Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
zotrix είπε:
πάντως φιλε αν ετσι οπως εισαι τωρα ρίξεις ενα 1500αρι grafts στην ζωνη Α, θα γίνεις gg .Εχεις και πολύ καλη δοτρια και μπολικο μαλλί στην ληπτρια.
ΥΓ: Ισως σου ακουστει καπως αυτό.Εννοω ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα οσο νομίζεις. Μην το παρεξηγησεις.

Αχ τι μου κανεις τώρα, άσε άσε φιλε το σκέφτομαι και λέω με κάτι τέτοιο θα έχω επιτέλους αυτό που θέλω. Αλλα να αξιοποιθεί το κάθε graft και να γίνει καλή δουλειά γιατί στο τέλος θα τα κλαίω και η δότρια θα είναι άχρηστη.

Όχι δεν μου ακούγεται κάπως, ήξερα από πριν ότι δεν έιχα σοβαρό πρόβλημα απλά δεν έγινε αυτό που πλήρωσα, εκείνο που ζήτησα να έχω, όλοι μας πάμε για έναν σκοπό, ο δικός μου δεν επετεύχθη, αυτό.

krotaf είπε:
Ρε παιδια,εκει που πηγα να βγαλω ακρη σε σχεση σε ποιον γιατρο να καταφυγω οταν ερθει η ωρα,αλλαζουν ολα τωρα και εχουμε προβλημα με τρια μελη στον συγκεκριμενο γιατρο.Και ρωτω ποιος εχει μεινει σε Ελλαδα και Κυπρο?Η ξενιτια ειναι μονοδρομος δηλαδη?Boukla κανα νεο τι πηγε στραβα σε μορφη εξηγησης απο Γε@@@ου?

Δεν υπάρχει κάτι νέο φιλε, υπάρχει μονο η επικοινωνία που είχα πριν κάτι μήνες, ότι ίσως φτάει η διατροφή που κάνω (η διατροφή μου είναι τέλεια), ότι ίσως φτάει το άγχος που έιχα (πλέον δεν ασχολούμαι), και ότι ίσως έφταιξε η Βιοτίνη και τα Ω3 που έπαιρνα. Εντωμεταξύ η βιοτίνη κάνει καλο στα μαλλιά όχι κακό, και τα Ω3 καμια σχέση.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Βιοτινη solgar 1000 αρχισα να περνω και εγω εδω και 1 μηνα.
Εχω κοψει και το fungoral εδω και 1/2 μηνα να δω αν δω καμια διαφορα που ελεγε ο giwrgosathina οτι αδυνατιζει την τριχα.
ως Τωρα δε βλεπω καποια διαφορα και απο τα δυο.
Ολα κυλουν φυσιολογικα.

Bouklas

Well-Known Member
John_John1 είπε:
Βιοτινη solgar 1000 αρχισα να περνω και εγω εδω και 1 μηνα.
Εχω κοψει και το fungoral εδω και 1/2 μηνα να δω αν δω καμια διαφορα που ελεγε ο giwrgosathina οτι αδυνατιζει την τριχα.
ως Τωρα δε βλεπω καποια διαφορα και απο τα δυο.
Ολα κυλουν φυσιολογικα.
Έτσι και εγώ 1000άρα είχα, δεν παρατήρησα κάτι τι να πω. :dodgy:
Fugnoral βεβαια δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτε μου.

krotaf

Member
Παντως εγω θα τα επαιρνα τελειως στο κρανιο αν ημουν στη θεση σου απο τη στιγμη που δεν επαιρνα αυτο που πληρωσα και θα απαιτουσα αποζημιωση-επιστροφη χρηματων η δωρεαν νεα επεμβαση για να λυθει το προβλημα.Τα περι αγχους και συμπληρωματων διατροφης θα με εκαναν εξαλο καθως ειναι καθαρα λογια ανθρωπου που δεν ξερει απο που να πιαστει και ειναι οι πιο φθηνες δικαιολογιες.Αρχιζω να πιστευω αυτες οι δουλειες πρεπει να γινονται μεσω συμβολαιογραφου με καταλληλο συμφωνητικο που να λεει οτι αν δεν βγει απο ενας συγκεκριμενος αριθμος grafts και πανω, επιστρεφονται τα χρηματα οσο βλακωδες κι αν ακουγεται.Αν ειναι δυνατον,τοσα λεφτα για να παιξεις κορωνα γραμματα στο ποσα μοσχευματα θα ανθισουν και αν.Να ρωτησω εδω,ολα τα παιδια που ειχαν προβλημα με τον Γε γιου,το καταπιαν αμασητο?Δεν ζητησε κανεις τα ρεστα?

tropheus

Well-Known Member
krotaf είπε:
...Να ρωτησω εδω,ολα τα παιδια που ειχαν προβλημα με τον Γε γιου,το καταπιαν αμασητο?Δεν ζητησε κανεις τα ρεστα?

Συνήθως όταν κάποιος χάνει την εμπιστοσύνη του για κάποιον γιατρό ψάχνει για άλλες λύσεις γιατί "το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού"...

Flosk

Well-Known Member
Κριμα γιατι εφαγε πολυ ψωμι αυτος ο γιατρος απο το φορουμ μας και δεν προσεφερε τπτ τελικα.. Μονο 2 ανθρωποι ειδαν προκοπη που ειναι πολυ λιγοι..

zotrix

Active Member
Πάντως είναι πολύ άσχημο όταν είναι να κλείσεις μεταμόσχευση να σου απαντούν αμέσως και να σου κλείνουν ολόκληρη επέμβαση (με βοηθούς, χώρο κτλ) μέσα σε λίγες βδομάδες, και αν κάνεις ερώτηση μετά τη μεταμόσχευση να καθυστερούν να απαντήσουν.

Bouklas είπε:
Δεν υπάρχει κάτι νέο φιλε, υπάρχει μονο η επικοινωνία που είχα πριν κάτι μήνες, ότι ίσως φτάει η διατροφή που κάνω (η διατροφή μου είναι τέλεια), ότι ίσως φτάει το άγχος που έιχα (πλέον δεν ασχολούμαι), και ότι ίσως έφταιξε η Βιοτίνη και τα Ω3 που έπαιρνα. Εντωμεταξύ η βιοτίνη κάνει καλο στα μαλλιά όχι κακό, και τα Ω3 καμια σχέση.

Αυτά για βιοτίνες και Ω3 ότι μπορεί να φταίνε είναι αστεία πράγματα. Πέραν αυτού πως είναι δυνατόν τόσο καιρό να μη σου στείλει ενα email να δει πως πας;!

Bouklas είπε:
zotrix είπε:
πάντως φιλε αν ετσι οπως εισαι τωρα ρίξεις ενα 1500αρι grafts στην ζωνη Α, θα γίνεις gg .Εχεις και πολύ καλη δοτρια και μπολικο μαλλί στην ληπτρια.
ΥΓ: Ισως σου ακουστει καπως αυτό.Εννοω ότι δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα οσο νομίζεις. Μην το παρεξηγησεις.

Αχ τι μου κανεις τώρα, άσε άσε φιλε το σκέφτομαι και λέω με κάτι τέτοιο θα έχω επιτέλους αυτό που θέλω. Αλλα να αξιοποιθεί το κάθε graft και να γίνει καλή δουλειά γιατί στο τέλος θα τα κλαίω και η δότρια θα είναι άχρηστη.

Όχι δεν μου ακούγεται κάπως, ήξερα από πριν ότι δεν έιχα σοβαρό πρόβλημα απλά δεν έγινε αυτό που πλήρωσα, εκείνο που ζήτησα να έχω, όλοι μας πάμε για έναν σκοπό, ο δικός μου δεν επετεύχθη, αυτό.

Με ένα 1500αρι grafts σε καλό γιατρό του εξωτερικού θα κάνεις παπαδες, γιατί οι μεταμόσχευμενες τρίχες που έχεις τώρα εχουν μπει με σωστή φορά και έχεις μονότριχα μπροστά. Το θέμα είναι ότι θα θέλεις κανά 6-7αρι χιλιάρικα και οπωσδήποτε καλό γιατρό για να μην έχεις shock loss

Bouklas

Well-Known Member
krotaf είπε:
Παντως εγω θα τα επαιρνα τελειως στο κρανιο αν ημουν στη θεση σου απο τη στιγμη που δεν επαιρνα αυτο που πληρωσα και θα απαιτουσα αποζημιωση-επιστροφη χρηματων η δωρεαν νεα επεμβαση για να λυθει το προβλημα.Τα περι αγχους και συμπληρωματων διατροφης θα με εκαναν εξαλο καθως ειναι καθαρα λογια ανθρωπου που δεν ξερει απο που να πιαστει και ειναι οι πιο φθηνες δικαιολογιες.Αρχιζω να πιστευω αυτες οι δουλειες πρεπει να γινονται μεσω συμβολαιογραφου με καταλληλο συμφωνητικο που να λεει οτι αν δεν βγει απο ενας συγκεκριμενος αριθμος grafts και πανω, επιστρεφονται τα χρηματα οσο βλακωδες κι αν ακουγεται.Αν ειναι δυνατον,τοσα λεφτα για να παιξεις κορωνα γραμματα στο ποσα μοσχευματα θα ανθισουν και αν.Να ρωτησω εδω,ολα τα παιδια που ειχαν προβλημα με τον Γε γιου,το καταπιαν αμασητο?Δεν ζητησε κανεις τα ρεστα?

Φιλε μου καταλαβαίνω απόλυτα όσα λες, το ότι δεν τα έχω πάρει ακόμα στο κρανίο και δεν έχω κάνει πράγματα δεν σημαίνει ότι δεν θα το κάνω. Ξέρω από την αρχή πως δεν φτάιει τίποτα από όσα μου είπε ο γιατρός και απλά δίνω-δίνει πίστωση χρόνου, αυτό όλο. Εάν η όλη κατάσταση μου δεν κλείσει με θετικό τρόπο να είσαι σίγουρος για ότι ακολουθήσει μετά, είτε έξω από το forum είτε εντός. Εγώ δεν έχω να χάσω πλέον τίποτα. Για αυτό λοιπόν επειδή σε μια κατάσταση καλό είναι να απαντηθούν όσα ερωτήματα υπάρχουν δεν χάθηκε και ο τόπος για λίγο χρόνο παραπάνω.

ΥΓ: Για να σου θυμίσω ο γιατρός μου είχε υποσχεθεί οτι θα είναι δίπλα μου οτιδήποτε και να συμβεί, και πως το οικονομικό θέμα να μην με απασχολεί καθόλου. Αυτά είναι σημαντικά λόγια όταν κάτι δεν πάει καλά, βεβαια θα πεις στις πράξεις κρίνονται όλοι, συμφωνώ.

zotrix είπε:
Πάντως είναι πολύ άσχημο όταν είναι να κλείσεις μεταμόσχευση να σου απαντούν αμέσως και να σου κλείνουν ολόκληρη επέμβαση (με βοηθούς, χώρο κτλ) μέσα σε λίγες βδομάδες, και αν κάνεις ερώτηση μετά τη μεταμόσχευση να καθυστερούν να απαντήσουν.
Είχε ζητήσει συγγνώμη για αυτό και μου απάντησε ότι ο λόγος ήταν ένα πρόβλημα υγείας. Σεβαστό.
zotrix είπε:
Αυτά για βιοτίνες και Ω3 ότι μπορεί να φταίνε είναι αστεία πράγματα. Πέραν αυτού πως είναι δυνατόν τόσο καιρό να μη σου στείλει ενα email να δει πως πας;!
Συμφωνώ για τις βιοτινες κτλπ.
Τι να πω, σίγουρα είναι αλλιώς να σε σκέφτονται, αλλα εντάξει δεν με προβληματίζει και τόσο, δεν είναι κάτι που θα αλλάξει την κατάσταση μου.
zotrix είπε:
Με ένα 1500αρι grafts σε καλό γιατρό του εξωτερικού θα κάνεις παπαδες, γιατί οι μεταμόσχευμενες τρίχες που έχεις τώρα εχουν μπει με σωστή φορά και έχεις μονότριχα μπροστά. Το θέμα είναι ότι θα θέλεις κανά 6-7αρι χιλιάρικα και οπωσδήποτε καλό γιατρό για να μην έχεις shock loss
Από ένα τοπ όνομα φυσικα θα περιμένεις και το ανάλογο αποτελέσματα, αλλα είναι και τρελα τα λεφτά φίλε αν θες να κανεις FUE οποτε θέλει μια σκέψη το πράγμα, τι και που. Σε κάποιους γιατρούς είναι απαγορευτικό οικνομικά να κανεις και κάποιοι άλλοι δεν με έχουν πείσει ακόμα.

krotaf

Member
Μηπως ειχες ξηροδερμια οταν εκανες μμ?Δεν ξερω κατα ποσο επηρρεαζει αλλα λεω γιατι εχω κι εγω μπας και ο οργανισμος διωχνει τα grafts μαζι με τα νεκρα κυτταρα..Αυτη θα ηταν η μονη δικαιολογια που θα μποροθσα να σκεφτω αλλιως ειναι καθαρα προχειρη-κακη δουλεια απο τον γιατρο.Ευχομαι να πανε ολα καλα..

gkast

Active Member
krotaf είπε:
Μηπως ειχες ξηροδερμια οταν εκανες μμ?Δεν ξερω κατα ποσο επηρρεαζει αλλα λεω γιατι εχω κι εγω μπας και ο οργανισμος διωχνει τα grafts μαζι με τα νεκρα κυτταρα..Αυτη θα ηταν η μονη δικαιολογια που θα μποροθσα να σκεφτω αλλιως ειναι καθαρα προχειρη-κακη δουλεια απο τον γιατρο.Ευχομαι να πανε ολα καλα..
Δεν οφειλεται σε ξηροδερμια ή ΣΔ οτι άλλο υποθέτουμε...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

krotaf

Member
gkast είπε:
krotaf είπε:
Δεν οφειλεται σε ξηροδερμια ή ΣΔ οτι άλλο υποθέτουμε...

Αν καποιος δηλαδη εχει σμηγματοροικη δερματιτιδα δεν παιζει ρολο?Βασικα ησμηγματοροικη δερματιτιδα ειναι αλλη ονομασια για πιτυριδα και ξηροδερμια?

Bouklas

Well-Known Member
krotaf είπε:

Να είσαι καλά φιλε μου σε ευχαριστώ.
Μπα όχι ισα ισα που έχω λιπαρή επιδερμίδα. Όμως οτιδήποτε και να έχω αυτό πρέπει να απασχολεί τον γιατρό όχι εμενα, δεν είναι δικη μου δουλειά.

krotaf

Member
Περιμενω πως και πως να δω τι θα γινει με την περιπτωση σου και πως θα σου φερθει ο γιατρος.Ενημερωσε μας να ξερουμε που παταμε... ; )

Bouklas

Well-Known Member
μπουκλα πως τα πας...αρχισες να βλεπεις φως η ακομα στα ιδια??? με τον γιατρο ξαναεπικοινωνησες?

Μέχρι στιγμής κανένα φως, μονο σκοτάδι. Το μαλλί χαλια, όπως και η πυκνότητα, μπροστά έχω αραιώσει αρκετά. Εδώ η μάνα μου που δεν καταλαβαίνει τις λεπτομέρειες όπως εγώ μου είπε "έχεις αραιώσει δεν είσαι όπως πριν". Το θέμα φτιάξιμο έχει καταντήσει αστείο και τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι συνεχέια ότι ήταν λάθος που έκανα μεταμόσχευση. Τουλάχιστον να είχαν κλείσει οι κρόταφοι περισσότερο, έτσι θα μπορούσα να ρίχνω τοππικ και να τα φτιάχνω πιο εύκολα. Όμως τώρα που αραίωσε και αυτό δεν παλεύετε η κατάσταση. Με τον γιατρό δεν έχω επικοινωνήσει, θεωρώ ότι πέρασε ένας σεβαστός χρόνος (3.5 μήνες) και λογικά κάτι θα έπρεπε να είχε αλλάξει. Θα επικοινωνήσω να του δώσω ένα update και θα περιμένω την αντίδραση του. Ελπίζω όσα είπαμε να τα κάνει και πράξη.

Σημείωση. Επέλεξα Κύπρο για ένα δυνατό και καλύτερο αποτέλεσμα. Βάση αυτών περιμένω και την ανάλογη λύση.

ilcapitano

Member
Καλησπέρα φίλε @Bouklas. Πραγματικά η δικιά σου περίπτωση και του @krhtikos21 με προβλημάτισε πάρα πολύ. Έχω διαβάσει πάρα πολλές φορές το νήμα σου χωρίς να έχω βγάλει κάποια άκρη. Έχουμε την ίδια ηλικία και μπορώ να καταλάβω την επιθυμία σου να έχεις μια ωραία εξωτερική εμφάνιση. Δε σου κρύβω ότι πριν κάνω την μεταμόσχευση συζήτησα με τον γιατρό την περίπτωση σου και του κρητικού, χωρίς να πάρω πειστικές απαντήσεις. Τώρα θα μου πεις γιατί πήγα και έκανα την μεταμόσχευση χωρίς να έχω πάρει τις απαντήσεις που ήθελα. Ο λόγος είναι ότι ήδη είχα δώσει την προκαταβολή για την επέμβαση!!! Μέχρι στιγμής τα πάω καλά, αλλά ακόμα έχω πολύ δρόμο μπροστά μου και γενικά κρατάω μικρό καλάθι από αυτά που έχω δει!!! Ειλικρινά σου εύχομαι να λύσεις το πρόβλημα σου όσο πιο σύντομα γίνεται!!!

poseidonas77

Well-Known Member
αδερφε boukla πραγματικα λυπαμαι με αυτα που γραφεις διοτι ησουν απο τους πρωτους που διαβασα το καλοκαιρι οταν μπηκα στο φορουμ για τα αποτελεσματα της θεραπειας σου και μετα εβλεπα την μμ σου και τα τρομερα αποτελεσματα και επαιρνα κουραγιο και ελπιδα για το μελον...
καταλαβαινω πως νιωθεις και σου ευχομαι να δωθει οριστικη λυση στο προβλημα σου....
πιστευω ο γιατρος να σε βοηθησει και να βρειτε απο κοινου τι εφταιξε....

Bouklas

Well-Known Member
Καλησπέρα φίλε @Bouklas. Πραγματικά η δικιά σου περίπτωση και του @krhtikos21 με προβλημάτισε πάρα πολύ. Έχω διαβάσει πάρα πολλές φορές το νήμα σου χωρίς να έχω βγάλει κάποια άκρη. Έχουμε την ίδια ηλικία και μπορώ να καταλάβω την επιθυμία σου να έχεις μια ωραία εξωτερική εμφάνιση. Δε σου κρύβω ότι πριν κάνω την μεταμόσχευση συζήτησα με τον γιατρό την περίπτωση σου και του κρητικού, χωρίς να πάρω πειστικές απαντήσεις. Τώρα θα μου πεις γιατί πήγα και έκανα την μεταμόσχευση χωρίς να έχω πάρει τις απαντήσεις που ήθελα. Ο λόγος είναι ότι ήδη είχα δώσει την προκαταβολή για την επέμβαση!!! Μέχρι στιγμής τα πάω καλά, αλλά ακόμα έχω πολύ δρόμο μπροστά μου και γενικά κρατάω μικρό καλάθι από αυτά που έχω δει!!! Ειλικρινά σου εύχομαι να λύσεις το πρόβλημα σου όσο πιο σύντομα γίνεται!!!

Σε ευχαριστώ ρε φιλε μακάρι! Για σένα μην ανησυχείς, είσαι υπερκομπλε όπως ο Dance. Κανεις την καλύτερη θεραπεία, έχεις τέλεια ποιότητα τρίχας και στους 4 μήνες δείχνεις ήδη παρα πολύ καλός! Όλα είναι υπέρ σου φιλε μου, δεν έχεις ανάγκη να φοβάσαι για τίποτα. ;)

Αν ο λόγος που έκανες ήταν γιατί έδωσες προκαταβολή, κακώς μπορούσες να τα ζητήσεις πίσω, δεν νομίζω ο γιατρός να είχε πρόβλημα. Αλλα ok πλέον δεν έχει και τόσο σημασία η εξέλιξη σε δικαιώνει.

Μπλουζα