παρακαλώ να δώσεις την αντρίκια άδεια σου στον
@Aldo να ανεβάσει τα ηχητικά που έλεγε και στον jack ότι έχει να ανεβάσει.
Επισής αναρωτιέμαι τι θέματα έχουμε μαζί σου.
1. Σε ζηλευούμαι γιατί είσαι ιατρός και εμείς όχι γιατί το όνειρο μας ήταν να γίνουμε ιατροί;
οχι ακριβως. ΔΕΝ ειναι αξιοζηλευτη ως δουλεια, φαινεται να εχει αξιοζηλευτο κυρος αλλα δεν εχει στην Ελλάδα.
Δεν το ειχε κανεις ονειρο πιστευω, οποιος το ειχε μαλλον θα το εκανε.
Η κακη συμπεριφορα βγαινει γιατι μιλαω χωρις ψεθτοδιπλωματια και κραζω θεματα που ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι το κανω επειδη ειμαι ιατρός, ενω το κανω επειδη ΜΠΟΡΩ να δω το λαθος σε κατι επειδη ΕΙΜΑΙ ιατρός.
Δεν ειναι λοιπόν ΥΠΕΡΟΨΙΑ ιατρικής.
Ειναι ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ να μιλας με ευθυνη και ευστοχια για ιατρικα θεματα και μονο επειδη ακριβως ΕΙΜΑι ιατρός, οπως εσυ που εισαι μηχανικός βλεπεις το λαθος στο αντικειμενο σου από χιλιομετρα και εγω που ειμαι ανιδεος πρπει να το αναλυεις μια ωρα
ΑΥΤΟ δεν καταλαβαινετε και ενοχληστε απο ΔΗΘΕΝ υπεροψια ενω αυτο που ενοχλει ειναι οτι εχω ΔΙΚΙΟ!
2. Σε ζηλευούμαι γιατί έχεις πολλά λεφτά και εμείς όχι;
Ελπίζω οχι, γιατι ουτε εχω , ουτε θα βγαλω ουτε χρειαζομαι
Ξερεις τι σημαινει πολλα λεφτα???
Ουτε στον υπνο μου.
Χειρονακτης ειμαι...
3. Γιατί είσαι πετυχημένος και εμείς αποτυχημένοι;
Εγω μια χαρα ικανοποιημενος νιωθω γιατι ειναι περηφανοι οι γονεις μου.
Αυτη ειναι η μοναδική επιτυχια που με ενδιαφερει
ΟΛΟΙ οι άλλοι που θα σου πουν ποσο "επιτυχημενος" εισαι, κατι θελουν, οποτε δεν ασχολούμαι
4. Γιατί άλλοι γιατροί μας χάλασαν το μαλλί και βγάζουμε πικρία σε σένα;
Αυτο παιζει πολυ φοβαμαι και προσπαθω να βοηθησω.
Αλλα ΔΕΝ θα βοηθησω με το να καλοπιανω τα ...θυματα αλλονων
Ουτε θα κανω το μ...κα οταν αδικα με βριζει ο καθενας επειδη καποιος στο παρελθον τον ΒΙΑΣΕ.
Θα βοηθησω οσο μπορω με αξιοπρεπεια και χωρις να ανεχομαι ΤΙΠΟΤΑ!
5. Γιατί είμαστε μέτοχοι σε άλλες κλινικές;
θα ηταν καλη ιδεα γιατι εχουν κανει ΧΡΥΣΕΣ δουλειες πολλα μαγαζια παλιότερα και εχουν ΒΙΑΣΕΙ πολλους ισως και εδω μεσα.
μεχρι που αρχισα να τους τα χαλαω με βιντεο, αποτελσματα, κραξιμο στα σοσιαλ και βιβλια κτλ.
6. Γιατί είσαι όμορφος και γυμνασμένος και εμείς όχι;
Νομιζω με ειχες πει ασχημο πριν.
Γουστα ειναι αυτα.
Εγω θεωρω οτι ειμαι οκ εμφανησικα, οχι αξιοζηλευτος.
Γυμνασμενος, ναι ειμαι και μπορει να το καταφερει ο καθενας αν κανει τις θυσιες.
Αν καποιος με ζηλευει για αυτο, ειναι απλα τεμπελης.
Ένα από αυτά θα είναι μάλλον για όλους μας..........

Σίγουρα κανένας απλά δεν γουστάρει τον τρόπο που μιλάς. Είναι κάτι από αυτά. Γιατί είσαι εδώ, ενώ έχεις τόσο μεγάλο θέμα εσύ με το μίσο φόρουμ βέβαια είναι ένα ακόμα αναπάντητο ερώτημα.
Γιατι ΔΕΝ απευθυνομαι ΣΕ ΕΣΑΣ!.
Εσεις τα ξερετε ηδη ολα, και φαινεται.
Απευθυνομαι σε κοινο που ΔΕΝ τα ξερει ολα
Που δεν εχει καταστραφει απο λαθος επιλογες
Που δεν ασχολείται με τα παραπανω που γραφεις (και μισοσοβαρα μισοαστεια ΞΕΡΕΙΣ κατα βαθος ποσο μεσα ΜΠΟΡΕΙ να εχεις πεσει)
Που ΔΕΝ το νοιαζει αν ο ιατρος ειναι ...συμπαθητικός (βασικα δεν το νοιαζει αν ο ιατρος κανει το μ...κα και τουμεπκι στον καθε ανωνυμο για να μην χασει ...πελατακια)
Απευθυνομαι σε αυτούς που κοιτουν το αποτελεσμα, μετα επιβεβαιωνουν με τις σπουδες και τελος με το κοστος ή το αν ο ιατρός εινια ...λαοφιλής
Εχει ΠΑΡΑ πολλούς τετοιους.
Απλα δεν γραφουν.
Ρωτα τον
@CVIAL
Οποτε ΟΣΟ επιτηθεστε, εγω αμυνομαι , με μισειτε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ εσεις και παιρνουν οι σιωπηλοι ολοενα και περισσοτερο το μερος μου.
Σημερα ΕΝ ΤΙΜΗ, εκλεισα δυο επεμβασεις απο lurkers στο φορουμ που οσο γραφετε καποιοι υβριστικα, τοσο με συμπαθούν που σας αντιστεκομαι και δεν με βαζετε κατω με τις ανωνυμες επιθεσεις.