Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

tropheus

Well-Known Member
Bouklas είπε:
Φιλε Τροφέα μέτραγα μια μέρα την έκταση της hairline που μπήκαν μοσχεύματα, 21cm ήταν. 21 X 70 grafts ανά cm = 1470 ενώ μου είπαν ότι μπήκαν 1136. Δεν λέω κάπου ίσως να μπήκαν λιγότερα αλλου περισσότερα για να συμπληρώσουν, αλλα με δεδομένο ότι δεν τα κόβω για 70 ανά cm με απασχολεί ιδιαιτερα το θέμα γενικώς.

Boukla για να μη χαλάμε το νήμα του John_John1 σου απαντάω εδώ.
Πράγματι αν και στη φωτογραφία ΕΔΩ η πυκνότητα φαίνεται να πλησιάζει κοντά στα 70 grafts μια πιο προσεχτική ματιά και στις υπόλοιπες φωτογραφίες φαίνεται η πυκνότητα να είναι πιο μικρή.
Αν υποθέσουμε λοιπόν ένα τόξο 21 εκατοστών (αν και μου φαίνεται πολύ μεγάλο καθώς συνήθως το μετωπιαίο τόξο είναι περίπου 17 εκατοστά) με μια μέση πυκνότητα στα 60 grafts/cm2 βγαίνει ένα σύνολο 1260grafts.

Αλλά και πάλι το ζητούμενο είναι το ποσοστό φύτρωσης και οι απώλειες από shock loss που σύμφωνα με πολύ έμπειρους γιατρούς ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Όσο αφορά τώρα το τι πληρώνεις και τι σου βάζουν είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό.
Γνωρίζω πάντως περίπτωση (με αποδείξεις) όμοια με αυτή που ανέφερα στο νήμα του John_John1 ΕΔΩ και είμαι βεβαιότατος ότι δεν είναι η μοναδική...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stripar

Established Member
Βάση του τί ειπώθει παραπάνω και απο τον @Tropheus θεωρώ ότι δεν είναι "μοναδικές" περιπτώσεις αλλά δυστηχώς για την Ελλάδα-Κύπρο...ΚΑΝΟΝΑΣ!

Stripar είπε:
Σύντομα θα ανεφέρω επιπλέον "διαπιστώσεις"

που έχουν να κάνουν με την ΗΘΙΚΗ των Ελληνικών κλινικών & αυτών του εξωτερικού!.

Νομίζω πολλοί θα αναρρωτηθούν στο τέλος για πόσα grafts τελικά μπήκαν στο κεφάλι τους και ειδικά οι παλιοί που έκαναν Stip!.

danceworld_2001

Well-Known Member
Ελληνικά μιλάνε και αυτοί... χαχαχαχαχα!!!!

Φίλε μπούκλα πως πάει η κατάσταση, για δώσε μας νέο feedback, βλέπεις αλλαγή στο μαλλί θετική ή αρνητική?

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε Boukla τωρα διαβασα κ εγω το νημα σου και πραγματικα εκπλησομαι με ολα αυτα που γραφεις.Αν δεν δω φωτογραφιες ομως δεν μπορω να εχω αποψη γιατι θεωρω οτι εισαι απο τα πιο απαιτητικα ατομα εδω μεσα.Ισως δηλ να εισαι υπερβολικος.Παντως οι κροταφοι ειναι γενικα κακος μπελας και απο οτι εχω καταλαβει δυσκολα κλεινουν σωστα με 1 μονο μμ.

Bouklas

Well-Known Member
tropheus είπε:
Boukla για να μη χαλάμε το νήμα του John_John1 σου απαντάω εδώ.
Πράγματι αν και στη φωτογραφία ΕΔΩ η πυκνότητα φαίνεται να πλησιάζει κοντά στα 70 grafts μια πιο προσεχτική ματιά και στις υπόλοιπες φωτογραφίες φαίνεται η πυκνότητα να είναι πιο μικρή.
Αν υποθέσουμε λοιπόν ένα τόξο 21 εκατοστών (αν και μου φαίνεται πολύ μεγάλο καθώς συνήθως το μετωπιαίο τόξο είναι περίπου 17 εκατοστά) με μια μέση πυκνότητα στα 60 grafts/cm2 βγαίνει ένα σύνολο 1260grafts.

Αλλά και πάλι το ζητούμενο είναι το ποσοστό φύτρωσης και οι απώλειες από shock loss που σύμφωνα με πολύ έμπειρους γιατρούς ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

Όσο αφορά τώρα το τι πληρώνεις και τι σου βάζουν είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό.
Γνωρίζω πάντως περίπτωση (με αποδείξεις) όμοια με αυτή που ανέφερα στο νήμα του John_John1 ΕΔΩ και είμαι βεβαιότατος ότι δεν είναι η μοναδική...
21cm είναι από το πρώτο χιλιοστό του ενός κροτάφου μέχρι το τελευταίο του αλλου.
Ναι φυσικά το θέμα είναι ποσα φύτρωσαν και όχι ποσα μπήκαν. Όσον αφορά το shock loss όταν είχα ρωτήσει τον γιατρό μου είχε πει αυτολεξης " αυτό δεν πρέπει να σε νοιάζει, είναι δικη μας δουλειά αν σε προσέξουμε δεν θα έχεις shock loss". Κάπως έτσι καταργείται η έννοια της φιναστερίδης στην απάντηση που μου έδωσε. Πρόσεξε όχι στο αν θα βοήθαγε η όχι, ήταν σαφής η απάντηση του.

Stripar είπε:
Βάση του τί ειπώθει παραπάνω και απο τον @Tropheus θεωρώ ότι δεν είναι "μοναδικές" περιπτώσεις αλλά δυστηχώς για την Ελλάδα-Κύπρο...ΚΑΝΟΝΑΣ!

Stripar είπε:
Σύντομα θα ανεφέρω επιπλέον "διαπιστώσεις"

που έχουν να κάνουν με την ΗΘΙΚΗ των Ελληνικών κλινικών & αυτών του εξωτερικού!.

Νομίζω πολλοί θα αναρρωτηθούν στο τέλος για πόσα grafts τελικά μπήκαν στο κεφάλι τους και ειδικά οι παλιοί που έκαναν Stip!.
Νομίζω όπου και να πας κανείς δεν έχει να σου δώσει τέτοιες απαντήσεις. Κάτι ίσως και μπορεί να σε ηρεμήσει είναι εάν υπάρχει ένα πλάνο, εκεί θα μπούνε τόσα, η κάλυψη θα είναι τόση, τόσα μονοτριχα, τόσα πολύτριχα. Εγώ δεν γνωρίζω ούτε αυτό, τι μπήκε και που. Ούτε καν πόση ήταν η συνολική κάλυψη.
Ίσως δεν είναι τόσο σπουδαίο και μείζον πρόβλημα (θα πούνε κάποιοι) αλλά όταν έχουν δοθεί τόσες χιλιάδες ευρώ αυτά πρέπει να είναι αυτονόητα.

athenian είπε:
Πάμε να εξισωσουμε Ελλάδα Κύπρο σιγά σιγά.
Μπα όχι εγώ πιστεύω πως η Κύπρος είναι ακόμα καλύτερη από Ελλάδα, και οι 2 κλινικές της.
Τα καλύτερα αποτελέσματα που έχω δει εδώ μέσα είναι από Κύπρο, από Ελλάδα δεν έχω δει ακόμα κάτι που να πω wow.

danceworld_2001 είπε:
Ελληνικά μιλάνε και αυτοί... χαχαχαχαχα!!!!
Το μοναδικό κοινό τους. :D
danceworld_2001 είπε:
Φίλε μπούκλα πως πάει η κατάσταση, για δώσε μας νέο feedback, βλέπεις αλλαγή στο μαλλί θετική ή αρνητική?

Τίποτα φιλε μου τα ίδια ακόμα. Για να σου δώσω μια ακριβής περιγραφή. Το κεντρικό κομμάτι της hairline μπροστά είναι μια χαρά, λόγο μαμά τριχών. Στους κροτάφους η πυκνότητα είναι πολύ αραιή, σε χαμηλό φωτισμό δεν φαίνεται κάτι, σε φως δωματίου όμως βλέπεις δέρμα από μέσα. Και μια άλλη παρατήρηση, ενώ υπάρχουν τριχούλες στους κροτάφους δεν είναι ικανά να δείξουν μια εικόνα γεμάτης περιοχής λόγο της πυκνότητας και έτσι δείχνει ότι οι κρόταφοι είναι πιο μεγάλοι. Σίγουρα δεν είναι ίδιοι με εκείνους που είχα στον 6 μηνα που ήμουν ένα 70% ικανοποιημένος τώρα δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω. Χρησιμοποιώ προιόντα sytling για να τα κάνω να φαίνονται πιο φουντωτά ενώ παλιά τίποτα.

ΜΙΚΕΣ είπε:
Φιλε Boukla τωρα διαβασα κ εγω το νημα σου και πραγματικα εκπλησομαι με ολα αυτα που γραφεις.Αν δεν δω φωτογραφιες ομως δεν μπορω να εχω αποψη γιατι θεωρω οτι εισαι απο τα πιο απαιτητικα ατομα εδω μεσα.Ισως δηλ να εισαι υπερβολικος.Παντως οι κροταφοι ειναι γενικα κακος μπελας και απο οτι εχω καταλαβει δυσκολα κλεινουν σωστα με 1 μονο μμ.
Στην σελιδα 27 είναι οι φωτογραφίες φιλε MIKE.
Δεν ξέρω αν είναι απαιτητικός ρε συ αλλα αυτό που έχω είναι αραιό και οι μεταμοσχευμένες είναι τόσο λεπτές που δεν με βοηθάνε. Ίσως δυναμώσουν στην πορεία τι να σου πω, μέχρι στιγμής πάντως αυτή είναι η κατάσταση μου.

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε οτι και να λέμε η αλήθεια ειναι μια, έχεις αραιώσει σε σχέση με το 7μηνο, μένει να βρούμε το λόγο και αν ειναι προσωρινό ή μόνιμο, αναστρέψιμο ή οχι. Το αν σου άρεσε ο σχεδιασμός κτλ ειναι δικό σου θέμα και υπόκειται στις απαιτήσεις σου. Με τον αρχικό σχεδιασμό που είχες, δεν ήσουν μεν όπως θα ήθελες, είχες ομως αξιοσέβαστη πυκνότητα, πλέον οχι, κάπου χωλένει και πρέπει να δούμε γιατί. Άλλαξες τίποτα στην θεραπεία σου? Γενικά υποψιάζεσαι τι μπορεί να έγινε? Είπες στο 7μηνο πως άρχισες να βλέπεις τριχόπτωση μεγάλη και είδες πως χάνεις και μεταμοσχευμένα. Εγώ πχ βλέπω ακόμη και τώρα ελάχιστες τρίχες να πέφτουν στον νιπτήρα όταν βάζω regain, απο 5-10 το πολύ και δεν διακρίνω μεταμοσχευμένες, κυρίως απο crown ειναι οι περισσότερες. Αν αυτά επανέλθουν στην πορεία θα είσαι οκ, αλλά γιατί να πέσουν έστω και προσωρινά? Μήπως τελικά η φίνα ειναι must για όλο το κεφάλι αδιακρίτως?

giwrgos athina

Active Member
Dance και must να ειναι η φινα για το κεφαλι οπως λες δεν γινεται νσ την περνουμε μια ζωη...Τι νοημα εχει να κρατησουμε 5 τριχες και να μην μας σηκωνεται...Χιλιες φορες μεταμοσχευσεις σε συνδοιασμο με τοπικ..

Βοukla και μεβα νομιζω τα μεταμοσχευμενα πως ειναι λιγο χειροτερα τωρα απο τι στο 5μηνο και 6 μηνο. αλλα νομιζω οτι ειναι εποχιακο..τι λες και εσυ?

souvlaki

New Member
Παιδιά όταν τα μεταμοσχευμένα μαλλιά βγαίνουν εκεί γύρω στο 4-5 μηνο, είναι όλα σε αναγενή φάση. Όσο περνάει ο καιρός, ξεκινάνε να μπαίνουν κάποια (όπως όλα τα μαλλιά) σε τελογενή και αρχίζεις να φαίνεσαι πιο αραιός στο σημείο της μεταμόσχευσης. Αυτό συμβαίνει σε όλους.

Bouklas

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Φίλε οτι και να λέμε η αλήθεια ειναι μια, έχεις αραιώσει σε σχέση με το 7μηνο, μένει να βρούμε το λόγο και αν ειναι προσωρινό ή μόνιμο, αναστρέψιμο ή οχι. Το αν σου άρεσε ο σχεδιασμός κτλ ειναι δικό σου θέμα και υπόκειται στις απαιτήσεις σου. Με τον αρχικό σχεδιασμό που είχες, δεν ήσουν μεν όπως θα ήθελες, είχες ομως αξιοσέβαστη πυκνότητα, πλέον οχι, κάπου χωλένει και πρέπει να δούμε γιατί. Άλλαξες τίποτα στην θεραπεία σου? Γενικά υποψιάζεσαι τι μπορεί να έγινε? Είπες στο 7μηνο πως άρχισες να βλέπεις τριχόπτωση μεγάλη και είδες πως χάνεις και μεταμοσχευμένα. Εγώ πχ βλέπω ακόμη και τώρα ελάχιστες τρίχες να πέφτουν στον νιπτήρα όταν βάζω regain, απο 5-10 το πολύ και δεν διακρίνω μεταμοσχευμένες, κυρίως απο crown ειναι οι περισσότερες. Αν αυτά επανέλθουν στην πορεία θα είσαι οκ, αλλά γιατί να πέσουν έστω και προσωρινά? Μήπως τελικά η φίνα ειναι must για όλο το κεφάλι αδιακρίτως?

Τι να πω ρε φιλε το μονο που μπορώ να κάνω για την ώρα είναι υπομονή μήπως είναι ένας κύκλος όπως είπες και εσύ, και ξαναβγούν. Θεραπεία δεν έχω αλλάξει, μόνο απο χτες ξεκίνησα Βιοτίνη 5.000mcg, τα 1000 τελειωσαν.
Τριχόπτωση δεν βλέπω και μιλάμε για αγρια χρήση της πετσέτας στα μαλλιά, δυνατό τεστάρισμα, όσες πέσουν (μάξιμουμ 30-35) έπεσαν δεν πέφτουν μετά άλλες, μιλάμε για ελάχιστες 1-2. Μονο εκείνη την περίοδο είχα έντονη τριχόπτωση και φοβήθηκα μην αρχίσανε τα όργανα αλλα ευτυχώς δεν συνεχίστηκε.

giwrgos athina είπε:
Βοukla και μεβα νομιζω τα μεταμοσχευμενα πως ειναι λιγο χειροτερα τωρα απο τι στο 5μηνο και 6 μηνο. αλλα νομιζω οτι ειναι εποχιακο..τι λες και εσυ?

Το έχω στο μυαλό μου Γιώργο, μπορεί να είναι και από αυτό δεν βγάζω ακόμα γρήγορα συμπεράσματα. Ότι είμαι χειρότερα δεν υπάρχει αμφιβολία, οπότε ξανά τα ίδια, υπομονή και βλέπουμε.

souvlaki είπε:
Παιδιά όταν τα μεταμοσχευμένα μαλλιά βγαίνουν εκεί γύρω στο 4-5 μηνο, είναι όλα σε αναγενή φάση. Όσο περνάει ο καιρός, ξεκινάνε να μπαίνουν κάποια (όπως όλα τα μαλλιά) σε τελογενή και αρχίζεις να φαίνεσαι πιο αραιός στο σημείο της μεταμόσχευσης. Αυτό συμβαίνει σε όλους.

Σε τελογενή για να ξαναβγούν φαντάζομαι. :D

Bouklas

Well-Known Member
Μια απλή απόδειξη ότι τα μεταμοσχευμένα μου ακόμα πέφτουν.
Κάνω μια με το χέρι σήμερα το απόγευμα να φτιάξω τα μαλλιά και μετά όπως πάντα κοιτάω στο χέρι να δω τι έμεινε. Η τρίχα έπεσε μαζί με την ρίζα.
Τι συμβαίνει δεν γνωρίζω, το μονο που κάνω είναι υπομονή και θέλω να είμαι σίγουρος πριν κάνω το οτιδήποτε. Προς το παρών ενημερώνω για να βλέπετε και εσείς.

Συνημμένα

• 1.JPG
    1.JPG
    2.8 MB · Προβολές: 679

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giwrgos athina

Active Member
Bookla τα πραγματα μιλουν απο μονα τους..Τι αλλο θες για να πειστεις οτι κατι δεν παει καλα...Εχω μεγαλη περιεργεια να δω τι θα σου πει ο γιατρος...Και εγω μια απο τα ιδια ειμαι...Και συνεβη και στο ιδιο χρονικο διατημα και στους δυο μας...Και στον κρητικο το ιδιο πραγμα..ελπιζω μονο να σταματησει εδω και να μην χασουμε αλλα....Μακαρι να ξαναβγουν.

Bouklas

Well-Known Member
Ότι δεν πάει καλά το ξέρω, ότι θα αλλάξει ή όχι δεν το γνωρίζω ακόμα. Αυτό περιμένω. Μπορεί να είναι ένας κύκλος, μπορεί όχι, πολλά μπορεί.

Bouklas

Well-Known Member
giwrgos athina είπε:
Bookla υπαρχει καμοια εξελιξη στα μαλλια σου?

Όχι καμια αλλαγή, παρόλο που βλέπω νέες (???) τριχούλες 0.5-1cm. Σαν εκείνες που βγάζει και η μινοξιδίλη λες και θα μεγαλώσουν ή θα μείνουν εκει ππου είναι? Η hairline δεν έχει αλλάξει και πραγματικά ψυχολογικά δεν είμαι στα καλύτερα μου. Το χτένισμα μου σπάει τα @ρχίδι@ και είμαι ξανά όπως πριν την μεταμόσχευση, νιώθω ότι δεν άλλαξαν και πολλά. Έχω στείλει μήνυμα στον γιατρό με όλες μου τις απορίες, και όταν λέω εννοώ ΟΛΕΣ, δεν έκρυψα τίποτα. Περιμένω να την απάντηση του. Πάντως αυτό που βγάζω σαν πρώτη εκτίμηση είναι πως οι κρόταφοι έπρεπε να είχαν κλείσει πιο τετραγωνισμένα και όχι κυκλικά, γιατί έτσι οπτικά αντί να κλείνουν είναι λες και παραμένουν ίδιοι. Πιστεύω ακόμα και με μια πιο αραιωμένη πυκνότητα το φτιάξιμο θα έμοιαζε πολύ καλύτερο. Βεβαια όλα αυτά είναι σκέψεις αφού δεν περίμενα τέτοιο αποτέλεσμα.

petrospap

Active Member
μενουν ιδιοι αν κοιτας το κεφαλι σου απο μπροστα και τελειως ευθεια...αν σκυψεις λιγο ομως (εστω και ελαφρο σκυψιμο) φαινεται οι διαφορα

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:
μενουν ιδιοι αν κοιτας το κεφαλι σου απο μπροστα και τελειως ευθεια...αν σκυψεις λιγο ομως (εστω και ελαφρο σκυψιμο) φαινεται οι διαφορα

Μα ναι εκεί είναι το θέμα, το μπροστά και τελείως ευθεία. Λίγο να σκύψω αλλάζει το θέαμα οκ. Αλλα τι να το κάνω, αν ήμουν καμπούρης ίσως συμβιβαζόμουν. :D
Παίζει ρολο πως θα σου κλείσουν τους κροτάφους, εάν γινόταν πχ σαν του φίλου Panos1982 θα έδειχνε καλύτερα στο φτιάξιμο γιατί έτσι μοιάζει ακόμα πιο ευθεία η hairline και έχεις καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Συν ότι εμενα έπεσαν κατά 0.5 σαν κάλυψη οποτε δεν άλλαξαν και πολλά με τους κυκλικούς κροτάφους.
Κάποιες μέρες πήγα να τα ρίξω μπροστά να φτιάξω άλλο look και είδα πως η πυκνότητα των κροτάφων δεν είναι καθόλου καλή για να το υποστηρίξει.

gianniskritikos2

Active Member
φιλε μπουκλα εγω δεν βλεπω να φενεται να βγηκε απο την ριζα επεισης σκεψου πως ισουν πριν την φινα και την μινοξ ειναι αναμενομενο σχεδον μετα απο 2 χρονια να χασεις πολα μαμα... και εγω εβαλα μινοξ και στον χρονο πανο ειμουν οπως πριν την βαλω και σιγα σιγα χειροτερευα.. ητε εκανες μμ ειτε οχι για μενα θα πεφτανε αυτες και ειναι μαμα... ακομα και το χνουδι που ειχες αναμεσα στις μμ σου δινει μια εικονα πυκνωτιτας σιγα σιγα το χνουδι φεβγει αρα λογικο να φενεσαι ποιο αραιος αποψη μου λοιπον ειναι οτι εχασες μαμα και μαμα τριχες αλλα και χνουδια αναμεσα στους κτροταφους πριν την μμ ειχες μαλλι πολι περισσοτερο απο οτι μετα την μμ 2 μηνες μετα βλεπω την 2 μηνες μετα και την μερα πριν την μμ και ειχες περισσοτερα πριν αρα ειχες κατηφορα στης μαμα τριχες... μπορει να λεω βλακιες δεν ειμαι εμπειρος την γνωμη μου λεω δεχομαι και να μου πειτε δεν ξερεις τι γινεται απλα αυτο εγω παρατηρω και αυτο λεω

Μπλουζα