tropheus
Well-Known Member
Bouklas είπε:Φιλε Τροφέα μέτραγα μια μέρα την έκταση της hairline που μπήκαν μοσχεύματα, 21cm ήταν. 21 X 70 grafts ανά cm = 1470 ενώ μου είπαν ότι μπήκαν 1136. Δεν λέω κάπου ίσως να μπήκαν λιγότερα αλλου περισσότερα για να συμπληρώσουν, αλλα με δεδομένο ότι δεν τα κόβω για 70 ανά cm με απασχολεί ιδιαιτερα το θέμα γενικώς.
Boukla για να μη χαλάμε το νήμα του John_John1 σου απαντάω εδώ.
Πράγματι αν και στη φωτογραφία ΕΔΩ η πυκνότητα φαίνεται να πλησιάζει κοντά στα 70 grafts μια πιο προσεχτική ματιά και στις υπόλοιπες φωτογραφίες φαίνεται η πυκνότητα να είναι πιο μικρή.
Αν υποθέσουμε λοιπόν ένα τόξο 21 εκατοστών (αν και μου φαίνεται πολύ μεγάλο καθώς συνήθως το μετωπιαίο τόξο είναι περίπου 17 εκατοστά) με μια μέση πυκνότητα στα 60 grafts/cm2 βγαίνει ένα σύνολο 1260grafts.
Αλλά και πάλι το ζητούμενο είναι το ποσοστό φύτρωσης και οι απώλειες από shock loss που σύμφωνα με πολύ έμπειρους γιατρούς ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Όσο αφορά τώρα το τι πληρώνεις και τι σου βάζουν είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό.
Γνωρίζω πάντως περίπτωση (με αποδείξεις) όμοια με αυτή που ανέφερα στο νήμα του John_John1 ΕΔΩ και είμαι βεβαιότατος ότι δεν είναι η μοναδική...