Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
lena pap20 είπε:παιδια για να βοηθησω εγω το βρηκα στο pharmacy4u 29 & αυτοι για αγορεσ ανω των 29 εχουν δωρεαν μεταφορικά επδ πέρνω καιρο το σαμπουάν μου απ αυτους 29 &14ε εδωσα
lena pap20 είπε:παιδια για να βοηθησω εγω το βρηκα στο pharmacy4u 29 & αυτοι για αγορεσ ανω των 29 εχουν δωρεαν μεταφορικά επδ πέρνω καιρο το σαμπουάν μου απ αυτους 29 &14ε εδωσα
weznem είπε:lena pap20 είπε:παιδια για να βοηθησω εγω το βρηκα στο pharmacy4u 29 & αυτοι για αγορεσ ανω των 29 εχουν δωρεαν μεταφορικά επδ πέρνω καιρο το σαμπουάν μου απ αυτους 29 &14ε εδωσα
ευχαριστουμε.. θα το ψαξω,διοτι σε λιγο θα παρω παλι..
orestis είπε:lena pap20 είπε:παιδια για να βοηθησω εγω το βρηκα στο pharmacy4u 29 & αυτοι για αγορεσ ανω των 29 εχουν δωρεαν μεταφορικά επδ πέρνω καιρο το σαμπουάν μου απ αυτους 29 &14ε εδωσα
Για οσους ειναι απο Πατρα , μπορουν να το παρουν απευθειας απο το φαρμακειο , στην ιδια τιμη, οποτε δεν πληρωνουν και μεταφορικα.
lena pap20 είπε:weznem είπε:lena pap20 είπε:παιδια για να βοηθησω εγω το βρηκα στο pharmacy4u 29 & αυτοι για αγορεσ ανω των 29 εχουν δωρεαν μεταφορικά επδ πέρνω καιρο το σαμπουάν μου απ αυτους 29 &14ε εδωσα
ευχαριστουμε.. θα το ψαξω,διοτι σε λιγο θα παρω παλι..
weznem τις πρωτες μερες εφαρμογης ειδεσ τιποτα shedding?
Mh2012 είπε:Δεν ειναι οπτικο τρικ φιλε! Εγω εφαρμοζω το cg με μπατονετα και οχι με ψεκασμο και απο τα θετικα που εχω παρατηρησει ειναι οτι η τριχα εχει ζωντανεψει ,δηλαδη μεγαλωσε η διαμετρος και εχει εντονο χρωμα !
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kostas είπε:Αφού λέει:
ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Για όλες τις αγορές πάνω από 29€ η αποστολή θα είναι δωρεάν με courier κατευθείαν στην πόρτα σας.
Ποια εξάδα αποστολής να γλιτώσεις αφού το πουλανε 29.14€ δεν έχει έξοδα αποστολής.
orestis είπε:weznem το pharmacy4u ειναι στην πατρα. Εχει φαρμακειο διπλα απο το ικα Αγ. Αλεξιου. Οι τιμες που εχει ειναι ιδιες με τις τιμες που εχει on line. Οποτε αν πας να το παρεις απο εκει γλυτώνεις τα μεταφορικα.
Το καλυτερο, για να μην πας τζαμπα, ειναι να τους παρεις πρωτα τηλ. και να ρωτησεις αν το εχουν διαθεσιμο, αν το εχουν το παραγγέλνεις να στο κρατησουν και λες οτι θα πας να το παρεις εσυ. Αν δεν το εχουν , τους λες να σου φερουν, οταν το φερουν σου στελνουν μήνυμα στο κινητο , οτι το εχουν και πας και το περνεις.
Τηλ. και διεύθυνση θα βρεις στο site τους.