CG 210

mimis giova

Active Member
Κ εγω ετσι το σκευτομαι..αλλα μιλαμε οι κροταφοι εζουν γαμη.....πιο χαλια απο ποτε..τι να πω;; πραγματικα δεν ξερω.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Σε εμενα αποδειχθηκε φιδελαιο,περαν του αρχικου τουμπανιασματος το οποιο μπορει να να ωφειλετε κ στην διακοπη της μινοξ,μετα απο 3.5 μηνες απεκτησα τρελη αραιωση κ μεγαλυτερη τριχοπτωση σε σχεση με την μινοξ,εννοειται πως το σταματησα πλεον κ ξεκινησα μινοξιδιλη εδω κ πεντε μερες μηπως μαζεψω τα ασυμαζευτα,κριμα τα 120 ευρωπουλα,πηγαν χαμενα
 

xk

Active Member
αναφέρω κι εγώ υποχώρηση στην κορυφή...έβγαλε μεν κάτι τριχάκια απο δω κι απο κει αλλά έφυγαν και κάποια κανονικά!...εχω κοντο μαλλι και μεγάλη αραιωση και βλεπω τα παντα...

πέταμα
 

mimis giova

Active Member
Παιδια τα ιδια κ εγω..οι κροταφοι μ ριμαχτικαν..τσαμπα 120 ευρωπουλα κ απο εμενα..αλλα το υεμα ειναι οτι μαλλον με χςιροτερεψε.καμια γνωμη;; τι κανουμε τωρα;;
 

gus1986

New Member
πηρα το cg210 και το χρησιμοποιω περιπου 1 εβδομαδα τωρα . Εχω τριχοπτωση με αραιωση στους κροταφους .
Γενικα δεν μου γεμιζει το ματι σαν προιον και δεν νομιζω οτι θα μου φερει αποτελεσματα , μαλλον το μετανιωσα που το πηρα ....
Ειδα στο internet ενα νεο προιον phytolium 4 με βλαστοκυταρα και σκεφτομαι να το παρω και να το βαζω παραλληλα με cg . Το βαζεις μονο 2 φορες την εβδομαδα για 3 μηνες . Αραγε θα μπορει να χρησιμοποιηθει παραλληλα με cg η' θα υπαρχει προβλημα ??
 

aetos

Member
Δεν ξερω πραγματικα τι να πω..κατι κανει αλλα σαν την μινοξιδι δεν ειναι..μακροπροθεσμα να δουμε..
 

Bouklas

Well-Known Member
Το phytolium το χρησιμοποιεί ένα αρκετά κραγμένο μέλος σε ξένο forum! Ήταν ο ίδιος που τον κράζανε για τα ψεύτικα αποτέλεσμα του και γιατί προωθούσε το CG210! Τώρα λέει πως ξεκίνησε αυτό και λέει τουμπάνιασε! Πολύ απάτη μυρίζει! Έχει ποστάρει και ο ΓΚΟΜΙ για αυτό το θέμα με link.
http://www.hairlossgr.com/forum/thread-9175-post-121929.html#pid121929
 

kwsths

Member
ελααα αντε να μαζευτουμε αντε να πεταμε αυτη μακακια . και πολυ κρατησε το αστειο τους.. μακαρι να μην το ξεκινουσα ποτε προσωπικα με κατεστρεψε.. Κρατηστε τα λεφτα σας να πιειτε καμια μπυρα παραπανω.. το προιον ειναι μονο για τυπους π εχουν πολυ ελαφρια μορφη τριχοπτωσης ειτε απλη εποχιακη ειτε πολλη αργη μορφη αλλωπεκιας και οχι επιθετικη ΑΑ..
ελεος νταξει μας κοροιδεψαν παλι τα βγαλαν τα λεφτα τους.. φτανει πια! κρατηστε τα 36 ευρω και παμε για μπυρες :beerc
 

tasos33

Well-Known Member
επειδη το σταματησα μου εχουν περισεψει 30 μλ περιπου,οποιος το θελει το δινω δωρεαν,αλλωστε για πεταμα θα παει,αν ενδιαφερεται κανεισ ασ στειλει μυνημα
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mpimpos

Member
tasos33 είπε:
επειδη το σταματησα μου εχουν περισεψει 30 μλ περιπου,οποιος το θελει το δινω δωρεαν,αλλωστε για πεταμα θα παει,αν ενδιαφερεται κανεισ ασ στειλει μυνημα

ειναι κριμα να καταστρεψει κ αλλους φιλε..καλυτερα πετα το.
 

aetos

Member
Τα δικα μου συμπερασματα..το cg210 βοηθαει και δυναμωνει αρκετα τα ατονα και αδυναμα μαλλια που ομως δεν πασχουν απο αα. Ισως να μπορει να καθυστερησει για μικρο χρονικο διαστημα την αα σε ορισμενες περιπτωσεις..σχετικα με την επιθετικη ανδρογενετικηαλωπεκιαδενκμπορει να κανει τιποτα..εγω μαλλον θα το συνεχισω γιατι δεν μπορω να χρησιμοποιησω μινο..
 

P-q

New Member
Γεια σας και απο μενα, παρακολουθω το θεμα του cg 210 εδω και κανα 4μηνο απο τοτε που αρχισα περιπου και το προιον.
Βασικα δεν εγραφα τοσο καιρο για 3λογους. Για να μην ματιασω την καλη κατασταση που ειχε το μαλλι :D, για να μην θεωρηθω βαλτος απο καμια εταιρια και γιατι... δεν μπορουσα να κανω εγγραφη! :p Στο τελευταιο θελω να ευχαριστησω τον φιλο Ακη για την βοηθεια του!
Λοιπον αφου τοσο καιρο ειχα σε καλη κατασταση και φουντωμενο μαλλι εδω και 2βδομαδες ειδα και γω αραιωση και τριχοπτωση. Μεγαλη απογοητευση αλλα του δινω ομως ενα μπουκαλακι ακομα περιθωριο.
Το cg 210 το πηρα γιατι το regaine μου εβγαλε τρελη φαγουρα και το σταματησα.

2ερωτησεις:
-Διαβασα οτι στο regaine σε μια φαση ερχεται τριχοπτωση η οποια ειναι σημαδι οτι λειτουργει το προιον. Αυτο γιατι να μην ισχυει και με το cg210?
-Ισχυει οτι το regaine σε αφρο δεν εχει τις παρενεργειες (φαγουρα, κοκκινιλες) που εχει το regaine σε σπρει?

Παντως θεωρω οτι αν καποιος περνει για χρονια το regaine και μετα παει στο cg210 τοτε θα χανει μαλλια καθως το cg210 ειναι πιο αδυναμο προιον. Οποιοι περνουν και τα 2 διαβαζω οτι εχουν καλα αποτελεσματα.
 

Bouklas

Well-Known Member
P-q είπε:
-Ισχυει οτι το regaine σε αφρο δεν εχει τις παρενεργειες (φαγουρα, κοκκινιλες) που εχει το regaine σε σπρει?
Αν σε κάποιον η υγρή μορφή του προκαλεί φαγούρες και κοκκινίλες με τον αφρο έχουν εξαφανιστεί αυτά, επίσης και το ενοχλητικό λάδωμα (στεγνώνει πολύ γρήγορα).
 

P-q

New Member
Ωραια θα ειναι στα υποψιν ο αφρος αν μεχρι τοτε εχω μαλλια! (χτυπα ξυλο! :p)
Aπλα περιμενω απο το cg210 αν μπορεσει να μου ξαναδωσει το φουντωμα στο μαλλι που ειχα τους πρωτους μηνες,
 

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
Απ' ότι φαίνεται, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και για μένα, που ήμουνα από τους τελευταίους των Μοϊκανών του CG210...

Τον τελευταίο μήνα, μέχρι πριν από μία βδομάδα, η τριχόπτωση είχε επανέλθει σε προ-CG210 επίπεδα. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, νομίζοντας ότι επρόκειτο για εποχιακή. Τελικά όμως, άρχισα να χάνω μαλλιά και σε σημεία που πριν ακόμα ξεκινήσω το CG210 ήμουνα πυκνός, οι τρίχες να λεπταίνουν και οι κρόταφοί μου να αραιώνουν όλο και περισσότερο (από εκεί που δεν είχα σχεδόν καθόλου θέμα στους κροτάφους). Απ' ότι φαίνεται, το CG210 άρχισε να δρα αρνητικά, και όχι απλά να χάνει δυνάμεις· πριν από 2-3 μήνες έδωσε ένα peak και κάλυψε σημεία που άλλοτε ήμουνα κενός, και έκτοτε πήρε την κάτω βόλτα.

Από τη σύντομη -και εντελώς υποκειμενική- εμπειρία μου από το CG210, μπορώ να ισχυριστώ ότι για όσο καιρό το CG210 είχε θετική επίδραση και μόνο τότε, είχα τα εξής ευεργετικά αποτελέσματα:
α) σταμάτησε (έστω και για λίγους μήνες) η τριχόπτωση «μαχαίρι»
β) είχα αποδεδειγμένα επανέκφυση σε σημεία που άλλοτε ήμουνα αραιός
γ) χόντρυνε η τρίχα, τουλάχιστον τον καιρό που πύκνωνε το μαλλί μου
δ) κατέβηκε η hairline μπροστά μερικά χιλιοστά: είχα να δω τόσο χαμηλά τη hairline μου σίγουρα πριν από τα 23 μου που πήγα φαντάρος (φαίνεται από φωτογραφίες στις οποίες είχα κουρευτεί στους 2 πόντους τότε), και τώρα είμαι 33
ε) τα πάνω μαλλιά (στα οποία έβαζα το CG210), μεγάλωναν το ίδιο γρήγορα -αν όχι γρηγορότερα-, από τα πλάγια

Από ένα σημείο κι έπειτα όμως, άρχισε να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα· η τριχόπτωση αυξήθηκε, η τρίχα λέπτυνε, οι κρόταφοί μου αραίωσαν και μόνο η hairline μπορώ να πω ότι διατηρήθηκε.

Το γεγονός ότι το CG210 έδρασε σε μένα καλά για όλο αυτό το διάστημα που έδρασε έχει μάλλον να κάνει στο ότι τη συνδύαζα με regaine και βούρτσισμα. Ειδικά ως προς το βούρτσισμα, σε κάποια φάση που ελάττωσα και την ένταση και τη συχνότητα του βουρτσίσματος (θεωρώντας ότι δεν είχε να προσφέρει τίποτα άλλο), είδα να επέρχεται αραίωση και κατόπιν, μόλις ξαναξεκίνησα το «ανελέητο» καθημερινό βούρτσισμα, είδα νέα μικρά τριχίδια να ξεπετάγονται διαρκώς και με εφαρμογή CG210 και regaine, τα τριχίδια να μεγαλώνουν και την αραίωση να υποχωρεί.

Πλέον, σκέφτομαι να ξεκινήσω υδροκορτιζόνη μια φορά τη μέρα για ένα μήνα (την μινοξιδίλη πάντως, δεν διανοούμαι προς το παρόν να την κόψω παρά τις -καταραμένες- παρενέργειές της).
 

aetos

Member
Εμενα οι κροταφοι μου γαμ...νε,μπηκανε και αλλο..δεν ξερω αν φταιει το cg η θα γινοταν ετσι και αλλιως..θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος που διεκοψε το cg ειδε επανεκφυση σταδιακα με την παροδο του χρονου..σας παρακαλω να μου απαντησει. αν υπαρχει Καποιο μελος
 

weznem

Well-Known Member
εγω συνεχιζψ ακομα και εχω επανεκφυση σε κροταφους,βεβαια η τριχοπτωση εχει αυξηθει αλλα δεν τοβαζω 2 φορες την μερα..
 
Μπλουζα