Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kolias είπε:σου λεω αναλυτικα τι εχω χρησιμοποιησει γιατι ειλικρινα και εγω δεν ξερω τι απο ολα αυτα εχει δουλεψει γιαυτο σου λεω ενα ενα για να βγαλεις ακρη
η αληθεια ειναι οτι οταν εβλεπα τα σκουρα λουζομουνα με ολα και τελειωνα
παντως να ξερεισ οτι στα μετα απο 25 χρονια αμφιβαλω αν εχω προχωρησει στην κλιμακα νοργουντ 1 μοναδα μαλλον μιση οποτε υπαρχει ελπιδα μην στυεναχωριεσαι απλα θα σου κοστισει
lena pap20 είπε:τουλαχιστν τα χεις καταφερειαχχ εγω νδωαυριο τι θ μ πει κ ειμαι νσκασω:/
kolias είπε:lena pap20 είπε:τουλαχιστν τα χεις καταφερειαχχ εγω νδωαυριο τι θ μ πει κ ειμαι νσκασω:/
κοιτα να δεις αυτα τα περνω στην παρουσα περιδο που δεν εχω τριχοπτωση αλλα να ξερεις οτι εχω χρησιμοπιησει διαφορα που η δραση τους δεν περνα με το που τα κοβεις.......κραταει κανα 4μηνο
ισως μερικα ηταν και μαπα ισως οχι....
ξεκαθαρισε το θεμα το ορμονικο με τον γιατρο τα υπολοιπα ειναι γνωστα capilogain folligain και τα ρεστα αμφιβαλω αν σου προτεινει κατι αλλο αν ομως σου προτεινει σφυρα
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
weznem είπε:mpimpos είπε:το κανατε μπο@ρδελο το thread για το cg.υπαρχουν και τα pm.φιλικα παντα.
+1
kolias είπε:παυση θα κανεις σε οτι και να παιρνεις γιατι συνηθιζει ο οργανισμος και δεν κανει πλεον δουλεια αυτος ειναι ο λογοσ που την πατανε ολοι ιδιαιτερα με την μινοξ!! δεν κανουμε παυση για τις παρενεργειες το κολλαγονο δεν εχει παρενεργειες δεν ειναι φαρμακο ειναι πρωτεινη που την παραγει ο οργανισμος μας και ελλατωνεται με την παροδο του χρονου ιδιαιτερα στις γυναικες δυστηχως δεν υπαρχει σε καμμια τροφη οποτε πρεπει να την παρουμε με συμπληρωμα διατροφης μην το φοβασαι μονο καλο θα δεις απλα μηνη υπερβαινεισ την δοση γιοτι οπως και ολες οι πρωτεινες αν παρουμε παραπανω διασπωνται σε αμινοξεα τοξικα για τον οργανισμο και μενουν σαν καταλοιπα
οταν λεω ορμονικο εννοω οτι απο το dna μας και οι γυναικες εχεται ανρικες ορμονεσ και το αντιθετο φυσιολογικοτατο ειναι απλα εσυ ισως (δεν ειμαι γιατρος απλα λεω την γνωμη μου) εχεις καποιες παραπανω και γιαυτο εχεις και τριχοπτωση δεν ειναι ποια και κατι τρομερο και η μητερα μου εχει και ειναι 70 χρονων και τα μαλια της μια χαρα ειναι ακομα εσυ τι πιστευεις οτι επειδη μια περιδο εχεισ τριχοπτωση θα μεινεις γουλη εδω σου λεω εχουν περασει 25 χρονια και εχω ακομα μαλλια ρε λενακι
κανε υπομονη λιγο να περασει το σεντιγκ και κανε ορμονικες εξετασεις αν σου βρουν ποιο πολλα ανδρογονα τσιμπα ενα durastaride και γινε θαμνος με μπουκλες να σε εχουμε θεα μας
gianniskritikos2 είπε:4-5 σελιδες ακυρες δεν εχουν να κανουν με το cg ο καθε ενας μπαινει στο θεμα και λεει το μακρυ του και το κοντο του... παει το θεμα καταστραφηκε... και το ωραιο ειναι οτι ενα παιδι το ειπε και προτεινε στον chs να σβησει τα σχολια που δεν εχουν να κανουν με το cg.. και τα ατομα συνεχιζουν να λενε τα δικα τους... κανενας σεβασμος.... τωρα ειμαστε στο θεμα με το κολαγονο μολις ληξει και αυτο εδωμεσα στο θεμα του cg παντα θα ερθει ενα αλλο θεμα που θα προτεινουμε στην λενα σαν λυση στο προβλημα της... το θεμα καταντησε να ειναι το τι πρεπει να κανει η λενα.... ρωτανε ατομα εδωμεσα για το cg τα προσπερνατε και απαντατε για το κολαγονο.... καποιος πρεπει να βαλει μια ταξη