Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εσυ cvial τι πιστευεις οτι ειναι πιο ασφαλες και μπορει να δωσει καλυτερο τελικο αποτελεσμα?
πωωω αρχιζω κ τα περνω οποτε οι πιο εμπειροι παρακαλω ας βοηθησουν λοιπον δειτε τις φωτο ,ανεμσα σε κορυφη κ σε hairline ημουν τιγκα στο μαλι δειτε το κ μονοι σας απο αυτες τις φωτο πριν κ απο αυτες που εχω βαλει στις αρχες με μαλλι,τωρα τι εκανε εβαλε ενδιαμεσα τις τριχες οπως ολοι ειπαμε διοτ δεν ειχε λεει που αλλου να τις βαλει ,το θεμα ειναι πως εγω βλεπω αραιο το μαλλι πλεον ενδιαμεσα στην hairline κ την κορυφη κ στην κουρφη αραιωμα κ σε σημειο ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ !!! Υπαρχει περιπτωση να εχει γινει shock loss ? Οι ανθρωποι αν εχει γινει αυτο πανε καλα ? Ολοι βλεπουμε πως στις φωτο με πολυ κοντο μαλλι πριν τιν μ.μ. μαλλι υπηρχε μονο πισω στην κορυφγ δεν υπηρχε τωρα μου φαινεται πιο αραιο .... δεν μπορουσε να μου κανουν ισια την hairline η πιο πυκνη απο το να τα βαλουν οπου οπου ενδιαμεσα πουα λλωστε τους ειχα ζητησει να ειναι ευθεια η hairline διοτι στην τελικη ευθεια ηταν πριν μου φυγουν μπροστα. Ελιπζω να μαι λαθος κ μου εχουν πηδηξει κ την δοτρια κυριολεκτικα κ τα περνω κ απο εκει .
να τους ρωτησεις για τα διασπαρτα μοσχευματα...να κανεις παραπονα διοτι δεν δικαιολογειται η τοποθετηση τους στις περιοχες αυτες...Καλημερα παιδια αγχωθηκα διοτι απλα οταν τα επερνα κοντα δεν ηταν τοσο αραιο σε αυτο το σημειο ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ,το ξερω το μαλλι ,να μου πειτε πισω απο την κορυφη που εια προβλημα η σε καποια σημεια στα πλαγια ναι το ηξερα αλλα ενδιαμεσα hairline και κορυφης κ σε κοντο μαλλι δεν ηταν αραιο . Μπορει οντως λογο μινιξ να εχουν φυγει τριχες κ να γεμισει ,θα δειξει .
Χτες παρεπιμπτοντως με πηραν απο την κλινικη απο μονοι τους για το πως παω κ να κανονισω να με δουν και την δευτερα θα παω να με δουν,βλεπω ενδιαφερον γι την κατασταση μου κ αυτο με χαροποιει ,για να δουμε .