CG 210

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

malloumpas

New Member
jhmmys τελικά αξίζει αυτό το cg210 να το παραγγείλω; Ακόμη και όγκο να δίνει μόνο, είμαι οκ με αυτό έστω για δοκιμή.

jimys

Member
malloumpas είπε:
jhmmys τελικά αξίζει αυτό το cg210 να το παραγγείλω; Ακόμη και όγκο να δίνει μόνο, είμαι οκ με αυτό έστω για δοκιμή.

αν εισαι στα πρωτα σταδια τριχοπτωσης τοτε αξιζει να το δοκιμασεις.. σιγουρα δεν μπορει κανενας πος το παρον να σου πει.. εγω μεχρι τωρα 2 εβδομαδες εχω δει shedding αλλα και φαινομενικ απιο υγιεις και με μεγαλυτερο ογκο τις τριχες που δεν πεφτουν.. μια θεραπεια μπορει να κριθει μετα το τριμηνο.. ξεκινα και εσυ και βλεπεις

jimys

Member
οχι εχω χρησιμοποιησει και το ρεβιβοτζεν που ειναι ο ορισμος της λαδιλας και το cg210 εχει ελαχιστη... αλλα ο ογκος ειναι ογκος! αυτο ειναι που δινει αισθηση πυκνωσης! ο ογκος..

jimys

Member
kаl είπε:
απο φαρμακειο το αγοραζεται το cg?

ναι , δεν σ στελνω λινκ για να μη διαφημισω τπτ αλλα αν googlareis θα βρεις αρκετα ελληνικα φαρμακεια που στο στελνουν προσεξε η τιμη να μην υπερβαινει τα 35 ευρω..

eagle

New Member
χαιρετω και εγω την παρεα!
σημερα ξεκινησα το cg210 με 10 ψεκασμους πρωι βραδυ.ελπιζω να κανει δουλεια στο θεμα της παχυνσης της τριχας.για να βγαλει μαλλια το βλεπω δυσκολο.ειμαι στην κλιμακα 4 εως 5(καπου αναμεσα ισως) και δεν τρεφω πολλες ελπιδες.αργησα να ασχοληθω με το θεμα μαλλι(ειμαιπλεον 40 ετων)
αλλα θα το παλεψω οσο μπορω

σκεπτομαι να χρησιμοποιησω και derma roller τι λετε?

jimys

Member
eagle είπε:
χαιρετω και εγω την παρεα!
σημερα ξεκινησα το cg210 με 10 ψεκασμους πρωι βραδυ.ελπιζω να κανει δουλεια στο θεμα της παχυνσης της τριχας.για να βγαλει μαλλια το βλεπω δυσκολο.ειμαι στην κλιμακα 4 εως 5(καπου αναμεσα ισως) και δεν τρεφω πολλες ελπιδες.αργησα να ασχοληθω με το θεμα μαλλι(ειμαιπλεον 40 ετων)
αλλα θα το παλεψω οσο μπορω

σκεπτομαι να χρησιμοποιησω και derma roller τι λετε?

βαλε και μινοξιδιλη στο παιχνιδι! κατσε διαβασε το φορουμ!

al_gi

Member
το ξεκινησα και εγω σημερα! απο λαδιλα το περιμενα χειροτερο. Δεν ειναι χειροτερο απο την μινοξ kirkland ή το palmogen που εβαζα παλια. Γρηγορα στεγνωσε.
Αυτο που σπαω το κεφαλι μου να λυσω προς το παρον, ειναι πως θα το βαζω 2 φορες τη μερα ενω ηδη χρησιμοποιω μια φορα τη μερα rogaine foam. Δεν μπορω να το χορεσω στο προγραμμα της δουλειας...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimys

Member
al_gi είπε:
το ξεκινησα και εγω σημερα! απο λαδιλα το περιμενα χειροτερο. Δεν ειναι χειροτερο απο την μινοξ kirkland ή το palmogen που εβαζα παλια. Γρηγορα στεγνωσε.
Αυτο που σπαω το κεφαλι μου να λυσω προς το παρον, ειναι πως θα το βαζω 2 φορες τη μερα ενω ηδη χρησιμοποιω μια φορα τη μερα rogaine foam. Δεν μπορω να το χορεσω στο προγραμμα της δουλειας...

ακριβως τα ιδια χρησιμοποιω , το πρωι οταν ξυπνας βαζε αμεσως cg και οσο αργοτερα μπορεις λιγο πριν φυγεις 3-4 λεπτα βαζε rogaine foam .. το οποιο στεγνωνει μεσα στο δεκαλεπτο..
το βραδυ πρτεινω πρωτα foam και μετα cg210

kаl

New Member
απο φαρμακειο της γειτονιας δν μπορω να το αγορασω?
Και αν το παραγγειλω απο το νετ θα το παρω αυθημερον?

jimys

Member
kаl είπε:
απο φαρμακειο της γειτονιας δν μπορω να το αγορασω?
Και αν το παραγγειλω απο το νετ θα το παρω αυθημερον?

εγω σε δυο φαρμακεια που ρωτησα δεν το ειχαν .. αν το παραγγειλεις θα το εχεις μεσα σε 2-3 εργασιμες

al_gi

Member
μετα απο 2 ελεγχους οι δεκα ψεκασμοι εβγαλαν 0.9ml

Θα προσπαθησω να το κανω να κρατησει οσο το δυνατον περισσοτερο, αλλα δεκα ψεκασμοι δεν φτανουν ουτε για αστειο..:dodgy:

Atermon

Member
al_gi είπε:
μετα απο 2 ελεγχους οι δεκα ψεκασμοι εβγαλαν 0.9ml

Θα προσπαθησω να το κανω να κρατησει οσο το δυνατον περισσοτερο, αλλα δεκα ψεκασμοι δεν φτανουν ουτε για αστειο..:dodgy:

Βάζε εκεί που έχεις πιο πολύ πρόβλημα. Λένε αυτοί σε όλοι το κεφάλι, αλλά έτσι δε φτάνει σε καμία περίπτωση.

hairlosscursed

Well-Known Member
Θα επρεπε να μην το εχουν τοσο ακριβα την στιγμη που οι ιδιοι προτεινουν 2 φορες την ημερα και δεν το ξερουμε το φαρμακο ΑΚΟΜΑ.αντικειμενικα δεν φτανει.για να πεις πως θα ακολουθησεις τις οδηγιες θες ενα 70αρι€ τον μηνα για κατι που ειναι αμφιβολο για το τι δουλεια κανει και αν κανει.ας ριξουν λιγο τις τιμες γιατι στην τελικη εμεις τους κανουμε τα πειραματοζωα και αν τελικα κανει οτι υποσχετε ας τις ανεβασουν.

saloust

New Member
Συγνωμη ρε παιδια, οταν λετε 10 ψεκασμους την μερα, ενοειτε 10 το πρωι και 10 το βραδυ?
γιατι εγω βαζω 5 πρωι και 5 βραδυ. σε 4 μερες κλεινω τον πρωτο μηνα χρησης και βλεπω και τελειωνει..

al_gi

Member
saloust είπε:
Συγνωμη ρε παιδια, οταν λετε 10 ψεκασμους την μερα, ενοειτε 10 το πρωι και 10 το βραδυ?
γιατι εγω βαζω 5 πρωι και 5 βραδυ. σε 4 μερες κλεινω τον πρωτο μηνα χρησης και βλεπω και τελειωνει..

ναι 10 το πρωι και 10 το βραδυ εννοω.
παντως φιλε δυσκολο να βαζεις 5 και 5 και να τελειωνει στον μηνα.
οι 10 ψεκασμοι ειναι σχεδον 1ml , αρα 10 και 10 τη μερα μας κανουν 2ml, αρα τον μηνα 60ml. που σημαινει πως φτανει για 40 μερες

Μπλουζα