Μια χαρα πιανει τι του λες, απλώς μπήκε εδω με εναν και μόνο στοχο: να υπερασπιστεί τον Τσακαλο. Τον λογαριασμό του τον δημιουργησε στις 26 Μαΐου...Γι'αυτό έγραψα πιο πάνω πως κατεστη απολύτως σαφές τι παίζει εδώ. Κάτι αντίστοιχο εγινε προσφάτως, με το που ανέφερα την LP clinic. Ξαφνικά, μπήκε καινούριο account και άρχισε να γράφει πόσο υπέροχος ειναι ο γιατρος. Μπορεί να ειναι σύμπτωση, οκ.
Για να καταλάβεις πόσο ανοησίες είναι αυτά που γράφεις ή για να καταλάβουν οι υπόλοιποι ότι πιθανόν εσύ είσαι αυτός που για τους λόγους σου μπαίνεις και σχολιάζεις αρνητικά προσπαθώντας να δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις . ( κάποιον γιατρό θα υποστηρίζεις που δεν μπορεί να έχει τέτοιο level , λέω εγώ τώρα )
Δεν μπήκα να υπερασπιστώ κανέναν , μπήκα να δω τι θα κάνω με την περίπτωση μου . Βάλε γυαλιά και διάβασε 26 Μαΐου 2025 , είναι 1 χρόνο πριν εντάχθηκα .
Δεν με απασχολεί να υπερασπιστώ ούτε τον Τσάκαλο ούτε τον Pitella ούτε κανέναν . Εσύ βέβαια κάποιον θα υπερασπίζεσαι για να ασχολείσαι .
Εγω απλά θέλω να κάνω μια μεγάλη μεταμόσχευση να τελειώνω . Και όταν είδα το post με αυτό που έκανε ο συνάδελφος, εντυπωσιάστηκα!
Θα κρατήσω το επίπεδο μου και αποχωρώ από την κουβέντα .
Μπορείτε να με βρίσετε κιόλας αλλά δεν θα ασχοληθώ .
Θα δω που θα κάνω το GIGa session μου διότι από ότι καταλαβαίνω τα επιχειρήματα ήταν απλά του αέρα επειδή αυτοί που συμπαθεί ο καθενας δεν κάνουν τετοιεσ Επεμβάσεις , ιατρικώς δεν βλέπω το ρίσκο και η δότρια του sunbald μου το αποδεικνύει . Θα παρακολουθήσω και την φύτρωση του . Οποτε είτε Zarev είτε Pitella είτε εμπιστευτώ τον Τσάκαλο θα κρίνω μονοσ .
Αλλα δεν θα κάτσω και να το ανεβάσω εδώ για να αποφύγω και τέτοια εκνευριστικά σχόλια .
Καλό καλοκαίρι , καλή συνέχεια στο έργο!