gianniskritikos2 είπε:φιλε μπουκλα εγω δεν βλεπω να φενεται να βγηκε απο την ριζα επεισης σκεψου πως ισουν πριν την φινα και την μινοξ ειναι αναμενομενο σχεδον μετα απο 2 χρονια να χασεις πολα μαμα... και εγω εβαλα μινοξ και στον χρονο πανο ειμουν οπως πριν την βαλω και σιγα σιγα χειροτερευα.. ητε εκανες μμ ειτε οχι για μενα θα πεφτανε αυτες και ειναι μαμα... ακομα και το χνουδι που ειχες αναμεσα στις μμ σου δινει μια εικονα πυκνωτιτας σιγα σιγα το χνουδι φεβγει αρα λογικο να φενεσαι ποιο αραιος αποψη μου λοιπον ειναι οτι εχασες μαμα και μαμα τριχες αλλα και χνουδια αναμεσα στους κτροταφους πριν την μμ ειχες μαλλι πολι περισσοτερο απο οτι μετα την μμ 2 μηνες μετα βλεπω την 2 μηνες μετα και την μερα πριν την μμ και ειχες περισσοτερα πριν αρα ειχες κατηφορα στης μαμα τριχες... μπορει να λεω βλακιες δεν ειμαι εμπειρος την γνωμη μου λεω δεχομαι και να μου πειτε δεν ξερεις τι γινεται απλα αυτο εγω παρατηρω και αυτο λεω
ναι ρε συ αλλα αν δεις στην τελευταια φωτο εκει π δειχνει συγκριση 5-9 μηνες στο σημειο που δειχνει με το δαχτυλο ηταν τελειως τουμπανο...και μεσα σε 4 μηνες εχει φυγει τουλαχιστον το 50% των μαλλιων...και δεδομενου οτι και σε εκεινο το σημειο εβαλε grafts αν οφειλοταν μονο στην α.α το θεμα θα πρεπει να εχασε ενα 60-70% μαμα μαλλια μεσα σε 4 μηνες...λιγο δυσκολο μ φαινεται