Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
το είχαν γράψει παιδιά που είχαν πάεισιγά μην τον πληρώσουμε κιόλας.!! τι λες ρε φίλε!θα πληρώνουμε να σε δούμε κιόλας!
Το μαλλι μεγαλωνει κανονικα οπως κ πριν μην ανυσηχεις αλλο ομως με τα μεταμοσχευμενα...εκει θα υπαρχει θεμα. Οριστε κ μια νεα φωτο ελπιζω με τιγκα στο φως . βασικα ειναι καλυτερα απο τι φαινοντε.Ακη, μιας και εχουν περασει 3 μηνες ηθελα να ρωτησω, αν εγω κανω μμ σε 2 μηνες το μαλλι θα εχει επανελθει σε ενα μηκος πχ 2ποντους; (εχουμε και γαμο δηλαδη, μην παμε σαν τα παρτσακλα) Σε σενα πως ηταν;
Καλησπερα σε 2 μερες κλεινω 4 μηνες...δεν μπορω να πω οτι βρισκομαι κ στη καλυτερη κατασταση ειτε μπροστα ειτε απο πακω στο μπιφτεκι .ποσο μαλλον κ στο ενδιαμεσο. Με κοντοτερο το μαλλι στανταρ θα ηταν πιο τραγικα τα αποτελεσματα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
τωρα ειδα το νημα σου και ειδα απο 5ο και μετα τα καλα! Υπομονη αδερφε Ακη, τα καλυτερα ερχονται!Aki οι φωτογραφιες δεν εχουν πολυ καλη αναλυση και δεν μπορουμε να δουμε πολυ καθαρα τι γινεται. για μενα 5ος και 6ος μηνας ηταν οι πιο δυνατοι μου και 7ος μπορω να πω. βλεπω μια ερυθροτητα στη ληπτρια η κανω λαθος?
να προσεχεις γενικα τον ηλιο ολο το καλοκαιρι εγω ακομα δεν πολυβγαινω μετα απο 1 χρονο.
αν εχεις καλυτερη φωτογραφικη βαλε καμια με καλυτερη αναλυση![]()
τωρα ειδα το νημα σου και ειδα απο 5ο και μετα τα καλα! Υπομονη αδερφε Ακη, τα καλυτερα ερχονται!
Υπομονή όχι άγχος και καπέλο ακόμα και μέσα στη θάλασσα.
Εγώ δεν το βουτάω σκέψου καν το κεφάλι στη θάλασσα και μπαίνω με καπέλο και παραλία μετά τις 6 το απόγευμα.
Και πότε ακόμα και κάτω από ομπρέλα το μεσημέρι χωρίς καπέλο.