Choiexpert, 7501gr ~ 15100hr, Dr. Tsakalos

MG86

Member
Επίσης... δεν νομιζω να παρω φινα γιατι την ψιλοφοβαμαι τελικα (και οταν κατι με αγχωνει γενικοτερα προτιμω να το αποφευγω), αλλα ξεκίνησα μινοξιδίλη per os.
Γιατι την φοβασαι; δεν πιστεύω να εννοεις τις χαζομάρες περι στυτικης δυσλειτουργιας.. αν αναφέρεσαι, ωστοσο, στο κομματι της γονιμοτητος, αυτο εχει βάση αλλα μπορεις να το δεις με τον γιατρό σου. Μην αποκλείεις την μόνη ουσία η οποια χτυπά το προβλημα στην ρίζα του (είδες τι εκανα εκει ε; ) πριν καν το ψάξεις, επειδη απλώς φοβάσαι.

Στην δε περίπτωσή σου παίζει να ειναι και απαραίτητη, διότι η εξαγωγή εγινε απο ΟΛΟ το κεφαλι, οχι μονο απο την λεγομένη "ασφαλή ζωνη", αρα σίγουρα καποια τριχοθυλακια που μεταμοσχευθηκαν εχουν κάποιον βαθμό ευαισθησίας στην dht, αρα δίχως θεραπεια θα πέσουν, αργά ή γρηγορα.

Και πάλι καλή επιτυχία, και μην ρίχνεις άκυρο ελαφρά τη καρδια στην φινα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Marios1982

Well-Known Member
Τρελά πουλάς εσύ που γράφεις πως αν είμαι εγώ γενικός χειρουργός εσύ είσαι αστροναύτης . Δεν ξέρω αν πάω στον Τσάκαλο . Στο Pitela θέλω να πάω , αν διαβάσεις προσεκτικά όσα λέω θα το καταλάβεις . Αν βέβαια δω ότι πάνε καλα τα μεγάλα του Τσάκαλου ίσως γλιτώσω χρόνο και χρήμα .
Ρε συ επίσης αυτοί που απαντάτε σαν αυθεντίες με κριτήρια αυτά που έχετε δει με τα μάτια σας και τους γιατρούς που έχει θεοποιήσει ο καθένας δεν είναι ο λόγος που είμαι εδώ . Έχετε φαγωθεί να περάσει το δικό σας , σαν δεδομένο . Και δεν κοιτάτε καν τι συμβαίνει στα περιστατικά .
Πώς σου φαίνεται η δότρια του ανθρώπου ? Για πες ! Γιατί εμένα μου φαίνεται ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!
Αλλά δεν θα το συνεχίσω γιατί σέβομαι και τον άνθρωπο που του κάναμε το νήμα χώρο για να περάσει ο καθένας αυτά που πιστεύει .
Θα μείνω απλός παρατηρητής. Αυτό θέλω , να δω εξελιξη. Απλά μην με τσιγκλάτε και θα ηρεμήσετε από την παρουσία μου!
Valerios φοβερό φαίνεται! Η δότρια τελείως ομογενοποιημένη, πολύ καλά συνδεδεμένη με το πάνω μέρος . Έβαλες και φωτό σε ήλιο , ούτε σημάδια ούτε τίποτα! Μπράβο!

Ps αλλά καταλαβαίνω το μένος σου επειδή την πάτησες από γενικό χειρουργό . Απλά οι πιθανότητες να είμαι εγώ ξέρεις είναι απειροελάχιστες. Επίσης αυτά για τους γιατρούς της Ελλάδος είναι ένας από τους λόγους που με κάνατε να βγω από τα ρούχα μου. Οτιδήποτε ξένο είναι καλύτερο .
Αυτά δεν θα το συνεχίσω . Καλό ΣΚ
Εσύ πουλάς τρέλα. Εφόσον είσαι γιατρός ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχουν πρωτόκολλα. Το ίδιο και στις μμ. Δε δέχεσαι το πρωτόκολλο και σκίζεις κ τα πτυχία σου.
Μην αγχώνεσαι, δεν την πάτησα αλλά παραλίγο να την πατήσω να μου βγάλει σκωληκοειδίτη χωρίς να έχω απλώς για να τα αρπάξει. Εκεί κατάλαβα τι λαμογιά υπάρχει στην ιατρική κοινότητα στην Ελλάδα. Ναι έλληνας είμαι για την Ελλάδα μιλάω , δεν αναφέρω τίποτα ξένο όπως λες, για εδώ κριτικάρω.
Κ έχω άπειρα παραδείγματα αλλά δεν αξίζει τον κόπο να τα αναφέρω γιατί δεν ξεκολλάς. Πήγαινε στον πιτέλα πήγαινε και πες του να τη βγάλει όλη τη δότρια μια κ έξω, δε βαριέσαι γιατρός είναι ξέρει τι κάνει. Οτι είχα να πω το είπα δεν έχει νόημα πλέον

Valerios

New Member
Γιατι την φοβασαι; δεν πιστεύω να εννοεις τις χαζομάρες περι στυτικης δυσλειτουργιας.. αν αναφέρεσαι, ωστοσο, στο κομματι της γονιμοτητος, αυτο εχει βάση αλλα μπορεις να το δεις με τον γιατρό σου. Μην αποκλείεις την μόνη ουσία η οποια χτυπά το προβλημα στην ρίζα του (είδες τι εκανα εκει ε; ) πριν καν το ψάξεις, επειδη απλώς φοβάσαι.

Στην δε περίπτωσή σου παίζει να ειναι και απαραίτητη, διότι η εξαγωγή εγινε απο ΟΛΟ το κεφαλι, οχι μονο απο την λεγομένη "ασφαλή ζωνη", αρα σίγουρα καποια τριχοθυλακια που μεταμοσχευθηκαν εχουν κάποιον βαθμό ευαισθησίας στην dht, αρα δίχως θεραπεια θα πέσουν, αργά ή γρηγορα.

Και πάλι καλή επιτυχία, και μην ρίχνεις άκυρο ελαφρά τη καρδια στην φινα.
Σ'ευχαριστω για τις διευκρινίσεις @MG86, οντως λιγο με σταματαει και η μείωση στη λίμπιντο αλλά και οι αλλαγες στην διαθεση που φερνει καμια φορα αποτι διαβασα. Δεν με παιρνει να χασω διαθεση ή να αρχισουν πονοκεφαλοι και αλλα.
Αλλα τα mg φινας απο την αλλη για το μαλλι ειναι λιγα οπότε θα το ξανασκεφτω και θα μιλησω και με τον γιατρο μου.
Σιγουρα νομιζω ομως πως η μινοξιδιλη σε χαπι ειναι καλυτερη απο τοπικο γιαυτο και την ξεκινησα.
Και παλι ευχαριστω για τις λεπτομερειες που εθεσες στο τραπεζι, το εκτιμω

Legend

Active Member
Ομορφιές μου καλημέρα και καλό ΣΚ σε όλους. ΕΙΡΗΝΗ ΥΜΙΝ !
Αρχικα να πω οτι δεν τα εχω δει ολα, ειναι οριακά αδυνατο όποτε ανοιγω το νήμα να διαβαζω βιβλιο πόσο μάλλον με πραγματα ασχετα και διαμαχες.
Ο Τσακαλος μου εξηγησε καθε λεπτομερεια περι εξαγωγης και πως πετυχαινει τους μεγαλους αριθμους του. Εννοειται δεν τα καταλαβα ολα, αλλα με στοιχειώδεις γνώσεις καταλαβαινεις οτι ειναι βασιμα οσα λεει και κανει.
Επίσης... δεν νομιζω να παρω φινα γιατι την ψιλοφοβαμαι τελικα (και οταν κατι με αγχωνει γενικοτερα προτιμω να το αποφευγω), αλλα ξεκίνησα μινοξιδίλη per os.
Και να σας πω και το αλλο? Τι με αγχωσατε ολοι με τις κατεστραμενες δοτριες και τις τρυπες χαχαχα?
Η δοτρια μου δειχνει κυριολεκτικα μια χαρα και με τα οσα βλεπω και επανω ειμαι φουλ ευχαριστημενος so far.
Φτανει τωρα να περασει και η φαση του shedding και να τα δω να φυτρωνουν ολα. Θα επανελθω στο μελλον και με αλλο υλικο οταν θα εχει βγει καπως το μαλλι.
Απολαυστε τις παραλιες και καλες βουτιες θα πω για να δροσιστουμε και να πεσουν και λιγο οι παλμοι :)
Καλή φυτρωση valerie, η εικονα σου δειχνει καλη μεχρι στιγμης. Σου πάει και έτσι το ξυρισμένο look, φαινεσαι πολυ νεότερος απο πριν...υπομονή τώρα να περάσουν οι μηνες να δεις το τελικό αποτέλεσμα.

Προσοχή τώρα με τον ήλιο να φοράς καπελο αν πηγαινεις παραλια, αλλα και γενικα οταν βγαινεις εξω πρωί-μεσημέρι με νταλα ήλιο...

Μπλουζα