Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bruno1989

Active Member
κ συ bruno χτυπα κανα update bro..
Δεν έχει αλλάξει κάτι είμαι στους δυόμιση μήνες ακόμα ούτε καν 3μηνο.
Στο 3rd νομίζω στις 7 Ιουνίου θα ενημερώσω επαρκώς. .Απλά έχω περιέργεια με τον Άκη που έλεγε ότι του δημιουργηθηκε πρόβλημα shockloss αν ήταν παροδικό. .

billaros

Active Member
και γω φιλε εχω πολυ περιεργεια με τον ακη.εχω περιπου την ιδια αραιωση με ακη απλα διαφορετικη τριχα.σε κανα 1-1.5 μηνα θα παω και γω β....η να με δουν και θα σας ενημερωσω και γω

akishellas3

Well-Known Member
bilare τπομονη μη βιαζεσαι δες ολα τα ενδεχομενα,bruno φιλαρακι κανω υπομονη αυριο κλεινω 3 μηνες κατι.εχει βγει κ.βγαινουν κ αλλες μικρουλες ,πισω εστρωσε η δοτρια αυτο που φοβομουν φτιαχτηκε,μπροστα τωρα απλα θελει καιρο κ εκει που εχω ξενερωσει στο ενδιαμεσο διοτι ακομα ...πρεπει να.πεειμενω κ ελπιζω οντως να μην ειναι μονιμο, οντως οταν τα κουρευω κοντα επειδη βγαινουν νεες τριχες καπως διορθονεται η κατασταση απο το shock αλλιως ειναι χαλι μεγαλη διαφορα ,υπομονη κ εκει λοιπον ,κ ανεβαζω φωτο ελπιζω να βρεθει κανας καλος λογος να μου ανεβασει λιγο την διαθεση :D,οποιος εχει αμφιβολια για το shock loss ας μου στειλει π.μ να με γινουμε φιλοι face να δει φωτος πριν την μ.μ. .Α κ το μπιφτεκι ...ακομα περιμενω εκει οχι ακομα δεν.ειδα διαφορα αλλα...μη πω...

Συνημμένα

• P_20160601_151407_1_p.jpg
    P_20160601_151407_1_p.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 393
  • P_20160601_151407_1_p_1.jpg
    P_20160601_151407_1_p_1.jpg
    394.6 KB · Προβολές: 416
  • P_20160601_151249_1_p.jpg
    P_20160601_151249_1_p.jpg
    1.2 MB · Προβολές: 463
  • P_20160601_152118_1_p_1.jpg
    P_20160601_152118_1_p_1.jpg
    329.1 KB · Προβολές: 460
  • P_20160601_151436_1_p_1.jpg
    P_20160601_151436_1_p_1.jpg
    268.3 KB · Προβολές: 407

akishellas3

Well-Known Member
μια φευγει μια.ερχεται δεν.με.ανυσηχει.θα.φυγει αυτη,π.χ. αυτη την στιγμη δεν.ειναι κοκκινο .

billaros

Active Member
ναι οντως φιλε εστρωσε πολυ η δοτρια.υπομονη για τα υπολοιπα εχεις μηνες ακομα μπροστα σου.παιδια με την κοκκινιλα που λετε φαινεται εντονα γενικα?δλδ ο κοσμος την προσεχει αμεσως ?αρα κανει μπαμ οτι εχει γινει μμ, στις αρχες>?

bruno1989

Active Member
Φίλε μια χαρά σε βλέπω η έχουν φυτρώσει στη μέση μερικά η πέρασε το σοκ . Καμιά σχέση με τις φώτο στην αρχή. Στείλε πμ το Facebook σου να σε κάνω add να

bruno1989

Active Member
Αν σου φυτε
ναι οντως φιλε εστρωσε πολυ η δοτρια.υπομονη για τα υπολοιπα εχεις μηνες ακομα μπροστα σου.παιδια με την κοκκινιλα που λετε φαινεται εντονα γενικα?δλδ ο κοσμος την προσεχει αμεσως ?αρα κανει μπαμ οτι εχει γινει μμ, στις αρχες>?
Αν σου φυτέψει σε κενό σημείο θα υπάρχει πιο πολύ ο ερεθισμός. Αν κάνεις πυκνώσει δεν θα φαίνεται όταν μεγαλώσουν τα μαμά .
Στον Άκη μπροστά που δεν είχε δικά του είναι κόκκινος. Στη μέση και πίσω είναι μια χαρά. Η κοκκινίλα όντως έρχεται και φεύγει .

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

karfakias

Member
φίλε άκη
παρακολουθώ το νήμα σου αλλά και άλλα νήματα άλλων παιδιών.
Δεν γράφω γενικά γιατί πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω σε κάθε περίπτωση αλλά και τι επίπτωση θα έχει ότι και αν γράψω στην ψυχολογία ενός ανθρώπου που έχει μπεί στην διαδικασία μεταμόσχευσης.
Αλλά με εσένα δεν άντεξα.
Κανείς δεν αμφισβητεί οτι έχεις υποστεί σοκ στα μαλλιά στο ενδιάμεσο, το λές και έτσι θα είναι.
Σε παρακαλώ όμως να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Το πιο πιθανό είναι οτι θα επανέλθουν στην πρότερη αλλά κατα τη γνώμη μου σε καλύτερη κατάσταση.

Ηρέμησε λοιπό μην αγχώνεσαι κάνε λίγη υπομονή και θα είσαι πολύ καλύτερος σε λίγους μήνες.
Φιλικά

akishellas3

Well-Known Member
ηρεμος ειμαι φιλε μου πιστεψε με αλλωστε δες απο ποτε ειχα να ανεβασω κ κανω κ υπομονη οπως ξαναεγραψα διοτι ξερω οτι ειναι ακομα νωρις αλλα λογικο ειναι να ξενερωσεις απο τη στιγμη που αλλου υπηρχε θεμα κ δημιουργηθηκε αλλου ,π.χ. θα μπορπυσα να τα μακρυνω οπως τα ειχα κ σιγα σιγα να.βγαινουν τα νεα κ οποτε βγουν ... πλεον δεν μπορω να.το κανω κ τωρα αναγκαστικα βγαινω με καπελο εξω διοτι ντρεπομαι την ανομοιομορφια ,οπως επισης δεν εχω στανταρ γνωμες οτι θα ξαναβγουν ΣΙΓΟΥΡΑ τα υπαρχοντα στο ενδιαμεσο , σε μεγαλυτερο ποσοστο λενε ξαναβγαινουν οποτε οπως ξαναειπα κανω υπομονη σκεφτομαι θετικα αν δεν σκεφτομουν .... Το ενδιαμεσο δεν χρειαζοταν να το πειραξουν δεν υπηρχε θεμα κ ας λενε... να μην εχω παραπονο δηλαδη; Αφου το.ξερανε καποιοι οτι μπορει να.γινει,τους χαλαγε να κοιταξουν να χωσουν σε κανα κενο σημειο καμια τριχα απο εκει που λειπανε στις περιοχες με προβλημα η να ισιωσουν λιγο περισσοτερο την hairline ; Αυτο ειναι.το παραπονο μου λοιπον .
Επισης δεν.το.λεω εγω ετσι ειναι απο φωτο κ.βιντεο οποιος δεν.πιστευει στα γενεθλια μου να δει το μαλλι μου σε βιντεο ,ηταν λιγες μερες πιο πριν.την.επεμβαση αλλωστε κ ο bruno με εκανε φιλο στο face κ εχω κ φωτο με πριν.
Επισης σε ευχαριστω πολυ για τη δυναμη που μου δινεις ,αυτο.θελω κ ευχομαι να επανελθουν κ αν.ειναι καλυτερα ακομα καλυτερο για μενα,αιντε να.δουμε επομενη ενημερωση σε κανα μηνα ,βλεπω το αποτελεσμα του αντι κ περνω κουραγιο,για.να.δουμε

P70

Active Member
Η συγκεκριμενη κλινικη σε συνεδρεια που εκανα μου ειπε οτι με το PRP που κανουν, αποκλειουν τον κινδυνο του σοκ λος. Ψεμα;
Απο κει και περα, οτι «χανεις» απο το σοκ λος ειναι σιγουρο οτι θα επανελθει;

aeratos28

Just aeratos
ψέμα,ναι και εννοείται ότι δεν είναι τίποτα σίγουρο.
Η συγκεκριμενη κλινικη σε συνεδρεια που εκανα μου ειπε οτι με το PRP που κανουν, αποκλειουν τον κινδυνο του σοκ λος. Ψεμα;

mikegad

Well-Known Member
Επίσης με το prp αποκλείεται το ενδεχόμενο να παρουσιάσεις τερηδόνα και πρεσβυωπία.:p:p
Φυσικά και δεν είναι σίγουρο πως θα επανέλθουν...από κει μάλλον βγήκε και το "πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος":p
ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε

aeratos28

Just aeratos
αυτές τις μαλακιες να μην έλεγαν καλά θα ήταν..να σε βάλουν στο τρυπακι θέλουν ,να πας να κάνεις 5-6 συνεδρίες εκεί να σου τσιμπήσουν άλλο ένα χιλιαρικακι τζάμπα τελείως..να με κάτι τέτοια νευριαζω ..κάποια στιγμή θα πάω και εγώ για μία γνωμάτευση στο βεκρη..ελπίζω να μιλήσω με αυτόν καταρχήν και όχι με κάποια κυρία τάδε.έτσι και αρχίσουν τα επιστημονικά περί prp κτλ κτλ κτλ θα φάνε πολύ κραξιμο

P70

Active Member
αυτές τις μαλακιες να μην έλεγαν καλά θα ήταν..να σε βάλουν στο τρυπακι θέλουν ,να πας να κάνεις 5-6 συνεδρίες εκεί να σου τσιμπήσουν άλλο ένα χιλιαρικακι τζάμπα τελείως..να με κάτι τέτοια νευριαζω ..κάποια στιγμή θα πάω και εγώ για μία γνωμάτευση στο βεκρη..ελπίζω να μιλήσω με αυτόν καταρχήν και όχι με κάποια κυρία τάδε.έτσι και αρχίσουν τα επιστημονικά περί prp κτλ κτλ κτλ θα φάνε πολύ κραξιμο

Σιγα μη σου κανει συνεδρια ο ίδιος ο Βεκρης! :p
Απο κει και περα δεν εχει νοημα να θαβουμε το καθενα για αυτα που λεει, μιας και ΟΛΕΣ οι κλινικες ωραιοποιουν τα πραγματα.
Οπως και να χει, η επεμβαση τελικα εχει ρισκο. Εγω τελικα νομιζω οτι διαλεγεις με βαση τι εχεις δει πχ εδω μεσα απο αποτελεσματα και ο Θεος βοηθος.

Μπλουζα