Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

Panos1982

Well-Known Member
Bouklas είπε:
Σκέφτομαι να σχεδιάσω 1cm και με τα χερια να τις μετρήσω μια-μια. Το προσπάθησα μια φορά αλλά το μολύβι ηταν χοντρό στις γραμμάς και έπιανε κάποιες, είχα μετρήσει 60-65, στις οποίες βέβαια υπήρχαν και πολύτριχα.

αυτο το εχω κανει κι εγω μπουκλα... 65 ειχα περιπου...
βεβαια πανω απο το >80% αυτων ηταν μονοι θυλακες γιατι το εκανα μπροστα μπροστα στη hairline οχι πισω...
αν εχεις αυτο τον αριθμο τριχων παντος ειναι κατι πολυ φυσιολογικο για μια μεταμοσχευση...εκει παιζουν τα νουμερα πανω κατω...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
Eυκολο !!!

Υπαρχει επιθετικη τριχοπτωση με αποτελεσμα να χανονται τα μαλλια που προυπηρχαν λιγο πριν την επεμβαση και να παραμενουν τα μεταμοσχευμενα. Η Καραφλα σχηματιστηκε (βλεπε φωτο πριν την επεμβαση) και ειναι θεμα χρονου να χαθουν και οσα υπηρχαν μεσα. Τα αποτελεσματα των μεταμοσχευσεων ΔΕΝ δινουν ποτε πυκνοτητα οποτε οδηγουμαστε στο αποτελεσμα που βλεπουμε τωρα. Οσο περναει ο καιρος λογικα η εικονα θα χειροτερευει.

Φλεγμονη δεν υπαρχει εκτος αν ειναι οι σπανιες αυτες περιπτωσεις που ειναι υποδερμικες και δεν δειχνουν σημαδια στην επιφανεια του τριχωτου (Πηγματα, εκζεματα, πληγες, ερυθροτητα, αιματωμα κτλ κτλ). Αλλα και παλι οπως φαινεται στις φωτογραφιες η αραιωση ειναι διαχυτη συμμετρικα σε ολη την μπροστινη οψη της κεφαλης οποτε παλι οδηγουμαστε στο πρωτο συμπερασμα.

Φλεγμονη ή χειρουργικο λαθος το θεωρω δυσκολο. Θα συνεβαινε εφοσον δεν υπηρχε φυτρωση αλλα οπως φαινεται στις φωτογραφιες τα μοσχευματα φυτρωσανε και το προβλημα δεν παρουσιαστηκε στους πρωτους μηνες της επεμβασης.

zotrix

Active Member
Φίλε Μπούκλα ως παθών 2 ελληνων ιδιωτων γιατρών (ούτε καν κλινική δηλαδή, φαντάσου) στο κοντινό παρελθον, μπορώ να σου πω ότι μακάρι να είχα στις 2 πρώτες μου μεταμοσχεύσεις έστω και τη μιση πυκνότητα που έχεις εσυ από μία μεταμόσχευση μόνο τώρα. Αν αυτό σε παρηγορεί κάπως...

Δημητρης38 είπε:
Eυκολο !!!

Υπαρχει επιθετικη τριχοπτωση με αποτελεσμα να χανονται τα μαλλια που προυπηρχαν λιγο πριν την επεμβαση και να παραμενουν τα μεταμοσχευμενα. Η Καραφλα σχηματιστηκε (βλεπε φωτο πριν την επεμβαση) και ειναι θεμα χρονου να χαθουν και οσα υπηρχαν μεσα. Τα αποτελεσματα των μεταμοσχευσεων ΔΕΝ δινουν ποτε πυκνοτητα οποτε οδηγουμαστε στο αποτελεσμα που βλεπουμε τωρα. Οσο περναει ο καιρος λογικα η εικονα θα χειροτερευει.

Φλεγμονη δεν υπαρχει εκτος αν ειναι οι σπανιες αυτες περιπτωσεις που ειναι υποδερμικες και δεν δειχνουν σημαδια στην επιφανεια του τριχωτου (Πηγματα, εκζεματα, πληγες, ερυθροτητα, αιματωμα κτλ κτλ). Αλλα και παλι οπως φαινεται στις φωτογραφιες η αραιωση ειναι διαχυτη συμμετρικα σε ολη την μπροστινη οψη της κεφαλης οποτε παλι οδηγουμαστε στο πρωτο συμπερασμα.

Φλεγμονη ή χειρουργικο λαθος το θεωρω δυσκολο. Θα συνεβαινε εφοσον δεν υπηρχε φυτρωση αλλα οπως φαινεται στις φωτογραφιες τα μοσχευματα φυτρωσανε και το προβλημα δεν παρουσιαστηκε στους πρωτους μηνες.

Φίλε να σε ρωτησω κατι,

όταν λέμε φλεγμονη τι ακριβως εννοούμε; Εννοω που μπορεί να οφείλεται, σε λαθος γιατρού ή δική μας μαλακια κατα τη μετεγχειρητικη πορεία;

Δημητρης38

Active Member
zotrix είπε:
Δημητρης38 είπε:
Eυκολο !!!

Φλεγμονη ή χειρουργικο λαθος το θεωρω δυσκολο. Θα συνεβαινε εφοσον δεν υπηρχε φυτρωση αλλα οπως φαινεται στις φωτογραφιες τα μοσχευματα φυτρωσανε και το προβλημα δεν παρουσιαστηκε στους πρωτους μηνες.

Φίλε να σε ρωτησω κατι,

όταν λέμε φλεγμονη τι ακριβως εννοούμε; Εννοω που μπορεί να οφείλεται, σε λαθος γιατρού ή δική μας μακακια κατα τη μετεγχειρητικη πορεία;

Η φλεγμονη ειναι παθηση των σμηγματογονων αδενων στο προσωπο και στο σωμα, οπου δημιουργουνται σπυρια με πυων και κυστες , κοκκινιλες και σε ποιο σοβαρες περιπτωσεις αιματωματα, δερματικες οπες ενω σε ποιο ηπιες περιπτωσεις εμφανιζεται με συμπτωσματα κνησμου και ερυθροτητας στο δερμα. Η νοσος οφειλεται κατα κυριο λογο σε κληρονομικους παραγοντες, παραμενει για εβδομαδες, μηνες ή χρονια δεν ειναι θεραπευσιμη και εμφανιζεται με εξαρσεις λογω αλλαγης καιρικων συνθηκων, αγχους, κακης διατροφης κτλ κτλ

Η Φλεγμονη στην επιφανεια του τριχωτου της κεφαλης ειναι βασικη αιτια τριχοπτωσης και κακων αποτελεσματων επεμβασεων μεταμοσχευσης μαλλιων. Το εχω διαβασει σε Φορουμς Ιατρων που ειδικευονται στις συγκεκριμενες επεμβασεις και δυστυχως βγαινουνε με την φατσα τους φορα παρτιδα και το ονοματεπωνυμο τους, να δηλωσουν οτι εχουν κανει επεμβασεις σε ασθενεις με φλεγμονη και τα αποτελεσματα δεν ηταν τα αναμενομενα (αντι να γραψουν οτι τους εστειλαν σπιτι τους εξηγωντας τους πως θα χασουν τα λεφτα τους για κατι που προτιθεται να κανουν και δεν θα εχει ισχυρες πιθανοτητες επιτυχημενου αποτελεσματος)

Ανθρωποι που εχουν φλεγμονη στο τριχωτο της κεφαλης εχουν ισχυρες πιθανοτητες για αποτυχημενες επεμβασεις μ/μ, καθυστερημενη φυτρωση λογω κακης αιματωσης της περιοχης, καταστροφη των μεταμοσχευμενων τριχοθυλακιων σε βαθος χρονου λογω της δερματικης παθησης και του σμηγματος που συγκεντρωνεται στην ριζα της τριχας. Η Ψωριαση και η Σμηγματορροϊκη δερματιτιδα ειναι μια χρονια φλεγμονωδης παθηση του δερματος με μεγαλη ποικιλια συμπτωματων !!

Οι χειροτερες περιπτωσεις ειναι αυτες που ειναι υποδερμικες και δεν δειχνουν συμπτωματα ετσι ωστε να στειλουν τον ασθενη στον δερματολο για να λαβει την αντιστοιχη θεραπευτικη αγωγη. Φλεγμονη που μπορει να παρουσιαστει στην ωρα του χειρουργειου οφειλεται καθαρα στις συνθηκες κακης υγιεινης που συνυπαρχουν την ωρα της επεμβασης. Η μονη δικη μας μαλακια που μπορει να επιφερει το αποτελεσμα της φλεγμονης ειναι η κακη υγιεινη και η μη χρηση των ιατρικων μεταγχειρητικων οδηγιων που θα λαβουμε απο τον γιατρο μας μετα το περας της επεμβασης.

Ελπιζω να σε βοηθησα και να μην χαλασα το θρεντ του φιλου χρηστη :)

zotrix

Active Member
ευχαριστω. ξέρω τι είναι φλεγμονή αλλά δεν ξέρω αν ευθύνεται περισσότερο στην περίπτωση αυτή, ο γιατρός ή ο ασθενής μετά. από ότι κατάλαβα και τα 2 μπορεί να συμβούν. καλύτερα να μην χαλάμε το θέμα του παιδιού όμως.

Δημητρης38

Active Member
zotrix είπε:
ευχαριστω. ξέρω τι είναι φλεγμονή αλλά δεν ξέρω αν ευθύνεται περισσότερο στην περίπτωση αυτή, ο γιατρός ή ο ασθενής μετά. από ότι κατάλαβα και τα 2 μπορεί να συμβούν. καλύτερα να μην χαλάμε το θέμα του παιδιού όμως.

Ο Γιατρος αποκλειστικα φταιει !!!

Αν ο ασθενης εχει Σμηγματορροϊκη Δερματιτιδα για παραδειγμα, πρεπει να τον στειλει σπιτι του αφου του εξηγησει οτι δεν θα εχει τα αποτελεσματα που επιθυμει λογο της δερματικης παθησης που προυπαρχει.

Αν δεν προυπαρχει δερματικη παθηση και αποκτησει φλεγμονη μετα το χειρουργειο, παλι ο Γιατρος φταιει γιατι δεν προφυλαξε τον ασθενη του και δεν επεφερε το αναμενο αποτελεσμα.

Η μονη περιπτωση να ευθυνεται ο ασθενης ειναι να μην ακολουθησει τις μεταγχειρητικες οδηγιες και τους σωστους κανονες υγιεινης, προστατευοντας την επιφανεια που επιβαρυνθηκε λογο της επεμβασης.

Φτιαξε θρεντ αν θελεις στην αντιστοιχη ενοτητα του Φορουμ για οτι αποριες εχεις να διαβασεις γνωμες και αποψεις... φυγαμε απο εδω και ας μας συγχωρεσει ο Μπουκλας !!!

giwrgos athina

Active Member
Eγω παλι δεν νομιζω oti o boklas eχασε τοσα πολλα μαμα μαλλια σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα...Στο 5 μηνα απο την μμ το παιδι ειχε το μαλλι του ρουβα και στον 9 μηνα αραιωσε...Κατι λαθος εγεινε στην μεταμοσχευση του και παρουσιασε sok loss.

Δημητρης38

Active Member
giwrgos athina είπε:
Eγω παλι δεν νομιζω oti o boklas eχασε τοσα πολλα μαμα μαλλια σε τοσο μικρο χρονικο διαστημα...Στο 5 μηνα απο την μμ το παιδι ειχε το μαλλι του ρουβα και στον 9 μηνα αραιωσε...Κατι λαθος εγεινε στην μεταμοσχευση του και παρουσιασε sok loss.

Γιωργο κρινοντας απο την φωτογραφια που ποσταρες, ειχε ηδη χασει πολλα μαμα μαλλια πριν κανει το χειρουργειο.
Σοκ Λος παθαινεις λιγο μετα την επεμβαση (οπως εγινε σε εμενα) και οχι 7 μηνες μετα την επεμβαση και αφου φυτρωσουν ολα τα μοσχευματα.

Εγω το γραφω απο την πρωτη ημερα παρουσιας μου στο Φορουμ, οι μεταμοσχευσεις μαλλιων δεν ειναι λυση για το προβλημα της φαλακρας. Για οσους εχουν μαμα μαλλια, μπορει το αποτελεσμα του "μετα" να καλυτερο απο το "πριν" αλλα οσο αυτα πεφτουνε το προβλημα μεγεθυνεται και δεν λυνεται. Κερδιζεις πιστωση χρονου στην ουσια αλλα μακελευεις την δοτρια περιοχη, ταλαιπωρεις την ληπτρια για λιγες χιλιαδες τριχες (οταν ολο το κεφαλι εχει πριν την ενηλικιωση πανω απο 100.000 τριχες) ελπιζοντας να μην πεσουν τα υπολοιπα.

Ναι μεν... αλλά δηλαδή σε όλα !!!
Λογω προσωπικης εμπειριας ειμαι λιγο καχυποπτος σορυ ...

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ωραια τα ανελυσες Δημητρη.Μπραβο.
Εγω μερικες φορες βγαζω κανα σπυρι που με ποναει στην hairline.
Δηλαδη το παταω και ποναει.Αλλες φορες δεν φενεται καν το πιεζω με το δαχτυλο και ποναει.
Τι μπορει να ειναι αυτο?
Στο κεφαλι επισης εχω και καμια φορα φαγουρα.
Αλλα οκ τωρα που ειμαι στα 2 χρονια και 4 μηνες μεταμοσχευσης δεν ειδα κατι στραβο.
Βεβαια ισως να χασα καποια μαμα μαλλακια αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος γιαυτο.
Οχι οτι ειχα και πολλα εκει που εκανα μεταμοσχευση αλλα πιστευω ειναι αρκετο αν τα χασω και αυτα να εχω μια μικρη αραιωση. Δεν μπορω να ειμαι σιγουρος 100% παντως εαν εχασα.

poseidonas77

Well-Known Member
εγω παντως εαν ειχα λεφτα μμ θα εκανα οπωςδηποτε μιας και εχω σταθεροποιημενη εδω και χρονια αραιωση..βλεποντας τα αποτελεσματα των παιδιων εχω παθει πλακα...
θα ειχα μπει στο αεροπλανο για κυπρο ..χτες!!!!
μπουκλα καλο κουραγιο αδερφε ευχομαι να λυθει το προβλημα σου...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Δημητρης38 είπε:
Γιωργο κρινοντας απο την φωτογραφια που ποσταρες, ειχε ηδη χασει πολλα μαμα μαλλια πριν κανει το χειρουργειο.
Σοκ Λος παθαινεις λιγο μετα την επεμβαση (οπως εγινε σε εμενα) και οχι 7 μηνες μετα την επεμβαση και αφου φυτρωσουν ολα τα μοσχευματα.
Αριστερά 5 μέρες πριν την μεταμόσχευση, δεξιά κοντό κουρεμένος λίγο πριν την εγχείριση. Μπήκαν 2.500 grafts μπροστά, ένας αξιοσέβαστος αριθμός σε κροτάφους και πύκνωση προς τα μέσα, σε μια περιοχή που δεν ήταν τόσο αραιωμένη. Μέχρι τους 7-8 μήνες όλα πήγαιναν καλά, από εκεί και πέρα ξέρετε πως είμαι τώρα.

Δημητρης38 είπε:
Ελπιζω να σε βοηθησα και να μην χαλασα το θρεντ του φιλου χρηστη :)
Κανένα θέμα ρε φιλε. :p

poseidonas7 είπε:
εγω παντως εαν ειχα λεφτα μμ θα εκανα οπωςδηποτε μιας και εχω σταθεροποιημενη εδω και χρονια αραιωση..βλεποντας τα αποτελεσματα των παιδιων εχω παθει πλακα...
θα ειχα μπει στο αεροπλανο για κυπρο ..χτες!!!!
μπουκλα καλο κουραγιο αδερφε ευχομαι να λυθει το προβλημα σου...
Σε ευχαριστώ ρε φίλε να είσαι καλά.

zotrix είπε:
Φίλε Μπούκλα ως παθών 2 ελληνων ιδιωτων γιατρών (ούτε καν κλινική δηλαδή, φαντάσου) στο κοντινό παρελθον, μπορώ να σου πω ότι μακάρι να είχα στις 2 πρώτες μου μεταμοσχεύσεις έστω και τη μιση πυκνότητα που έχεις εσυ από μία μεταμόσχευση μόνο τώρα. Αν αυτό σε παρηγορεί κάπως...
Σε ευχαριστώ ρε φιλε, αλλα να σου πω κάτι... ήξερα ότι δεν είχα τόσο χοντρό θέμα, προτίμησα να πάω Κύπρο και να δώσω παραπάνω λεφτά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Όταν πλέον δεν πήγε όπως περίμενα, καταλαβαίνεις. :-/

Δεν γνωρίζω πως είναι η κατάσταση σου αυτή τη στιγμή, σου εύχομαι ότι καλύτερο πάντως.

Panos1982 είπε:
αυτο το εχω κανει κι εγω μπουκλα... 65 ειχα περιπου...
βεβαια πανω απο το >80% αυτων ηταν μονοι θυλακες γιατι το εκανα μπροστα μπροστα στη hairline οχι πισω...
αν εχεις αυτο τον αριθμο τριχων παντος ειναι κατι πολυ φυσιολογικο για μια μεταμοσχευση...εκει παιζουν τα νουμερα πανω κατω...
Και εγώ μπροστά μπροστά το έκανα, αλλα ήταν χοντρό το μολύβι και παίζει να μέτρησα και τρίχες που δεν έπρεπε, θα το ξανακάνω με κάτι λεπτό αυτή τη φορα και θα ανεβάσω φωτογραφία. Πάντως απο ότι θυμάμαι για τα cm2 μπροστά, μου είχε πει ο γιατρός στην πρώτη σειρά μπήκαν μονότριχα και από πίσω ακολούθησαν τα πολύτριχα. Από εκεί και πέρα η πυκνότητα έπεσε στα 50-45.
Σε σένα φίλε πιστεύω θα μπήκαν περισσότερα μονότριχα απο ότι έμενα και έτσι είχες μια καθαρή πυκνότητα όχι ένα illusion με πολύτριχα, το οποιο κοιτώντας το δέρμα του κεφαλιού σου θα δείχνει σαφώς πιο πυκνό και κάλυτερο.

Συνημμένα

• diafora.jpg
    diafora.jpg
    1.3 MB · Προβολές: 619

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:
επισης ρε φιλε πολυ κατσαρες τριχες...1 χρονο μετα και ακομα δεν εχουν ισιωσει?? τι παιζει?
Αυτό με τις κατσαρές τρίχες όπως μου είχε πει και ο Τροφέας θα πάρει πολύ καιρό να φτιάξει. Χρόνια! Τώρα 12 μήνες μετά έχει αλλάξει λίγο προς το καλύτερο, πριν 5-6 ηταν χειρότερα.

petrospap

Active Member
πως το βλεπεις το θεμα απο εδω και περα?? σκεφτεσαι για καμια ακομα μ/μ στο προσεχες μελλον?? θα αρχισεις καμια βαρια θεραπεια??

geeorgee

Active Member
Επειδη εχω κιεγω τελειως ισιο μαλλι αυτο με τα μεταμοσχευμενα που κατσαρωνουν ειναι προβλημα γιατι ξεχωριζουν πολυ απο τα κανονικα
μαλλια και φαινονται καπως ψευτικα.ειδικα μετα το λουσιμο φαινονται
ολες οι ατελειες και τα διαφορα λαθοι του γιατρου που σε μενα ειναι πολλα.
boukla χρησιμοποιεις τιποτα για styling που να βοηθαει σε αυτο?Υπαρχει κατι απο ολα τα γνωστα οπως ζελε λακ πυλο κτλ που να
ειναι οσο το δυνατον πιο ακινδυνο ας πουμε για το μαλλι?

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:
πως το βλεπεις το θεμα απο εδω και περα?? σκεφτεσαι για καμια ακομα μ/μ στο προσεχες μελλον?? θα αρχισεις καμια βαρια θεραπεια??
Ναι, αλλα..
Παλιά σκεφτόμουν μια δεύτερη για να κλείσω λίγο τα τριγωνάκια (αυτό που με έκαιγε πάντα). Τώρα όμως το μονο που σκέφτομαι είναι να πάρουν τα πάνω τους. Πριν που όλα ήταν καλύτερα είχα μια σκέψη για το μετά, τώρα που αραίωσε δεν νομίζω πως αξίζει να κινηθώ γρήγορα, πρέπει να δω πως θα εξελιχθεί. Στον 7-8 μηνα είχα υπολογίσει πως με maximum 500-600 grafts είχα ξεμπερδέψει.

Για βαριά θεραπεία όχι, δεν υπάρχει λόγος να κουμπώσω ορμονικό φάρμακο για μια ζωή ή έστω για πολλά χρονια. Την φιναστερίδη πλέον και όλα τα συναφή DHT blocker καλώς ή κακώς δεν τα βλέπω σαν σοβαρή θεραπεία, είναι ρίσκο, έχω διαβάσει μαρτυρίες ανθρώπων πως ενώ ήταν όλα καλά μετά από αρκετά χρονια χρήσης ένα πρωί ξεκίνησαν τα παρατράγουδα. Άλλος μετά από 1 χρόνο άλλοι μετά από περισσότερα. Αυτό ήταν κάτι που δεν γνώριζα όταν είχα ξεκινήσει φίνα ούτε είχα διαβάσει ανάλογες περιπτώσεις στο forum. Ήξερα ότι με λίγους μήνες χρήσης θα έχεις καταλάβει εάν η φίνα σου κάνει ή όχι, μετά όμως διαψεύστηκα. Πιστεύω οτι η φίνα δεν κάνει για κανέναν.

geeorgee είπε:
Επειδη εχω κιεγω τελειως ισιο μαλλι αυτο με τα μεταμοσχευμενα που κατσαρωνουν ειναι προβλημα γιατι ξεχωριζουν πολυ απο τα κανονικα
μαλλια και φαινονται καπως ψευτικα.ειδικα μετα το λουσιμο φαινονται
ολες οι ατελειες και τα διαφορα λαθοι του γιατρου που σε μενα ειναι πολλα.
boukla χρησιμοποιεις τιποτα για styling που να βοηθαει σε αυτο?Υπαρχει κατι απο ολα τα γνωστα οπως ζελε λακ πυλο κτλ που να
ειναι οσο το δυνατον πιο ακινδυνο ας πουμε για το μαλλι?

Μετά το λούσιμο είμαι και εγώ άστα να πάνε! :D
Τζέλ δεν έχω χρησιμοποιήσει γιατί πιστεύω χαλάει τον όγκο. Θα σου πρότεινα αφού τα στεγνώσεις με το πιστολάκι να ψεκάσεις για λίγο επιφανειακά με μια λάκ μικρού κρατήματος και καπάκι να δώσεις με τα χερια το χτένισμα που θες, έτσι ώστε οι τρίχες να μείνουν στο σημείο που διάλεξες όταν στεγνώσει εντελώς η λάκ. Μετά εάν κάτι δεν σου αρέσει βάλε λίγο νερό στο χέρι και χτένισε τα, μια λάκ με αδύναμο κράτημα σου επιτρέπει να κανεις ότι θες. Ο πηλός είναι στεγνός και κολλάει, είναι σαν να κανεις άγριο stretching στις τρίχες. :D
Για την επικινδυνότητα, η λακ όταν ψεκάσεις έχει στεγνώσει και μείνει σε δευτερόλεπτα στο σημείο που πέρασες, δεν προλαβαίνει να πάει ριζα να κάνει κακό. Υπάρχουν όμως και βιολογικά προιόντα τύπου styling εάν δεν θέλεις να βάζεις τίποτα χημικό, πολύ ακριβά όμως.

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε Μπούκλα καλησπέρα. Δυστυχώς στο update σου δεν διάβασα καλά πράγματα, ήλπιζα να συνέλθεις αλλά νομίζω πως είσαι και λίγο χειρότερος απο την τελευταία φορά. Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει. Το μόνο που είμαι σίγουρος ειναι πως ιατρικό λάθος σε επίπεδο υγειονομικών συνθηκών δεν παίζει. Έχω ακούσει τραγικές ηλιθιότητες για επωάσεις ιών κτλ κτλ που μόνο γέλιο φέρνουν. Απο την στιγμή που φύτρωση είχες, φλεγμονή δεν υπήρξε ούτε υπάρχει, ούτε κάποια μόλυνση κτλ. ΤΕΛΟΣ. Ιατρικό λάθος όμως μπορεί να υπάρχει αν δεν λήφθηκαν μοσχεύματα απο την safe zone ή εαν ο γιατρός δεν τα έβαλε στο σωστό βάθος κτλ κτλ. Εκεί πραγματικά δεν ξέρω, αλλά δίνω πιθανότητες να έχει συμβεί, οπότε φυσικά και φταίει ο γιατρός αν ειναι έτσι. Το σοκ λος μην το αποκλείεις, έστω και 8 μήνες μετά, γιατί τότε άρχισε να διαφαίνεται αυτό, ωστόσο οι πιθανότητες ειναι εξαιρετικά μικρές.

Πιστεύω πως εκτός απο πιθανό ιατρικό λάθος στην τοποθέτηση (είπαμε πριν τι και το έχει αναλύσει αλλού άλλο μέλος με όνομα τακις νομίζω), σίγουρα έχεις χάσει και μέρος των λίγων μαμά μαλλιών που είχες στις εκεί περιοχές που έβαλες μοσχέυματα. Επίσης μην ξεχνάς πως στο 8μηνο ειναι το μέγιστο του αποτελέσματος λόγω συντονισμένης φύτρωσης. Στο 12μηνο φαίνεσαι χειρότερος διότι έχεις χάσει και μεταμοσχευμένα (λίγα) λόγω των κύκλων που κάνουν και αυτά, και δεν ειναι ίδιοι με τα υπόλοιπα και με λίγα λόγια ποτέ ξανά δεν θα συντονιστούν τα μαλλάκια να δείχνουν αυτό το τέλειο αποτέλεσμα που είχες στο 8μηνο. Η πυκνότητα τους ειναι οριακή για το illusion of density, λίγα να πέσουν χαλάει, μετά που θα βγούν θα πεσουν άλλα και γίνεται φαύλος κύκλος. Σε εσένα έπαιξαν ρόλο όλα, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, για να δεις αυτό που βλέπεις τώρα, όμως δεν θα έπρεπε να είναι τόσο πολύ, οπότε πιθανολογώ για ιατρικό σφάλμα στην τοποθέτηση με αποτέλεσμα ίσως κάποια μοσχεύματα να τα απορρίπτει ο οργανισμός σου.

Νομίζω πως θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμη και μετά να ζητήσεις ίσως μερική επιστροφή χρημάτων και να προγραμματίσεις νέο χειρουργείο για πύκνωση και το ίσιωμα που έλεγε σε γιατρό του εξωτερικού πχ Μπισάνγκα κτλ. Εύχομαι καλό κουράγιο και καλή τύχη φίλε μου και μακάρι να μην στεναχωρηθείς άλλο. Επειδή είσαι πολύ κομπλέ παιδί είπα να σου πω και εγώ την γνώμη μου σε ενα απο τα τελευταία μου γραφόμενα μιας και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ άλλο με το φόρουμ συγγραφικά, παρα μόνο σαν αναγνώστης. Ξέρεις έχω σιχαθεί με ορισμένα άτομα εδώ μέσα που το παίζουν σωτήρες προς τον κόσμο ενώ το μόνο που κοιτάνε ειναι να κάνουν συνεταιρισμούς για να παίρνουν μίζες.

Bouklas

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Φίλε Μπούκλα καλησπέρα. Δυστυχώς στο update σου δεν διάβασα καλά πράγματα, ήλπιζα να συνέλθεις αλλά νομίζω πως είσαι και λίγο χειρότερος απο την τελευταία φορά. Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει. Το μόνο που είμαι σίγουρος ειναι πως ιατρικό λάθος σε επίπεδο υγειονομικών συνθηκών δεν παίζει. Έχω ακούσει τραγικές ηλιθιότητες για επωάσεις ιών κτλ κτλ που μόνο γέλιο φέρνουν. Απο την στιγμή που φύτρωση είχες, φλεγμονή δεν υπήρξε ούτε υπάρχει, ούτε κάποια μόλυνση κτλ. ΤΕΛΟΣ. Ιατρικό λάθος όμως μπορεί να υπάρχει αν δεν λήφθηκαν μοσχεύματα απο την safe zone ή εαν ο γιατρός δεν τα έβαλε στο σωστό βάθος κτλ κτλ. Εκεί πραγματικά δεν ξέρω, αλλά δίνω πιθανότητες να έχει συμβεί, οπότε φυσικά και φταίει ο γιατρός αν ειναι έτσι. Το σοκ λος μην το αποκλείεις, έστω και 8 μήνες μετά, γιατί τότε άρχισε να διαφαίνεται αυτό, ωστόσο οι πιθανότητες ειναι εξαιρετικά μικρές.

Πιστεύω πως εκτός απο πιθανό ιατρικό λάθος στην τοποθέτηση (είπαμε πριν τι και το έχει αναλύσει αλλού άλλο μέλος με όνομα τακις νομίζω), σίγουρα έχεις χάσει και μέρος των λίγων μαμά μαλλιών που είχες στις εκεί περιοχές που έβαλες μοσχέυματα. Επίσης μην ξεχνάς πως στο 8μηνο ειναι το μέγιστο του αποτελέσματος λόγω συντονισμένης φύτρωσης. Στο 12μηνο φαίνεσαι χειρότερος διότι έχεις χάσει και μεταμοσχευμένα (λίγα) λόγω των κύκλων που κάνουν και αυτά, και δεν ειναι ίδιοι με τα υπόλοιπα και με λίγα λόγια ποτέ ξανά δεν θα συντονιστούν τα μαλλάκια να δείχνουν αυτό το τέλειο αποτέλεσμα που είχες στο 8μηνο. Η πυκνότητα τους ειναι οριακή για το illusion of density, λίγα να πέσουν χαλάει, μετά που θα βγούν θα πεσουν άλλα και γίνεται φαύλος κύκλος. Σε εσένα έπαιξαν ρόλο όλα, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, για να δεις αυτό που βλέπεις τώρα, όμως δεν θα έπρεπε να είναι τόσο πολύ, οπότε πιθανολογώ για ιατρικό σφάλμα στην τοποθέτηση με αποτέλεσμα ίσως κάποια μοσχεύματα να τα απορρίπτει ο οργανισμός σου.

Νομίζω πως θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμη και μετά να ζητήσεις ίσως μερική επιστροφή χρημάτων και να προγραμματίσεις νέο χειρουργείο για πύκνωση και το ίσιωμα που έλεγε σε γιατρό του εξωτερικού πχ Μπισάνγκα κτλ. Εύχομαι καλό κουράγιο και καλή τύχη φίλε μου και μακάρι να μην στεναχωρηθείς άλλο. Επειδή είσαι πολύ κομπλέ παιδί είπα να σου πω και εγώ την γνώμη μου σε ενα απο τα τελευταία μου γραφόμενα μιας και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ άλλο με το φόρουμ συγγραφικά, παρα μόνο σαν αναγνώστης. Ξέρεις έχω σιχαθεί με ορισμένα άτομα εδώ μέσα που το παίζουν σωτήρες προς τον κόσμο ενώ το μόνο που κοιτάνε ειναι να κάνουν συνεταιρισμούς για να παίρνουν μίζες.

Σε ευχαριστώ ρε φιλε για τις ευχές σου να είσαι καλά, μακάρι να πάνε καλύτερα τα πράγματα. Για τους λόγους που έχουμε συζητήσει και σε αλλα νήματα, τι να πω, όλα παίζουν όπως λες και εσύ, δεν θα έπρεπε να είναι όλα σε τόσο μεγάλο βαθμό, συμφωνώ.

Όσο για την ενεργή σου δράση στο forum, εγώ λυπάμαι και δεν θέλω να σταματήσεις! Είσαι ένα παλιό μέλος με γνώσεις και εμπειρίες, μονο καλο θα προσέφερε η παρουσία σου! :-/

Μπλουζα