CG 210

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εφοσον ισχυει αυτο τοτε κανονικα οι τριχες σε αναγενη φαση θα πρεπει να μειωνονται αν δεν κανω λαθος....ομως οι ερευνες για το cg λενε οτι υπαρχει αυξηση των τριχων σε αναγεννη φαση και μειωση αυτων που ειναι σε τελογενη....Αυτα ερχονται σε αντιθεση μεταξυ τους.

Αυτό το καταφέρνει με την αύξηση της αποπτωτικής πρωτείνης bcl-2 κατά κύριο λόγο και όχι με τους υπόλοιπους φλεγμονώδης παράγοντες.
Ακόμα και αυτή η πρωτείνη όμως, όταν υπερεκφραστεί, προκαλεί κορεσμό.


δηλαδη ειναι προτιμοτερο να το συνεχισεις?
δεν θα ξαναμπουν σε αναγενη φαση οι τριχες σε καποια στιγμη αφου σταματησει η χρηση?

Ουδείς μπορεί να γνωρίζει πότε πρέπει να σταματήσεις κάτι και πότε όχι. Όλα όσα λέμε εδώ, είναι υποθετικά πάνω σε κάποιες έρευνες. Τι ακριβώς γίνεται στο κεφάλι του καθενός μας, ένας Θεός ξέρει.

Λογικά αν οι θύλακες, έχουν ακόμα τις προϋποθέσεις να γυρίσουν σε αναγενή, ανεξάρτητα από το cg, θα το κάνουν.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gkast

Active Member
fousekisss είπε:
Παιδια οσοι κοψατε το cg ειδατε βελτιωση η το αντιθετο?
ΜΗΝ ασχολέισαι με φιδελαια δύο είναι τα φάρμακα εγκεκριμένα για τριχώπτοση μινοξίδιλη και φιναστερίδη (proscar) όλα τα λα είναι να χουμε να λέμε...
 

giorgos123

New Member
Γεια σε ολους.θα σας πω τι εγινε σε μενα. χρησιμοποιουσα το cg για 4 μηνες στην αρχη ειχα αρεωση αρκετη,μετα εστρωσε η κατασταση περιπου στο3μηνο,
μετα το εβαζα οταν τι θυμομουν.να σας πω την αληθεια δεν εχω την τριχοπτωση που ειχα πριν το ξεκινησω και ας το βαζω 3, 4 φορες την εβδομαδα.
 
το θεμα ειναι οτι και μενα με βελτιωσε κατα πολυ κιολας στην αρχη...απλα τωρα το χω κοψει εδω και 10 μερες και σκεφτομαι να το ξαναρχισω...Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν μετα τη διακοπη (σ εσας που το διακοψατε) ειδατε βελτιωση η χειροτερευση της καταστασης.Για να ξερω κι εγω αν θα το κοψω τελικα.....Δεν ειμαι σιγουρος για τη διακοπη του γιατι δεν ξερω με τι να τι αντικαταστησω.
 

weznem

Well-Known Member
εγω το βαζω ακομα και εχω τριχακια σε κροταφους ξανα καποιες τριχες επισης μεγαλωνουν..
η τριχοπτωση βεβαια εχει αυξηθει απο τα αρχικα αποτελεσματα του..
 

NIKOLAS

New Member
Παιδιά ήθελα να πω και εγώ την εμπειρία μου για το CG, ύστερα απο 5 μήνες χρήσης θεωρώ πως δεν κάνει σχεδόν τίτοτα στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης, μόνο το πρώτο δίμηνο παρατήρησα κάποια μικρή μείωση στην τριχόπτωση άλλα απο εκεί και πέρα τίτοτα απολύτως.Κάποια μικρά τριχάκια επίσης στους κροτάφους αλλά τίποτα παραπάνω.
 

laplace

Member
Καλησπερα πεδια να κανω και εγω ενημερωση.
Πλεον εχω σταματησει καθε θεραπεια εδω και 1 μηνα . Χρησιμοποιησα το cg περιπου 8 μηνες και μινοξ 2 βδομαδες καθως βοβηθηκα πιθανες παρενεργειες. Η εικονα του μαλιου δεν εχει αλλαξει απο τη διακοπη και ειναι οριακα καλυτερη απο πριν αρχισω θεραπεια .
Αποφασισα να χρησιμοποιω το cg πριν το μπανιο καθε 2 μερες και να βαζω τοπικ οπου χρειαζεται ...
Αν δω οτι δε καλυπτεται θα δω τι θα κανω!
Οποιος σκεφτεται να το αρχισει να μην περιμενει πολλα απλα σταθεροποιηση και ισως λιγες διασπαρτες τριχες .


αα ξεχασα να πω πως ειμαι νορ 1-2 και με το χτενισμα δε φαινεται κατι δηλαδη δεν ξερω αν κανει για προχωρημενη φαλακρα
 

guru_gr

Member
5 μπουκάλια μετά, ανεβάζω 2 φωτογραφίες (πριν-μετά)
και οι δυο φωτογραφίες είναι αμέσως μετά απο κούρεμα, το κεφάλι μου είναι βρεγμένο.


http://postimg.org/image/tz799jbyd/
 

aetos

Member
πραγματικα δεν ξερω τι να πιστεψω για αυτο...guru παντως φαινεται μια μικρη βελτιωση στο κεφαλι σου αν και ο φωτισμος διαφερει απο φωτο σε φωτο και με ψιλομπερδευει...εδω και δεκα μερες το εχω σταματησει...μπορει να το ξεκινησω αργοτερα...
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Κάτι αντίστοιχο με το cg, αλλά θα το προτιμούσα για δοκιμή μεταξύ των 2. Οι φοτο βέβαια δεν μπορώ να πω ότι είναι εντυπωσιακές...(που είναι οι 28.200 τρίχες...? )

http://www.sofw.com/content/news/RedensylPressFileVF.pdf

http://www.beautybythegeeks.com/molecular-mondays-redensyl-revisited/
 

guru_gr

Member
28,200 λέει η εταιρία; .... μου θύμισες το ανέκδοτο με τους 504 στρατιώτες :)
Πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν είναι ούτε στο σιφόνι ούτε στο μαξιλάρι μου, αυτό με ενδιαφέρει προς το παρών.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
mimis giova είπε:
8200 λεει το cg..συκαλακια!!ουτε 10 τριχες δεν βγαζεις


πιο πρoιον ειναι αυτο gomi???



Redensyl λέγεται. Έστειλα mail στην εταιρεία για το τι και πως μιας και δεν φαίνεται να κυκλοφορεί πουθενά, κάτι που είναι λίγο περίεργο μιας και έχει βγει στη δημοσιότητα από το Μάρτιο...οπότε ή πολύ καλό θα ναι, ή μεγάλη μούφα :p
 

Reve

Active Member
Δηλαδή στις φώτο φαίνονται 28.000 στο πριν κ μετα?δλδ περίπου 10000 grafts και είναι έτσι?? Ώρε δούλεμα που πάνε να μας κάνουν πάλι...
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αν και ξεφεύγουμε λίγο από το cg, σχετικά με το redensyl, υπάρχει επίσημος διανομέας της Εταιρείας στην Μάνδρα Αττικής.

Επικοινώνησα μαζί τους και μου είπε πως το συγκεκριμένο, πωλείται ως πρώτη ύλη και όχι ως τελικό προϊόν. Δηλαδή αν κάποιος το πάρει θα πρέπει να το αναμείξει με κάποιο όχημα.
Το αρνητικό είναι πως το πουλάνε μόνο αν υπάρχει ΑΦΜ εταιρείας και όχι σε ιδιώτες, λόγω του ότι πρέπει να κοπεί τιμολόγιο.
 

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
mimis giova είπε:
πια η λοκικη re gomi??αν ηταν κατι καλο δεν θα το εβγαζαν ετοιμο???

Ως πρώτη ύλη, ψάχνουν κάποια εταιρεία που θα το συμπεριλάβει σε κάποιο προϊόν τους. Απ ότι μου είπαν είχαν κάποιες προσφορές και δεν θα πάρει πολύ καιρό για να κυκλοφορήσει ως ένα ολοκληρωμένο προϊόν με άλλη φυσικά ονομασία.
Απλά αν είχα εταιρικό ΑΦΜ θα το έπαιρνα και θα το δοκίμαζα σε κάποιο liposomal όχημα. (αν και όταν τους ρώτησα αν υπάρχει πλαφόν ποσότητας, δεν μου απάντησαν)

Αυτό μου απάντησε η "μαμα" εταιρεία

Dear Mr ****,
Redensyl® has been launched to our profesionnal customers only two months ago. We know that most of them are preparing new formula including this ingredient, but we don’t know yet when and where the first products will be launched (most probably in 6 to 12 months). I confirm that Redensyl® contains DHQG.
If you agree, I can register you on the list of consumers who want to be informed as soon as we will know when the first hair care products based on Redensyl® will be launched.
Best regards
Fabrice Lefevre

ΑΝ κάνει στην πράξη όσα αναφέρει στη θεωρία, (δεν μιλάω για 28.000 τρίχες), αλλά για ενεργοποίηση wnt και αύξηση bulge cells, τα οποία διαφοροποιούνται σε δημιουργία θύλακα, αξίζει μια δοκιμή σε μικρά nw.
Ρώτησα αν το τελικό προϊόν θα περιέχει DHQG, γιατί κάποια site δεν το ανέφεραν στα συστατικά και μου είπαν ότι επιβεβαιώνουν πως περιέχει.

Οπότε πάμε για 6μηνο +
 
Μπλουζα