Bouklas, fue, 2500 grafts, 31/10-1/11/2013

petrospap

Active Member
gianniskritikos2 είπε:
φιλε μπουκλα εγω δεν βλεπω να φενεται να βγηκε απο την ριζα επεισης σκεψου πως ισουν πριν την φινα και την μινοξ ειναι αναμενομενο σχεδον μετα απο 2 χρονια να χασεις πολα μαμα... και εγω εβαλα μινοξ και στον χρονο πανο ειμουν οπως πριν την βαλω και σιγα σιγα χειροτερευα.. ητε εκανες μμ ειτε οχι για μενα θα πεφτανε αυτες και ειναι μαμα... ακομα και το χνουδι που ειχες αναμεσα στις μμ σου δινει μια εικονα πυκνωτιτας σιγα σιγα το χνουδι φεβγει αρα λογικο να φενεσαι ποιο αραιος αποψη μου λοιπον ειναι οτι εχασες μαμα και μαμα τριχες αλλα και χνουδια αναμεσα στους κτροταφους πριν την μμ ειχες μαλλι πολι περισσοτερο απο οτι μετα την μμ 2 μηνες μετα βλεπω την 2 μηνες μετα και την μερα πριν την μμ και ειχες περισσοτερα πριν αρα ειχες κατηφορα στης μαμα τριχες... μπορει να λεω βλακιες δεν ειμαι εμπειρος την γνωμη μου λεω δεχομαι και να μου πειτε δεν ξερεις τι γινεται απλα αυτο εγω παρατηρω και αυτο λεω

ναι ρε συ αλλα αν δεις στην τελευταια φωτο εκει π δειχνει συγκριση 5-9 μηνες στο σημειο που δειχνει με το δαχτυλο ηταν τελειως τουμπανο...και μεσα σε 4 μηνες εχει φυγει τουλαχιστον το 50% των μαλλιων...και δεδομενου οτι και σε εκεινο το σημειο εβαλε grafts αν οφειλοταν μονο στην α.α το θεμα θα πρεπει να εχασε ενα 60-70% μαμα μαλλια μεσα σε 4 μηνες...λιγο δυσκολο μ φαινεται

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

gianniskritikos2

Active Member
εκει που διχνει εβαλε πολυ λιγα εβαλε πολα hairline και κροταφους εκει με το δαχτυλο εβαλε λιγα μμ κα;ι ειχε πολα μαμα ... τωρα δεν ξερω τι γινεται εγω εχασα ολα μου τα μαλλια σχεδων μπροστα σε 1 χρονο.. ενας φιλος μου 16 χρονον παιδι μεχρι τα 18 εγινε ς 4 me 5. δεν κανω πλακα αμα εγινε πολυ επιθετικη η τριχοπτωση αμα εβλεπες τις φοτο του πριν την φινα νομιζω απο οτι θυμαμαι ηταν πολυ πολυ χειροτερα απο οτι πριν κανει μμ αρα ειναι λογικο να επιστρεψει σε εκεινο το σημειο η και ακομα χειροτερο σημειο μεσα σε 1 χρονο σιγα σιγα... μεχρι που το μπαμ φανικε τους τελευττεαιους μηνες

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:
ο γιατρος απαντησε τελικα??? τι εγινε??

Όχι δεν έχει απαντήσει ακόμα και ανησυχώ γιατί όταν είχα στείλει πως ενδιαφέρομαι να κάνω μεταμόσχευση είχα λάβει άμεση απάντηση. Σκέφτομαι να του ξανά στείλω το email με τις φωτογραφίες αλλιώς θα βάλω κάρτα στο international για να μιλήσω με Κύπρο.

danceworld_2001 είπε:
Γιάννη βάλε και νέες φωτογραφίες να δούμε που βρίσκεσαι, και τι σου ειπε ο γιατρός τελικά?
Θα βάλω φιλε αν και δεν έχει αλλάξει κάτι. Όχι δεν έχει απαντήσει ακόμα. :s

gianniskritikos2 είπε:
εκει που διχνει εβαλε πολυ λιγα εβαλε πολα hairline και κροταφους εκει με το δαχτυλο εβαλε λιγα μμ κα;ι ειχε πολα μαμα ... τωρα δεν ξερω τι γινεται εγω εχασα ολα μου τα μαλλια σχεδων μπροστα σε 1 χρονο.. ενας φιλος μου 16 χρονον παιδι μεχρι τα 18 εγινε ς 4 me 5. δεν κανω πλακα αμα εγινε πολυ επιθετικη η τριχοπτωση αμα εβλεπες τις φοτο του πριν την φινα νομιζω απο οτι θυμαμαι ηταν πολυ πολυ χειροτερα απο οτι πριν κανει μμ αρα ειναι λογικο να επιστρεψει σε εκεινο το σημειο η και ακομα χειροτερο σημειο μεσα σε 1 χρονο σιγα σιγα... μεχρι που το μπαμ φανικε τους τελευττεαιους μηνες

Καλά κανεις και λες την γνώμη σου Γιάννη. Κοίταξε εδώ και 1 χρόνο που σταμάτησα την φιναστερίδη προς έκπληξη μου δεν είχα ποτε έντονη τριχόπτωση εκτος από 1 μηνα σχεδόν. Πάντα κυμαίνονταν μεταξύ 10-40 maximum, και πριν την μεταμόσχευση και μετά. Οποτε πως άδειασα αφού δεν είχα τριχόπτωση? Εκεί που δείχνω με το δάχτυλο είναι μέχρι που έγινε η πύκνωση προς τα πίσω. Σε κροτάφους και hairline όπως μου είπαν μπήκαν 1136 grafts! Οποτε 1364 πήγαν πιο πίσω για πύκνωση! Δηλαδή περισσότερα από το μπροστινό μέρο που με ένοιαζε. Στην φωτογραφία το σημείο που διχνω με το δάχτυλο είναι τούμπανο πριν μήνες, και μετά αραιό, όπως αραιό έγινε και στην συνεχεια μπροστά το μαλλί μου. Στην hairline δεν υπάρχει η πυκνότητα που είχα στον 7 μηνα πχ. Δεν ξέρω αυτό που οφείλεται και αν είναι από shock loss ή επειδή έχασα μεταμοσχευμένα (που χάνω ακόμα και σήμερα). Εάν είναι από shock loss έχω να σου πω ότι ο γιατρός σε ερώτηση του πριν κάνω μεταμόσχευση μου είπε αυτολεξεί -Μην ανησυχείς αυτό είναι δικη μας δουλειά, εάν εμείς προσέξουμε δεν θα έχεις shock loss.

gianniskritikos2

Active Member
δεν ειπα σοκ λοσσ ειπα οτι ετσι κιαλιος θα πεφτανε καποια μαλλια ειτε εκανες μμ ειτε οχι γιατι η μινοξ δεν σε κραταει και αν εχεις μεγαλο προβλημα δηλαδει παει γρηγορα σαφος και δεν σε κραταει ο κριτικος που εκανε στον ιδιο γιατρο ανεβασε μια φοτο απο ψηλα η φοτο απο ψηλα εδειχνε οτι ειχε αραωσει ολο το κεφαλι εκτος απο την hairline ομως μονο στην χαιρλινε ηταν που δεν ειχε μαλλια μαμα αρα του μεινανε ατοφια αρα τα μμ δεν πεσανε τουλαχιστον στην χαιρλινε αρα πιθανοτατα και πισο οταν εκανε νομιζω 22 χρονων μεσα σε 4 χρονια εφτασε nw4 ειναι πολυ λογικο να χανει τοσο γρηγορα που να νομιζει οτι κατι πηγε στραβα.... και αν εχασε πυκνωτητα χαιρλινε μπορει πλεων τα μαλλια να κανανεν τον κυκλο τους ποια τον λογικο... γιατι στον 6 μηνα ειναι ολα σε φαση που πεταγονται μαζι αλλα και εσυ σκεψου πως ισουν πριν την φινα εισουν χειροτερα απο οτι την μερα της μμ ειχες κοψει την φινα ειναι λογικο να γυρισεις οπως ισουν αλλα και χειροτερα απο τοτε ακομα και πολυ χειροτερα γιατι πχ και εγω σε 2 χρονια το ενα με μινοξ απο Nw0 εχω φτασει 2 με τεραστεια αραιωση και το μπιφτεκι και αυτο με ταιραστια αραιωσει παω για nw4 και εγω ενας φιλος μου οπως ειπα σε 2 χρονια εφτασε nw5 σχεδον αν και εσυ ηταν να χασεις καποια μαλλια μαμα ετσι κιαλιος ειναι λογικο να νομιζεις οτι πεσανε μμ ... ακομα και στα σημεια που εκανες μμ που δεν ειχες μαλλι ειχες εστο και λιγο χνουδι ειδα τις φοτο σου και στους 2 κροταφυς ειχες χνουδι αμα αυτο το χνουδι εφυγε μαζι με τα 10 τριχακια που ειχε φενεσαι ποιο αραιος λογικο δεν ξερω αν οντως ειναι ετσι απλα στο λεω μηπως τυχον ειναι ετσι τα πραγματα και τσαμπα τρελενεσαι και απλα χανεις τα μαμα οχι απο σοκ λοσσ αλλα επειδη ηταν η ωρα τους...

Bouklas

Well-Known Member
Δεν μπορούμε να κάνουμε υποθέσεις Γιάννη για το ποτε θα πέφτανε. Μπορεί να πέφτανε σε 5 χρονια μπορεί και όχι. Πέφτουν και μεταμοσχευμένα, έχω εδώ και τόσες σελίδες που το λέω, φωτογραφία με την μεταμοσχευμένη κάτω δεν είδες? το χνούδι δεν έχει φύγει ακόμα εκεί είναι. Και κάτι τελευταίο μου υποσχέθηκαν 70 grafts το cm, πλήρωσα για αυτό και θέλω να είναι όπς μου τα υποσχέθηκαν. Είτε με χνούδια, είτε χωρίς, είτε με μάμα είτε χωρίς, εάν είχα 70grafts μπροστά η hairline μου θα ήταν μια χαρά.

gianniskritikos2

Active Member
ειδα ολες τις φοτο σου δεν ειναι τιποτα ξεκαθαρο οντως το θεμα με τα 70 δεν το κανανε οποτε για εκει εχεις καθε λογο αλλα για το αλλο οντως δεν μπορουμε να κανουμε υποθεσεις αλλα ουτε να εισαι σιγουρος οτι πεσαν μμ τωρα αν εισαι κατι παραπανω ξερεις δικο σου κεφαλι ειναι εγω απλα το ειπα μηπως οντως ηταν οπως νομιζα

danceworld_2001

Well-Known Member
Γιάννη αυτά τα έχει πει και ο τροφέας. Η πυκνότητα μια επιτυχημένης μεταμόσχευσης μέχρι το 8μηνο ειναι στο μέγιστο επειδή βγαίνουν τα μαλλιά συγχρονισμένα. Μετά έχουν άλλο κυκλό τα μαμά, άλλο τα μεταμοσχευμένα, δεν θα συγχρονιστούν ποτέ ξανά. Και αυτά μαλλιά ειναι, πέφτουν ξαναβγαίνουν κάνουν τον κύκλο τους, αντιλαμβάνεσαι πόσο οριακή ειναι η πυκνότητα των μεταμοσχευμένων, στο 50% μετα βίας για illusion of density. Αν κάτι χαθεί η ισορροπία αλλάζει. Εγώ προσωπικά εδώ και 2 εβδομάδες βλέπω πως δεν ειναι το ίδιο πυκνά. Κανείς άλλο δεν θα το καταλάβει, μόνο εγώ. Είμαι στο 90% του πως ήμουν στο 8μηνο. Μίλαγα και με ελματζίκο εχθές και είδα φωτογραφίες του και πάει καλά και το πίσω του, και αυτός που τον ρώτησα το ίδιο μου είπε, το μαλλί έχει σκαμπανεύασματα, αλλά πάνω κάτω κινείται στο 90% του βέλτιστου αποτελέσματος που είχε μπροστά. Κάπου εκεί νομίζω κινούμαι και εγώ. Αν βέβαια εσύ είσαι στα μισά αποτι ήσουν, αυτό σίγουρα δεν ειναι καλό. Αν εξηγήτε απο το οτι έχασες και μαμά μαλλιά καλώς, αν οχι, τότε πρέπει άμεσα να μιλήσεις με τον γιατρό και να απαιτήσεις λύσεις και εξηγήσεις. Πάντως αυτό το άτιμο το τόξο της hairline με τα μονότριχα, λίγο να πέσουν 2-3 τριχάκια αμέσως αλλάζει η εικόνα, ειναι εντελώς οριακό. Αν υποστηρίξεις το όλο θέμα με τόπικ είσαι θεός, αλλά δεν κάναμε μμ για να βάζουμε τόπικ!!! Σε γενικές γραμμές εγώ εξακολουθώ να ειμαι υπερ ευχαριστημένος και θα σας ενημερώνω διαρκώς για την εξέλιξη μου μιας και τον τελευταίο καιρό τέθηκαν εν αμφιβόλω αρκετά θέματα σχετικά με την μακροχρόνια πορεία των μεταμοσχευμένων μαλλιών. Εγώ αρχίζω να καταλαβαίνω τι παίζει και νομίζω αυτά που έλεγε ο τροφέας ειναι σωστότατα. Τα μεταμοσχευμένα έχουν άλλο κύκλο και πέραν του 8μηνου ποτέ δεν θα έχεις την ίδια οπτική επιτυχίίας μιας και όταν θα βγαίνουν τα νέα θα πέφτουν άλλα σε συνδυασμό και με το δέσιμο των μαμά μαλλιών. Ίσως και τελικά κάποια να τα απορρίπτει ο οργανισμός, έστω και λίγα, και αν ειναι έτσι έχω την εντύπωση πως ίσως ειναι στην hairline που πάμε για μεγάλες πυκνότητες. Ίσως και να ήταν να πέσουν και αυτά, μην νομίζεις και απο την δότρια χάνουμε λίγα μαλλιά, και εκεί ίσως να βοηθάει ακόμη περισσότερο η φιναστερίδη.

Bouklas

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Γιάννη αυτά τα έχει πει και ο τροφέας. Η πυκνότητα μια επιτυχημένης μεταμόσχευσης μέχρι το 8μηνο ειναι στο μέγιστο επειδή βγαίνουν τα μαλλιά συγχρονισμένα. Μετά έχουν άλλο κυκλό τα μαμά, άλλο τα μεταμοσχευμένα, δεν θα συγχρονιστούν ποτέ ξανά. Και αυτά μαλλιά ειναι, πέφτουν ξαναβγαίνουν κάνουν τον κύκλο τους, αντιλαμβάνεσαι πόσο οριακή ειναι η πυκνότητα των μεταμοσχευμένων, στο 50% μετα βίας για illusion of density. Αν κάτι χαθεί η ισορροπία αλλάζει. Εγώ προσωπικά εδώ και 2 εβδομάδες βλέπω πως δεν ειναι το ίδιο πυκνά. Κανείς άλλο δεν θα το καταλάβει, μόνο εγώ. Είμαι στο 90% του πως ήμουν στο 8μηνο. Μίλαγα και με ελματζίκο εχθές και είδα φωτογραφίες του και πάει καλά και το πίσω του, και αυτός που τον ρώτησα το ίδιο μου είπε, το μαλλί έχει σκαμπανεύασματα, αλλά πάνω κάτω κινείται στο 90% του βέλτιστου αποτελέσματος που είχε μπροστά. Κάπου εκεί νομίζω κινούμαι και εγώ. Αν βέβαια εσύ είσαι στα μισά αποτι ήσουν, αυτό σίγουρα δεν ειναι καλό. Αν εξηγήτε απο το οτι έχασες και μαμά μαλλιά καλώς, αν οχι, τότε πρέπει άμεσα να μιλήσεις με τον γιατρό και να απαιτήσεις λύσεις και εξηγήσεις. Πάντως αυτό το άτιμο το τόξο της hairline με τα μονότριχα, λίγο να πέσουν 2-3 τριχάκια αμέσως αλλάζει η εικόνα, ειναι εντελώς οριακό. Αν υποστηρίξεις το όλο θέμα με τόπικ είσαι θεός, αλλά δεν κάναμε μμ για να βάζουμε τόπικ!!! Σε γενικές γραμμές εγώ εξακολουθώ να ειμαι υπερ ευχαριστημένος και θα σας ενημερώνω διαρκώς για την εξέλιξη μου μιας και τον τελευταίο καιρό τέθηκαν εν αμφιβόλω αρκετά θέματα σχετικά με την μακροχρόνια πορεία των μεταμοσχευμένων μαλλιών. Εγώ αρχίζω να καταλαβαίνω τι παίζει και νομίζω αυτά που έλεγε ο τροφέας ειναι σωστότατα. Τα μεταμοσχευμένα έχουν άλλο κύκλο και πέραν του 8μηνου ποτέ δεν θα έχεις την ίδια οπτική επιτυχίίας μιας και όταν θα βγαίνουν τα νέα θα πέφτουν άλλα σε συνδυασμό και με το δέσιμο των μαμά μαλλιών. Ίσως και τελικά κάποια να τα απορρίπτει ο οργανισμός, έστω και λίγα, και αν ειναι έτσι έχω την εντύπωση πως ίσως ειναι στην hairline που πάμε για μεγάλες πυκνότητες. Ίσως και να ήταν να πέσουν και αυτά, μην νομίζεις και απο την δότρια χάνουμε λίγα μαλλιά, και εκεί ίσως να βοηθάει ακόμη περισσότερο η φιναστερίδη.

Φιλε Dance τοππικ έβαζα πριν την μεταμόσχευση και ήμουν υπέρ να βάζω και μετά γιατί το αποτέλεσμα με νοιάζει, εάν είναι να δείχνει καλύτερα ναι γιατί όχι! Αλλα δεν μπορώ να βάλω τοππικ, έβαλα 1 φορα και το αποτέλεσμα ήταν άσχημο. Επειδή η πυκνότητα είναι μέτρια φαινόταν σαν σκόνη στο δέρμα. Παλιά τουλάχιστον το καμουφλάριζε τώρα δεν κάνει τίποτα. Τι να πω δηλαδή εδώ και 3-4 μήνες είμαι σε έναν κύκλο? Δεν έχω ξαναδεί νήμα μεταμόσχευσης που να έχει τον δικό μου κύκλο και να φαίνεται πως έχει αδειάσει το κεφάλι. Όλοι έχουν ένα ξεκάθαρο και εμφανές αποτέλεσμα, εκεί που μπήκαν μεταμοσχευμένα η περιοχή είναι σαφώς γεμάτη και καλύτερη από πριν. Εγώ πως γίνετε εδώ και τόσους μήνες να είμαι χειρότερα? Όχι μονο εκεί που είναι οριακή η πυκνότητα των μεταμοσχευμένων αλλα και πιο πίσω που έχουν κάλυψη. Ναι σίγουρα χάνουμε και από την δότρια όμως ένας γιατρός ξέρει ποια είναι η safe zone και παίρνει τρίχες που δεν έχουν πρόβλημα να πέσουν.
Όσο για την hairline γιατί αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο, είχα μετρήσει μια μέρα σε 1 cm 50-55 τρίχες. Εάν το διαιρέσουμε διά 2 είναι 25-27 grafts οποτε τι βγάζουμε σαν συμπέρασμα ότι είμαι -45 grafts γιατί είσαι σε κύκλο? Νομίζω πώς κάτι δεν πήγε καλά με την φυτρώση.

danceworld_2001

Well-Known Member
Οχι φίλε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά δεν το συζητώ, και εγώ σκέψεις και υποθέσεις κάνω πριν πάμε στο χειρότερο. Φύτρωση είχες και αρκετά καλή και φαίνεται μια χαρά στις φωτογραφίες 7μηνου, τώρα όμως έχεις απώλεια και μεγάλη όπως λες και δείχνουν και οι φωτογραφίες. Σε σχέση με τις φωτογραφίες που έβαλες τελευταία φορά, βλέπεις ακόμη χειρότερα να είσαι η σταθερός?

Bouklas

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
Οχι φίλε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά δεν το συζητώ, και εγώ σκέψεις και υποθέσεις κάνω πριν πάμε στο χειρότερο. Φύτρωση είχες και αρκετά καλή και φαίνεται μια χαρά στις φωτογραφίες 7μηνου, τώρα όμως έχεις απώλεια και μεγάλη όπως λες και δείχνουν και οι φωτογραφίες. Σε σχέση με τις φωτογραφίες που έβαλες τελευταία φορά, βλέπεις ακόμη χειρότερα να είσαι η σταθερός?

Άσε φιλε όταν ήμουν στο 7μηνο σκεφτόμουν την κάλυψη η πυκνότητα δεν ήταν πρόβλημα. Τώρα όμως είναι αλλιώς. :(
Όχι δεν έχει αλλάξει κάτι, σταθερά στο ίδιο σημείο.

petrospap

Active Member
περιεργο παντως να μην απανταει τοσο καιρο...για καντου ενα τηλ. να τα πειτε κατ ιδιαν..πιστευω ολοι εδω περα θελουμε να ακουσουμε τι εχει να πει...και αν οφειλεται σε δικο του λαθος πως θα το αντιμετωπισει..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δημητρης38

Active Member
petrospap είπε:
περιεργο παντως να μην απανταει τοσο καιρο...για καντου ενα τηλ. να τα πειτε κατ ιδιαν..πιστευω ολοι εδω περα θελουμε να ακουσουμε τι εχει να πει...και αν οφειλεται σε δικο του λαθος πως θα το αντιμετωπισει..

Μετά την απομάκρυνση από το ταμείο, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται

Bouklas

Well-Known Member
Δημητρης38 είπε:
petrospap είπε:

Στον Giwrgo_Athina έδωσε λευκη επιταγή ο Γιατρός να διαλέξει ότι θέλει, ή full επιστροφή χρημάτων ή διορθωτική μεταμόσχευση.
Αλήθεια Γιώργο τι έκανες με αυτό το θέμα? Τι επέλεξες?

Δημητρης38

Active Member
Bouklas είπε:
Δημητρης38 είπε:
petrospap είπε:

Στον Giwrgo_Athina έδωσε λευκη επιταγή ο Γιατρός να διαλέξει ότι θέλει, ή full επιστροφή χρημάτων ή διορθωτική μεταμόσχευση.
Αλήθεια Γιώργο τι έκανες με αυτό το θέμα? Τι επέλεξες?

Eαν ισχυει... ειναι προς τιμην του !!!!

Bouklas

Well-Known Member
petrospap είπε:

Δεν ξέρω γιατί δεν απαντάει, το email έχει σταλθεί με πλήρης περιγραφή της κατάστασης, μαζί με πάνω από 20 φωτογραφίες που δίχνουν την εξέλιξη και πως είμαι τώρα όλους αυτούς τους μήνες.
Όταν ήταν να κάνω μεταμόσχευση οι απαντήσεις των email's ήταν άμεσες.

tropheus

Well-Known Member
Bouklas είπε:
Δεν ξέρω γιατί δεν απαντάει, το email έχει σταλθεί με πλήρης περιγραφή της κατάστασης, μαζί με πάνω από 20 φωτογραφίες που δίχνουν την εξέλιξη και πως είμαι τώρα όλους αυτούς τους μήνες.
Όταν ήταν να κάνω μεταμόσχευση οι απαντήσεις των email's ήταν άμεσες.

Έτσι είναι. Όταν είναι για μας τα πάρουν απαντάνε και στα τηλέφωνα και στα e-mails και παντού. Μετά εξαφανίζονται...

ΌΛΟΙ ΟΜΩΣ ΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ...

Καλό θα ήταν Boukla αν μπορείς να κλείσεις ένα ραντεβού με το Bisanga για να σε δει και να σου πει την άποψή του αφού ο γιατρός που σε χειρούργησε αδυνατεί.

Σύντομα και ένα άλλο πολύ καλό μέλος του φόρουμ θα μας πει νέα και από Erdogan ο οποίος επίσης είναι πολύ πιθανό να έρθει Ελλάδα...

danceworld_2001

Well-Known Member
Φίλε boukla άσε τα email και πάρτον τηλ, δεν έχει καλή σχέση με τα email και εγώ πολλές φορές παλαιά έπαιρνα απαντήσεις μετά απο πολύ καιρό. Για να μην σου απαντάει ακόμη ίσως ειναι Ισπανία, εκει ειδικά δεν τον βρίσκεις. Απαίτησε εξηγήσεις και λύσεις και φυσικά δες και άλλους γιατρούς να πάρεις απόψεις. Θύμησε μου, στο κλεισμένο 9μηνο για πρώτη φορά αντιλήφθηκες πως εχεις αραιώσει ξανά ή νωρίτερα? Τώρα εισαι 11μηνο? Η εικόνα ειναι ίδια στο 11μηνο με όταν το πρωτο πήρες χαμπάρι?

Bouklas

Well-Known Member
Ούτε και σήμερα τίποτα. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το διατυπώσω, δεν τα λέω κατηγορώντας (δεν μεταφράζεται έτσι η αλήθεια). Έστειλα ένα email και δεν μου έχει απαντήσει, δεν μπορώ να το πω αλλιώς. Πιο πάνω έγραψα ότι στον Γιώργο έδωσε λευκη επιταγή.
Και ναι αυτή είναι η αλήθεια, πριν κάνω μεταμόσχευση είχα άμεση απάντηση. Φιλε Dance το email αναγκαστικά πρέπει να το διαβάσει, όσα και να του πω στο τηλέφωνο στο email λέω ακριβώς τα πάντα με όλες μα όλες τις λεπτομέρειες, δεν έχω ξεχάσει τίποτα, και φυσικά έχω 20+ φωτογραφίες.
Τηλέφωνο θα τον πάρω αλλα πρέπει πρώτα να βάλω κάρτα 10 ευρώ στο international στο οποιο θα καλέσω 1 χωρα, δεν μπορώ δεύτερη.

giwrgos athina

Active Member
Δεν εγεινσν ακριβως ετσι με μενα...Μου ειπε να μου καλυψη δωρεαν την γραμμη πισω στο crown η οποια απο λαθος του δεν μου εβαλε ουτε 1 grafts. Μου προτεινε 1500 με 2000grafts.Δεν μου ειπε τιποτα για επιστροφη χρηματων..θα εβαζα μονο τα εισητηρια και το ξενοδοχειο...Απλα εγω αποφασισα να περιμενω και να παω καπου καλυτερα...Με την επιστροφη χρηματων εγεινε στον κρητικο.

tropheus

Well-Known Member
danceworld_2001 είπε:
... δεν έχει καλή σχέση με τα email και εγώ πολλές φορές παλαιά έπαιρνα απαντήσεις μετά απο πολύ καιρό....

Αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.
Ένας σωστός επαγγελματίας που ζητάει φωτογραφίες για consultation μέσω mail δεν μπορεί να "ξεχνάει" επιλεκτικά να απαντάει σε κάποια emails μετά την απομάκρυνση από το ταμείο!!!

Μπλουζα