Bobby, 7-8 June 2023, 3.601 grafts, Dr. Jose Lorenzo

bobby

Well-Known Member
Μάριε δεν ξέρω… εγώ παίρνω ανελλιπώς εδώ και 3 χρόνια (τον τελευταίο χρόνο Pilfood πριν Nature Valley). Προ ΜΜ την μισή συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα ενώ μετά ΜΜ την κανονική συνιστώμενη ημερήσια ποσότητα. Μετά το έτος από την ΜΜ θα ξαναπάω στο μισό. Δεν με έχει ενοχλήσει πουθενά. Νομίζω ισχύει ότι για όλα τα συμπληρώματα διατροφής, παίρνε την συνιστώμενη ποσότητα και κανένα πρόβλημα. Η υπερβιταμινωση είναι το ίδιο κακή με την υποβιταμίνωση.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Ερωτηση περί βιταμινών. Είναι καλό να παίρνονται συνεχώς; Πρέπει να γίνονται διαλείμματα ενδιάμεσα; Η είναι απλα για μια συγκεκριμένη περίοδο και μετά στοπ;
Καλά είναι να υπάρχει μια παύση ναι!εγώ προσωπικά κάνω μια παύση συνήθως 1-2 μήνες και ξανά μετά
 

Marios1982

Well-Known Member
Placeholder 4 Μήνες

4ος μήνας σήμερα….(για την ακρίβεια αύριο)

Νομίζω τα πράγματα πάνε φυσιολογικά.

Ο δεξιά κροτάφος εξακολουθεί να υστερεί αλλά κάτι φαίνεται να κινείται πλέον και εκεί (έχω βάλει φωτό με τα μαλλιά χτενισμένα πάνω για να φανούν καλύτερα οι κρόταφοι).

Σε όλη την λήπτρια κατά καιρούς νιώθω τσιμπήματα μάλλον από τα γκραφτ που σκάνε, ελπίζω να συνεχίσουν (τα τσιμπήματα) και τους επόμενους μήνες (και τώρα που γράφω πάλι τα νιώθω!).

Τα γκραφτ, με εξαίρεση κάποια λίγα (<10%) που δεν έπεσαν έχουν λεπτές τρίχες ακόμα ενώ παρότι μπροστά (με εξαίρεση 254 μονότριχα και 840 δίτριχα είναι πολύτριχα με λόγο 2,62 για τα 3001 γκραφτ που μπήκαν μπροστά) είναι στην πλειοψηφία τους μονότριχα ακόμα.

Εκτιμώ ότι στην παρούσα φάση είμαι στο 20% του εκτιμώμενου (στα χαρτιά) αποτελέσματος.

Αρχικό ταμείο θα κάνω στον 6ο μήνα. Το μόνο που με ανησυχεί είναι το ποσοστό φύτρωσης να είναι υψηλό >90% (ο Λορεντζο συνήθως πετυχαίνει 95%+) και να κάνει catch-up ο δεξιός κρόταφος.
Πας πολύ καλά μπράβο !
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chris34

Well-Known Member
Τώρα λογικά θα boostarei η φυτρωση. Το επόμενο δίμηνο θα είναι πολύ σημαντικό. Καλή φυτρωση και υπομονή!! Θα περάσει ο καιρός. Είναι η φάση που είμαστε ανυπόμονοι όλοι να περάσει ο καιρός να δούμε το αποτέλεσμα. Εύχομαι το καλύτερο!!
 

bobby

Well-Known Member
Μακάρι παιδιά!!!! Και αν δεν πάει και τέλεια υγεία να έχουμε και θα το διορθώσουμε…..Η αλήθεια είναι ότι για το δεξί κρόταφο πριν καμία εβδομάδα είχα πει ότι μάλλον δεν πιάσανε τα γκραφτ, αλλά σιγά σιγά κάτι αχνοφαίνεται να φυτρώνει. Είδομεν….Ευχαριστώ για τις ευχές!
 

montecristo

Well-Known Member
Εντάξει ειναι νωρίς ακόμα για να κρινεις τι θα γινει με τον δεξί κρόταφο...στον 6ο μήνα θα ειναι πιο ξεκάθαρο το τοπίο...ευχομαι να πάνε ολα καλα!
 

LoverBoy

Well-Known Member
Ωραίος bobby!!!!Οντως άρχισε να φαίνεται το αποτέλεσμα!Άντε φιλαράκι μου και στον 6 μήνα διπλός(σε μαλλιά)!;)
 
Μπλουζα