giwrgos athina
Active Member
Δεν ειναι μονο 3 τα μελη που δεν πηγαν καλα..Ειναι ακομα ο δημητρης σκ και ο vayero υποθετω.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
zotrix είπε:πάντως φιλε αν ετσι οπως εισαι τωρα ρίξεις ενα 1500αρι grafts στην ζωνη Α, θα γίνεις gg .Εχεις και πολύ καλη δοτρια και μπολικο μαλλί στην ληπτρια.
ΥΓ: Ισως σου ακουστει καπως αυτό.Εννοω ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα οσο νομίζεις. Μην το παρεξηγησεις.
krotaf είπε:Ρε παιδια,εκει που πηγα να βγαλω ακρη σε σχεση σε ποιον γιατρο να καταφυγω οταν ερθει η ωρα,αλλαζουν ολα τωρα και εχουμε προβλημα με τρια μελη στον συγκεκριμενο γιατρο.Και ρωτω ποιος εχει μεινει σε Ελλαδα και Κυπρο?Η ξενιτια ειναι μονοδρομος δηλαδη?Boukla κανα νεο τι πηγε στραβα σε μορφη εξηγησης απο Γε@@@ου?
Έτσι και εγώ 1000άρα είχα, δεν παρατήρησα κάτι τι να πω. :dodgy:John_John1 είπε:Βιοτινη solgar 1000 αρχισα να περνω και εγω εδω και 1 μηνα.
Εχω κοψει και το fungoral εδω και 1/2 μηνα να δω αν δω καμια διαφορα που ελεγε ο giwrgosathina οτι αδυνατιζει την τριχα.
ως Τωρα δε βλεπω καποια διαφορα και απο τα δυο.
Ολα κυλουν φυσιολογικα.
krotaf είπε:...Να ρωτησω εδω,ολα τα παιδια που ειχαν προβλημα με τον Γε γιου,το καταπιαν αμασητο?Δεν ζητησε κανεις τα ρεστα?
Bouklas είπε:Δεν υπάρχει κάτι νέο φιλε, υπάρχει μονο η επικοινωνία που είχα πριν κάτι μήνες, ότι ίσως φτάει η διατροφή που κάνω (η διατροφή μου είναι τέλεια), ότι ίσως φτάει το άγχος που έιχα (πλέον δεν ασχολούμαι), και ότι ίσως έφταιξε η Βιοτίνη και τα Ω3 που έπαιρνα. Εντωμεταξύ η βιοτίνη κάνει καλο στα μαλλιά όχι κακό, και τα Ω3 καμια σχέση.
Bouklas είπε:zotrix είπε:πάντως φιλε αν ετσι οπως εισαι τωρα ρίξεις ενα 1500αρι grafts στην ζωνη Α, θα γίνεις gg .Εχεις και πολύ καλη δοτρια και μπολικο μαλλί στην ληπτρια.
ΥΓ: Ισως σου ακουστει καπως αυτό.Εννοω ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα οσο νομίζεις. Μην το παρεξηγησεις.
Αχ τι μου κανεις τώρα, άσε άσε φιλε το σκέφτομαι και λέω με κάτι τέτοιο θα έχω επιτέλους αυτό που θέλω. Αλλα να αξιοποιθεί το κάθε graft και να γίνει καλή δουλειά γιατί στο τέλος θα τα κλαίω και η δότρια θα είναι άχρηστη.
Όχι δεν μου ακούγεται κάπως, ήξερα από πριν ότι δεν έιχα σοβαρό πρόβλημα απλά δεν έγινε αυτό που πλήρωσα, εκείνο που ζήτησα να έχω, όλοι μας πάμε για έναν σκοπό, ο δικός μου δεν επετεύχθη, αυτό.
krotaf είπε:Παντως εγω θα τα επαιρνα τελειως στο κρανιο αν ημουν στη θεση σου απο τη στιγμη που δεν επαιρνα αυτο που πληρωσα και θα απαιτουσα αποζημιωση-επιστροφη χρηματων η δωρεαν νεα επεμβαση για να λυθει το προβλημα.Τα περι αγχους και συμπληρωματων διατροφης θα με εκαναν εξαλο καθως ειναι καθαρα λογια ανθρωπου που δεν ξερει απο που να πιαστει και ειναι οι πιο φθηνες δικαιολογιες.Αρχιζω να πιστευω αυτες οι δουλειες πρεπει να γινονται μεσω συμβολαιογραφου με καταλληλο συμφωνητικο που να λεει οτι αν δεν βγει απο ενας συγκεκριμενος αριθμος grafts και πανω, επιστρεφονται τα χρηματα οσο βλακωδες κι αν ακουγεται.Αν ειναι δυνατον,τοσα λεφτα για να παιξεις κορωνα γραμματα στο ποσα μοσχευματα θα ανθισουν και αν.Να ρωτησω εδω,ολα τα παιδια που ειχαν προβλημα με τον Γε γιου,το καταπιαν αμασητο?Δεν ζητησε κανεις τα ρεστα?
Είχε ζητήσει συγγνώμη για αυτό και μου απάντησε ότι ο λόγος ήταν ένα πρόβλημα υγείας. Σεβαστό.zotrix είπε:Πάντως είναι πολύ άσχημο όταν είναι να κλείσεις μεταμόσχευση να σου απαντούν αμέσως και να σου κλείνουν ολόκληρη επέμβαση (με βοηθούς, χώρο κτλ) μέσα σε λίγες βδομάδες, και αν κάνεις ερώτηση μετά τη μεταμόσχευση να καθυστερούν να απαντήσουν.
Συμφωνώ για τις βιοτινες κτλπ.zotrix είπε:Αυτά για βιοτίνες και Ω3 ότι μπορεί να φταίνε είναι αστεία πράγματα. Πέραν αυτού πως είναι δυνατόν τόσο καιρό να μη σου στείλει ενα email να δει πως πας;!
Από ένα τοπ όνομα φυσικα θα περιμένεις και το ανάλογο αποτελέσματα, αλλα είναι και τρελα τα λεφτά φίλε αν θες να κανεις FUE οποτε θέλει μια σκέψη το πράγμα, τι και που. Σε κάποιους γιατρούς είναι απαγορευτικό οικνομικά να κανεις και κάποιοι άλλοι δεν με έχουν πείσει ακόμα.zotrix είπε:Με ένα 1500αρι grafts σε καλό γιατρό του εξωτερικού θα κάνεις παπαδες, γιατί οι μεταμόσχευμενες τρίχες που έχεις τώρα εχουν μπει με σωστή φορά και έχεις μονότριχα μπροστά. Το θέμα είναι ότι θα θέλεις κανά 6-7αρι χιλιάρικα και οπωσδήποτε καλό γιατρό για να μην έχεις shock loss
Δεν οφειλεται σε ξηροδερμια ή ΣΔ οτι άλλο υποθέτουμε...krotaf είπε:Μηπως ειχες ξηροδερμια οταν εκανες μμ?Δεν ξερω κατα ποσο επηρρεαζει αλλα λεω γιατι εχω κι εγω μπας και ο οργανισμος διωχνει τα grafts μαζι με τα νεκρα κυτταρα..Αυτη θα ηταν η μονη δικαιολογια που θα μποροθσα να σκεφτω αλλιως ειναι καθαρα προχειρη-κακη δουλεια απο τον γιατρο.Ευχομαι να πανε ολα καλα..
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
gkast είπε:Δεν οφειλεται σε ξηροδερμια ή ΣΔ οτι άλλο υποθέτουμε...krotaf είπε:Μηπως ειχες ξηροδερμια οταν εκανες μμ?Δεν ξερω κατα ποσο επηρρεαζει αλλα λεω γιατι εχω κι εγω μπας και ο οργανισμος διωχνει τα grafts μαζι με τα νεκρα κυτταρα..Αυτη θα ηταν η μονη δικαιολογια που θα μποροθσα να σκεφτω αλλιως ειναι καθαρα προχειρη-κακη δουλεια απο τον γιατρο.Ευχομαι να πανε ολα καλα..
krotaf είπε:Μηπως ειχες ξηροδερμια οταν εκανες μμ?Δεν ξερω κατα ποσο επηρρεαζει αλλα λεω γιατι εχω κι εγω μπας και ο οργανισμος διωχνει τα grafts μαζι με τα νεκρα κυτταρα..Αυτη θα ηταν η μονη δικαιολογια που θα μποροθσα να σκεφτω αλλιως ειναι καθαρα προχειρη-κακη δουλεια απο τον γιατρο.Ευχομαι να πανε ολα καλα..
Θα ενημερώσω φιλε ότι και να γίνει.krotaf είπε:Περιμενω πως και πως να δω τι θα γινει με την περιπτωση σου και πως θα σου φερθει ο γιατρος.Ενημερωσε μας να ξερουμε που παταμε... ; )
μπουκλα πως τα πας...αρχισες να βλεπεις φως η ακομα στα ιδια??? με τον γιατρο ξαναεπικοινωνησες?
Καλησπέρα φίλε @Bouklas. Πραγματικά η δικιά σου περίπτωση και του @krhtikos21 με προβλημάτισε πάρα πολύ. Έχω διαβάσει πάρα πολλές φορές το νήμα σου χωρίς να έχω βγάλει κάποια άκρη. Έχουμε την ίδια ηλικία και μπορώ να καταλάβω την επιθυμία σου να έχεις μια ωραία εξωτερική εμφάνιση. Δε σου κρύβω ότι πριν κάνω την μεταμόσχευση συζήτησα με τον γιατρό την περίπτωση σου και του κρητικού, χωρίς να πάρω πειστικές απαντήσεις. Τώρα θα μου πεις γιατί πήγα και έκανα την μεταμόσχευση χωρίς να έχω πάρει τις απαντήσεις που ήθελα. Ο λόγος είναι ότι ήδη είχα δώσει την προκαταβολή για την επέμβαση!!! Μέχρι στιγμής τα πάω καλά, αλλά ακόμα έχω πολύ δρόμο μπροστά μου και γενικά κρατάω μικρό καλάθι από αυτά που έχω δει!!! Ειλικρινά σου εύχομαι να λύσεις το πρόβλημα σου όσο πιο σύντομα γίνεται!!!