Anastasakis Hair Clinic,#monotovideometraei, video 12, στάδιο 4 προς 5, FUE, 3000 τριχοθυλάκια | 9 μήνες μετά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Kostas97

Well-Known Member
Ακριβώς έτσι!Εγώ πρώτη φορά φιναστερίδη άκουσα απο εδώ μέσα!Ούτε καν ήξερα τι σημαίνει!
Οι ιατροι εδω δεν καταφεραν να καθιερωσουν τη Φινα.
Πριν μια δεκαετια ο κοσμακης επαιρνε δαφνελαια.

Και τρ φταινε οι ασχετοι στα φορουμ.
Θα χε ενδιαφερον να βλεπαμε ποσο ποσοστο των περισταικων των κλινικων ειναι σε εγκεκριμενη αγωγη και ποσο στα μελη του φορουμ ΑΣΧΕΤΩΝ

LoverBoy

Well-Known Member
Οι ιατροι εδω δεν καταφεραν να καθιερωσουν τη Φινα.
Πριν μια δεκαετια ο κοσμακης επαιρνε δαφνελαια.

Και τρ φταινε οι ασχετοι στα φορουμ.
Θα χε ενδιαφερον να βλεπαμε ποσο ποσοστο των περισταικων των κλινικων ειναι σε εγκεκριμενη αγωγη και ποσο στα μελη του φορουμ ΑΣΧΕΤΩΝ
Έτσι είναι αδερφέ!Μας είχα μπουχτίσει σε αμπούλες,ζελέ,αυγά,και σαμπουάν!Αλλά συνεχίζαμε να καραφλιάζουμε!Τι έφταιγε?Ήταν γιατροί?Ναι είχαν γνώση?Όχι!

Kostas97

Well-Known Member
100% πρεπει καποιος να συμβουλευεται γιατρο για αγωγες αλλα τουλαχιστον εν ετη 2024 δε δικαιολογειται να μη ξερει με τοση πληροφορια ετοιμη κυριολεκτικα, ποιες ειναι οι βασικες επιλογες.

Γιατι και γω 18 χρονων οταν πηγα στη δερματολογο και μου πε την πρωτεινη αναβολικο, αν απλα ακουγα τι λεει ο γιατρος.
Θα σας το λεγα και σας τρ εδω.

Και δεν ειμαι το μονο κακο παραδειγμα.

Πληροφορηθειτε και απο το γιατρο παρτε την κατευθυνση.

ds5010

New Member
Μεγάλε,το ότι έγραψε κάποιος ότι η ιατρική είναι 6 χρόνια και το φόρουμ 16,και δεν βλέπεις την συνέχεια στο νήμα εκείνο τι του γράφουν ως απάντηση,νομίζω ότι εσύ κάνεις πως δεν βλέπεις..επίσης,δεν διαβάζεις ούτε την συνέχεια,αλλά ούτε και το μνμ αυτό το γράφει ..όταν θα καταλαβεις τι γράφει το μνμ δεν θα λες τις ανοησίες αυτές που έγραψες..δλδ αν εινα

ι δυνατόν.
φιλε δεν θα προσπαθησω παραπανω να σου αλλαξω την γνωμη, πιστευεις κατι διαφορετικο ειναι ΟΚ

Μια ουσια προκειμενου να εγκρυθει και να γινει "φαρμακο" περναει απο απειρες διαδικασιες μεχρι να εγκριθουν. Ακομα και να εγκριθουν τα φαρμακα οι γιατροι δεν τα μαθαινουν αμεσως μιας και μου χρειαζεται τρομερη προωθηση προκειμενου ενα φαρμακο να καθιερωθει. Ειναι ολοκληρη μπιζνα.
Η ουσια, στην περιπτωση μας, η φιναστεριδη, προφανως και παντα εκανε δουλεια κατα της Α/Α, δεν χρειαζοταν να παρει εγκριση ή να προωθηθει απο καποια φαρμακοβιομηχανια προκειμεμου να κανει δουλεια, αν καποιοι ποιο τολμηροι την δοκιμασαν πρωτοι και εκανε δουλεια αυτο μετα απο στομα σε στομα διαδιδεται. Αυτο ομως δεν μπορει να αντικαταστησει τις διαδικασιες της φαρμακοβιομηχανιας για να παρει ενα φαρμακο εγκριση.
Τα παραπανω τα λεω, γιατι ΟΚ μεταξυ μας μπορει να ξερουμε οτι η φιναστεριδη κανει δουλεια, αλλα οτι οτι 100 νοματεοι σε ενα φορουμ τριχοπτωσης συζητανε για το Χ, Υ φαρμακο δεν σημαινει οτι αυριο οι γιατροι ειναι υποχρεωμενοι να το δινουν στους ασθενεις τους. Και με αυτη την εννοια προσπαθω να διαχωρισω την εμπιρικη γνωμη που εχουν καποιοι οντως πιο παλιοι εδω μεσα απο την επιστημονικη αποψη η αποια βασιζεται πανω σε δεδομενα και μελετες

LoverBoy

Well-Known Member
100% πρεπει καποιος να συμβουλευεται γιατρο για αγωγες αλλα τουλαχιστον εν ετη 2024 δε δικαιολογειται να μη ξερει με τοση πληροφορια ετοιμη κυριολεκτικα, ποιες ειναι οι επιλογες.

Γιατι και γω 18 χρονων οταν πηγα στη δερματολογο και μου πε την πρωτεινη αναβολικο, αν απλα ακουγα τι λεει ο γιατρος.
Θα σας το λεγα και σας τρ εδω.

Και δεν ειμαι το μονο κακο παραδειγμα.

Πληροφορηθειτε και απο το γιατρο παρτε την κατευθυνση.
Σίγουρα τον πρώτο λόγο τον έχει ο γιατρός!Απλά πρέπει να βρείς τον ΣΩΣΤΟ γιατρό!Που δεν έχει κάτσει στην καρέκλα του με το πτυχίο που πήρε κάποτε και έχει μια πεπατημένη και με αυτή πορεύεται!Αλλά να βρείς τον γιατρό που ενημερώνεται και έχει διάθεση να βοηθήσει πραγματικά τον ασθενή του!Υπάρχουν πλέον και τέτοιοι που είναι ενημερωμένοι και γνώστες του αντικειμένου τους!

Kostas97

Well-Known Member
Έτσι είναι αδερφέ!Μας είχα μπουχτίσει σε αμπούλες,ζελέ,αυγά,και σαμπουάν!Αλλά συνεχίζαμε να καραφλιάζουμε!Τι έφταιγε?Ήταν γιατροί?Ναι είχαν γνώση?Όχι!
Ειχα παει στην καλυτερη δερματολογο της πολης να με παρακολουθει.

Ημουν σε αγωγη φινα μινο αφρο. Ενω εβλεπα οτι κατι δν πηγαινε καλα, αυτη για το θεο μου λεγε πυκνωσες.
ΤΙ να πυκνωσω εγω??? Δε φαινοταν πουθενα αραιωση χαχαχαχα

Μου παρουσιαζε ΘΕΕ μου το μαλλι μου οτι πυκνωσε λογω θεραπειας.

Λιγους μηνες μετα εκανα cons με Λορενζο ο οποιος μ πε την πραγματικοτητα, χρειαζεσαι φινα σε χαπι καθημερινα.

Τελευταία επεξεργασία:

edyuser1

Active Member
Στασου ρε loverboy και την φινα γιατροι και επιστημονες την βγαλανε στην πιατσα δεν ειναι δικη μας εφευρεση ρε παιδια. Απλως εμεις ειμαστε εδω μεσα απο τις εμπειριες να βοηθαμε τα παιδια ποιοι ειναι οι ψαγμενοι και οι σωστοι γιατροι. Ποια η θεραπεια που πιανει και ποια ειναι φιδελαιο

LoverBoy

Well-Known Member
Στασου ρε loverboy και την φινα γιατροι και επιστημονες την βγαλανε στην πιατσα δεν ειναι δικη μας εφευρεση ρε παιδια. Απλως εμεις ειμαστε εδω μεσα απο τις εμπειριες να βοηθαμε τα παιδια ποιοι ειναι οι ψαγμενοι και οι σωστοι γιατροι. Ποια η θεραπεια που πιανει και ποια ειναι φιδελαιο
Συμφωνώ φίλε μου!Και το τονίζω!Οι γιατροί έχουν τον πρώτο λόγο!Αλλά πολλοί δεν είναι ενημερωμένοι πάνω στην Φίνα!Πρέπει να βρείς τον σωστό!Θέλει λίγο ψάξιμο!Εννοείται με καθοδήγηση γιατρού!

Kostas97

Well-Known Member
Ακριβως!!!! Αυτο λεμε.
Ομως ο κλαδος εχει τα φιντανια π και σημερα σ λενε παρε φιδελαιο. Και δεν ειναι λιγα αυτα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
Συμφωνώ φίλε μου!Και το τονίζω!Οι γιατροί έχουν τον πρώτο λόγο!Αλλά πολλοί δεν είναι ενημερωμένοι πάνω στην Φίνα!Πρέπει να βρείς τον σωστό!Θέλει λίγο ψάξιμο!Εννοείται με καθοδήγηση γιατρού!
Ελα ρε συ μετα το ειδα σορρυ που το διευκρίνισες

aeratos28

Just aeratos
Aλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Να μην κάνει μεροκάματο ο γιατρός το φόρουμ και να το βρίζει και από πάνω συζητάμε ρε μεγάλε και μας πας την κουβεντα μέσω Γουαδελούπης..οκ συμφωνώ θα πω για να τελειώνουμε..αλλά είσαι εκτός θέματος
φιλε δεν θα προσπαθησω παραπανω να σου αλλαξω την γνωμη, πιστευεις κατι διαφορετικο ειναι ΟΚ

Μια ουσια προκειμενου να εγκρυθει και να γινει "φαρμακο" περναει απο απειρες διαδικασιες μεχρι να εγκριθουν. Ακομα και να εγκριθουν τα φαρμακα οι γιατροι δεν τα μαθαινουν αμεσως μιας και μου χρειαζεται τρομερη προωθηση προκειμενου ενα φαρμακο να καθιερωθει. Ειναι ολοκληρη μπιζνα.
Η ουσια, στην περιπτωση μας, η φιναστεριδη, προφανως και παντα εκανε δουλεια κατα της Α/Α, δεν χρειαζοταν να παρει εγκριση ή να προωθηθει απο καποια φαρμακοβιομηχανια προκειμεμου να κανει δουλεια, αν καποιοι ποιο τολμηροι την δοκιμασαν πρωτοι και εκανε δουλεια αυτο μετα απο στομα σε στομα διαδιδεται. Αυτο ομως δεν μπορει να αντικαταστησει τις διαδικασιες της φαρμακοβιομηχανιας για να παρει ενα φαρμακο εγκριση.
Τα παραπανω τα λεω, γιατι ΟΚ μεταξυ μας μπορει να ξερουμε οτι η φιναστεριδη κανει δουλεια, αλλα οτι οτι 100 νοματεοι σε ενα φορουμ τριχοπτωσης συζητανε για το Χ, Υ φαρμακο δεν σημαινει οτι αυριο οι γιατροι ειναι υποχρεωμενοι να το δινουν στους ασθενεις τους. Και με αυτη την εννοια προσπαθω να διαχωρισω την εμπιρικη γνωμη που εχουν καποιοι οντως πιο παλιοι εδω μεσα απο την επιστημονικη αποψη η αποια βασιζεται πανω σε δεδομενα και μελετες

LoverBoy

Well-Known Member
Παιδιά την αμαρτία μου θα την πω!Αλλά δεν μπορούμε νομίζω χωρίς αυτόν!Είναι σχέση πάθους-μίσους!

Μπλουζα