CG 210

kostas

Member
Να το χρησιμοποιείτε μόνο με dropper εκτός ότι κανείς τεράστια οικονομία δεν αναπνέεις και τα διάφορα σταγονίδια που βρίσκονται στον αέρα από τον ψεκασμό και το υγρό πάει απευθείας στο δέρμα όχι στις τρίχες όπως στον ψεκασμό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
hairlosscursed είπε:
Θα επρεπε να μην το εχουν τοσο ακριβα την στιγμη που οι ιδιοι προτεινουν 2 φορες την ημερα και δεν το ξερουμε το φαρμακο ΑΚΟΜΑ.αντικειμενικα δεν φτανει.για να πεις πως θα ακολουθησεις τις οδηγιες θες ενα 70αρι€ τον μηνα για κατι που ειναι αμφιβολο για το τι δουλεια κανει και αν κανει.ας ριξουν λιγο τις τιμες γιατι στην τελικη εμεις τους κανουμε τα πειραματοζωα και αν τελικα κανει οτι υποσχετε ας τις ανεβασουν.

Αν, λέω αν, δεν κάνει τα αναμενόμενα, μέχρι να το πάρουμε χαμπάρι, με αυτή την πολιτική στην τιμή, θα έχουν βγάλει το marketing + το κέρδος τους. Το 90% των προϊόντων της τριχόπτωσης δουλεύουν κατ αυτόν τον τρόπο.

jimys

Member
εγω πλεον στα μεσα της τριτης εβδομαδας μπορω να πω οτι αρχιζει και
1)μειωνει τη τριχοπτωση σημερα στο λουσιμο μου θυμισε εποχες 3ου μηνα μινοξιδιλης που ειχε σχεδον μηδενιστει
2)δινει ογκο στη τριχα και τα διεχνει σιγουρα πιο ζωντανα..

βασικα και μονο το (1) να καταφερει νομιζω ειναι αρκετο αλλα ειδομεν..

weznem

Well-Known Member
GOMI είπε:
hairlosscursed είπε:
Θα επρεπε να μην το εχουν τοσο ακριβα την στιγμη που οι ιδιοι προτεινουν 2 φορες την ημερα και δεν το ξερουμε το φαρμακο ΑΚΟΜΑ.αντικειμενικα δεν φτανει.για να πεις πως θα ακολουθησεις τις οδηγιες θες ενα 70αρι€ τον μηνα για κατι που ειναι αμφιβολο για το τι δουλεια κανει και αν κανει.ας ριξουν λιγο τις τιμες γιατι στην τελικη εμεις τους κανουμε τα πειραματοζωα και αν τελικα κανει οτι υποσχετε ας τις ανεβασουν.

Αν, λέω αν, δεν κάνει τα αναμενόμενα, μέχρι να το πάρουμε χαμπάρι, με αυτή την πολιτική στην τιμή, θα έχουν βγάλει το marketing + το κέρδος τους. Το 90% των προϊόντων της τριχόπτωσης δουλεύουν κατ αυτόν τον τρόπο.

με ντροπερ παει καλυτερα σε μακρια μαλλια, εγω ετσι βαζω πλεον χωριζεις το κεφαλι νοητικα σε τρεις ζωνες.. την μεσαια σειρα η οποια ειναι αναμεσα στις κορες των ματιων.. την αριστερη πλευρα και την δεξια.. ριχνεις με το ντροπερ σε καθε ζωνη 5 σταγονες πανω κατωμε σκυμενο το κεφαλι προς τα κατω για να κυλισουν εμπρος επειτα κανεις μασαζ.. και συνεχιζεις στις επομενες ζωνες.. οσο πιο καθαρο το κεφαλι τοσο πιο ευκολα και γρηγορα κυλαει μπροστα και συνεπως απλωνεται πιο ευκολα.. 2 με 2,5 μλ το πολυ ξοδευω ετσι.. βγαζει 1,5 μηνα.. δουλεια κανει παντως δεν ειναι μουφα.. μειωσε την τριχοπτωση παχυνε καποιες τριχες και μαυρισαν τα χνουδια στους κροταφους..

dk1984

Member
Kαι σε εμενα το ιδιο μειωση τριχοπτωσης αν και οταν ειχα εποχιακη τριχοπτωση το μειωσα σε μια φορα την ημερα δεν καταφερε να κανει πολλα και η τριχοπτωση αυξηθηκε...

tasos33

Well-Known Member
kostas είπε:
Να το χρησιμοποιείτε μόνο με dropper εκτός ότι κανείς τεράστια οικονομία δεν αναπνέεις και τα διάφορα σταγονίδια που βρίσκονται στον αέρα από τον ψεκασμό και το υγρό πάει απευθείας στο δέρμα όχι στις τρίχες όπως στον ψεκασμό.
Kωστα πως το παιρνεις με το σταγονομετρο?ανοιξες το κουμπωμα που ειναι σφραγισμενο?

dk1984

Member
tasos33 είπε:
kostas είπε:
Kωστα πως το παιρνεις με το σταγονομετρο?ανοιξες το κουμπωμα που ειναι σφραγισμενο?

δεν ειναι σφραγισμενο το σπρωχνεις πολυ δυνατα με τον αντιχειρα και ανοιγει θελει λιγο δυναμη
αν εχει δοσομετρητη το dropper ειναι καλυτερα γιατι ξερεις ποσο βαζεις

tasos33

Well-Known Member
dk1984 είπε:
tasos33 είπε:
kostas είπε:

δεν ειναι σφραγισμενο το σπρωχνεις πολυ δυνατα με τον αντιχειρα και ανοιγει θελει λιγο δυναμη
αν εχει δοσομετρητη το dropper ειναι καλυτερα γιατι ξερεις ποσο βαζεις
ομολογω πως δεν το ειχα σκεφτει,εχω ντροπερακι οποτε θα το τεσταρω,αλλωστε μια εβομαδα το βαζω,το θεμα ειναι μηπως παιρνει αερα και χανει σε αποτελασματικοτητα

kostas

Member
Από τον αέρα δεν πρόκειται να χάσει αποτελεσματικότητα αλλά ίσως να χάνει από το φως και για αυτό να το έχουν σε λευκό μπουκαλάκι το λέω μήπως έχει κανείς διάφανο μπουκαλάκι με dropper και το βάλει μέσα. Εγώ το έχω αδειάσει σε ένα άδειο μπουκαλάκι kirkland. Βολεύει πάρα πολύ και δεν βάζω πάνω από 2ml συνολικά την ημέρα.

weznem είπε:
με ντροπερ παει καλυτερα σε μακρια μαλλια, εγω ετσι βαζω πλεον χωριζεις το κεφαλι νοητικα σε τρεις ζωνες.. την μεσαια σειρα η οποια ειναι αναμεσα στις κορες των ματιων.. την αριστερη πλευρα και την δεξια.. ριχνεις με το ντροπερ σε καθε ζωνη 5 σταγονες πανω κατωμε σκυμενο το κεφαλι προς τα κατω για να κυλισουν εμπρος επειτα κανεις μασαζ.. και συνεχιζεις στις επομενες ζωνες.. οσο πιο καθαρο το κεφαλι τοσο πιο ευκολα και γρηγορα κυλαει μπροστα και συνεπως απλωνεται πιο ευκολα.. 2 με 2,5 μλ το πολυ ξοδευω ετσι.. βγαζει 1,5 μηνα.. δουλεια κανει παντως δεν ειναι μουφα.. μειωσε την τριχοπτωση παχυνε καποιες τριχες και μαυρισαν τα χνουδια στους κροταφους..

Εγώ όταν χρησιμοποιώ το dropper δεν παταω το πάνω μέρος για να πέφτουν σταγόνες αλλά το κραταω από το πλαστικό μέρος και άπλα το περναω από το δέρμα και εκείνο την στιγμή που ακουμπήσει στο δέρμα αφήνει μόνο του κάποια μικροποσότητα. Αφού περάσω από τα σημεία που θέλω μετά βάζω τα δάκτυλα για να απλωθεί καλυτέρα.

jimys

Member
μιας και συζητατε θεμα περι εφαρμογης να προτεινω να χρησιμοποιησετε ιατρικα γαντια.. καντε το μια φορα και θα με θυμηθειτε..:grandpa:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimys

Member
dk1984 είπε:
jimys είπε:
μιας και συζητατε θεμα περι εφαρμογης να προτεινω να χρησιμοποιησετε ιατρικα γαντια.. καντε το μια φορα και θα με θυμηθειτε..:grandpa:

σωστος το χρησιμοποιουσα παλιοτερα με το ρεγκαιν

ειδικα οταν σταγονα κοστιζει 5 cents! (αν κανετε τις πραξεις τοσο βγαινει)

jimys

Member
μπορει να σου φανει υπερβολικο αλλα η ποσοτητα που απορροφουν τα δακτυλα οταν κανεις το μασαζ για να απλωσεις κατι που ειναι υγρο πρεπει να ξεπερναει το 20% επι της αρχικης που βαζεις... αυτο το λεω με βαση τη διαφορα που ειδα απο τοτε που χρησιμοποιησα τα γαντια..

περα απο το οικονομικο κομματι ειναι και θεμα αποδοτικοτητας θεραπειας.. κανε μια δοκιμη και βλεπεις ;)

kаl

New Member
παιδια λετε αν το παραγγειλω απο το νετ την τελευταια βδομαδα του δεκεμβρη να ρθει αυθημερον ή θα παει για μετα την πρωτοχρονια?A και dropper απο που μπορω να βρω?
Επισης τι λετε με 1.5 ml την μερα λετε να κανει δουλεια?

Μετα απο 47 μερες χρησης ειμαι απογοητευμενοσ απο το cg...η μειωση στην τριχοπτωση ειναι πολυ λιγη δυστυχως μεχρι στιγμης

Mengoni

Member
Όπως αναφέρει η περιγραφή του προϊόντος: Κλινικές δοκιμές σε εθελοντές με ανδρογενετική αλωπεκία που χρησιμοποιούν CG 210™ κατέδειξαν τα ακόλουθα οφέλη. Σύμφωνα με μια δημοσιευμένη μελέτη βιοψίας του τριχωτού της κεφαλής σε ασθενείς με ανδρογενετική αλωπεκία (2), η καθημερινή εφαρμογή του CG 210™ κατέστησε εφικτή, μέσα σε 3 μήνες, την επαναφορά μίας αντιαποπτωτικής πρωτεΐνης στο αντίστοιχο επίπεδο των εθελοντών που δεν έπασχαν από αλωπεκία (1).
Η αποκατάσταση του επιπέδου της αντιαποπτωτικής πρωτεΐνης διατηρεί περισσότερες τρίχες στη φάση ανάπτυξης (αναγένεση) και καθυστερεί την πρόωρη μετάβαση των μαλλιών στη φάση απόπτωσης (καταγένεση).

Ως εκ τούτου,όσο συνεχίζεται η εφαρμογή του προϊόντος το επίπεδο της τριχόπτωσης ομαλοποιείται

Άρα εγώ συμπεραίνω ότι όσο το χρησιμοποιείς ομαλοποιεί την τριχόπτωση...Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι την σταματάει τελείως ή ότι δίνει με σιγουριά hair regrowth...

Eπίσης από αυτή τη φράση (όσο συνεχίζεται η εφαρμογή του προϊόντος το επίπεδο της τριχόπτωσης ομαλοποιείται) δεν αναφέρεται τι συμβαίνει αν το σταματήσεις!!!! Επανέρχεται η κατηφορα???

Τι λέτε;;;

Μπλουζα