CG 210

Reve

Active Member
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Χρησιμοποιώ το Cg ένα μήνα και 2 μέρες. Μου μείωσε την τριχόπτωση πολύ. Από τις 25-30 τρίχες που παρατηρούσα στο μπάνιο τώρα έχουν μειωθεί στις 3-4. Πάραυτα όταν σκουπίζω τα μαλλιά μετά και περνάω τα χέρια μου παρατηρώ 2-3 επιπλέον δεν ξέρω τι γίνεται. Στο περίπου οι τρίχες. Δεν βλέπω κάποια επανέκφυση προς το παρών, αν και είναι νωρίς. Όπως και να χει σταμάτησε να μου κάνει το μπάνιο ψυχοφθόρο!! :). Εσείς παιδιά που το χρησιμοποιείτε 3μηνο είδατε επανέκφυση??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cave_man

New Member
Reve είπε:
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά. Χρησιμοποιώ το Cg ένα μήνα και 2 μέρες. Μου μείωσε την τριχόπτωση πολύ. Από τις 25-30 τρίχες που παρατηρούσα στο μπάνιο τώρα έχουν μειωθεί στις 3-4. Πάραυτα όταν σκουπίζω τα μαλλιά μετά και περνάω τα χέρια μου παρατηρώ 2-3 επιπλέον δεν ξέρω τι γίνεται. Στο περίπου οι τρίχες. Δεν βλέπω κάποια επανέκφυση προς το παρών, αν και είναι νωρίς. Όπως και να χει σταμάτησε να μου κάνει το μπάνιο ψυχοφθόρο!! :). Εσείς παιδιά που το χρησιμοποιείτε 3μηνο είδατε επανέκφυση??

Μονο cg210 χρησιμοποιείς; Η και μινοξ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

aetos

Member
Εγω εχω δει επανεκφυση μπροστα στο μετωπο..καμια οχταρια γερες τριχες και εχει ξεκινησει να αγριευει και να μαυριζει το χνουδι στους κροταφους ..καποιες τριχες που ηταν λιγο πριν την πτωση δυναμωσαν και γιναν κανονικεςβεβαια εχω ψιλοαπογοητευτει με την τριχοπτωση..περιμενα να μου την περιορισει παραπανω με αυτα που ακουγα εδω μεσα...το χρησιμοποιω 1μηνα και 16 μερες.

dk1984

Member
cave_man είπε:
dk1984 είπε:
jhmmys είπε:
τωρα πια που ειμαστε μεσα Νοεμβρη καποιοι εχουν κλεισει τριμηνο και παραπανω .. ειδατε τα αποτελεσματα που υποσχεται μετα το τριμηνο;; εγω ειμαι στις δεκα μερες οποτε προς το παρον δεν μπορω να πω τπτ με σιγουρια..

το ξεκινησα σταματησε σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα σχεδον αποτομα την εποχιακη το μειωσα σε 1φορα τη μερα η τριχοπτωση επεστρεψε πολυ πιο εντονα το ξανα αυξησα σε 2φορες τη μερα και υστερα απο 15 μερες επανηλθα στα κανονικα με σχεδον καθολου τριχοπτωση...
Σε συνδυασμό με μινοξ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

mono cg χωρις μινοχ

edyuser1

Active Member
παντως σε εμενα δουλεψε μου μειωσε πολυ την τριχοπτωση αλλα επειδη ξεκινησα τωρα την μινοξ που ειχα σταματησει το εκοψα το cg και μου ξεκινησε παλι η τριχοπτωση αλλα ναδουμε τωρα τι θα κανει η μινοξ που την ειχα σταματημενη για ενα 2 μηνο.

jimys

Member
edyuser1 είπε:
παντως σε εμενα δουλεψε μου μειωσε πολυ την τριχοπτωση αλλα επειδη ξεκινησα τωρα την μινοξ που ειχα σταματησει το εκοψα το cg και μου ξεκινησε παλι η τριχοπτωση αλλα ναδουμε τωρα τι θα κανει η μινοξ που την ειχα σταματημενη για ενα 2 μηνο.
γιατι το εκοψες;

Reve

Active Member
edyuser1 είπε:

Το καιρό που το χρησιμοποίησες είδες επανέκφυση?

edyuser1

Active Member
επανεκφυση δεν ειδα παιδια μονο την τριχοπτωση μου την μειωσε παρα πολυ.το εκοψα για δεν εχω χρονο να το βαζω ξεκιναω 6 η ωρα για την δουλεια και βαζω μινοξ αν πω να βαζω και cg πρεπει να ξυπναω απο της 4 η ωρα.τωρα θελω να δω τι θα κανει η μινοξ ειμαι περιεργος γιατι τωρα στο τελος που εβαζα προτου να την κοψω δεν εκανε τιποτα.

dk1984

Member
edyuser1 είπε:
επανεκφυση δεν ειδα παιδια μονο την τριχοπτωση μου την μειωσε παρα πολυ.το εκοψα για δεν εχω χρονο να το βαζω ξεκιναω 6 η ωρα για την δουλεια και βαζω μινοξ αν πω να βαζω και cg πρεπει να ξυπναω απο της 4 η ωρα.τωρα θελω να δω τι θα κανει η μινοξ ειμαι περιεργος γιατι τωρα στο τελος που εβαζα προτου να την κοψω δεν εκανε τιποτα.

μετα απο μιση ωρα με το cg θα μπορουσες να λουστεις παντως

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nenaki

New Member
ευχαριστω για το ινφο! ::wink:
βασικα δε 3ερω αν εχω ανδρογενετικη απλα εχω κοιτα3ει μεσω γενικης οτι σιδηρος 68 με κατωτατο το 60 & θυρεοειδης οι ορμόνες οκ οποτε λέτε να με καλύπτει?

malloumpas

New Member
Παιδιά μια ερώτηση για αυτό το σκεύασμα. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο δεν βλέπω να γίνεται ο ανάλογος χαμός που γίνεται εδώ για αυτό (σε ξένα φόρουμς εννοώ). Διαβάζοντας εδώ ήμουν έτοιμος να εγκαταλέιψω το ριγκειν για αυτό, δηλαδή. Επίσης πρέπει να είναι ενά από τα ελάχιστα προιοντα παγκοσμίως που στο site του έχει τα Ελληνικά ως δεύτερη επιλογή γλώσσας, μετά τα Αγγλικά προφανώς. Μακάρι να δουλεύει κατά τα άλλα.

jimys

Member
malloumpas είπε:
Παιδιά μια ερώτηση για αυτό το σκεύασμα. Ψάχνοντας στο διαδίκτυο δεν βλέπω να γίνεται ο ανάλογος χαμός που γίνεται εδώ για αυτό (σε ξένα φόρουμς εννοώ). Διαβάζοντας εδώ ήμουν έτοιμος να εγκαταλέιψω το ριγκειν για αυτό, δηλαδή. Επίσης πρέπει να είναι ενά από τα ελάχιστα προιοντα παγκοσμίως που στο site του έχει τα Ελληνικά ως δεύτερη επιλογή γλώσσας, μετά τα Αγγλικά προφανώς. Μακάρι να δουλεύει κατά τα άλλα.

το προσεξα κ εγω αυτο.. και μαλιστα σχολιαζουν εξω και τις photos απο τα περιστατικα σνομπαρωντας τες.. :blush:

tropheus

Well-Known Member
malloumpas είπε:
.... Ψάχνοντας στο διαδίκτυο δεν βλέπω να γίνεται ο ανάλογος χαμός που γίνεται εδώ για αυτό (σε ξένα φόρουμς εννοώ)...

Πράγματι, έναν υπέρμετρο ενθουσιασμό τον έχουμε γενικά.

Δυστυχώς όμως για άλλη μια φορά θα απογοητευτούμε ...

malloumpas

New Member
Εντωμεταξύ στα συστατικά του δεν βλέπω και κάτι το ρηξικέλευθο ή μήπως κάνω λάθος; Βλέπω από κρεμμύδι, κακάο, λεμόνι μέχρι και νερό ότι έχει. Μάλιστα. Επίσης στα ξένα φόρουμς εμφανίζονται κάτι τυπάδες για πρώτη φορά και γράφουν πόσο ικανοποιημένοι είναι για αυτό.

Τελοσπάντων, ας ελπίσουμε να δουλεύει ξανα λέω να πετάξω το σιχαμένο το ριγκειν μια για πάντα. Θα περιμένω κανά δίμηνο να δω τι θα πουν όσα παλαιά μέλη το χρησιμοποιούν από εδώ και μπορεί να το πάρω και εγώ αν δουλεύει.

Απλά όσοι κόψατε το ριγκειν να ξέρετε απο προσωπική εμπειρία ότι και εγώ πιτσιρικάς πριν 10 χρόνια το είχα κόψει και για 2 μήνες δεν έπεφτε τρίχα και νόμιζα ότι είχα ξεμπερδέψει με την φαλάκρα για πάντα. Και εκεί γύρω στο 2μηνο με 3μηνο άρχισα να χάνω ένα κιλό τρίχες την ημέρα τις περισσότερες εκ των οποίων για πάντα :( Anyway..

Atermon

Member
malloumpas είπε:

Και εμένα την ίδια εντύπωση μου έκανε. Θέλω να πω ότι αν κάτι δουλεύει εγγυημένα, όπως η μινοξιδίλη, τότε γίνεται πασίγνωστο.
Επίσης, επιφυλάσσομαι για τις θετικές αναφορές σε αυτό το thread, καθώς αφορούν δειάρκεια μόνο λίγων εβδομάδων, και συνήθως είναι η επίδραση της μινοξιδίλης που δεν έχει φύγει ακόμη.
Τελοσπάντων, αν κάποιος χρησιμοποιεί το cg πάνω από τρεις μήνες, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας πει τα αποτελέσματα του.

tasos33

Well-Known Member
φιλαρακια καλημερα,απο αυριο βραδυ ξεκιναω και εγω το cg210, και ο θεος βοηθος με το κουριερ βγαινει 32 ευρω,θα σταματησω για λιγο την μινοξ που την βαζω εδω και δυο χρονια και κατι η οποια το μονο που κανει ειναι να μου περιοριζει την τριχοπτωση,και απο regr τιποτα βεβαια κατι ειναι και αυτο,ομως δεν θα την κοψω για καμια δεκαρια μερεσ θα την σταματησω γιατι εχω καποια συμπτωματα και θελω να δψ αν προερχονται απο εκει και μετα θα βαζω ανα δυο η τρεισ μερεσ

Georgex6

Well-Known Member
Εγω αν θα το ξεκινουσα (που το σκεφτομαι) μονο για μια φορα την ημερα θα το εβαζα, το πρωι γιατι δε βαζω μινοξ λογω πρηξιματος, φιναστεριδη πλεον παιρνω σχεδον καθε μερα αλλα τα mg παιζουν το κοβω στα 5 στα 6 και το παιρνω αναλογα τη διαθεση αν εχω κοιμηθει καλα (πολυ σημαντικο) κλπ κλπ και βαζω τη παλιομινοξ το βραδυ

Μπλουζα