danceworld_2001
Well-Known Member
Νομίζω πως πρέπει να είσαι εγκρατείς και να το συζητήσεις με τον γιατρό να σου πει την γνώμη του. Φυσικά στο τέλος ειμαι σίγουρος πως απλά θα το κάνεις... αλλά μελέτα το πρώτα!!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι εννοείτε αυτό!danceworld_2001 είπε:Νομίζω πως πρέπει να είσαι εγκρατείς και να το συζητήσεις με τον γιατρό να σου πει την γνώμη του.
Πως με καταλαβαίνεις ρε φιλε!danceworld_2001 είπε:Φυσικά στο τέλος ειμαι σίγουρος πως απλά θα το κάνεις... αλλά μελέτα το πρώτα!!!
Σε ευχαριστώ φιλε μου.petrospap είπε:Μη το πεις ούτε του παπά...δεν χρειάζεσαι περαιτέρω δουλειά..τουλάχιστον ακομα
Σε ευχαριστώ φιλε μου. Τα λόγια σου έχουν αλλάξει όλο μου το σκεπτικό για το πως πρέπει να το προσεγγίσω μια τυχόν επομενη κίνηση.tropheus είπε:Ωραίο αποτέλεσμα και πολύ φυσικό. Πολύ καλή η δουλειά του γιατρού.
Αν και στο έχω ξαναπεί όταν και αν επιχειρήσεις να βάλεις και άλλα μαλλάκια στους κροτάφους θα πρέπει να είσαι πολύ πολύ συντηρητικός γιατί μετά δε θα σε καλύπτει με τίποτα η πυκνότητα.
Κάτσε τώρα να χαρείς το αποτέλεσμα σου![]()
Νά'σαι καλά ρε Johnny. E ναι θα χαλαρώσουμε ok.John_John1 είπε:ενταξει εισαι φιλε.
Κατσε τωρα χαλαρωσε οπως ειπε και ο τροφεας.
Σε ευχαριστώ φιλε μου να είσαι καλά, σου εύχομαι να τα κάνεις και ακόμα καλύτερα.arhs είπε:Μπράβο σ ... πολύ καλά αποτελέσματα !!!!! ( Μακάρι να το κάνω και εγώ το μαλλί κάποτε έτσι ) ..
Σε ευχαριστώ φιλε MIKE ότι καλύτερο και σε σένα με την προσεχή σου μεταμόσχευση.ΜΙΚΕΣ είπε:Φιλε Boukla αυτο που βλεπω ειναι εξαιρετικο αλλα πραγματικα που τα εβαλες τα 2500 grafts?Αν υποθεσουμε οτι μπορεις να παρεις 5000 εχεις παρει τα μισα χωρις να εχεις καποιο σοβαρο προβλημα.
Σε ευχαριστώ ρε Γιάνναρε για τα καλά σου λόγια να είσαι καλά ότι καλύτερο και σε σένα με την μεταμόσχευση σου φιλε.Γιάννης7 είπε:Boukla αγγίζεις την τελειότητα και μην σκεφτεσαι οτιδήποτε αλλο, ειναι περιττά!!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Bouklas είπε:Σε ευχαριστώ φιλε μου.petrospap είπε:Μη το πεις ούτε του παπά...δεν χρειάζεσαι περαιτέρω δουλειά..τουλάχιστον ακομαΕυχαριστημένος είμαι, απλά ήθελα λιγάκι ακόμα εκεί στους παλιοκροτάφους για να ήμουν τέλεια.
Καμια φορά σκέφτομαι αν είχα κάνει strip τώρα θα είχα βάλει πολλά παραπάνω και θα είχα 100% αυτό που πάντα ήθελα, και ας είχα ουλή πίσω σιγά.
Σε ευχαριστώ φιλε μου. Τα λόγια σου έχουν αλλάξει όλο μου το σκεπτικό για το πως πρέπει να το προσεγγίσω μια τυχόν επομενη κίνηση.tropheus είπε:Ωραίο αποτέλεσμα και πολύ φυσικό. Πολύ καλή η δουλειά του γιατρού.
Αν και στο έχω ξαναπεί όταν και αν επιχειρήσεις να βάλεις και άλλα μαλλάκια στους κροτάφους θα πρέπει να είσαι πολύ πολύ συντηρητικός γιατί μετά δε θα σε καλύπτει με τίποτα η πυκνότητα.
Κάτσε τώρα να χαρείς το αποτέλεσμα σου![]()
Όπως είπα είμαι ευχαριστημένος για ότι έχει βγει, απλά ήθελα λίγο εκεί στους παλιό κροτάφους, ακόμα λίγα grafts να μην έκλεινε έτσι στρογγυλά, να έκανε μια γωνιουλα. Είχα πάντα θέμα με τους κροτάφους και τελικά δεν καλύφθηκαν, μονο 0.5cm. Επίσης δυνάμωσε αρκετά η hairline και ότι μπήκε από εκεί και πίσω δείχνει πολύ ωραίο. Απλά νιώθω σαν να έχω φτάσει στην πηγή και δεν έχω πιει νερό, είμαι ευχαριστημένος αλλα όχι για εκεί που ήθελα. Και το ξέρω ακόμα λίγα θέλει και θα είμαι επιτέλους όπως επιθυμώ.
Πάντως δεν επαναπαύομαι για ότι βλέπω μέχρι στιγμής, αν δεν περάσει το 12μηνο δεν θα έχω άποψη 100% είτε καλή είτε κακή. Μακάρι να συνεχίσει όπως δείχνει.
Νά'σαι καλά ρε Johnny. E ναι θα χαλαρώσουμε ok.John_John1 είπε:ενταξει εισαι φιλε.
Κατσε τωρα χαλαρωσε οπως ειπε και ο τροφεας.Απλά ξέρεις λίγο ακόμα ήταν το άτιμο όχι πολύ.
Σε ευχαριστώ φιλε μου να είσαι καλά, σου εύχομαι να τα κάνεις και ακόμα καλύτερα.arhs είπε:Μπράβο σ ... πολύ καλά αποτελέσματα !!!!! ( Μακάρι να το κάνω και εγώ το μαλλί κάποτε έτσι ) ..
Σε ευχαριστώ φιλε MIKE ότι καλύτερο και σε σένα με την προσεχή σου μεταμόσχευση.ΜΙΚΕΣ είπε:Φιλε Boukla αυτο που βλεπω ειναι εξαιρετικο αλλα πραγματικα που τα εβαλες τα 2500 grafts?Αν υποθεσουμε οτι μπορεις να παρεις 5000 εχεις παρει τα μισα χωρις να εχεις καποιο σοβαρο προβλημα.
Όπως είπα είμαι ευχαριστημένος για ότι βγήκε, απλά ήθελα λίγο περισσότερο κάλυψη μπροστά αυτό και μονο διότι η hairline ok δυνάμωσε αλλα το μείζον πρόβλημα που ήταν οι κρόταφοι παραμένουν πρόβλημα.
Ορίστε σου επισυνάπτω 2 φωτογραφίες πριν το χειρουργείο και μετά. Η πρώτη με σχεδιασμένη περιοχή της κάλυψης και η επομενη στο τελικό αποτέλεσμα 2 μέρες μετά.
Γιατί μονο 5.000 πως το συμπέρανες αυτό?
Ναι δεν είχα κάποιο σοβαρό πρόβλημα αλλα ήταν ικανό να μου είναι μεγάλο. Τα τελευταία χρονια το μαλλί δεν θύμιζε σε τίποτα το ωραίο και πυκνό που είχα κάποτε και το θέμα χτένισμα ήταν ένα βασανιστήριο. Ένα μεγάλο μέρος έχει αλλάξει τώρα, για αυτό επιμένω ακόμα λίγο στους κροτάφους και θα είμαι τέλεια.
Σε ευχαριστώ ρε Γιάνναρε για τα καλά σου λόγια να είσαι καλά ότι καλύτερο και σε σένα με την μεταμόσχευση σου φιλε.Γιάννης7 είπε:Boukla αγγίζεις την τελειότητα και μην σκεφτεσαι οτιδήποτε αλλο, ειναι περιττά!!
Λίγο ακόμα εκεί στους κροτάφους ρε φιλε, τα έχω υπολογίσει από 2 με 3 τετραγωνικά cm στον καθένα και θα είμαι κομπλέ! Γιατί ουσιαστικά αυτούς πήγα να καλύψω περισσότερο. Λίγο έμεινε γμτ. :blush:
Σε ευχαριστώ φιλε μου, σου εύχομαι καλή ανάρρωση και να έχεις ένα όμορφο αποτέλεσμα.ΜΙΚΕΣ είπε:Φιλε εισαι κομπλε.Δεν το συζηταμε.Το μονο ισως μειον οτι εχεις χαλασει 2500 grafts για σχετικα μικρη περιοχη και βλεπω οτι ειχες αρκετες μαμα τριχες.Παντως ,τουμπανο εισαι.Την δοτρια πως την βλεπεις ?εχει ακουσει τιποτα?
Σε ευχαριστώ ρε φιλε να είσαι καλά.Flosk είπε:Μπραβο Boukla, ωραιο αποτελεσμα, κοιτα να το χαρεις κ´μην σε πιανει τελειομανια γιατι στις μμ αυτο δεν χωραει..
John_John1 είπε:Εναι ναι ρε μπουκλα οπως λεει και ο φλοσκ +1.
Και εγω εχω χειτοτερους κροταφους αλλα να κατεβαζω κανα φρατζακι και καλυπτω μερικες φορες.
Κρατα τωρα για μελλοντικα για τις πισω περιοχες.
Σε ευχαριστώ ρε φίλε να είσαι καλά!Physio40 είπε:Γαμάτος είσαι!
Σε ευχαριστώ ρε υπερτουμπανε.danceworld_2001 είπε:Έχεις καλύτερο αποτέλεσμα απο εμένα γιατι έβαλες αναλογικά περισσότερα απο εμένα σε μικρότερη περιοχή. Μην χαραμίσεις αυτό το εξαίσιο αποτέλεσμα με κατεβάσματα κτλ γιατι μετά θα χάσεις την φυσικότητα και την πυκνότητα. ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΕΜΕ!!!
Σε ευχαριστώ ρε φιλε να είσαι καλά. Λίγο εκεί μωρέ αυτό θέλω μονο. Δεν ξανά κάνω παράπονα μετά.gkast είπε:Πλάκα μας κάνεις είσαι σουπερ..τί άλλο θέλεις
petrospap είπε:Μια χαρα είναι και οι κροταφοι..σκέψου ότι πυκνωσαν πολυ γτ πριν τη μμ είχες μικρές τρίχες και πολυ αραιές ενώ τωρα μπορει να μην τους εκλεισες τελείως αλλα απο πυκνότητα είσαι κομπλε..εμένα κιόλας μαρεσει περισσότερο η mature hairline απο αυτήν ενός 18αρη..περισσότερο στυλ Di caprio δηλαδή..