Akishellas3, fue, 2500 grafts, 2/3/2016

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Τι να του πουν; Οι κλινικές όλα καλά τα βρίσκουν, σπανίως παραδέχονται σφάλματα. Anyway πιστεύω ότι καλύτερα θα είναι να τον αφήσουμε σε ηρεμία, έτσι και αλλίως δεν παίρνει και κάτι άλλο, και ας δούμε πως θα πάει.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εκεί και αν γίνεται shock loss, over harvesting σε μικρή περιοχή "τετράγωνα", μολίς βρω καιρό θα βάλω φώτο και θα ανοίξω σχετικό νήμα. Το μόνο παρήγορο είναι ότι συνήθως επανέρχεται. Δεν είμαι 100% σίγουρος για τον Ακή, καλύτερες (από αποψή φωτισμού) φωτό θα βοηθούσαν.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
  • Like
Reactions: P70

P70

Active Member
Τα ελληνικα '' μπακαλικα '' ζουν και βασιλευουν!

Προσπαθω να καταλαβω το νοημα τετοιων ποστ ειλικρινα. 35 σελιδες thread και ο Ακης ειναι στους 4 μηνες. Δηλαδη ενας ανθρωπος που αφιερωνει απο τον χρονο του να σας δειξει πως παει η επεμβαση του και η απαντηση ειναι αυτη.
Ειναι στους 4 μηνες, θελει υπομονη ακομα και σιγουρα οχι τετοια ποστ απο εμας.
Οσο για τα μπακαλικα που λες, δεν εχει ολος ο κοσμος 6.000 και 8.000 να πηγαινει κυπρο και εξωτερικο.
 

hijikos

Active Member
Ο Ακης καλα κανει και ανεβαζει φωτο για να τα βλεπουν μερικοι που ενδιαφερονται για μ.μ και να αλλαζουν δρομο.
 

aeratos28

Just aeratos
εσύ είσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου όμως..ας δούμε που θα πάει με τον ακη και επίσης σου προτείνω να δεις όλα τα νήματα των παιδιών που έκαναν ελλαδα ..υπάρχουν πολύ καλά αποτελέσματα ,το να λες ότι να ναι απλά ένα κομπλεξικο ακόμα σε κάνει που ότι είναι ελληνικό είναι μούφα,ότι ξένο τελειο.!
Ο Ακης καλα κανει και ανεβαζει φωτο για να τα βλεπουν μερικοι που ενδιαφερονται για μ.μ και να αλλαζουν δρομο.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα Ελλάδος η εξωτερικού αλλά σωστής ή λάθους πρακτικής. Για την περίπτωση του Β. νομίζω ότι από την αρχή έχει τονιστεί ότι στο θέμα της δότριας έχει θέματα...


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

aeratos28

Just aeratos
έχει θέματα πολλά στο θέμα δοτριας όντως..δουλευει τετραγωνα μικρα με!οτι αυτο σημαινει..έχει αναφερθεί αυτό και το έχουμε επισημάνει αρκετά ..εγώ το θεωρώ όργωμα της δοτριας αυτό..βασικά όλοι το έχουμε πει,ξαναπεί και ξαναπει μόνο ο hijikos δεν έχει κάτσει να διαβάσει τα νήματα και πετάει διάφορες μ&λ@κιες στο (νήμα) του για εμένα ότι τον υποστήριζε τον γιατρό γιατί είμαι τσιράκια του..έλεος ρε φίλε τουλάχιστον κάτσε κοίτα τα νήματα ,διάβασε και μετά πες την χαζομαρα σου.
 

P70

Active Member
έχει θέματα πολλά στο θέμα δοτριας όντως..δουλευει τετραγωνα μικρα με!οτι αυτο σημαινει..έχει αναφερθεί αυτό και το έχουμε επισημάνει αρκετά ..εγώ το θεωρώ όργωμα της δοτριας αυτό..

Μπορεις να το εξηγησεις αυτο λιγο; ευχαριστω
 

aeratos28

Just aeratos
ψάξε λίγο στο νήμα του dimitris50423 που έχει γίνει η κουβέντα αυτή με το θέμα αυτό και πιθανώς και σε άλλα νήματα, για το over harvesting που γίνεται σε τόσο μικρές περιοχές και θα καταλάβεις μονος σου..είναι πράγματα που τα έχουμε συζητήσει τόσες πολλές φορές που δεν γίνεται συνέχεια να τα λεμε.. επαναλαμβανομαστε και είναι βαρετό..πήγαινε βρες τα και στο νήμα του δημητρη όπως σου είπα αλλά και σε άλλα και θα καταλάβεις.
Μπορεις να το εξηγησεις αυτο λιγο; ευχαριστω
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

akishellas3

Well-Known Member
με την κλινική το έχεις συζητήσει καθόλου?σε έχουν δει από κοντα από τοτε που εκανες την επέμβαση?τί σου έχουν πει ?

οτι δεν υπαρχει περιπτωση shock loss.. και οτο υπηρχε κενο στο ενδιαμεσο...μονο που τωρα το αφηνω επιτηδες ν μακρυνει κ ας γινει... για να δουν φωτο πριν την επεμβαση κ μετα να μου ξαναπουν με σιγουρια αν εχει γινει η οχι... διοτι ειχα πυκνο μαλλι εκειΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ. τελοσπαντων υπομονη .
 

akishellas3

Well-Known Member
Παιδια ειμαι στη φιλοσοφια...να επανλεθουν τα μαλλια που ειχα διοτι οκ πισω στο μπιφτεκι ειχε λιγο κενο αλλα με το ενδιαμεσο καλυπτα πολλα μπροστα κτλ κ τωρα δεν θα μπορω διοτι φαινεται αραιο,ευχομαι να ξαναβγουν να γινει ενα μμαθημα σε ολους μας οτι δεν πειραζοντε αυτα τα σημεια ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ...
Για πισω δεν ειναι τοσο χαλια οσο φαινεται εβγαλα φωτο αλλα θελω κ αλλη ,εκει που φαινεται χαλλι ειναι εκει που οντως οργωθηκε στο αριστερο μερος πλαγια πανω προς την κορυφη περιπου που ηταν ηδη αριαο κ παρολο αυτο παρθηκαν κ αλλες.
Τελοσπαντων παρολαυτα ευχομαι να πανε ολα καλα κ να μου ξαναβγουν τα μαλλια ηδη με κοροιδευουν για την κορυφη στη δουλεια μου μιας κ εκει που καθομαι εχει απο πανω μου φουλ φωτισμο φαινεται μεγαλη διαφορα με το υπολοιπο αλλα κ παλι το ειχα συνιθησει λογο οτι βλεπανε ολη την εξελιξη κ ηταν πολυ χειροτερο .
Τι να πω δεν ξερω στο τελος θα παω να κανω τατοο σε ολα τα κενα κ θα το εχω ξυρισμενο ...λεμε τωρα :D .
 

akishellas3

Well-Known Member
Λοιπον ειναι εμφανες πως στην φωτο απο την κορυφη υπαρχει shock loss στο ενδιαμεσο . Η ποσω δεν ειναι τοσο χαλι εκτος αν ξεγελαει η φωτο τι να πω αλλα λιγο πλαγια αριστερα φαινεται υο κενο που σας ελεγα.
 

Συνημμένα

  • 20160704_035910_HDR-1.jpg
    20160704_035910_HDR-1.jpg
    936.5 KB · Προβολές: 386
  • 20160704_035946_HDR-1.jpg
    20160704_035946_HDR-1.jpg
    660.2 KB · Προβολές: 363

dimitris50423

Well-Known Member
Αυτες οι φωτο ειναι πολυ διαφορετικες απο τις προηγουμενες. Εχεις κλεισει 4ο μηνα και εδω η δοτρια δεν φαινεται να εχει προβλημα. Επισης δεν μπορουμε να κρινουμε ακομη τη φυτρωση. Ειναι σα να ελεγα εγω αρχες 5ου σκ@τα δεν εχω καλυψη ειναι αραια. 8 μηνα κανε τον απολογισμο σου.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όντως οι φωτο αυτές ειναι διαφορετικες θα ήθελα ομως καλύτερο φωτισμό (φλας) ή φως ημέρας και σίγουρα αυτη που φαινεται και το αριστερό κομμάτι της δοτριας


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

bruno1989

Active Member
στους 6 μηνες θα εχει εμφανιστεί περίπου το 65 % του αποτελεσματος για όσους είναι χρήστες μινοξ.
 

dimitris50423

Well-Known Member
Στην 7η σελιδα εχει μια φωτο απο τη δοτρια ο Ακης. Φαινεται να του πηραν τα μοσχευματα απο την ιδια περιοχη που πηραν και σε μενα. Τι λετε; Ακη απο τα πλαινα σου πηραν γκραφτς; δεν φαινεται πολυ καλα στη φωτο στην 7η σελιδα. Παντως τα πλαινα του βλεποντας τις φωτο προ μμ ηταν αραια. Αν σου πηραν απο εκει ισως δεν θα επρεπε. Εγω εχω πιο πυκνα πλαινα και παλι δεν θα θελα σαν πρωτη επεμβαση να παρω απο εκει. Επισης την κορυφη την βλεπω αρκετα καλη για το μηνα που εισαι με την προυποθεση οτι θα συνεχισει η φυτρωση. Οχι να μεινει ετσι. Cvial πως τη βλεπεις;
 

mikegad

Well-Known Member
Δημήτρη έχω την εντύπωση πως έχουν πάει πολύ πιο πλάγια από ότι εσένα.
Δες στην σελίδα που λες και τις φωτογραφίες με τις γάζες.Σε ορισμένες περισσεύουν τα αίματα από το πλάι και φαίνεται (χοντρικά) μέχρι που πήγαν.
 
Μπλουζα