CG 210

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
δεν θα το βρεις πιο φθηνα απο το φαρμακειο.. το χω ψαξει.. θα το βρεις 35-34 και με τα εξοδα αποστολης παει κανα 2ευρω πιο ακριβα απο το φαρμακειο..

nenaki

New Member
παιδια για να βοηθησω εγω το βρηκα στο pharmacy4u 29 & αυτοι για αγορεσ ανω των 29 εχουν δωρεαν μεταφορικά επδ πέρνω καιρο το σαμπουάν μου απ αυτους 29 &14ε εδωσα

weznem

Well-Known Member
lena pap20 είπε:
παιδια για να βοηθησω εγω το βρηκα στο pharmacy4u 29 & αυτοι για αγορεσ ανω των 29 εχουν δωρεαν μεταφορικά επδ πέρνω καιρο το σαμπουάν μου απ αυτους 29 &14ε εδωσα

ευχαριστουμε.. θα το ψαξω,διοτι σε λιγο θα παρω παλι..

orestis

Member
lena pap20 είπε:

Για οσους ειναι απο Πατρα , μπορουν να το παρουν απευθειας απο το φαρμακειο , στην ιδια τιμη, οποτε δεν πληρωνουν και μεταφορικα.

Παιδια οσοι χρησιμοποιειται το cg εχετε παρατηρησει τα μαλλια σας να γινονται γυαλιστερα (να λαμπουν εννοω)?Θελω να καταλαβω αν αυτο ειναι απ το cg η απο κατι αλλο που πειραματιζομαι τον τελευταιο καιρο.

nenaki

New Member
weznem είπε:
lena pap20 είπε:

weznem τις πρωτες μερες εφαρμογης ειδεσ τιποτα shedding?

weznem

Well-Known Member
orestis είπε:
lena pap20 είπε:

Για οσους ειναι απο Πατρα , μπορουν να το παρουν απευθειας απο το φαρμακειο , στην ιδια τιμη, οποτε δεν πληρωνουν και μεταφορικα.

apo pou?διοτι εγ ω 35 το παιρνω απο τα φαρμακεια

lena pap20 είπε:
weznem είπε:
lena pap20 είπε:

weznem τις πρωτες μερες εφαρμογης ειδεσ τιποτα shedding?

οχι λενα μου, δεν εχω αυτην την <<παρενεργεια>> νομιζω σε οποιαδηποτε θεραπεια και αν κανω... και μινοξιδιλη οταν εβαζα δεν εκανα σεντινγκ,απλα γεμισα γρηγορα μαλλια.. αλλα εγω ειμαι η εξαιρεση οχι ο κανονας..!

laplace

Member
Με αυτο το ποστ θελω να βοηθησω οσους ειναι ετοιμοι να ξεκινησουν cg και επισης οι πιο εμπειροι να κρινουν αν τελικα ο ογκος π δινει στο μαλλι ειναι οντως πραγματικος ή καποιο οπτικο τρικ .Μετα απο περιπου 2 μηνες cg να αναφερφω και εγω την εμπειρια μ .Ξεκιναω αρχικα κοντα στις 11/10 με cg(χ2φορες/μερα) και παραλληλα με μινοξ 5% hairway/1 φορα την ημερα .Τελικως μετα απο 1 βδομαδα αποφασιζω να διακοψω τη μινοξ για να δω αν τελικα το cg δουλευει .Κατα τη 2η-4η βδομαδα αρχισα να χανω αρκετο μαλλι παραπανω (20 τριχες στο μαξιλαρι) και 100 τη μερα .Μετα καπου στις 5 βδομαδες η τριχοπτωση πεφτει δραματικα καπου στις 40 τριχες /μερα 2-3 στο μαξιλαρι.
Μετα 8η βδομαδα μεχρι πριν 5 μερες η τριχοπτωση αυξανεται κοντα στις 70 τριχες τη μερα και τελικως τωρα παρατηρω παλι μειωμενη τριχοπτωση καπου στις 30-40 τριχες /μερα .Τωρα οσον αφορα την εικονα του μαλλιου σιγουρα δινει ογκο δεν ξερω πως αλλα το κανει απο τις πρωτες χρησεις(αρικα νμζ οτι εβγαλα τριχες μετα καταλαβα οτι ειναι απλα ογκος) .Αν το cg αποτυχει να κανει οσα υποσχεται σε βαθος τετραμηνου αρχιζω μινοξ foam.Τα συμπερασματα μ αναμεικτα μεχρι τωρα δεν θελω να λεω ουτε λιγοτερα ουτε περισσοτερα απο οσα βλεπω .

Mh2012

Member
Δεν ειναι οπτικο τρικ φιλε! Εγω εφαρμοζω το cg με μπατονετα και οχι με ψεκασμο και απο τα θετικα που εχω παρατηρησει ειναι οτι η τριχα εχει ζωντανεψει ,δηλαδη μεγαλωσε η διαμετρος και εχει εντονο χρωμα !

Atermon

Member
Mh2012 είπε:
Δεν ειναι οπτικο τρικ φιλε! Εγω εφαρμοζω το cg με μπατονετα και οχι με ψεκασμο και απο τα θετικα που εχω παρατηρησει ειναι οτι η τριχα εχει ζωντανεψει ,δηλαδη μεγαλωσε η διαμετρος και εχει εντονο χρωμα !

Mε την μπατονέτα πώς μετράς την ποσότητα που πρέπει να εφαρμόσεις;
Χρησιμοποιείς το cg μόνο του ή με μινοξιδίλη;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Serifis

Active Member
Υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί μαζί με το cg και ρολερ; Όχι να βάζει στα καπάκια cg μετά το ρολαρισμα, αλλά να χρησιμοποιεί παράλληλα και το ρολερ μαζί με μινο.

tasos33

Well-Known Member
πλεον κοντευω μηνα με το cg 210 και τα πρωτα συμπερασματα ειναι τα εξης
1.μειωση της πτωσης σε 30 τριχες περιπου,με την μινοξ ημουν στις 50(στην περιπτωση που εβαζα μεσα αιθεριο ελαιο δεντρολιβανου)
2.σαφη αυξηση της διαμετρου της τριχας και πιο εντονο χρωμα
3.καποιες μικρες και ατονες τριχες που δεν τις εβλεπα φαινονται και αυτες,αυτο βεβαια δεν το θεωρω επανεκφυση,αλλωστε δεν μπορουμε απο τωρα να μιλησουμε για επανεκφυση
Η εφαρμογη γινεται πρωι βραδυ 1μλ,με σταγονομετρο και ελαφρυ βουρτσισμα για να απλωθει,με το σταγονομετρο το 80% παει στο δερμα σε σχεση με το ψεκαστικο
επισης κανει πολυ καλη δουλεια στην εφαρμογη του τοππικ μετα οπου οι ινες κολλανε πανω στην τριχα και γινεται καλη δουλεια,πολυ καλυτερη απο την λακ του τοπικ,τουλαχιστον στην δικη μου περιπτωση

orestis

Member
weznem το pharmacy4u ειναι στην πατρα. Εχει φαρμακειο διπλα απο το ικα Αγ. Αλεξιου. Οι τιμες που εχει ειναι ιδιες με τις τιμες που εχει on line. Οποτε αν πας να το παρεις απο εκει γλυτώνεις τα μεταφορικα.
Το καλυτερο, για να μην πας τζαμπα, ειναι να τους παρεις πρωτα τηλ. και να ρωτησεις αν το εχουν διαθεσιμο, αν το εχουν το παραγγέλνεις να στο κρατησουν και λες οτι θα πας να το παρεις εσυ. Αν δεν το εχουν , τους λες να σου φερουν, οταν το φερουν σου στελνουν μήνυμα στο κινητο , οτι το εχουν και πας και το περνεις.
Τηλ. και διεύθυνση θα βρεις στο site τους.

kostas

Member
Αφού λέει:
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Για όλες τις αγορές πάνω από 29€ η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας.

Ποια εξάδα αποστολής να γλιτώσεις αφού το πουλανε 29.14€ δεν έχει έξοδα αποστολής.

orestis

Member
kostas είπε:
Αφού λέει:
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Για όλες τις αγορές πάνω από 29€ η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας.

Ποια εξάδα αποστολής να γλιτώσεις αφού το πουλανε 29.14€ δεν έχει έξοδα αποστολής.

Για το συγκεκριμενο προϊον ισχυει. Αλλα για αλλα προίοντα που η τιμη τους ειναι κατω απο 29 ευρω, τους πατρινους τους συμφερει να πανε να τα παρουν κατευθειαν απο το φαρμακειο.
Το λεω γιατι εγω σχεδον τα παντα απο εκει τα περνω, οποτε με συμφερει να πηγαινω απο εκει. Και οσα προϊοντα ειναι διαθέσιμα, τα εχεις και αμεσα και δεν περιμενεις 2-3 μερες.

weznem

Well-Known Member
orestis είπε:
weznem το pharmacy4u ειναι στην πατρα. Εχει φαρμακειο διπλα απο το ικα Αγ. Αλεξιου. Οι τιμες που εχει ειναι ιδιες με τις τιμες που εχει on line. Οποτε αν πας να το παρεις απο εκει γλυτώνεις τα μεταφορικα.
Το καλυτερο, για να μην πας τζαμπα, ειναι να τους παρεις πρωτα τηλ. και να ρωτησεις αν το εχουν διαθεσιμο, αν το εχουν το παραγγέλνεις να στο κρατησουν και λες οτι θα πας να το παρεις εσυ. Αν δεν το εχουν , τους λες να σου φερουν, οταν το φερουν σου στελνουν μήνυμα στο κινητο , οτι το εχουν και πας και το περνεις.
Τηλ. και διεύθυνση θα βρεις στο site τους.

eyxaristo file :blush:

Mh2012

Member
Mε την μπατονέτα πώς μετράς την ποσότητα που πρέπει να εφαρμόσεις;
Χρησιμοποιείς το cg μόνο του ή με μινοξιδίλη;
[/quote]

Φιλε atermon, πρωτα ψεκαζω σε ενα ποτηρακι οσες φορες εγω θελω (8-10 ψεκασμους αναλογα) με τον προσαρμογεα ( κανουλα για μακρια μαλλια )
για να μην εχω απωλειες ! στη συνεχεια με την μπατονετα εφαρμοζω την λοσιον στο τριχωτο ! πλεονεκτημα αυτης της μεθοδου για μενα ειναι οτι,παει παντου η λοσιον ισομερως , δεν χανεται η ποσοτητα επανω στη δομη της τριχας , φτανουν ακομα και 7-8 ψεκασμοι για να απλωσεις την λοσιον παντου, δεν κανω μασαζ μετα την εφαρμογη για να απλωθει και το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν λαδωνουν τα μαλλια και δεν χαλαει το χτενισμα!

kolias

Active Member
δεν βγαζω βιαστικσ συμπερασματα αλλα οφειλω να αναφερω οτι επανεμφανιστηκε τριχα σταμπαρισμενη η οποια εδω και ενα χρονο μολις και μετα βιας φαινοτανε (δρομολογημενη εδω και ενα χρονο ισωσ και παραπανω!!!!)
εχω να δω κατι τετοιο απο τον πρωτο χρονο regain ειμαι στους 2,5 μηνες μενω καταπληκτος δεν το περιμενα με τιποτα
η περιοχη ειναι τελειως καταστραμενη (μυτη του hairline) η οποια αποτελειται απο 10 τριχες
πλεον 11 φανταστητε τι θα γινεται αλλου
προσπαθω να μην ενθουσιαζομαι πολυ αλλλα δεν το περιμενα εκει με τιποτα

Μπλουζα