LoverBoy
Well-Known Member
Ακριβώς έτσι!Εγώ πρώτη φορά φιναστερίδη άκουσα απο εδώ μέσα!Ούτε καν ήξερα τι σημαίνει!Οταν κανει καποιος μια βολτα στς δερματολογους γυρω του θα καταλαβει.
Ακριβώς έτσι!Εγώ πρώτη φορά φιναστερίδη άκουσα απο εδώ μέσα!Ούτε καν ήξερα τι σημαίνει!Οταν κανει καποιος μια βολτα στς δερματολογους γυρω του θα καταλαβει.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οι ιατροι εδω δεν καταφεραν να καθιερωσουν τη Φινα.Ακριβώς έτσι!Εγώ πρώτη φορά φιναστερίδη άκουσα απο εδώ μέσα!Ούτε καν ήξερα τι σημαίνει!
Έτσι είναι αδερφέ!Μας είχα μπουχτίσει σε αμπούλες,ζελέ,αυγά,και σαμπουάν!Αλλά συνεχίζαμε να καραφλιάζουμε!Τι έφταιγε?Ήταν γιατροί?Ναι είχαν γνώση?Όχι!Οι ιατροι εδω δεν καταφεραν να καθιερωσουν τη Φινα.
Πριν μια δεκαετια ο κοσμακης επαιρνε δαφνελαια.
Και τρ φταινε οι ασχετοι στα φορουμ.
Θα χε ενδιαφερον να βλεπαμε ποσο ποσοστο των περισταικων των κλινικων ειναι σε εγκεκριμενη αγωγη και ποσο στα μελη του φορουμ ΑΣΧΕΤΩΝ
φιλε δεν θα προσπαθησω παραπανω να σου αλλαξω την γνωμη, πιστευεις κατι διαφορετικο ειναι ΟΚΜεγάλε,το ότι έγραψε κάποιος ότι η ιατρική είναι 6 χρόνια και το φόρουμ 16,και δεν βλέπεις την συνέχεια στο νήμα εκείνο τι του γράφουν ως απάντηση,νομίζω ότι εσύ κάνεις πως δεν βλέπεις..επίσης,δεν διαβάζεις ούτε την συνέχεια,αλλά ούτε και το μνμ αυτό το γράφει ..όταν θα καταλαβεις τι γράφει το μνμ δεν θα λες τις ανοησίες αυτές που έγραψες..δλδ αν εινα
ι δυνατόν.
Σίγουρα τον πρώτο λόγο τον έχει ο γιατρός!Απλά πρέπει να βρείς τον ΣΩΣΤΟ γιατρό!Που δεν έχει κάτσει στην καρέκλα του με το πτυχίο που πήρε κάποτε και έχει μια πεπατημένη και με αυτή πορεύεται!Αλλά να βρείς τον γιατρό που ενημερώνεται και έχει διάθεση να βοηθήσει πραγματικά τον ασθενή του!Υπάρχουν πλέον και τέτοιοι που είναι ενημερωμένοι και γνώστες του αντικειμένου τους!100% πρεπει καποιος να συμβουλευεται γιατρο για αγωγες αλλα τουλαχιστον εν ετη 2024 δε δικαιολογειται να μη ξερει με τοση πληροφορια ετοιμη κυριολεκτικα, ποιες ειναι οι επιλογες.
Γιατι και γω 18 χρονων οταν πηγα στη δερματολογο και μου πε την πρωτεινη αναβολικο, αν απλα ακουγα τι λεει ο γιατρος.
Θα σας το λεγα και σας τρ εδω.
Και δεν ειμαι το μονο κακο παραδειγμα.
Πληροφορηθειτε και απο το γιατρο παρτε την κατευθυνση.
Ειχα παει στην καλυτερη δερματολογο της πολης να με παρακολουθει.Έτσι είναι αδερφέ!Μας είχα μπουχτίσει σε αμπούλες,ζελέ,αυγά,και σαμπουάν!Αλλά συνεχίζαμε να καραφλιάζουμε!Τι έφταιγε?Ήταν γιατροί?Ναι είχαν γνώση?Όχι!
Στασου ρε loverboy και την φινα γιατροι και επιστημονες την βγαλανε στην πιατσα δεν ειναι δικη μας εφευρεση ρε παιδια. Απλως εμεις ειμαστε εδω μεσα απο τις εμπειριες να βοηθαμε τα παιδια ποιοι ειναι οι ψαγμενοι και οι σωστοι γιατροι. Ποια η θεραπεια που πιανει και ποια ειναι φιδελαιοΈτσι είναι αδερφέ!Μας είχα μπουχτίσει σε αμπούλες,ζελέ,αυγά,και σαμπουάν!Αλλά συνεχίζαμε να καραφλιάζουμε!Τι έφταιγε?Ήταν γιατροί?Ναι είχαν γνώση?Όχι!
Συμφωνώ φίλε μου!Και το τονίζω!Οι γιατροί έχουν τον πρώτο λόγο!Αλλά πολλοί δεν είναι ενημερωμένοι πάνω στην Φίνα!Πρέπει να βρείς τον σωστό!Θέλει λίγο ψάξιμο!Εννοείται με καθοδήγηση γιατρού!Στασου ρε loverboy και την φινα γιατροι και επιστημονες την βγαλανε στην πιατσα δεν ειναι δικη μας εφευρεση ρε παιδια. Απλως εμεις ειμαστε εδω μεσα απο τις εμπειριες να βοηθαμε τα παιδια ποιοι ειναι οι ψαγμενοι και οι σωστοι γιατροι. Ποια η θεραπεια που πιανει και ποια ειναι φιδελαιο
Ακριβως!!!! Αυτο λεμε.Στασου ρε loverboy και την φινα γιατροι και επιστημονες την βγαλανε στην πιατσα δεν ειναι δικη μας εφευρεση ρε παιδια. Απλως εμεις ειμαστε εδω μεσα απο τις εμπειριες να βοηθαμε τα παιδια ποιοι ειναι οι ψαγμενοι και οι σωστοι γιατροι. Ποια η θεραπεια που πιανει και ποια ειναι φιδελαιο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ελα ρε συ μετα το ειδα σορρυ που το διευκρίνισεςΣυμφωνώ φίλε μου!Και το τονίζω!Οι γιατροί έχουν τον πρώτο λόγο!Αλλά πολλοί δεν είναι ενημερωμένοι πάνω στην Φίνα!Πρέπει να βρείς τον σωστό!Θέλει λίγο ψάξιμο!Εννοείται με καθοδήγηση γιατρού!
φιλε δεν θα προσπαθησω παραπανω να σου αλλαξω την γνωμη, πιστευεις κατι διαφορετικο ειναι ΟΚ
Μια ουσια προκειμενου να εγκρυθει και να γινει "φαρμακο" περναει απο απειρες διαδικασιες μεχρι να εγκριθουν. Ακομα και να εγκριθουν τα φαρμακα οι γιατροι δεν τα μαθαινουν αμεσως μιας και μου χρειαζεται τρομερη προωθηση προκειμενου ενα φαρμακο να καθιερωθει. Ειναι ολοκληρη μπιζνα.
Η ουσια, στην περιπτωση μας, η φιναστεριδη, προφανως και παντα εκανε δουλεια κατα της Α/Α, δεν χρειαζοταν να παρει εγκριση ή να προωθηθει απο καποια φαρμακοβιομηχανια προκειμεμου να κανει δουλεια, αν καποιοι ποιο τολμηροι την δοκιμασαν πρωτοι και εκανε δουλεια αυτο μετα απο στομα σε στομα διαδιδεται. Αυτο ομως δεν μπορει να αντικαταστησει τις διαδικασιες της φαρμακοβιομηχανιας για να παρει ενα φαρμακο εγκριση.
Τα παραπανω τα λεω, γιατι ΟΚ μεταξυ μας μπορει να ξερουμε οτι η φιναστεριδη κανει δουλεια, αλλα οτι οτι 100 νοματεοι σε ενα φορουμ τριχοπτωσης συζητανε για το Χ, Υ φαρμακο δεν σημαινει οτι αυριο οι γιατροι ειναι υποχρεωμενοι να το δινουν στους ασθενεις τους. Και με αυτη την εννοια προσπαθω να διαχωρισω την εμπιρικη γνωμη που εχουν καποιοι οντως πιο παλιοι εδω μεσα απο την επιστημονικη αποψη η αποια βασιζεται πανω σε δεδομενα και μελετες
Χαχαχα ετσι ακριβως το πρωι θα ξυπνησει και θα γουρλωσει τα ματια μολις δει ολα αυτα τα σχολιαΕγώ ένα ξέρω!Ότι ο γιατρός και κοιμάται και εμείς μαλλιοτραβιόμαστε!
Τον γλυκούλη μου!Χαχαχα ετσι ακριβως το πρωι θα ξυπνησει και θα γουρλωσει τα ματια μολις δει ολα αυτα τα σχολια![]()
Αν εννοείς στο ταμπλό είναι γάτα ράτσας σφινξ!Δεν έχει τρίχες!!!!!ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΣΘΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ!Ρε guys αυτο που εχει στο ινστα εναι γατα η σκυλος??
Μπα... αυτός μέρα νυχτά τι γράφουμε εδώ κοιτάει.Εγώ ένα ξέρω!Ότι ο γιατρός και κοιμάται και εμείς μαλλιοτραβιόμαστε!