akishellas3
Well-Known Member
P70 Ο δημητρης ειχε μεγαλυτερο προβλημα απο τον Ακη, ο ακης οπως τον βλεπω τωρα απο 3 αρης εγινε 4 αρης προς 5
τι εννοεις?
P70 Ο δημητρης ειχε μεγαλυτερο προβλημα απο τον Ακη, ο ακης οπως τον βλεπω τωρα απο 3 αρης εγινε 4 αρης προς 5
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ακη ποσα grafts σου ειχαν πει πως μπορει να δωσει η δοτρια σου;
Οτι ο δημητρης ειχε μεγαλυτερο προβλημα αραιωσης απο τον ακη και εξεληχτηκε αλλιως, ο ακης απο nw3 που ηταν πριν τωρα φαινεται σαν nw4 προς 5
ο χρονος θα δειξει.........Στο νημα μου, αν δεις ποσο πιο αραιο φαινεται το μαλλι μου κοντοκουρεμενο σε σχεση με μακρυ, θα καταλαβεις. Ναι λογικο ειναι οτι μπορει να επελθει σοκ λος απ τη στιγμη που δεν ηταν κενος ο χωρος. Θα επανελθουν ομως απο οσο γνωριζω το σοκ λος σπανια ειναι μονιμο.
Στο νημα μου, αν δεις ποσο πιο αραιο φαινεται το μαλλι μου κοντοκουρεμενο σε σχεση με μακρυ, θα καταλαβεις. Ναι λογικο ειναι οτι μπορει να επελθει σοκ λος απ τη στιγμη που δεν ηταν κενος ο χωρος. Θα επανελθουν ομως απο οσο γνωριζω το σοκ λος σπανια ειναι μονιμο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μικε επειδη μου ηταν δυσκολο να βγαλω φωτο μονος μου θα παω σημερα σε κανα φιλο φιλη να μου βγαλει πισω να δειτε καλυτερα. Επισης μου εκανε εντθπωση καμια φορα εγευγαν τριχουλες με μπιλακια απο πισω απο εκει που που μου ειχαν παρει μαλλι δηλαδη λιγο αν τις τραβαγες εβγαιναν κ ειχε γινει αυτο 3 με 4 φορες αυτο προν κανα διμηνο περιπου.Πιο σοβαρό θέμα μου φαίνεται πάντως πως υπάρχει στην δότρια παρά πάνω.
Μικε επειδη μου ηταν δυσκολο να βγαλω φωτο μονος μου θα παω σημερα σε κανα φιλο φιλη να μου βγαλει πισω να δειτε καλυτερα. Επισης μου εκανε εντθπωση καμια φορα εγευγαν τριχουλες με μπιλακια απο πισω απο εκει που που μου ειχαν παρει μαλλι δηλαδη λιγο αν τις τραβαγες εβγαιναν κ ειχε γινει αυτο 3 με 4 φορες αυτο προν κανα διμηνο περιπου.