Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν έχει αλλάξει κάτι είμαι στους δυόμιση μήνες ακόμα ούτε καν 3μηνο.κ συ bruno χτυπα κανα update bro..
Αν σου φυτέψει σε κενό σημείο θα υπάρχει πιο πολύ ο ερεθισμός. Αν κάνεις πυκνώσει δεν θα φαίνεται όταν μεγαλώσουν τα μαμά .ναι οντως φιλε εστρωσε πολυ η δοτρια.υπομονη για τα υπολοιπα εχεις μηνες ακομα μπροστα σου.παιδια με την κοκκινιλα που λετε φαινεται εντονα γενικα?δλδ ο κοσμος την προσεχει αμεσως ?αρα κανει μπαμ οτι εχει γινει μμ, στις αρχες>?
Φίλε μια χαρά σε βλέπω η έχουν φυτρώσει στη μέση μερικά η πέρασε το σοκ . Καμιά σχέση με τις φώτο στην αρχή. Στείλε πμ το Facebook σου να σε κάνω add να
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Η συγκεκριμενη κλινικη σε συνεδρεια που εκανα μου ειπε οτι με το PRP που κανουν, αποκλειουν τον κινδυνο του σοκ λος. Ψεμα;
Απο κει και περα, οτι «χανεις» απο το σοκ λος ειναι σιγουρο οτι θα επανελθει;
Επίσης με το prp αποκλείεται το ενδεχόμενο να παρουσιάσεις τερηδόνα και πρεσβυωπία.Η συγκεκριμενη κλινικη σε συνεδρεια που εκανα μου ειπε οτι με το PRP που κανουν, αποκλειουν τον κινδυνο του σοκ λος. Ψεμα;
Απο κει και περα, οτι «χανεις» απο το σοκ λος ειναι σιγουρο οτι θα επανελθει;
αυτές τις μαλακιες να μην έλεγαν καλά θα ήταν..να σε βάλουν στο τρυπακι θέλουν ,να πας να κάνεις 5-6 συνεδρίες εκεί να σου τσιμπήσουν άλλο ένα χιλιαρικακι τζάμπα τελείως..να με κάτι τέτοια νευριαζω ..κάποια στιγμή θα πάω και εγώ για μία γνωμάτευση στο βεκρη..ελπίζω να μιλήσω με αυτόν καταρχήν και όχι με κάποια κυρία τάδε.έτσι και αρχίσουν τα επιστημονικά περί prp κτλ κτλ κτλ θα φάνε πολύ κραξιμο
αφού έχει αναφερθεί πως κάνει και ο ίδιος ,αλλά πληρώνεις για να σε δει (κακός βέβαια)Σιγα μη σου κανει συνεδρια ο ίδιος ο Βεκρης!