CG 210

nenaki

New Member
αληθεια? ποσο περιπου παει σε λεφτα τ μηνα? μπραβο σ μεσα απ τη καρδια μ:):):)

εγω 2 βδομαδες κ μια μερα με cg κ εχω απελπιστει μ τη εχει μεγαλωσει τρομερα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
pithikas είπε:
xxxray είπε:
έχει παρατηρήσει κάποιος που κάνει χρήση συχνοουρία;

μηπως πινεις πολυ νερο τελευταια? δε νομιζω να σου το προκαλει το συγκεκριμενο προιον

θεωρητικα μπορει, εχει καφεινη μεσα που ειναι διουριτικη.. πρακτικα δυσκολο διοτι θα ειναι σε χαμηλα ποσοστα ετσι ωστε ακομα και αν εχουμε συστημική απορροφηση στον οργανισμο να ειναι τετοιας ποσοστητας που να μπορει να προκαλεσει συχνοουρια..

kolias

Active Member
οπως προανεφερα εδω μεσα οι περισσοτεροι χρησιμοιουμε αρκετα σκευασματα συνχρονως με το cg210 και γιαυτο πιστευω οτι υπαρχουν και διαφορες σε οτι βλεπουμε σαν αποτελεσμα δεν μπορει κανεις να ξερει ακβριβως τι παιζεται ακομα γιατι κανεισ δεν ρισκαρει να το χρησιμοποιησει μονο του
εισαι γυναικα οποτε το κολλαγονο θα σου ειναι γενικως απαραιτητο κανει απιστευτη δουλεια σε μαλλια , δερμα ,
νυχια και διαχειρηση βαρους για τα αποτελεσματα στα υπογραφω το παιρνω καιρο οπως και το μεγαλυτερο ποσοστο τοπυ πλανητη που ενδιαφερεται για την εικονα του αν παρεις το collagen extra με υαλουρινικο γυρω στα 40 το μηνα ειναι λιγο ακριβο αλλα σε ενα μηνα χρησης θα με θυμηθεις......μην στεναχωριεσαι οι τριχες στο μπανιο δεν ειναι προβλημα πλεον αν χρησιμοποιεις το κολλαγονο και το cg210 κανει αυτα που υποσχεται ετοιμασου για hollywood
επισης το κολλαγονο μεγαλωνει και απιστευτα βλεφαριδες και δυναμωνει και τισ τριχες στα φρυδια
ακου με ειμαι 43 εχω πολλα χρονια εμπειρια στο θεμα

nenaki

New Member
μακαριν ητανμονο στ μπανιοκ γενικοτερα μεσ τη μερα τ μαλλι φευγει συννεφο!απελπιστηκα :/ νταξ ειναι 40 κ γμενα ως φοιτητρια ειν πλ αλλα ολοι δε ζουμε πενιχρα με στερησεις γ αυτο τ θεμα? 40 ακριβως δλδ τ μηνα? νμζα θες2 μπουκαλια τ μηνα....ποσο τη μερα πινεις?

kolias

Active Member
γιαυτο το λογο σου προτεινα το κουρεμα ....ειχα βεβαια στο μυαλο μου ενα κοντο φρατζοκαρεδακι που εγω το βρισκω πολυ σεξυ οχι κουρεμα νεοσυλλεκτου ισως δεν το διατυπωσα καλα sorry
καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο και εγω μεταλας με μαλλια μπουκλα δεν μου εκατσε και οτι καλλυτερο στην εφηβεια μου να κουρευτω αλλα τωρα που εφτασα 43 και ακομα εχω μαλλια μου αρεσει τα εχω πληρωσει βεβαια χρυσαφι αλλα δεν βαριεσαι
κοιτα να δεις αν το χρησιμοποιεις σαν εμενα δηλαδη συνεχως με τις απαραιτητες παυσεις(ολα τα σκευασματα που κανουν οντως δουλεια χρειαζονται παυσεις για να μην τα συνιθιζει ο οργανισμος) μπορεις να παιρνεισ 5αδες και σου ερχεται κατω απο 30 η συνισταμενη δοση ειναι 10ml κολλαγονου (οχι σκευασματος) αλλα απευθυνεται σε μεγαλεσ ηλικιες που υπαρχει προβλημα ελλειψης για την ηλικια σου ειναι υπεραρκετα τα 5
αν παρεις το collagen extra (αυτο προτεινω ο συνδυασμος του με το υαλουρινικο σε κανει να λαμπεις απο χιλιομετρα) εχει 10μλ συγκεντρωση στα 30μλ σκευασματος αν παιρνεις 15μλ σκευασματος θες ενα το μηνα
αν παρεις το collagen pro active εξισου καλο αλλα χωρις υαλουρινικο εχει 10ml συγκεντωση στα 20 μλ σκευασματος οποτε θες ενα ανα 50 ημερες
το σεντινγκ ομως ενος σκευασματος να ξερεις ομως οτι μονο κακο δεν ειναι μην απογοητευεσαι τοσο ευκολα
εχεις μπροστα του σε ενα προβλημα και βρηκες το κουραγιο να το κοιταξεις στα ισια και να το αντιμετωπισεις
ανθρωποι ειμαστε δεν ειμαστε θεοι κανουμε οτι μπορουμε και το cg210 να μην δουλεψει υπαρχουν διαφορα ακομα για τεστ που θα παει θα το βρουμε μεινε συντονισμενη στο hairloss και ολοι μαζι θα την βρουμε την λυση εγω λενα ξεκινησα απο τα 17 σχεδον γιατι ειχα μακρυα μαλλια να εχω προβλημα και ψαχνοντας εφτασα 43 μπορει μαλλια να μην εβγαλα αλλα επειδη ξεκινησα την θεραπεια απο την πρωτη τριχα που εχασα μετα διαφορα μπορει μαλλια να μην εβγαλα αλλα κοροιδεψα τον χρονο για τα καλα

pithikas

Well-Known Member
θεωρητικα μπορει, εχει καφεινη μεσα που ειναι διουριτικη.. πρακτικα δυσκολο διοτι θα ειναι σε χαμηλα ποσοστα ετσι ωστε ακομα και αν εχουμε συστημική απορροφηση στον οργανισμο να ειναι τετοιας ποσοστητας που να μπορει να προκαλεσει συχνοουρια..
[/quote]
δεν υπαρχει περιπτωση και συστημικη απορροφηση 100% να ειχε παλι το ποσοστο της καφεινης του σκευασματος δεν ειναι ικανο και απο μονο του να του δημιουργησει τετοιο θεμα

kolias

Active Member
επισης ερευνες εχουν δειξει οτι και τα dutasteride δεν εχουν παρενεργεις σε γυναικες ο συνδυασμος τους με το cg210 προτεινεται και πο την ιδια την εταιρια μαλιστα κανανε και μελετη ειδικη
να ξερεις αυτου του ειδους τα σκευασματα παιρνουν μακραν το στεμμα εχουν τρομερα αποτελεσματα
υπαρχουν και πολλα αλλα αλλα πρεπει να τα παραγγειλεις απο ebay
καλως ορισες στον κοσμο μας!!!!

nenaki

New Member
μου ειναι ειλικρινα δυσκολο να τ κοψω τοσοαλλα σιγουρα 4 δαχτυλα θα κοπει επδ εχω ν κουρεφτω απ τελη αυγ.σε ευχαριστω παρα πλ αληθεια μ δινεις δυναμη;)δε μπορεις ν φανταστεις πως νιωθωαυριο που παω σε γιατρο λες κ μ πανε σε κρεμαλα!!! εχω -συγνωμη γ τη φραση-χεστει πανω μ:/ ξερεις τ μ τρομαζει?φευγν συννεφο καμια 200αρια τη μερα κ αν λουστω κ αλλεςδε ξερω ποσες! φοβαμαιαν συνεχισει ετσι δε θ μεινει τιποτα!!!!δε εχει τ κολλαγονο με υαλουρονικο κπ παρενεργιεσ? παυσεις τι εν

παυσεις τι εννοεις?αυτο σκεφτομαι ν παρω.15 δλδτη μερα?βοηθα τοσο?

kolias είπε:
επισης ερευνες εχουν δειξει οτι και τα dutasteride δεν εχουν παρενεργεις σε γυναικες ο συνδυασμος τους με το cg210 προτεινεται και πο την ιδια την εταιρια μαλιστα κανανε και μελετη ειδικη
να ξερεις αυτου του ειδους τα σκευασματα παιρνουν μακραν το στεμμα εχουν τρομερα αποτελεσματα
υπαρχουν και πολλα αλλα αλλα πρεπει να τα παραγγειλεις απο ebay
καλως ορισες στον κοσμο μας!!!!

βασικα dutasteride μονο σε ανδρογενετικη παιρνει 1 γυναικα?εγω δε 3ερω απ τωρα τι παιζει αυριο παω σε γιατρο

zaxas87 είπε:
υπαρχει καποιο λινκ περι κολλαγονου??οι πληροφοριες αυτου του φορουμ ειναι απιστευτες και δεν ξερω τι να πρωτοδιαβασω..................

https://www.skroutz.gr/products/show/14230982 αυτο που λεει ο κολλιας το βρηκα στη καλυτερη δυνατη τιμη

kolias

Active Member
zaxas87 είπε:
υπαρχει καποιο λινκ περι κολλαγονου??οι πληροφοριες αυτου του φορουμ ειναι απιστευτες και δεν ξερω τι να πρωτοδιαβασω..................

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5635.html

καθε εξαμηνο κανουμε διακοπη για 20 μερες (η χειροτερη μου εχω εθιστει)
ναι κανει τρομερη δουλεια το υπογραφω τα αποτελεσματα ειναι εμφανη πριν ακομα τελειωσει το μπουκαλι σε κανα χρονο γινεσαι τουρμπο δεν ειναι ομως προιον οπως η μινοξ η η φινα εχει αλλο τροπο δρασης δεν βοηθαει μονο τα μαλλια.... για να σας εξηγησω αποτελει το 30% του σωματος μας και το 70% του δερματος
λενα το βλεπω πολυ δυσκολο σε ενα κοριτσακι τετοια τριχοπτωση να μην εχει να κανει με κατι ορμονικο αλλα δεν θελω να το παιξω ειδικος ρωτα τον γιατρο σου εγω γιατρος δεν ειμαι κιθαρα παιζω......
απλα στο αναφερω γιατι πιστευω οτι τα αποτελεσματα που εχουμε οι περρισοτεροι εδω ειναι συνδυασμος σκευασματων και οχι ενα μονο οπως ειπα ακομα και οι εταιριες κανουν μελετες συνδυασμων ειναι πολυ δυδκολη περιπτωση η αλλωπεκια τι να κανουμε

μην κανεισ κατι που θα σε στεναχωρησει θα ειναι χειροτερα 4 ποντοι οκ οριακα ουτως η αλλως το σεντινγκ κραταει 3 εμδομαδες το ειχαμε ολοι αλλοι πολυ αλλοι λιγο εξαρταται στο ειπα και πριν απο τους συνδυασμους
παρε το κολλαγονο που εχει αμεσα αποτελεσματα για ενα μηνα και βλεπεις αν θες να ρωτησεισ κατο εδω ειμαστε

nenaki

New Member
kolias είπε:
zaxas87 είπε:

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-5635.html

καθε εξαμηνο κανουμε διακοπη για 20 μερες (η χειροτερη μου εχω εθιστει)
ναι κανει τρομερη δουλεια το υπογραφω τα αποτελεσματα ειναι εμφανη πριν ακομα τελειωσει το μπουκαλι σε κανα χρονο γινεσαι τουρμπο δεν ειναι ομως προιον οπως η μινοξ η η φινα εχει αλλο τροπο δρασης δεν βοηθαει μονο τα μαλλια.... για να σας εξηγησω αποτελει το 30% του σωματος μας και το 70% του δερματος
λενα το βλεπω πολυ δυσκολο σε ενα κοριτσακι τετοια τριχοπτωση να μην εχει να κανει με κατι ορμονικο αλλα δεν θελω να το παιξω ειδικος ρωτα τον γιατρο σου εγω γιατρος δεν ειμαι κιθαρα παιζω......
απλα στο αναφερω γιατι πιστευω οτι τα αποτελεσματα που εχουμε οι περρισοτεροι εδω ειναι συνδυασμος σκευασματων και οχι ενα μονο οπως ειπα ακομα και οι εταιριες κανουν μελετες συνδυασμων ειναι πολυ δυδκολη περιπτωση η αλλωπεκια τι να κανουμε

μην κανεισ κατι που θα σε στεναχωρησει θα ειναι χειροτερα 4 ποντοι οκ οριακα ουτως η αλλως το σεντινγ κραταει 3 εμδομαδες το ειχαμε ολοι αλλοι πολυ αλλοι λιγο εξαρταται στο ειπα και πριν απο τους συνδυασμους
παρε το κολλαγονο που εχει αμεσα αποτελεσματα για ενα μηνα και βλεπεις αν θες να ρωτησεισ κατο εδω ειμαστε

σχετικα με αυτη τη φραση :" λενα το βλεπω πολυ δυσκολο σε ενα κοριτσακι τετοια τριχοπτωση να μην εχει να κανει με κατι ορμονικο" εννοεις οτι φαινεται να γινεται προβληματαρα? ειναι πολυ επι8ετικο? :(

kolias

Active Member
παυση θα κανεις σε οτι και να παιρνεις γιατι συνηθιζει ο οργανισμος και δεν κανει πλεον δουλεια αυτος ειναι ο λογοσ που την πατανε ολοι ιδιαιτερα με την μινοξ!! δεν κανουμε παυση για τις παρενεργειες το κολλαγονο δεν εχει παρενεργειες δεν ειναι φαρμακο ειναι πρωτεινη που την παραγει ο οργανισμος μας και ελλατωνεται με την παροδο του χρονου ιδιαιτερα στις γυναικες δυστηχως δεν υπαρχει σε καμμια τροφη οποτε πρεπει να την παρουμε με συμπληρωμα διατροφης μην το φοβασαι μονο καλο θα δεις απλα μηνη υπερβαινεισ την δοση γιοτι οπως και ολες οι πρωτεινες αν παρουμε παραπανω διασπωνται σε αμινοξεα τοξικα για τον οργανισμο και μενουν σαν καταλοιπα

οταν λεω ορμονικο εννοω οτι απο το dna μας και οι γυναικες εχεται ανρικες ορμονεσ και το αντιθετο φυσιολογικοτατο ειναι απλα εσυ ισως (δεν ειμαι γιατρος απλα λεω την γνωμη μου) εχεις καποιες παραπανω και γιαυτο εχεις και τριχοπτωση δεν ειναι ποια και κατι τρομερο και η μητερα μου εχει και ειναι 70 χρονων και τα μαλια της μια χαρα ειναι ακομα εσυ τι πιστευεις οτι επειδη μια περιδο εχεισ τριχοπτωση θα μεινεις γουλη εδω σου λεω εχουν περασει 25 χρονια και εχω ακομα μαλλια ρε λενακι
κανε υπομονη λιγο να περασει το σεντιγκ και κανε ορμονικες εξετασεις αν σου βρουν ποιο πολλα ανδρογονα τσιμπα ενα durastaride και γινε θαμνος με μπουκλες να σε εχουμε θεα μας

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nenaki

New Member
χαχαχα :pθα κανω τρ τελη τ δεκεμβρη ορμονολογ. βασικα ανπαιζει θεμα με τςορμονες τοτε λεγεται ανδρογενετικη ετσ? η ντουτα ομως κανει γ γυναικες κ αν ναι εχει παρενεργειες κ ποσο κοστιζει -πως παραγγελνω?

fousekisss είπε:
Παντως οσον αφορα το κολαγονο οι περισσοτεροι ισχυριζονται οτι δεν κανει τιποτα γιατι πολυ απλα δεν αποροφαται

& γω τ ακουσα αυτο :-/

kolias

Active Member
lena pap20 είπε:
χαχαχα :pθα κανω τρ τελη τ δεκεμβρη ορμονολογ. βασικα ανπαιζει θεμα με τςορμονες τοτε λεγεται ανδρογενετικη ετσ? η ντουτα ομως κανει γ γυναικες κ αν ναι εχει παρενεργειες κ ποσο κοστιζει -πως παραγγελνω?

fousekisss είπε:
Παντως οσον αφορα το κολαγονο οι περισσοτεροι ισχυριζονται οτι δεν κανει τιποτα γιατι πολυ απλα δεν αποροφαται

& γω τ ακουσα αυτο :-/

μην βιαζεσαι να παρεις τιποτα τετοιο αν δεν εξακριβωθει η αιτια γιατι οτι εχει να κανει με το dna πρεπει να ακολουθουμε κατα γραμμα τις οδηγιες των ειδικων εγω απλα σου αναφερω οπτι εχουν τρομερα αποτελεσματα μην συζητας για τετοια φαρμακα σε φορουμ μονο με τους ειδικους οσο αναφορα τις παρενεργεις ερεθνες δειξαν οτι δεν εχει σε γυναικες δεν ειναι ομως θεμα παρενεργειας ειναι θεμα ισσοροποιας γιαθτο για περρισοτερα εξετασεις και οδηγιες χρησης απο γιατρο εχει να κανει με τα αποτελεσματα των εξετασεων δεν θα παει καποιοσ να παρει φινα επειδη ακουσε σε φορουμ οτι κανει δουλεια δεν ειναι οι ορμονες για παιχνιδια
το κολλαγονο το ποιο δεν απορροφαται ειναι αυτο που περναμε οι παλαιοτεροι σε καπσουλες και ναι οντως δεν εκανε τιποτα το υδρολυμενο ειναι τεσταρισμενο μια δοκιμη θα σας πεισει....

kolias

Active Member
zaxas87 είπε:
kolias είπε:
lena pap20 είπε:
πολυωραια σχετικα μ τ κολλαγονο συμφωνω θατ δοκιμασω απο γεναρημαλν:) φυσικα κδε θα.εκανα κατι ανεξαρτητα χωρις γνωμη ιατρου..ν υποθεσω η ντουτα δινεται μονο σε ανδρογενετικου τυπου;

ναι ειναι ενα φαρμακο που μπλοκαρει την dht σε ποσοστο 100% και γιαυτο εχει και τις γνωστες παρενεργεις στους ανδρες
αν ο γιατρος σου ειναι απο αυτους που πας και σου λενε παρε ενα regain και του δινεις ενα 50ρικο βρες αλλον.....
μακαρι να μπορουσα να σε στειλω στον δικο μου αλλα δυστηχως απεβιωσε να φανταστεις πηγα σε αυτον παιδι και γερασα........

προτινεις καποιας συγκεκριμενης μαρκας κολλαγονο??ειμαι 27χρονων και γενικα ειναι φουλ η μερα μου(φοιτητης-δουλεια και γυμναστηριο)θα βοηθησει η λογω ηλικιας ακομα δεν θα κανει τπτ???
αν ασχολεισαι με γυμναστηριο τυπου βαρη ειναι απαραιτητο ιδιαιτερα αν παιρνεις isolate whey πρωτεινες , κρεατινες και τα διαφορα οτι μας
βοηθαει να σηκωνουμε βαρη μοιραια ανεβαζει τα επιπεδα τοσεστερονης οποτε περισσοτερη τριχοπτωση ναι για εμενα πρεπει να παρεις γιατι τα προβληματα αντιμετωπιζονται προληπτικα στην αρχη τους απλα μην περνεις την φουλ δοση τα 10μλ δεν σου χρειαζεται
το collagen extra οπως και το collagen pro active ειναι οκ τεσταρισμενα μην προτιμησεις τα φτηνα γιατι ειναι μαπα (επισης τεσταρισμενο)

lena pap20 είπε:
καταρχην οτι κ ν πω ειναι λιγο σε ευχαριστω πολυ γ τσ πληροφοριες...ελα μωρε π γερασες ποιος γερναει απ τα 43? βλακιες οι καλυτεροι τυποι τα καλυτερα μυαλα ειναι στα 40..ολοι μ οι φιλοι 30+ στη πλειονοτητα τους γτ δυσκολα μιλας με ανθρωπο μικροτερο συνηθως..λοιππν εδω στ επαρχια πμαι εγωρωτησα μια γειτονισσα μεσα σολα η τυπισσα κ μ πε ο καλυτερος ο ταδε μακαριπαναγια μ!φυσικα κ θφευγα γ αλλο γιατρο αν με ξεπεταγε αδιαλλακτος μ τηλυση της μινοξιδιλης !τχω πει απαυτα π βλεπω κ ακουω σε θεμα παρενεργιων σ αυτητη ουσιαειμαι τερμα αρνητικη κ καθετη!δλδανκαπιος πχ δεμπορει ν τη παρει ειτε λογωεξανθηματων ειτε αλλος λογος τι θα γινει θ δεχτει ν‘αδιασει‘ απτα 20 οπως εγω η τα 43 λεςκ ειναι 70+ κ θα αδιαφορησει

δυστχως παλιοτερα η μινοξ ηταν μονοδρομος εκανε βεβαια δουλεια αλλα πολλα σπυρια και εντονα πρηξιματα ιδιαιτερα το πρωι κατοπιν η φινα τα γνωστα .....
αποτελεσματικα δε αλλα πολυ παρενεργεια
ελπιζω το cg 210 να κανει κατι αλλα ειναι πολυ νωρις για συμπερασματα
στην δικη σου περιπτωση γενικα σε γυναικες δεν προτεινω μινοξ
στο θεμα κολλαγονο ειμαι καθετος ξεκινα το συντομοτερο δυνατον
μπορεις να παρεις και κανενα εναλλακτικο της μινοξ αλλα να ξερεις οτι και εκει λειτουργει καλλυτερα ο συνδυασμος
αν οι εξετασες δειξουν αντρικες ορμονες ακολουθα τις δοσεις dht blockers που θα σου δοσει ο γιατρος
πιστευω οτι ειναι ηδη αρκετα για να σε βγαλουν οικονομικα νοκ αουτ
αλλα τουλαχιστον θα σου μεινει το μαλλακι σου το αδειασαμε απο τα 20 not an option θα πολεμησουμε μεχρι και το τελευταιο χνουδι
τα πουλια πεθαινουν τραγουδωντας φιλη λενα

nenaki

New Member
βραστα ηδηοικονομικα :/ 29 τ cg 15ανα τριμηνο η βιοτινη +σιδηρο γτ ειχα οριακα 68 μ κατωτατο 60+ βιταμινουλες hair vit 13..τρ μονο βιοτινη κ cg λαμβανω κ παρ ολο π ηδγ τ χω παρει το σιδηρο κ τις βιταμινες θ τσ παρω μετα τσ εξετασεις αιματολογ.που θακανω τελη δεκεμβρη .δε θελω να τη σκεφτομαι σ περιπτωση ανδρογενους τημινοξ δε μπορει κ κτ αλλο θ υπαρχει÷! αν δεεχω ανδρογ επδ βλεπω πως εχσ αρκετη εμπειρια στ θεμα,,τοτετι παιζει νκανω? κ ειν δυνατον ν χω ανδρογενευικη αφου λογω συνδρομου πολυκιστικων ωοθηκων περνω σερι τ τελευτεα 2 ετη αντισιλλιπτικα γιασμιν? παιζει αυτο τ σεναριο τ πιστευεις?

kolias

Active Member
lena pap20 είπε:
βραστα ηδηοικονομικα :/ 29 τ cg 15ανα τριμηνο η βιοτινη +σιδηρο γτ ειχα οριακα 68 μ κατωτατο 60+ βιταμινουλες hair vit 13..τρ μονο βιοτινη κ cg λαμβανω κ παρ ολο π ηδγ τ χω παρει το σιδηρο κ τις βιταμινες θ τσ παρω μετα τσ εξετασεις αιματολογ.που θακανω τελη δεκεμβρη .δε θελω να τη σκεφτομαι σ περιπτωση ανδρογενους τημινοξ δε μπορει κ κτ αλλο θ υπαρχει÷! αν δεεχω ανδρογ επδ βλεπω πως εχσ αρκετη εμπειρια στ θεμα,,τοτετι παιζει νκανω? κ ειν δυνατον ν χω ανδρογενευικη αφου λογω συνδρομου πολυκιστικων ωοθηκων περνω σερι τ τελευτεα 2 ετη αντισιλλιπτικα γιασμιν? παιζει αυτο τ σεναριο τ πιστευεις?

απο οτι λες πιστευω οτι κανεις γιατρος δεν θα σου γραψει ορμονικα χαπια οι βιταμινες αυτες βρισκονται ηδη και στα δυο σκευασματα κολλαγονου και κανε συχνα τις εξετασεις για το σιδηρο στην τελικη αν εισαι τοσο καθετυη στοι θεμα τιης μινοξ παρε κανενα ενναλακτικο απο ebay

nenaki

New Member
αυτο σκεφτομαι κ γω οτι υπαρχει πιθανοτητα ανδρογενετικησ με αντισυλληπτικα? μια ποια ειμαι η ζαγορακης? :p εναλλακτικο
?

kolias

Active Member
το cg210 μαζι με το κολλαγονο αν κανεις λιγο υπομονη θα σου φερουν την τριχοπτωση στο ελαχιστο για επανεκφυση το κολλαγονο δεν......το cg210 ειδωμεν τα ενναλακτικα της μινοξ κατι κανουνε αλλα οπως σου ειπα λειτουργουν καλυτερα σε συνδυασμο
για τα υπολοιπα περιμενε υπαρχουμε αρκετα πειραματοζωα στο HAIRLOSS
τυφλα να εχουν τα ποντικια

nenaki

New Member
απ ενα παιδι ειδα το βοηθησε σε τριχα τ cg που τη ειχε γ χαμενη ;)θεωρεισ σωστο ν τ αναφερω στ γιατρο αυριο γ τη χρηση τ cg? ξερεισ λογω τη τρελης λιπαροτητας π μ κανει κ λογω shedding? ασχετο αλλα τσ τελευταιες μερεσ νιωθω κατι σα πονο στς ριζες σα τραβηγμα

Μπλουζα