Choiexpert, 7572 grafts, Δρ Χρήστος Τσάκαλος

Marios1982

Well-Known Member
Τι μετρήσεις δηλαδή θα πρέπει να γίνουν ? Και ποιος θα τις κάνει?
Με αυτή την λογική μπορούμε να λέμε σε κάθε αποτέλεσμα που είναι καλό στις φωτό , καλό φαίνεται αλλά δεν μετρήσαμε . Θα βγήκε το 80% μόνο . Λίγο αυθαίρετο το βρίσκω .

Εχει πολλές πάντως ανεξάρτητες δημοσιεύσεις αποτελεσμάτων από ασθενείς .

Εσύ ποιον μου προτείνεις δηλαδή από γιατρούς με βάση την εμπειρία σου?
Μα γι’αυτό κάνει τα verified ρε τυπε, γιατί είναι ο μόνος αξιόπιστος τρόπος να καταλάβεις τι έχει παιχτεί σε μια μμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Marios1982

Well-Known Member
50-50 αν είναι τότε πρόσεξε ποιον διάλεξες να στην κάνει . Δεν θα πρέπει να είναι 50-50. Νομίζω έχετε χαθεί λίγο στα ελληνικά δεδομένα κακων κλινικών .
Το ρίσκο δλδ αν η δότρια δουλευτεί σωστά και επουλώσει όπως πρέπει που είναι ?
Μια φυτρώνουν, μια δεν φυτρώνουν ? Τι είναι ρώσικη ρουλέτα ? Με την ίδια λογική 3 μέρες είναι η επέμβαση . Θα φυτρώσει η πρώτη , χάσαμε την δεύτερη , θα βγει η τρίτη ‍♂️ . Πραγματικά δεν καταλαβαίνω . Η δότρια σου έχει κάποια διαθεσιμα grafts . Είτε στα πάρει με την μια επειδή μπορεί είτε στο πάει χαλαρά , τα ίδια διαθεσιμα θα έχεις . Τώρα αν φοβάσαι την αποτυχία και λες ας το σπάσω σε χίλια κομμάτια , τότε δεν βρήκες κάποιον που να εμπιστεύεσαι πραγματικά . Με την λογική αυτή βάλτε τα 1000 , 1000 την φορά να πάρει μια 5 ετια και να τρυπιέστε συνεχώς .

Ps οι γενικοί χειρουργοί ανοίγουμε τα πάντα σχεδόν εκτός από γόνατα . Αυτά τα αφήνουμε στους ορθοπεδικούς .
Δεν είναι καθόλου μα καθόλου έτσι !

Wane

New Member
Εγώ το ψάχνω και ασχολούμαι με αυτό το θέμα ,14 χρόνια..ο γιατρος που επέλεξα και έχω κάνει ήδη την πρωτη,είναι ένας από τους καλύτερους γιατρούς παγκοσμίως ..και όχι κανένας από τους κατσαπλιαδες που δεν τυγχάνουν εμπιστοσύνης
Δεν ξέρω ποιος είναι ο γιατρός σου , αλλά αυτή την στιγμή Zarev και Pitella είναι οι top στην παγκόσμια σκηνή και κάνουν και οι 2 giga session 7,8,10,14k grafts . Τώρα γιατί τους βγάζουμε εδώ άσχετους , ένας Θεός ξέρει. Ισως ότι δεν φτάνει η αλεπού .
Καλά κάνεις και ασχολείσαι 14 χρόνια , και καλά κάνεις και έχεις και 8500 σχόλια σε ένα ανώνυμο φορουμ , μάλλον σου αρέσει ή θες να προσφέρεις . Απλά το να γειώνεις παγκόσμιου φήμης γιατρούς που τους εκθειάζουν σε όλα τα συνέδρια και οι συνάδελφοι τους δεν βγάζει νόημα .
Δεν έγραψα για να διαπληκτιστώ με κανέναν . Ψάχνω τι να κάνω με την περίπτωση μου , και είπα μήπως κάποιος μου πει κάτι ενδιαφέρον .
Ευχαριστώ για την προσπάθεια . Πάντως δεν βλέπω καμία δότρια σαν τυρί του ανθρώπου . Άψογη φαίνεται. Προς τι τα σχόλια δεν ξέρω θα έχεις τους λόγους σου .
Δεν έχω και κάτι να κερδίσω μιας και τέτοιου είδους απόψεις αυθεντίας , που στηρίζονται σε αερολογίες και εικασίες , ενώ μπροστά τους η εικόνα είναι άλλη , μου είναι παγερά αδιάφορες .

Θα δω που θα πάω να κάνω ένα Giga session 7-9k grafts γιατί από ιατρικής απόψεως δεν βλέπω τον κίνδυνο με τον σωστό χειρουργό.

Θα θεωρήσω παραταύτα καλοπροαίρετα τα σχόλια και αποχωρώ από την συζήτηση . Ευχαριστώ .
Καλή επιτυχία sunbald !

Wane

New Member
Μα γι’αυτό κάνει τα verified ρε τυπε, γιατί είναι ο μόνος αξιόπιστος τρόπος να καταλάβεις τι έχει παιχτεί σε μια μμ
Verified φίλε μου δεν μπορεί να κανει σε όλους . Αρα μεροληπτεί κάνοντας όπου θέλει . Αλλά και αυτό δεν είναι δική μου δουλειά και δεν με νοιάζει κιόλας . Εγώ περαστικός είμαι τώρα που ψάχνω τι να κάνω με το μαλλί μου . Δεν θα γίνω επαγγελματίας σχολιαστής μεταμοσχεύσεων.

Wane

New Member
Μια χαρα πιανει τι του λες, απλώς μπήκε εδω με εναν και μόνο στοχο: να υπερασπιστεί τον Τσακαλο. Τον λογαριασμό του τον δημιουργησε στις 26 Μαΐου...Γι'αυτό έγραψα πιο πάνω πως κατεστη απολύτως σαφές τι παίζει εδώ. Κάτι αντίστοιχο εγινε προσφάτως, με το που ανέφερα την LP clinic. Ξαφνικά, μπήκε καινούριο account και άρχισε να γράφει πόσο υπέροχος ειναι ο γιατρος. Μπορεί να ειναι σύμπτωση, οκ.

Για να καταλάβεις πόσο ανοησίες είναι αυτά που γράφεις ή για να καταλάβουν οι υπόλοιποι ότι πιθανόν εσύ είσαι αυτός που για τους λόγους σου μπαίνεις και σχολιάζεις αρνητικά προσπαθώντας να δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις . ( κάποιον γιατρό θα υποστηρίζεις που δεν μπορεί να έχει τέτοιο level , λέω εγώ τώρα )
Δεν μπήκα να υπερασπιστώ κανέναν , μπήκα να δω τι θα κάνω με την περίπτωση μου . Βάλε γυαλιά και διάβασε 26 Μαΐου 2025 , είναι 1 χρόνο πριν εντάχθηκα .
Δεν με απασχολεί να υπερασπιστώ ούτε τον Τσάκαλο ούτε τον Pitella ούτε κανέναν . Εσύ βέβαια κάποιον θα υπερασπίζεσαι για να ασχολείσαι .
Εγω απλά θέλω να κάνω μια μεγάλη μεταμόσχευση να τελειώνω . Και όταν είδα το post με αυτό που έκανε ο συνάδελφος, εντυπωσιάστηκα!

Θα κρατήσω το επίπεδο μου και αποχωρώ από την κουβέντα .
Μπορείτε να με βρίσετε κιόλας αλλά δεν θα ασχοληθώ .
Θα δω που θα κάνω το GIGa session μου διότι από ότι καταλαβαίνω τα επιχειρήματα ήταν απλά του αέρα επειδή αυτοί που συμπαθεί ο καθενας δεν κάνουν τετοιεσ Επεμβάσεις , ιατρικώς δεν βλέπω το ρίσκο και η δότρια του sunbald μου το αποδεικνύει . Θα παρακολουθήσω και την φύτρωση του . Οποτε είτε Zarev είτε Pitella είτε εμπιστευτώ τον Τσάκαλο θα κρίνω μονοσ .
Αλλα δεν θα κάτσω και να το ανεβάσω εδώ για να αποφύγω και τέτοια εκνευριστικά σχόλια .
Καλό καλοκαίρι , καλή συνέχεια στο έργο!

Συνημμένα

• IMG_8252.jpeg
    IMG_8252.jpeg
    47.2 KB · Προβολές: 11

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Verified φίλε μου δεν μπορεί να κανει σε όλους . Αρα μεροληπτεί κάνοντας όπου θέλει . Αλλά και αυτό δεν είναι δική μου δουλειά και δεν με νοιάζει κιόλας . Εγώ περαστικός είμαι τώρα που ψάχνω τι να κάνω με το μαλλί μου . Δεν θα γίνω επαγγελματίας σχολιαστής μεταμοσχεύσεων.
Το "μεροληπτεί" όταν μετράς ένα περιστατικό στις 10 μέρες από την επέμβαση και μετά στους 12 μήνες χωρίς να ξέρεις την εξελιξή του που κολλάει;

Wane

New Member
Το "μεροληπτεί" όταν μετράς ένα περιστατικό στις 10 μέρες από την επέμβαση και μετά στους 12 μήνες χωρίς να ξέρεις την εξελιξή του που κολλάει;
δεν μπορείς να το κάνεις σε όλους τους γιατρούς φαντάζομαι . Το κάνεις σε κάποιους και σε κάποια περιστατικά τους ( θα μπορούσαν να υποδεικνύουν αυτοί πια θέλουν , ξέρουν που τα πήγαν καλά )
Το πώς επιλέγονται να γίνουν τα verified δεν το ξέρω . Αν έχεις αναπτύξει κάποιο τρόπο διαφάνειας με συγχωρείς . Αλλά δεν είναι και δουλειά μου να το σχολιάσω , και δεν με πειράζει ότι και να γίνεται . Απλά σχολίασα και αυτό μέσα σε όλα .
Καλή συνέχεια σε όλους . Ευχαριστώ για την βοήθεια .

shearer

Active Member
Για να καταλάβεις πόσο ανοησίες είναι αυτά που γράφεις ή για να καταλάβουν οι υπόλοιποι ότι πιθανόν εσύ είσαι αυτός που για τους λόγους σου μπαίνεις και σχολιάζεις αρνητικά προσπαθώντας να δημιουργήσεις λάθος εντυπώσεις . ( κάποιον γιατρό θα υποστηρίζεις που δεν μπορεί να έχει τέτοιο level , λέω εγώ τώρα )
Δεν μπήκα να υπερασπιστώ κανέναν , μπήκα να δω τι θα κάνω με την περίπτωση μου . Βάλε γυαλιά και διάβασε 26 Μαΐου 2025 , είναι 1 χρόνο πριν εντάχθηκα .
Δεν με απασχολεί να υπερασπιστώ ούτε τον Τσάκαλο ούτε τον Pitella ούτε κανέναν . Εσύ βέβαια κάποιον θα υπερασπίζεσαι για να ασχολείσαι .
Εγω απλά θέλω να κάνω μια μεγάλη μεταμόσχευση να τελειώνω . Και όταν είδα το post με αυτό που έκανε ο συνάδελφος, εντυπωσιάστηκα!
Καλα ο συγκεκριμενος ειναι γνωστός αβανταδόρος του γιατρού του...Αμα τον παρακολουθησεις τι έγραφε εδω μεσα καταλαβαινεις ποσο στημενος ειναι σε αυτά που λεει και εχει μαθει να παπαγαλιζει τον γιατρό του...Οσα ελεγε ο γιατρός του ελεγε και αυτος...λες και τα ειχε μαθει απεξω..

Μπήκε εδώ με σκοπό να διαφημίσει τον γιατρό του και έλεγε σε διάφορα νηματα ποσο καλη επλογή εκανε και ποσο καλος ειναι ο γιατρός και για τα βιντεο που τον εντυπωσίασαν κτλπ, ενω μπαινει σε αλλα νηματα και κανει επιθέσεις σε αλλους γιατρους που ειναι ανταγωνιστές κλινικές της κλινικής που υποστηριζει και διαφημιζει εδω μεσα..εχει κανει και μια ψευτο-ανεξάρτητη παρουσιαση ο αβανταδόρος της κλινικης του..

Και εχει το θρασσος και μιλάει κιόλας και κρινει αλλους...γελαει ο κοσμος!!! :D

Τελευταία επεξεργασία:

MG86

Member

Θα κρατήσω το επίπεδο μου και αποχωρώ από την κουβέντα .
Μπορείτε να με βρίσετε κιόλας αλλά δεν θα ασχοληθώ .
Θα δω που θα κάνω το GIGa session μου διότι από ότι καταλαβαίνω τα επιχειρήματα ήταν απλά του αέρα επειδή αυτοί που συμπαθεί ο καθενας δεν κάνουν τετοιεσ Επεμβάσεις , ιατρικώς δεν βλέπω το ρίσκο και η δότρια του sunbald μου το αποδεικνύει . Θα παρακολουθήσω και την φύτρωση του . Οποτε είτε Zarev είτε Pitella είτε εμπιστευτώ τον Τσάκαλο θα κρίνω μονοσ .
Αλλα δεν θα κάτσω και να το ανεβάσω εδώ για να αποφύγω και τέτοια εκνευριστικά σχόλια .
Καλό καλοκαίρι , καλή συνέχεια στο έργο!
Ωπ, οντως αυτο δεν το πρόσεξα, αρα οντως ανοησια έγραψα σε σχέση με το ποτε μπήκες.

Τα υπόλοιπα ισχύουν, ωστόσο. Αν τα γράφεις ολα αυτά απο ειλικρινή διάθεση υπερασπισεως του γιατρού, και όχι επειδη έχεις καποια σχέση μαζι του, ψαξε περισσότερο και δες και τα κακά σημαδια σε αυτά που ο ίδιος ανεβάζει. Επαναλαμβάνω, δεν λεω πως δεν ειναι καλος. Μπορει να ειναι και ο καλύτερος, αλλα δεν προκύπτει κατι τέτοιο απο αυτά που Ο ΙΔΙΟΣ επιλέγει να ανεβάσει.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
δεν μπορείς να το κάνεις σε όλους τους γιατρούς φαντάζομαι . Το κάνεις σε κάποιους και σε κάποια περιστατικά τους ( θα μπορούσαν να υποδεικνύουν αυτοί πια θέλουν , ξέρουν που τα πήγαν καλά )
Το πώς επιλέγονται να γίνουν τα verified δεν το ξέρω . Αν έχεις αναπτύξει κάποιο τρόπο διαφάνειας με συγχωρείς . Αλλά δεν είναι και δουλειά μου να το σχολιάσω , και δεν με πειράζει ότι και να γίνεται . Απλά σχολίασα και αυτό μέσα σε όλα .
Καλή συνέχεια σε όλους . Ευχαριστώ για την βοήθεια .
Συνήθως ένας καλοπροαίρετος συνομιλητής πριν εκφράσει μια αρνητική (ή θετική) θέση, στην δική σου περίπτωση αρνητική, ερευνά πρώτα και ρωτά. Από την στιγμή λοιπόν που ήθελες να σχολιάσεις τα verified έπρεπε να με ρωτήσεις για τον τρόπο που γίνονται και μετά να εκφέρεις άποψη. Στο γραπτά σου διακρίνω μια υπέρμετρη τάση υπεράσπισης των πιστεύω σου χωρίς να μπαίνεις σε μια πιο ουσιαστική αντιπαράθεση με επιχειρήματα σε αυτά που σου γράφουν. Καλή συνέχεια στην αναζητηση σου αλλά νομίζω ότι, όπως και πολλοί άλλοι, ήρθες εδώ για να επιβεβαιώσεις τα θέλω σου και όχι για να ακούσεις και μια αντίθετη γνώμη ή να μάθεις κάτι.

Sunbald

New Member
Όλα καλά δειχνουν μέχρι στιγμής. Γενικά σου έκανε ομοιόμορφη εξαγωγή οπότε πιστεύω θα εχεις ομοιομορφία στην δότρια. Υπομονη να περάσουν οι μήνες. Ο γιατρός γενικά τι συμμετοχη ειχε μεσα στην επέμβαση σου και ποσους βοηθούς ειχε;

O Δρ Τσακαλος είχε ακόμη ενα γιατρό βοηθό μιας και τα χειρουργεια ηταν πολύωρα (οποτε ηταν καπως μοιρασμενο μεσα στη μερα αλλα με τα σημαντικα κομματια line στροβυλο κλπ να γινονται μονο απο τον Τσακαλο).
Απο νοσηλευτικο προσωπικο 2 ατομα που δεν ειχαν καμια σχεση με το επεμβατικο κομματι παραμόνο με τον διαχωρισμό των τριχοθυλακίων και τα υπολοιπα νοσηλευτικα καθηκοντα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MG86

Member
Καλα ο συγκεκριμενος ειναι γνωστός αβανταδόρος του γιατρού του...Αμα τον παρακολουθησεις τι έγραφε εδω μεσα καταλαβαινεις ποσο στημενος ειναι σε αυτά που λεει και εχει μαθει να παπαγαλιζει τον γιατρό του...Οσα ελεγε ο γιατρός του ελεγε και αυτος...λες και τα ειχε μαθει απεξω..

Μπήκε εδώ με σκοπό να διαφημίσει τον γιατρό του και έλεγε σε διάφορα νηματα ποσο καλη επλογή εκανε και ποσο καλος ειναι ο γιατρός και για τα βιντεο που τον εντυπωσίασαν κτλπ, ενω μπαινει σε αλλα νηματα και κανει επιθέσεις σε αλλους γιατρους που ειναι ανταγωνιστές κλινικές της κλινικής που υποστηριζει και διαφημιζει εδω μεσα..εχει κανει και μια ψευτο-ανεξάρτητη παρουσιαση ο αβανταδόρος της κλινικης του..

Και εχει το θρασσος και μιλάει κιόλας και κρινει αλλους...γελαει ο κοσμος!!! :D
Ο συγκεκριμένος οντως γέλασε με την ουρανομηκη ανοησια που έγραψες.

Επι της ουσιας, εισαι ψεύτης, ΠΟΤΕ δεν πρότεινα σε κανέναν να παει στον Αναστασακη. Οταν ξεκίνησα την παρουσίασή μου πέσατε σαν τις ύαινες και αρχίσατε να κράζετε, να με αποκαλείτε "φυτευτο" επειδή απλώς έγραψα με το όνομά μου και να λετε, λιγο πολυ, πως θα παω κουβα. Ε, απλώς απηντησα σε όσα είπατε, αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους πηγα στον Αναστασακη.

Έχετε εμμονή με τον συγκεκριμένο γιατρο, δεν πρόκειται να το συνεχίσω διότι εμενα το μόνο που με νοιάζει είναι να παρω καλο αποτελεσμα και όχι να τσακωνομαι σε φορουμ για, κυριολεκτικώς, τριχες, οποτε θα περιοριστώ στο να πω "get a life".

Τελευταία επεξεργασία:

shearer

Active Member
Ο συγκεκριμένος οντως γέλασε με την ουρανομηκη ανοησια που έγραψες.

Επι της ουσιας, εισαι ψεύτης, ΠΟΤΕ δεν πρότεινα σε κανέναν να παει στον Αναστασακη. Οταν ξεκίνησα την παρουσίασή μου πέσατε σαν τις ύαινες και αρχίσατε να κράζετε, να με αποκαλείτε "φυτευτο" επειδή απλώς έγραψα με το όνομά μου και να λετε, λιγο πολυ, πως θα παω κουβα. Ε, απλώς απηντησα σε όσα είπατε, αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους πηγα στον Αναστασακη.

Έχετε εμμονή με τον συγκεκριμένο γιατρο, δεν πρόκειται να το συνεχίσω διότι εμενα το μόνο που μου με νοιάζει είναι να παρω καλο αποτελεσμα και όχι να τσακωνομαι σε φορουμ για, κυριολεκτικώς, τριχες, οποτε θα περιοριστώ στο να πω "get a life".
δεν χρειάζεται να προτρέψεις κάποιον άμεσα να πάει....μπορεις πολυ ευκολα να προτρέψεις έμμεσα οπως και έκανες σε διαφορα νηματα οχι μονο στο νημα σου....Ο λογος που μπηκες εδω μεσα ηταν αυτος να τον διαφημισεις και να τον πομοτάρεις...

Εμπαινες σε διάφορα νηματα και χρησιμοπουσες συνεχώς τα ιδια επιχειρηματα με τον γιατρο σου για να του προμοτάρεις και να μας λες συνεχώς για το ποσο καλη επιλογή έκανες επειδη εχει πολλα βιντεο κλπ, ενώ οι αλλοι δεν εχουν και πως ας πουμε πως θα επιλέγεις καποιον χωρις βιντεο...εδω γελάμε να χρησιμοποιεις τα επισημα αποτελέσματα που καποιος επιλέγει να ανεβάσει ως κριτηριο για να επιλέξεις κάποιον...

επισης έμπαινες σε διάφορα νηματα για να μειώσεις τους αλλους γιατρους ως δηθεν μη ασφαλεις επιλογές αφού δεν εχουν πολλά βιντεο οπως ο δικος σου....χαχαχαχα εδω γελάμε παλι...εδω στο συγκεκριμενο νημα παλι προσπάθησες να μειώσεις και τον τσάκαλο....οτι δεν εχει τιποτα λες στα social...ενω ειχε κάποια βιντεο !!! και επισης μας ειπες και για τα google reviews...!!! οτι δεν εχει πολλα google reviews ο τσάκαλος, αρα δεν ειναι καλος κατ'εσε....πραγματικα τι αλλο θα σκαρφιστεις για να κανεις επιθεση; ειναι τα google reviews κριτηριο για μια κλινικη; το ξέρεις οτι ο καθένας μπορει να λεει οτι θέλει εκει; Να σου βρω ποσες κακες κλινικές έχουν χιλιάδες google reviews....αυτα ελεγε και ο δικος σου παντως για τα πολλα βιντεο και τα πολλα google reviews...εισαι καλος μαθητης, μπράβο σου!

Ενω αμα έγραφε κατι καποιος για τον γιατρο σου έμπαινες να γράφεις να λες οτι έχουν εμμονες κλπ για να κανεις ξεπλυμα, εσυ δεν εχεις
εμμονες οταν μπαίνεις και κράζεις τους αλλους αλλα εχουν οι αλλοι ε;....πως ξέρεις το ιστορικό του φορουμ και για τον καθένα εφόσον εσυ μας έλεγες οτι ανακάλυψες τώρα το φορουμ στην επέμβαση; Υποτίθεται δηλαδη ησουν ενα νεο μελος...

Γενικά αμα διαβάσει κανεις τα κειμενα που εγραφες σε αλλα νηματα θα δει οτι χρησιμοποιουσες ακριβως τα επιχειρηματα του γιατρού σου....σαν ενας καλος και πιστος αβανταδορος που μπηκε εδω μεσα με σκοπο να τον προμοτάρει αλλα και να μειώνει τις επιλογές των αλλων μελων...

Εσυ get a life λοιπον...

Τελευταία επεξεργασία:

Marios1982

Well-Known Member
Verified γίνεται το κάθε μέλος που σέβεται το φόρουμ και του επισκέπτες του. Αν κάποιος δε νιώθει ότι θέλει να το κάνει προφανώς δεν μπορείς να τον υποχρεώσεις

Μπλουζα