Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
pithikas είπε:xxxray είπε:έχει παρατηρήσει κάποιος που κάνει χρήση συχνοουρία;
μηπως πινεις πολυ νερο τελευταια? δε νομιζω να σου το προκαλει το συγκεκριμενο προιον
kolias είπε:επισης ερευνες εχουν δειξει οτι και τα dutasteride δεν εχουν παρενεργεις σε γυναικες ο συνδυασμος τους με το cg210 προτεινεται και πο την ιδια την εταιρια μαλιστα κανανε και μελετη ειδικη
να ξερεις αυτου του ειδους τα σκευασματα παιρνουν μακραν το στεμμα εχουν τρομερα αποτελεσματα
υπαρχουν και πολλα αλλα αλλα πρεπει να τα παραγγειλεις απο ebay
καλως ορισες στον κοσμο μας!!!!
zaxas87 είπε:υπαρχει καποιο λινκ περι κολλαγονου??οι πληροφοριες αυτου του φορουμ ειναι απιστευτες και δεν ξερω τι να πρωτοδιαβασω..................
zaxas87 είπε:υπαρχει καποιο λινκ περι κολλαγονου??οι πληροφοριες αυτου του φορουμ ειναι απιστευτες και δεν ξερω τι να πρωτοδιαβασω..................
kolias είπε:zaxas87 είπε:υπαρχει καποιο λινκ περι κολλαγονου??οι πληροφοριες αυτου του φορουμ ειναι απιστευτες και δεν ξερω τι να πρωτοδιαβασω..................
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5635.html
καθε εξαμηνο κανουμε διακοπη για 20 μερες (η χειροτερη μου εχω εθιστει)
ναι κανει τρομερη δουλεια το υπογραφω τα αποτελεσματα ειναι εμφανη πριν ακομα τελειωσει το μπουκαλι σε κανα χρονο γινεσαι τουρμπο δεν ειναι ομως προιον οπως η μινοξ η η φινα εχει αλλο τροπο δρασης δεν βοηθαει μονο τα μαλλια.... για να σας εξηγησω αποτελει το 30% του σωματος μας και το 70% του δερματος
λενα το βλεπω πολυ δυσκολο σε ενα κοριτσακι τετοια τριχοπτωση να μην εχει να κανει με κατι ορμονικο αλλα δεν θελω να το παιξω ειδικος ρωτα τον γιατρο σου εγω γιατρος δεν ειμαι κιθαρα παιζω......
απλα στο αναφερω γιατι πιστευω οτι τα αποτελεσματα που εχουμε οι περρισοτεροι εδω ειναι συνδυασμος σκευασματων και οχι ενα μονο οπως ειπα ακομα και οι εταιριες κανουν μελετες συνδυασμων ειναι πολυ δυδκολη περιπτωση η αλλωπεκια τι να κανουμε
μην κανεισ κατι που θα σε στεναχωρησει θα ειναι χειροτερα 4 ποντοι οκ οριακα ουτως η αλλως το σεντινγ κραταει 3 εμδομαδες το ειχαμε ολοι αλλοι πολυ αλλοι λιγο εξαρταται στο ειπα και πριν απο τους συνδυασμους
παρε το κολλαγονο που εχει αμεσα αποτελεσματα για ενα μηνα και βλεπεις αν θες να ρωτησεισ κατο εδω ειμαστε
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
fousekisss είπε:Παντως οσον αφορα το κολαγονο οι περισσοτεροι ισχυριζονται οτι δεν κανει τιποτα γιατι πολυ απλα δεν αποροφαται
lena pap20 είπε:χαχαχαθα κανω τρ τελη τ δεκεμβρη ορμονολογ. βασικα ανπαιζει θεμα με τςορμονες τοτε λεγεται ανδρογενετικη ετσ? η ντουτα ομως κανει γ γυναικες κ αν ναι εχει παρενεργειες κ ποσο κοστιζει -πως παραγγελνω?
fousekisss είπε:Παντως οσον αφορα το κολαγονο οι περισσοτεροι ισχυριζονται οτι δεν κανει τιποτα γιατι πολυ απλα δεν αποροφαται
& γω τ ακουσα αυτο :-/
αν ασχολεισαι με γυμναστηριο τυπου βαρη ειναι απαραιτητο ιδιαιτερα αν παιρνεις isolate whey πρωτεινες , κρεατινες και τα διαφορα οτι μαςzaxas87 είπε:kolias είπε:lena pap20 είπε:πολυωραια σχετικα μ τ κολλαγονο συμφωνω θατ δοκιμασω απο γεναρημαλνφυσικα κδε θα.εκανα κατι ανεξαρτητα χωρις γνωμη ιατρου..ν υποθεσω η ντουτα δινεται μονο σε ανδρογενετικου τυπου;
ναι ειναι ενα φαρμακο που μπλοκαρει την dht σε ποσοστο 100% και γιαυτο εχει και τις γνωστες παρενεργεις στους ανδρες
αν ο γιατρος σου ειναι απο αυτους που πας και σου λενε παρε ενα regain και του δινεις ενα 50ρικο βρες αλλον.....
μακαρι να μπορουσα να σε στειλω στον δικο μου αλλα δυστηχως απεβιωσε να φανταστεις πηγα σε αυτον παιδι και γερασα........
προτινεις καποιας συγκεκριμενης μαρκας κολλαγονο??ειμαι 27χρονων και γενικα ειναι φουλ η μερα μου(φοιτητης-δουλεια και γυμναστηριο)θα βοηθησει η λογω ηλικιας ακομα δεν θα κανει τπτ???
lena pap20 είπε:καταρχην οτι κ ν πω ειναι λιγο σε ευχαριστω πολυ γ τσ πληροφοριες...ελα μωρε π γερασες ποιος γερναει απ τα 43? βλακιες οι καλυτεροι τυποι τα καλυτερα μυαλα ειναι στα 40..ολοι μ οι φιλοι 30+ στη πλειονοτητα τους γτ δυσκολα μιλας με ανθρωπο μικροτερο συνηθως..λοιππν εδω στ επαρχια πμαι εγωρωτησα μια γειτονισσα μεσα σολα η τυπισσα κ μ πε ο καλυτερος ο ταδε μακαριπαναγια μ!φυσικα κ θφευγα γ αλλο γιατρο αν με ξεπεταγε αδιαλλακτος μ τηλυση της μινοξιδιλης !τχω πει απαυτα π βλεπω κ ακουω σε θεμα παρενεργιων σ αυτητη ουσιαειμαι τερμα αρνητικη κ καθετη!δλδανκαπιος πχ δεμπορει ν τη παρει ειτε λογωεξανθηματων ειτε αλλος λογος τι θα γινει θ δεχτει ν‘αδιασει‘ απτα 20 οπως εγω η τα 43 λεςκ ειναι 70+ κ θα αδιαφορησει
lena pap20 είπε:βραστα ηδηοικονομικα :/ 29 τ cg 15ανα τριμηνο η βιοτινη +σιδηρο γτ ειχα οριακα 68 μ κατωτατο 60+ βιταμινουλες hair vit 13..τρ μονο βιοτινη κ cg λαμβανω κ παρ ολο π ηδγ τ χω παρει το σιδηρο κ τις βιταμινες θ τσ παρω μετα τσ εξετασεις αιματολογ.που θακανω τελη δεκεμβρη .δε θελω να τη σκεφτομαι σ περιπτωση ανδρογενους τημινοξ δε μπορει κ κτ αλλο θ υπαρχει÷! αν δεεχω ανδρογ επδ βλεπω πως εχσ αρκετη εμπειρια στ θεμα,,τοτετι παιζει νκανω? κ ειν δυνατον ν χω ανδρογενευικη αφου λογω συνδρομου πολυκιστικων ωοθηκων περνω σερι τ τελευτεα 2 ετη αντισιλλιπτικα γιασμιν? παιζει αυτο τ σεναριο τ πιστευεις?