Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και όμως είμαι μαξ 15. Στην φώτο ε'ιμαι σε μια πίστα motocross το 6-7, νωρίτερα είχα σκίσει το πόδι μου γι αυτο το θυμάμαιΑγαπητέ Aldo στη φωτο καποιο λάθος κανεις για το 14-15, με τέτοια πυκνή φαβορίτα εισαι από 18 και πάνω.
Καλη φυτρωση φιλε!40η ημέρα
Τρομερή δοτρια και σιγά σιγά ξεκινάει η φυτρωση.3ος μηνας :
Φιλε Aldo, μπαινεις στον καλυτερο μηνα. Απο δω και περα το μαλλι συνεχως θα βελτιωνεται. Στις αρχες του νεου ετους θα ειναι πολυ καλυτερο. Καλη συνεχεια. Ευχομαι το 2021 να ειναι ενα ετος που θα σου φερει αισιοδοξη διαθεση και ανεβασμενη ψυχολογια.4ος μήνας!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε ευχαριστώ φίλε μου, εύχομαι να είναι ένα καλό έτος για όλους μας!Φιλε Aldo, μπαινεις στον καλυτερο μηνα. Απο δω και περα το μαλλι συνεχως θα βελτιωνεται. Στις αρχες του νεου ετους θα ειναι πολυ καλυτερο. Καλη συνεχεια. Ευχομαι το 2021 να ειναι ενα ετος που θα σου φερει αισιοδοξη διαθεση και ανεβασμενη ψυχολογια.
Καλως τον ! Ίδια γνώμη έχει σχηματίσει και η κορασίδα που το φροντίζει ( κομμώτρια)! ματιασμένος νιώθω, τι να κάνω ;Φουντώνει το πράγμα![]()
Απάνω της Aldo .Καλως τον ! Ίδια γνώμη έχει σχηματίσει και η κορασίδα που το φροντίζει ( κομμώτρια)! ματιασμένος νιώθω, τι να κάνω ;
Επειδή ξέρω ότι σ αρέσουν κάτι τέτοια![]()
Συνεχίζω και με τις δυο αγωγές (καπέλο laser & minoxidil 5%) , επειδή και οι δυο λυςεις είναι αγωγές θα πρέπει να τα συνεχίσεις εφόρου ζωής , μέχρι να σταματήσουν να είναι δραστικές ή τουλάχιστον στατικές!Ευτυχώς δεν έχω γίνει ακόμα σαν το Σάκη!
Διάβασα και τις 11 σελίδες αλλά ίσως μου ξέφυγε.
Είδα οτι χρησιμποιούσες την συσκευή με το λέιζερ.
Συνεχίζεις ακόμα την εν λόγω θεραπεία και αν ναι για πόσο θα την χρησιμοποιήσεις?
Λαμβάνεις κάποια άλλη αγωγή? (Μινοξ. / Φίνα)
Σε ευχαριστώ και πάλι για την παρουσίαση σου!
Βρίσκομαι σε παρόμοιο στάδιο, ελαφρώς καλύτερα λόγω ηλικίας και ομολόγω ότι με βοήθησε αρκετά.