jimys
Member
Reve είπε:Τίποτα φίλε ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους μας με αυτό με το cg
παντως αυτο που δινει σιγουρα ειναι ογκο στη τριχα ! απο τις πρωτες 2-3 εφαρμογες φαινεται..
Reve είπε:Τίποτα φίλε ελπίζω να πάνε όλα καλά για όλους μας με αυτό με το cg
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
malloumpas είπε:jhmmys τελικά αξίζει αυτό το cg210 να το παραγγείλω; Ακόμη και όγκο να δίνει μόνο, είμαι οκ με αυτό έστω για δοκιμή.
kаl είπε:απο φαρμακειο το αγοραζεται το cg?
eagle είπε:χαιρετω και εγω την παρεα!
σημερα ξεκινησα το cg210 με 10 ψεκασμους πρωι βραδυ.ελπιζω να κανει δουλεια στο θεμα της παχυνσης της τριχας.για να βγαλει μαλλια το βλεπω δυσκολο.ειμαι στην κλιμακα 4 εως 5(καπου αναμεσα ισως) και δεν τρεφω πολλες ελπιδες.αργησα να ασχοληθω με το θεμα μαλλι(ειμαιπλεον 40 ετων)
αλλα θα το παλεψω οσο μπορω
σκεπτομαι να χρησιμοποιησω και derma roller τι λετε?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
al_gi είπε:το ξεκινησα και εγω σημερα! απο λαδιλα το περιμενα χειροτερο. Δεν ειναι χειροτερο απο την μινοξ kirkland ή το palmogen που εβαζα παλια. Γρηγορα στεγνωσε.
Αυτο που σπαω το κεφαλι μου να λυσω προς το παρον, ειναι πως θα το βαζω 2 φορες τη μερα ενω ηδη χρησιμοποιω μια φορα τη μερα rogaine foam. Δεν μπορω να το χορεσω στο προγραμμα της δουλειας...
kаl είπε:απο φαρμακειο της γειτονιας δν μπορω να το αγορασω?
Και αν το παραγγειλω απο το νετ θα το παρω αυθημερον?
al_gi είπε:μετα απο 2 ελεγχους οι δεκα ψεκασμοι εβγαλαν 0.9ml
Θα προσπαθησω να το κανω να κρατησει οσο το δυνατον περισσοτερο, αλλα δεκα ψεκασμοι δεν φτανουν ουτε για αστειο..:dodgy:
saloust είπε:Συγνωμη ρε παιδια, οταν λετε 10 ψεκασμους την μερα, ενοειτε 10 το πρωι και 10 το βραδυ?
γιατι εγω βαζω 5 πρωι και 5 βραδυ. σε 4 μερες κλεινω τον πρωτο μηνα χρησης και βλεπω και τελειωνει..