Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

danceworld_2001

Well-Known Member
Γιάννη είμαι σίγουρος θα σε υποστηρίξει αλλά κάνε και εσύ τον κόπο να τον καλέσεις. Και πες μου αυτό το τελευταίο που σε ρώτησα στην προηγούμενη παράγραφο για την αραίωση.

Συμφωνώ, εννοείτε και δεν ειναι δικαιολογία. Απαράδεκτο το όλο θέμα, δυστυχώς Ελληναράδες και Κυπριόπουλα στο ίδιο καζάνι βράζουν. Πάντως εκτιμώ θα λάβει απάντηση κάποια στιγμή και θα δεχθεί υποστήριξη, τα καημένα τα γκραφτς όμως ποιός τα κλαίει?

tropheus είπε:
danceworld_2001 είπε:
... δεν έχει καλή σχέση με τα email και εγώ πολλές φορές παλαιά έπαιρνα απαντήσεις μετά απο πολύ καιρό....

Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.
Ένας σωστός επαγγελματίας που ζητάει φωτογραφίες για consultation μέσω mail δεν μπορεί να "ξεχνάει" επιλεκτικά να απαντάει σε κάποια emails μετά την απομάκρυνση από το ταμείο!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
giwrgos athina είπε:
Δεν εγεινσν ακριβως ετσι με μενα...Μου ειπε να μου καλυψη δωρεαν την γραμμη πισω στο crown η οποια απο λαθος του δεν μου εβαλε ουτε 1 grafts. Μου προτεινε 1500 με 2000grafts.Δεν μου ειπε τιποτα για επιστροφη χρηματων..θα εβαζα μονο τα εισητηρια και το ξενοδοχειο...Απλα εγω αποφασισα να περιμενω και να παω καπου καλυτερα...Με την επιστροφη χρηματων εγεινε στον κρητικο.
Τότε συγγνώμη φιλε, στον Κρητικό η λευκη επιταγή όχι σε εσένα.

danceworld_2001 είπε:
Γιάννη είμαι σίγουρος θα σε υποστηρίξει αλλά κάνε και εσύ τον κόπο να τον καλέσεις. Και πες μου αυτό το τελευταίο που σε ρώτησα στην προηγούμενη παράγραφο για την αραίωση.
Το εύχομαι φιλε γιατί τον έχω ως έναν σοβαρό γιατρό και υπεύθυνο άνθρωπο σε τέτοια θέματα όπως το παράδειγμα του Κρητικού με την λευκή επιταγή.
Ναι έχεις δίκιο αν και έχω απαντήσει στην 33 σελίδα. Δεν έχει αλλάξει κάτι, πχ η hairline είναι το ίδιο, το νιώθω στο χέρι ότι είναι λιγότερο πυκνά από ότι παλιά. Το βλέπω και στο φτιάξιμο. Ειδικά εκείνη η φωτογραφία που δείχνω με το δάχτυλο είναι ότι πιο ξεκάθαρο, υπάρχει μεγάλη αραίωση και έτσι είμαι ακόμα. :(

danceworld_2001

Well-Known Member
Γιάννη σε ευχαριστώ για την απάντηση, μια διευκρίνηση μόνο.. την αραίωση αυτή την αντιλήφθηκες αμέσως όταν έκλεισες το 9μηνο ή νωρίτερα, και αν νωρίτερα, σε τι χρονικό διάστημα? Επίσης απο την στιγμή που την πρωτοεντόπισες, είδες επειδείνωση μέχρι το σημείο σταθεροποίησης στο τώρα?

Stripar

Established Member
Bouklas είπε:
τον έχω ως έναν σοβαρό γιατρό και υπεύθυνο άνθρωπο σε τέτοια θέματα

όπως το παράδειγμα του Κρητικού με την λευκή επιταγή.

Καλά μήν παίρνεις όρκο για αυτό!... :17m:

Ένα "πράγμα" σαν το χρηματηστήριο μου θυμίζει ο εν λόγω γιατρός...

Φούσκωσε & ξεφούσκωσε!.

Bouklas

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Γιάννη σε ευχαριστώ για την απάντηση, μια διευκρίνηση μόνο.. την αραίωση αυτή την αντιλήφθηκες αμέσως όταν έκλεισες το 9μηνο ή νωρίτερα, και αν νωρίτερα, σε τι χρονικό διάστημα? Επίσης απο την στιγμή που την πρωτοεντόπισες, είδες επειδείνωση μέχρι το σημείο σταθεροποίησης στο τώρα?

Μου απάντησε στο e-mail πως σήμερα το απόγευμα εκείνος θα με πάρει τηλέφωνο για να επικοινωνήσουμε. Ζήτησε και συγγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση.

Όχι δεν το αντιλήφθηκα αμέσως, δηλαδή δεν ξύπνησα ένα πρωί και είχα άλλο μαλλί. Πήγαινε σιγά σιγά το πράγμα. Στην αρχή νόμιζα πως είναι κάτι απλό, πέφτουν για να ξαναβγούν πιο πυκνά ή κάτι ανάλογο. Όσο πέρναγε ο καιρός όμως είχα φτάσει σε ένα σημείο που η διαφορα πλέον ήταν ξεκάθαρη, άλλη αίσθηση είχαν όταν τα έπιανα στους 7 μήνες, άλλη τώρα. Οποτε απάντηση για το ποτε ξεκίνησε ακριβώς δεν μπορώ να έχω. Εκεί μέσα στο 8μηνο άρχισα να καταλαβαίνω πως κάτι αλλάζει.

Εσύ πάντως δεν χρειάζεται να ανησυχείς, κανεις τέλεια θεραπεία και δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα φιλε. Εγώ εάν συνέχιζα την φιναστερίδη δεν θα έκανα μεταμόσχευση γιατί πολύ απλά το αποτέλεσμα της φιναστερίδης ήταν 3 φορες καλύτερο από την μεταμόσχευση. Ακόμα και στους κροτάφους! Φαντάσου με ρώταγε ο κουρέας τι έχω κάνει στο μαλλί και έγινε έτσι!!! Ενω μετα την μεταμόσχευση εδώ και 11 μήνες που έχω πάει 5-6 φορες ποτε δεν μου είπε κάτι.
Καλη και χρυσή φίνα όμως πρέπει να πορευτείς για πολλά χρονια μαζί της κάτι το οποιο δεν είμαι διαθετειμένος να κάνω.

Stripar είπε:
Καλά μήν παίρνεις όρκο για αυτό!... :17m:

Ένα "πράγμα" σαν το χρηματηστήριο μου θυμίζει ο εν λόγω γιατρός...

Φούσκωσε & ξεφούσκωσε!.

E εντάξει είπαμε. :D
Να δούμε πως θα εξελιχθεί τώρα που θα επικοινωνήσουμε.

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε μπούκλα ενημέρωσε μας τι θα σου πει. Εγώ ειμαι παρα 3 μέρες κλεισμένο 9μηνο και για την ώρα όλα τέλεια. Είχα την εντύπωση πριν απο 2 βδομάδες πως κάπως ειχαν αποδυναμωθεί τα μονότριχα στην hairline. Βασικά ήμουν εξωτερικό στο Σαρμ Ελ Σειχ απο 15-21 για γαμήλιο ταξίδι και εκεί το νερό ειναι τραγικο, ξεπλένεις το σαπούνι και δεν φεύγει, αφαλατωμένο πολύ περίεργο, το μαλλί είχε κάπως χάσει σε όγκο και σαν να φυτίλιαζε μετά το λούσιμο. Είχα φάει λίγο κόλλημα που λέμε και σκεφτόμουν ρε μπας και αραίωνω. Βασικά τις τελευταίες 2-3 βδομάδες είχα και λιγουλάκι παραπάνω τριχόπτωση σε σχέση με άλλες περιόδους και ίσως είχα όντως χάσει κάποια μαλλιά, ωστόσο τώρα βλέπω επαναφορά σε φυσιολογική πυκνότητα όπως πριν λίγο καιρό. Περίεργο πράγματα αυτά τα μεταμοσχευμένα μιας και ακόμη η υφή τους δεν ειναι 100% οκ αλλά ευτυχώς και τα άλλα μαλλιά ειναι κάπως σπαστα και έτσι δεν κάνει μεγάλη αντίθεση. Είχα κουρευτεί και πολύ κοντά στις 13/09 και φεύγει και το μαύρισμα οπότε ίσως γιατί τα έβλεπα λίγο αλλιώς, οχι πολύ, λίγο. Δεν ειναι να κάνεις κάθε πιθανό hairstyle, ένα θα σου πάει που θα φαίνεσαι πιο καλός, και το μήκος το ιδανικό δεν ειναι ούτε κοντά ούτε πολύ μακριά. Εμένα πχ σε μήκος 4 cm + δείχνουν τέλεια και δεν τα στυλιζάρω. Η ουσία ειναι οτι η εικόνα δεν δείχνει να έχει αλλάξει, γιατί σίγουρα θα αλλάξει κάποια στιγμή όταν αποσυγχρονιστούν οι κύκλοι και γενικά κάνουν τα μαλλιά και τον κύκλο τους, σαν το αποτέλεσμα του 8μηνου δεν θα ξαναδείς ποτέ, αλλά βέβαια η απόκλιση ειναι μικρή, ένα 10% μείον πες, σε εσένα όπως και κρητικό ειναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

giwrgos athina

Active Member
Ο κρητικος δεν ειναι 10% μειον γιατι δεννεχασε καποια μεταμοσχευμενα..εχασε σχεδον το 70% απο τι λεει ο ιδιος...Απο κοντα το παιδι δεν φαινεται να εχει τεραστιο προβλημα αλλα δεν ξερω και πως ηταν στο 6 μηνο που υποστηριζει πως ηταν τουμπανο.

danceworld_2001

Well-Known Member
Το ξέρω Γιώργο οτι ο κρητικός και ο μπούκλας ΔΕΝ ειναι -10% μείον, πολύ περισσότερο ειναι, για μένα λέω οτι μου φάνηκε τόσο πριν λίγο καιρό και μιλάω για τις φυσιολογικές αποκλίσεις και το θέμα συγχρονισμού και βέλτιστου αποτελέσματος στο 7μηνο κτλ.

giwrgos athina

Active Member
Παντος κανανε και αλλα παιδεια στον ιδιο γιατρο αλλα εξαφανιστηκαν...Θα ηταν πολυ ενδιαφερον να δουμε αν χανουν μεταμοσχευμενα η οχι....Πολυ θα ηθελα να μαθω τι εγεινε με την περιπτωση του vayero...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

danceworld_2001

Well-Known Member
Με τον ελματζικο μιλησα στο fb και έστειλε φωτογραφία, δείχνει πολύ οκ το crown αλλά θα ήθελα να δω και άλλες φωτογραφίες, μου είπε δεν ξαναγράφει εδώ ειναι δυσαρεστημένος με πολλά θέματα, όσο για μπροστά κτλ ειναι ακέραιος στο 100% 1 χρόνο μετά.

Bouklas

Well-Known Member
Λοιπόν μίλησα με τον γιατρό, με πήρε εκείνος τηλέφωνο κανονικά όπως μου είχε πει. Συζητήσαμε για αρκετή ώρα και θέλω να ξεχωρίσω κάποιες κουβέντες γιατί σαν βάρος έχουν μεγάλη αξια. Μου είπε να μην στεναχωριέμαι για την κατάσταση όπως και για ότι άλλο μπορεί να σκέφτομαι, εκείνος θα είναι διπλα μου για να λύσουμε το κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί! Εγώ δεν πρόκειται να σε αφήσω μου είπε, να μην ανησυχείς και να μην αγχώνεσαι για τίποτα, είτε είναι για τα μαλλιά, είτε για το οικονομικό, είτε είναι για την επικοινωνιακή επαφή που θα έχουμε.

Και μπαίνω στα του θέματος. Η περίπτωση μου δεν είναι ίδια με του Κρητικού, εκείνος παρουσίασε φλεγμονή όπως μου είπε και για αυτό έχασε πολλά μοσχεύματα. Εγώ στους 7-8 μήνες είχα ένα full αποτέλεσμα με πλήρης φύτρωση. Αναγνώρισε πως είμαι ξεκάθαρα χειρότερα από εκείνη την περίοδο και πως για αυτό (το εξήγησε επιστημονικά) φταίει ίσως κάποιο φάρμακο που χρησιμοποιώ ή το πρόβλημα είναι στην διατροφή μου, κάποια πιθανή αλλαγή ή ακόμα και από το άγχος. Ένα είναι σίγουρο μου λέει αυτό είναι κάτι παροδικό και μόλις διορθωθεί τα μαλλιά θα ξαναβγούν. Μου εξήγησε πως δεν είναι δικό του πρόβλημα, δεν φτάει εκείνος, περιπτώσεις σαν την δικη μου έχει δει και στα σεμινάρια που πηγαίνει. Του είπα πως τα μονα "φάρμακρα" που χρησιμοποιώ είναι η Βιοτίνη που κάνει καλο στα μαλλιά και τα Ω3. Από σήμερα τα κόβω όλα και μένω μονο με την μινοξιδίλη. Η διατροφή μου δεν έχει αλλάξει, η μητέρα μου μαγειρεύει άριστα και προσεγμένα φαγητά (είναι και το επάγγελμα της αυτό). Από θέμα άγχους οκ, ποιος δεν έχει άγχος σε αυτή την χωρα? Εγώ θα κοιτάξω να μην το σκέφτομαι και να δω πως θα εξελιχθεί. Το ότι μου είπε ο γιατρός να μην στεναχωριέμαι και πως θα είναι διπλα μου για να λύσουμε το οποιο πρόβλημα ήδη με έχει κάνει να νιώθω καλύτερα. Σε ερώτηση για την hairline και την πυκνότητα των 70cm που πιθανώς έπαιξε ρολο στην μειωμένη φύτρωση ήταν ξεκάθαρος, όχι καμια σχέση δεν υπάρχει πρόβλημα με τέτοια πυκνότητα.

giwrgos athina

Active Member
Ειναι πολυ θετικο που ο γιατροε σε υποστηριζει και ειναι διπλα σου.Το μονο που μενει ειναι να δουμε αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι δηλαδη αν θα ξανσβγουν τα μαλλια σου..Και μενα παντος με στηριξε ο γιατρος προσφεροντας μου μια δωρεαν μεταμοσχευση απλα εγω θελησα να παω καπου καλυτερα αν τα καταφερω..Η σταση του παντος δειχνει επαγγελματισμο...

Δημητρης38

Active Member
Bouklas είπε:
Λοιπόν μίλησα με τον γιατρό, με πήρε εκείνος τηλέφωνο κανονικά όπως μου είχε πει. Συζητήσαμε για αρκετή ώρα και θέλω να ξεχωρίσω κάποιες κουβέντες γιατί σαν βάρος έχουν μεγάλη αξια. Μου είπε να μην στεναχωριέμαι για την κατάσταση όπως και για ότι άλλο μπορεί να σκέφτομαι, εκείνος θα είναι διπλα μου για να λύσουμε το κάθε πρόβλημα που θα παρουσιαστεί! Εγώ δεν πρόκειται να σε αφήσω μου είπε, να μην ανησυχείς και να μην αγχώνεσαι για τίποτα, είτε είναι για τα μαλλιά, είτε για το οικονομικό, είτε είναι για την επικοινωνιακή επαφή που θα έχουμε.

Και μπαίνω στα του θέματος. Η περίπτωση μου δεν είναι ίδια με του Κρητικού, εκείνος παρουσίασε φλεγμονή όπως μου είπε και για αυτό έχασε πολλά μοσχεύματα. Εγώ στους 7-8 μήνες είχα ένα full αποτέλεσμα με πλήρης φύτρωση. Αναγνώρισε πως είμαι ξεκάθαρα χειρότερα από εκείνη την περίοδο και πως για αυτό (το εξήγησε επιστημονικά) φταίει ίσως κάποιο φάρμακο που χρησιμοποιώ ή το πρόβλημα είναι στην διατροφή μου, κάποια πιθανή αλλαγή ή ακόμα και από το άγχος. Ένα είναι σίγουρο μου λέει αυτό είναι κάτι παροδικό και μόλις διορθωθεί τα μαλλιά θα ξαναβγούν. Μου εξήγησε πως δεν είναι δικό του πρόβλημα, δεν φτάει εκείνος, περιπτώσεις σαν την δικη μου έχει δει και στα σεμινάρια που πηγαίνει. Του είπα πως τα μονα "φάρμακρα" που χρησιμοποιώ είναι η Βιοτίνη που κάνει καλο στα μαλλιά και τα Ω3. Από σήμερα τα κόβω όλα και μένω μονο με την μινοξιδίλη. Η διατροφή μου δεν έχει αλλάξει, η μητέρα μου μαγειρεύει άριστα και προσεγμένα φαγητά (είναι και το επάγγελμα της αυτό). Από θέμα άγχους οκ, ποιος δεν έχει άγχος σε αυτή την χωρα? Εγώ θα κοιτάξω να μην το σκέφτομαι και να δω πως θα εξελιχθεί. Το ότι μου είπε ο γιατρός να μην στεναχωριέμαι και πως θα είναι διπλα μου για να λύσουμε το οποιο πρόβλημα ήδη με έχει κάνει να νιώθω καλύτερα. Σε ερώτηση για την hairline και την πυκνότητα των 70cm που πιθανώς έπαιξε ρολο στην μειωμένη φύτρωση ήταν ξεκάθαρος, όχι καμια σχέση δεν υπάρχει πρόβλημα με τέτοια πυκνότητα.

Eσυ μπουκλα τι πιστευεις ?
Οτι η αραιωση στην επιφανεια που φαινεται στις φωτογραφιες που ποσταρες οφειλεται σε κακη διατροφη ή στα σκευασματα που παιρνεις ?
Ενδεχομενο να εχεις τριχοπτωση λογω γεννητικης προδιαθεσης δεν σου το ανεφερε καν ?

giwrgos athina

Active Member
Δημητρη μιλαμε για τριχοπτωση σε μεταμοσχευμενα που υποτειθεται δεν πεφτουν ποτε..Δεν επηρεαζονται λοιπον απο γεννετικη προδιαθεση

Δημητρης38

Active Member
giwrgos athina είπε:
Δημητρη μιλαμε για τριχοπτωση σε μεταμοσχευμενα που υποτειθεται δεν πεφτουν ποτε..Δεν επηρεαζονται λοιπον απο γεννετικη προδιαθεση

Ειναι σιγουρος οτι ειναι μεταμοσχευμενα αυτα που επεσαν ?
Αν ναι οκ...

Ενδεχομενο να υπαρχει αραιωση στα μαλλακια που προυπηρχαν αποκλειεται ?
Ερωτηση κανω, δεν ξερω μην με παρεξηγησετε !!!

Και αυτα τα μεταμοσχευμενα σαν πολυ ευκολα πεφτουν τελικα μου φαινεται
Στον εναν παρουσιαστηκε φλεγμονη
Στον αλλον λεει οτι παιζει ρολο η διατροφη ή τα σκευασματα που παιρνει
Στον αλλον φταιει ο Ηλιος
Στον αλλο ενδεχομενα χτυπηματα στο κεφαλι
Εμενα μου πεσανε μετα απο 10 χρονια στα καλα καθουμενα...μπορει να μην ετρωγα πολλες φακες αυτα τα χρονια για να εχω σιδηρο στο αιμα
Κατα τα αλλα δεν πεφτουν ποτε λενε γιατι δεν εχουν γεννητικη προδιαθεση να πεσουν....
Τι να πεις....

Bouklas

Well-Known Member
Δημητρης38 είπε:
Eσυ μπουκλα τι πιστευεις ?
Οτι η αραιωση στην επιφανεια που φαινεται στις φωτογραφιες που ποσταρες οφειλεται σε κακη διατροφη ή στα σκευασματα που παιρνεις ?
Ενδεχομενο να εχεις τριχοπτωση λογω γεννητικης προδιαθεσης δεν σου το ανεφερε καν ?

Να σου πω την αλήθεια φιλε στην αρχή μου φάνηκαν ως αστεία. Μετά μου είπε πως όλα αυτά δεν τα βγάζει από το μυαλό του, είναι περιστατικά και πληροφορίες τις οποιες συζητούν και μαθαίνουν στα συνεδρια που πηγαίνουν όλοι οι γιατροί. Ακόμα και στα παγκόσμια συνέδρια, πχ όταν του είπα οτι χρησιμοποιώ Βιοτίνη μου λέει εάν κάποιος μιλήσει σε τέτοια συνεδρια για Βιοτίνες θα γελάνε μαζί του. Και μου είπε πως θα ήθελε να έχει την δυνατότητα να μπαίνει στο forum και να δίνει απαντήσεις σε μέλη που έχουν απορίες.
Θα συμφωνήσω όμως με τον Δημήτρη σε κάτι, πρώτα ξέραμε πως όταν κανεις μεταμόσχευση ότι graft μπει με σωστό τρόπο δεν θα ξαναπέσει ποτε. Ενώ τώρα μου φαίνεται πως πρέπει να υπάρχει κάτι σαν πάπυρος αναρτημένος κάπου και στην κορυφή να λέει ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΑΝ ΔΕΝ... και να ακολουθεί λίστα με ένα σωρό πράγματα. Κανεις δεν θα κάνει μεταμόσχευση.
Πάντως μου είπε ότι τα μαλλιά θα βγούν δεν υπάρχει περίπτωση να μην, αυτό είναι κάτι παροδικό και εάν διορθώσω αυτό που πρέπει (εάν το βρω δηλαδή) όλα θα πάνε καλά.

Για την γενετική προδιάθεση όχι δεν μου είπε κάτι.

giwrgos athina είπε:
Ειναι πολυ θετικο που ο γιατροε σε υποστηριζει και ειναι διπλα σου.Το μονο που μενει ειναι να δουμε αν τα πραγματα ειναι οντως ετσι δηλαδη αν θα ξανσβγουν τα μαλλια σου..Και μενα παντος με στηριξε ο γιατρος προσφεροντας μου μια δωρεαν μεταμοσχευση απλα εγω θελησα να παω καπου καλυτερα αν τα καταφερω..Η σταση του παντος δειχνει επαγγελματισμο...
Έτσι Γιώργο είναι πολύ σημαντικό να σου λέει αυτά τα λόγια!
Τώρα να δούμε από εδώ και στο εξής τι θα γίνει με την κατάσταση, συνεχίζω μονο με μινοξιδίλη. Από το φαγητο πραγματικά δεν ξέρω αν πρέπει να αλλάξω κάτι, η μητέρα μου δουλεύει ως μαγείρισσα και μέσα στην εβδομάδα τρώμε από όλες τις διατροφικές ομάδες.

danceworld_2001 είπε:
Με τον ελματζικο μιλησα στο fb και έστειλε φωτογραφία, δείχνει πολύ οκ το crown αλλά θα ήθελα να δω και άλλες φωτογραφίες, μου είπε δεν ξαναγράφει εδώ ειναι δυσαρεστημένος με πολλά θέματα, όσο για μπροστά κτλ ειναι ακέραιος στο 100% 1 χρόνο μετά.
Για ποιον λόγο είναι δυσαρεστημένος ρε φιλε, τι τον ενοχλεί?

petrospap

Active Member
ποτε θα βγουν σε ειπε ομως?? σε εδωσε κανενα περιθωριο ωστε αν περασει και δεν εχει συμβει τπτ να σε αποζημιωσει?

Flosk

Well-Known Member
Ελεος ρε παιδια. Ειναι δυνατον να δεχομαστε τετοιες απαντησεις; Αν ηθελε να μας σωσει θα ειχε εκτυπωσει ενα φυλλαδιο οπως λεει και θα το εδινε σε οποιον εκανε εκει μεταμοσχευση ή εστω θα ενημερωνε ο ιδιος ή καποιος βοηθος του προφορικα κατα τη διαρκεια της μεταμοσχευσης ή της διαμονης εκει για τα λουσιματα.
Δεν το πιστευω ρε Boukla οτι εκατσες και τα εχαψες ολα ;
Βρηκες εσυ πουθενα στο διαδυκτιο κατι σχετικο;
Θα τιναξω τα μυαλα μου στον αερα στο τελος με αυτα που ακουμε..

Μπλουζα