Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ευχαριστω.weznem είπε:α ρε καππα το λεμε για πλακα αλλα θα τα κανεις πραξη τα ραστα εσυ..εσαι ωραιος ρε φιλε,ευχομαι μαλλι bob marley πρωτα σε εσεαν και μετα σε μας...
![]()
xxxray είπε:πριν την ανάκαμψη του σαμαρά ή μετά;
weznem είπε:οκ καππα... ξαναεβαλες μινοξιδιλ καππα αν ισχυει η υπογραφη...βλεπω και κορτιζονες πας για μαλλι μεχρι το κουτελο να κατεβασεις??? αντε με το καλο φιλε!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εχω και εγω τη 15αρα στο συρταρι εαν δεις κατι φοβερο με αυτην και το ζινκ θα την ενταξω παλι!! παντος με ρεβιβο-ζινκ μονο, πολλυ χνουδι στου κροταφους αλλα μεχρι εκει!!kapa είπε:weznem είπε:οκ καππα... ξαναεβαλες μινοξιδιλ καππα αν ισχυει η υπογραφη...βλεπω και κορτιζονες πας για μαλλι μεχρι το κουτελο να κατεβασεις??? αντε με το καλο φιλε!!
Ναι zinc cream+dual den 15%+daktodor.
Πάω να τερματισω το dual gen σε δυο το πολυ τρεις εβδομάδες,οι επόμενες δοκιμές δεν ειναι ουσίες ειναι συσκευές
thimios72 είπε:εχω και εγω τη 15αρα στο συρταρι εαν δεις κατι φοβερο με αυτην και το ζινκ θα την ενταξω παλι!! παντος με ρεβιβο-ζινκ μονο, πολλυ χνουδι στου κροταφους αλλα μεχρι εκει!!
Soralteno είπε:Kappa εχω στο μάτι ένα σπρει με καψαικινη και σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω πριν την minox για αύξηση απορρόφησης συν τοις άλλοις.
Ποια έιναι η γνώμη σου;
Soralteno είπε:Kappa εχω στο μάτι ένα σπρει με καψαικινη και σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω πριν την minox για αύξηση απορρόφησης συν τοις άλλοις.
Ποια έιναι η γνώμη σου;
τα ευσημα ανηκουν στους ερευνητες που μας τα δινουν στο χερι:9m:Komis είπε:Καπα,υπεροχη η δουλεια που εκανες με αυτες τις πληροφοριες!