Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Φιλε veg (για να κανω και λιγο χιουμορ...ελπιζω το ψευδωνυμο να μην παραπεμπει στον ανεπαναληπτο ΒεγγοΛογαριαζουν λογους ,πυκνοτητες ,προστασιες περιοχων , προβλεψεις κτλ ? Η πανε με το ματι-πειρα ? Γιατι φανταζομαι περαν της τεχνικης και σωστης διαδικασιας , μιλαμε για ενα ολοκληρο στρατηγικο σχεδιο πανω στις ιδιαιτεροτητες του καθε ασθενη . Ενα πλανο μαθηματικο περα του σχεδιαστικου και της γενικης κατευθυνσης .
Aυτές δεν είναι λεπτομέρειες αλλά η επιτομή μιας πετυχημένης ή όχι μμ.λαμβανουν υποψη τετοιες λεπτομερειες ?
Η φιναστερίδη στις πίσω ζώνες ενεργεί κυρίως εκει έχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα.Φιναστεριδη δεν θα περιμενε κανεις να παρει , για την διατηρηση των πιο πισω ? Δεν συστηθηκε λογω
οτι ειναι εχει αρκετα δυνατα μαλλια προς το παρων πιο πισω ?
Θα ελεγα οτι βοηθα κυριως πισω οπως ολες οι θεραπειες αλλα δεν θα γυρισει ενα νοργουντ 4 σε 1/2...για εμενα το στοιχημα ειναι να μην αργεις να ξεκινησεις κι το προλαβεις..σε μικρες αραιωσεις, βοηθα πολυ.Η φιναστερίδη στις πίσω ζώνες ενεργεί κυρίως εκει έχεις εντυπωσιακά αποτελέσματα.
Εξαρτάται τον γιατρό αν τη συστήνει ή όχι αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις ενδείκνυται αλλιώς παίρνεις τα ρίσκα σου.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πίσω βοηθάει ολοκληρωτικά,κάνεις ουσιαστική επαναφορά δηλαδή ένα n3 το πάει σε 1/2.Θα ελεγα οτι βοηθα κυριως πισω οπως ολες οι θεραπειες αλλα δεν θα γυρισει ενα νοργουντ 4 σε 1/2...για εμενα το στοιχημα ειναι να μην αργεις να ξεκινησεις κι το προλαβεις..σε μικρες αραιωσεις, βοηθα πολυ.
χαχα χιουμορ κανεις αλλα επεσες διανα !Φιλε veg (για να κανω και λιγο χιουμορ...ελπιζω το ψευδωνυμο να μην παραπεμπει στον ανεπαναληπτο Βεγγο![]()
), τι εγραψες/ρωτησες τωρα;
Που καιρος για μαθηματικες αναλυσεις και για μακροπροθεσμα σχεδια στις ελληνικες κλινικες!
Παντου ισχυει ενας και μονο κανονας... μπακαλιστικο πλανο, προχειροτητα σε ολο το μεγαλειο, "πελατειακο πνευμα". Η οργανωση και η μεθοδικοτητα σπανιζουν, φιλε μου.
Στην δική μου περίπτωση πήρε χάρακα και μέτραγε ο γιατρός!! έκανε κάποιους υπολογισμούς και επίσης μέτρησε και πίσω στην δότρια αν θυμάμαι σωστά.Aυτές δεν είναι λεπτομέρειες αλλά η επιτομή μιας πετυχημένης ή όχι μμ.
Αν τα ξέρεις αυτά τα στοιχεία,τότε ξέρεις και που πας και τι αποτέλεσμα θα πάρεις με αποτέλεσμα να καταστρώσεις ένα σωστό πλάνο.
Στην Ελλάδα δεν γίνονται αυτά μόνο δυστυχώς στο εξωτερικό.
Για αυτό φωνάζουμε να γίνονται μετρήσεις.
Αμα σου πώ ότι βρήκα φώτο απο την εφηβεία μου 14 ή 15 ετών και είχα ήδη κροταφους ..μεγαλείοοΠίσω βοηθάει ολοκληρωτικά,κάνεις ουσιαστική επαναφορά δηλαδή ένα n3 το πάει σε 1/2.
Αμα αργήσεις το τρένο έφυγε.
Από τη στιγμή που ξεκινάει η τριχόπτωση μέσα σε ένα 6 μηνο πρέπει να έχεις ξεκινήσει για να κάνεις ολικό come back.
Αν αρχίζεις και υποχωρείς στις πίσω ζώνες (ελπίζω αργά) και θέλεις να καθυστερήσεις τη 2μμ,μόνο η φίνα θα σε σώσει.Αμα σου πώ ότι βρήκα φώτο απο την εφηβεία μου 14 ή 15 ετών και είχα ήδη κροταφους ..μεγαλείοο.
όποτε 14 χρόνια μετα ένα τthining και οι κρόταφοι μου προχώρησαν λίγο παραπανω, δεν νομιζώ ΄΄οτι η φίνα θα μου έκανε κατι εμενα, ενδεχομένως έτσι είναι το παττερν μου.
Ο γιατρός τα ξέρει και τα βλέπει αυτά,το θέμα είναι να τα ξέρει και ο ασθενής και να μπορέσει να καταλάβει που βοηθάνε στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.Στην δική μου περίπτωση πήρε χάρακα και μέτραγε ο γιατρός!! έκανε κάποιους υπολογισμούς και επίσης μέτρησε και πίσω στην δότρια αν θυμάμαι σωστά.
Μετρήσεις όσον αφορά τα τριχοθυλάκια έγιναν και απο την συνεργάτη του γιατρού πρίν το ραντεβού, όσο και απο τον ίδιο όταν με εξέτασε.
Πιστέυω οτι ακολουθεί ενα συγκεριμένο πρωτοκολλο και έχει αρχείο με τα δεδομένα του κάθε ασθενή, μου είχε δώσει δυο σελίδες με κάποια στοιχεία όταν τελείωσε η εξέταση, όπως fus ανα περιοχή και λόγο.
Εδώ έχεις ενα δίκιο, δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να σκεφτώ το χάπι αυτη την στιγμή, δεν είμαι αρνητικός όμως.Αν αρχίζεις και υποχωρείς στις πίσω ζώνες (ελπίζω αργά) και θέλεις να καθυστερήσεις τη 2μμ,μόνο η φίνα θα σε σώσει.
Έχε το κατά νου αυτό.
Δεν το σκέφτεσαι το βγάζεις από το μυαλό σου.Εδώ έχεις ενα δίκιο, δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να σκεφτώ το χάπι αυτη την στιγμή, δεν είμαι αρνητικός όμως.