Φίλε Μπούκλα καλησπέρα. Δυστυχώς στο update σου δεν διάβασα καλά πράγματα, ήλπιζα να συνέλθεις αλλά νομίζω πως είσαι και λίγο χειρότερος απο την τελευταία φορά. Πραγματικά δεν ξέρω τι παίζει. Το μόνο που είμαι σίγουρος ειναι πως ιατρικό λάθος σε επίπεδο υγειονομικών συνθηκών δεν παίζει. Έχω ακούσει τραγικές ηλιθιότητες για επωάσεις ιών κτλ κτλ που μόνο γέλιο φέρνουν. Απο την στιγμή που φύτρωση είχες, φλεγμονή δεν υπήρξε ούτε υπάρχει, ούτε κάποια μόλυνση κτλ. ΤΕΛΟΣ. Ιατρικό λάθος όμως μπορεί να υπάρχει αν δεν λήφθηκαν μοσχεύματα απο την safe zone ή εαν ο γιατρός δεν τα έβαλε στο σωστό βάθος κτλ κτλ. Εκεί πραγματικά δεν ξέρω, αλλά δίνω πιθανότητες να έχει συμβεί, οπότε φυσικά και φταίει ο γιατρός αν ειναι έτσι. Το σοκ λος μην το αποκλείεις, έστω και 8 μήνες μετά, γιατί τότε άρχισε να διαφαίνεται αυτό, ωστόσο οι πιθανότητες ειναι εξαιρετικά μικρές.
Πιστεύω πως εκτός απο πιθανό ιατρικό λάθος στην τοποθέτηση (είπαμε πριν τι και το έχει αναλύσει αλλού άλλο μέλος με όνομα τακις νομίζω), σίγουρα έχεις χάσει και μέρος των λίγων μαμά μαλλιών που είχες στις εκεί περιοχές που έβαλες μοσχέυματα. Επίσης μην ξεχνάς πως στο 8μηνο ειναι το μέγιστο του αποτελέσματος λόγω συντονισμένης φύτρωσης. Στο 12μηνο φαίνεσαι χειρότερος διότι έχεις χάσει και μεταμοσχευμένα (λίγα) λόγω των κύκλων που κάνουν και αυτά, και δεν ειναι ίδιοι με τα υπόλοιπα και με λίγα λόγια ποτέ ξανά δεν θα συντονιστούν τα μαλλάκια να δείχνουν αυτό το τέλειο αποτέλεσμα που είχες στο 8μηνο. Η πυκνότητα τους ειναι οριακή για το illusion of density, λίγα να πέσουν χαλάει, μετά που θα βγούν θα πεσουν άλλα και γίνεται φαύλος κύκλος. Σε εσένα έπαιξαν ρόλο όλα, λίγο το ένα, λίγο το άλλο, για να δεις αυτό που βλέπεις τώρα, όμως δεν θα έπρεπε να είναι τόσο πολύ, οπότε πιθανολογώ για ιατρικό σφάλμα στην τοποθέτηση με αποτέλεσμα ίσως κάποια μοσχεύματα να τα απορρίπτει ο οργανισμός σου.
Νομίζω πως θα πρέπει να περιμένεις λίγο ακόμη και μετά να ζητήσεις ίσως μερική επιστροφή χρημάτων και να προγραμματίσεις νέο χειρουργείο για πύκνωση και το ίσιωμα που έλεγε σε γιατρό του εξωτερικού πχ Μπισάνγκα κτλ. Εύχομαι καλό κουράγιο και καλή τύχη φίλε μου και μακάρι να μην στεναχωρηθείς άλλο. Επειδή είσαι πολύ κομπλέ παιδί είπα να σου πω και εγώ την γνώμη μου σε ενα απο τα τελευταία μου γραφόμενα μιας και δεν σκοπεύω να ασχοληθώ άλλο με το φόρουμ συγγραφικά, παρα μόνο σαν αναγνώστης. Ξέρεις έχω σιχαθεί με ορισμένα άτομα εδώ μέσα που το παίζουν σωτήρες προς τον κόσμο ενώ το μόνο που κοιτάνε ειναι να κάνουν συνεταιρισμούς για να παίρνουν μίζες.