επιθυμητή κάλυψη!Αρα θα χρειάζεται και δεύτερη μμ.

Μπλουζα