Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hijikos

Active Member
Οτι ο δημητρης ειχε μεγαλυτερο προβλημα αραιωσης απο τον ακη και εξεληχτηκε αλλιως, ο ακης απο nw3 που ηταν πριν τωρα φαινεται σαν nw4 προς 5

akishellas3

Well-Known Member
αυυτο ναι διοτι αυτο φωναζω.εκει ειχα μαλλι κ καλυπτα ολο το υπολοιπο. ακομα κ το μπιφτεκι με προβληματιζει...ειναι προφανες το shock loss επειδη βαλανε ενδιαμεσα ενω δνε χειαζοταν,το θεμα ειναι να ειναι αντιστρψιμο.

hijikos

Active Member
Δεν το παιζω εξυπνος ουτε ειδικος περιμενε να κλεισεις το 7 μηνο και βλεπεις, εγω αυτο που βλεπω λεω.Μακαρι να πανε ολα καλα!

P70

Active Member
Οτι ο δημητρης ειχε μεγαλυτερο προβλημα αραιωσης απο τον ακη και εξεληχτηκε αλλιως, ο ακης απο nw3 που ηταν πριν τωρα φαινεται σαν nw4 προς 5

Στο νημα μου, αν δεις ποσο πιο αραιο φαινεται το μαλλι μου κοντοκουρεμενο σε σχεση με μακρυ, θα καταλαβεις. Ναι λογικο ειναι οτι μπορει να επελθει σοκ λος απ τη στιγμη που δεν ηταν κενος ο χωρος. Θα επανελθουν ομως απο οσο γνωριζω το σοκ λος σπανια ειναι μονιμο.

hijikos

Active Member
Στο νημα μου, αν δεις ποσο πιο αραιο φαινεται το μαλλι μου κοντοκουρεμενο σε σχεση με μακρυ, θα καταλαβεις. Ναι λογικο ειναι οτι μπορει να επελθει σοκ λος απ τη στιγμη που δεν ηταν κενος ο χωρος. Θα επανελθουν ομως απο οσο γνωριζω το σοκ λος σπανια ειναι μονιμο.
ο χρονος θα δειξει.........

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εμένα δεν μου αρέσει η εικόνα της δότριας ως προς την ανομοιογένεια της. Δεν ξέρω αν είναι θέμα φωτισμού στις φώτο, αλλά αυτό που βλέπω σε 2 φώτο (2 & 3) δείχνει πιθανό shock loss και εκεί. Καλό είναι να βάλεις νέες φώτο σε μέρος που το πίσω μέρος του κεφαλιού και το πλάγιο φωτίζονται ομοιόμορφα.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
γιατί είναι λογικό p70 να επέλθει shock loss ρε φίλε?και prp εκανε και θεραπεια κανει και τα παντα ολα εκανε..οπως εχεις υποστηριξει και εσυ..ποιος σου είπε οτι είναι σπάνια μόνιμο?συνήθως μόνιμο είναι το shock loss και τρέχουν όλοι και δεν φτάνουν..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
εντάξει ακη δεν επιβαλω την γνώμη μου σε κανέναν.απλά λέω τι πιστεύω εγω,μακάρι να μην είναι μόνιμο και να αποκατασταθεί και σε εσένα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όταν η τρίχα είναι υγιής (πχ δότρια) σχεδόν πάντα επανέρχεται, όταν η τρίχα έχει αρχίσει να φθίνει (λήπτρια) υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να μην επανέλθει

Sent from my iPhone using Tapatalk

akishellas3

Well-Known Member
Ναι καπνιζω αλλα εδω κ ενα μηνα το γυρισα στο ηλεκτρονικο. Αν θελετε το πιστευετε δεν αγχωνομαι τοαο οσο δειχνω κ νομιζω ειδικα στην hairline θα οανε καλυτερα τα πραγματα . ελει που με ψιλοαγχωνει λιγο κ θα δειξει σε κανα δυο μηνες ειναι στο ενδιαμεσοππυ δημιουργηθηκε θεμα κ στο μπιφτεκι που το βλεπω χειροτερο απο οτι πριν...

akishellas3

Well-Known Member
Πιο σοβαρό θέμα μου φαίνεται πάντως πως υπάρχει στην δότρια παρά πάνω.
Μικε επειδη μου ηταν δυσκολο να βγαλω φωτο μονος μου θα παω σημερα σε κανα φιλο φιλη να μου βγαλει πισω να δειτε καλυτερα. Επισης μου εκανε εντθπωση καμια φορα εγευγαν τριχουλες με μπιλακια απο πισω απο εκει που που μου ειχαν παρει μαλλι δηλαδη λιγο αν τις τραβαγες εβγαιναν κ ειχε γινει αυτο 3 με 4 φορες αυτο προν κανα διμηνο περιπου.

aeratos28

Just aeratos
με την κλινική το έχεις συζητήσει καθόλου?σε έχουν δει από κοντα από τοτε που εκανες την επέμβαση?τί σου έχουν πει ?
Μικε επειδη μου ηταν δυσκολο να βγαλω φωτο μονος μου θα παω σημερα σε κανα φιλο φιλη να μου βγαλει πισω να δειτε καλυτερα. Επισης μου εκανε εντθπωση καμια φορα εγευγαν τριχουλες με μπιλακια απο πισω απο εκει που που μου ειχαν παρει μαλλι δηλαδη λιγο αν τις τραβαγες εβγαιναν κ ειχε γινει αυτο 3 με 4 φορες αυτο προν κανα διμηνο περιπου.

Μπλουζα